Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondja: You don't have permission to access
de csak a 6-ik resznek az 5-ös simaj elindul.
lemaradtam valamiröl?
vagy csak elrontották?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Ez a Whitmore figure is érdekes....annyira kemény kapcsolatban van itt minden mindennel és mindenkivel, hogy az már kész káosz. :) Már marhára kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl....pedig hol van még a 6. évad vége! :D
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
párszor már változtatták a tervet, de egyre valószínûbb, hogy így marad
wiki, pontos dátumokkal
ehhez mit szóltok? párszázam már töltik is az új részt<#idiota>#idiota>
a legjobb az egy éves torrent...
na de majd holnap<#whatever>#whatever>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
How much can you take,before you snap?
Most kaptam meg a harom evadot + a negyedik evad ot reszet.
Kerdesem az lenne hogy hol tart most a sorozat?
Bocs a lama kerdest.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ezen felül,a további kérdések elkerülése végett:
-nem tudjuk ki van a koporsóban
-nem tudjuk miért õrült meg Jack (miért akar visszamenni)
-ki várja otthon Katinkát (na jó,most már tudjuk,mert láttuk a 4-ik évad 4-ik részét :)
-az apjára tett utalás nem hiba,hanem az alkoholizmus egy csúnya mellékhatása
-nem tudjuk pontosan mikor játszódott
hirtelen kb ennyi :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a 3. évad utolso részében Jake aKate-el beszélt??
vagy hogy ez a jövõje, mert nerm élrtem...
És ez egy utalás Jack vezetéknevére (Shepard), ami pásztort jelent :)
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Nos én szerintem az a japán csóka volt aki a tanitos videokbal beszel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nektek is leesett Sawyer birkás/bégetõs poénja a 4x04bõl? :D Nekem kellett fél perc mire koppant, de aztán akkorát röhögtem neki :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem is ugyanolyan gyorsan telik az idõ a szigeten mint a "földön"
máshol kell keresni a megoldást..
csak ugy emlékeztetõül ( itt olvastam még valamikor régen.. amugy a megfigyelést :) )
Amikor a 3. évadban mutatták a kis Bent ahogy a halott anyja után indult, összefutott Richardal, aki ugye nem öregszik, mert amikor már Ben felnött akkor is ugyan ugy nézett ki.
Elég sok hozzászólást elolvastam, de nem találkoztam azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehetett az Jackob kunyhójában aki Hugora nézett az ablakból amikor arra tévedt... Vagy az maga volt Jackob... nem hiszem....
most irok elöször ide
lesz még évad?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
7
8
15
23
61
2001. 51. hét - találatok száma: 3
2
15
32
42
75
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
így már talán mindenkinek világos :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mama2, te meg ne flémeld már össze a topikot a baromságaiddal. a barátok közt topikban még elférnek a faszságaid, de ide inkább ne irjál, thx.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"3. évad utolsó 3 része lesz kedden, ami azt jelenti, ha minden évad annyi részes mint az elsõ évad(25 rész), akkor kedden a 23,24,25 részét adják le." csak ezt írta mama2
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.