Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tvrip.try.hu-ról nem engedi letolteni.
azt mondja: You don't have permission to access
de csak a 6-ik resznek az 5-ös simaj elindul.
lemaradtam valamiröl?
vagy csak elrontották?

Zomil
nah megin izgulhatok feliratig :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"See you guys at dinner!"<#taps><#taps>

AntiHero
:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ancsie18
Kövezzetek meg, amiért megkérdezem, de mama2, hogy állsz a nézéssel? Hol tartassz? Mit érzel most? <#vigyor3> Jó? Tetszik? Annyi irigyellek érte, hogy te minden részt most láthatsz elõször és most csodálkozhatsz rá, mekkora ez a sorozat.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Magoo
ja bocsi kimaradt az hogy "...hogy KI..."

Magoo
Hát a tököm sül el, hogy nem mutatták mikor Ben elmondja Lock-nak, hogy az embere a hajón!
Ez a Whitmore figure is érdekes....annyira kemény kapcsolatban van itt minden mindennel és mindenkivel, hogy az már kész káosz. :) Már marhára kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl....pedig hol van még a 6. évad vége! :D

Toodmayne
Na ne mondd... <#vigyor3>

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

precision
fake.

Bazinga!

Egyelõre úgy tûnik, igen
párszor már változtatták a tervet, de egyre valószínûbb, hogy így marad
wiki, pontos dátumokkal

ehhez mit szóltok? párszázam már töltik is az új részt<#idiota>
a legjobb az egy éves torrent...
na de majd holnap<#whatever>

jax
Arcok, hogy lesz akkor a Lost? Lehet már tudni? Lemegy a 8 rész utána szünet, majd újabb 5 rész??

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

kaposi1
Köszönöm mindkettõtöknek az infót.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Vagyis holnap hajnalban...

4x06 ma este

How much can you take,before you snap?

kaposi1
Sziasztok!

Most kaptam meg a harom evadot + a negyedik evad ot reszet.
Kerdesem az lenne hogy hol tart most a sorozat?

Bocs a lama kerdest.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tommyg
ez mondjuk igaz, de kitudja mi lesz még itt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

én még azért se gondolnám,hogy locke, mert õ több mint valószínû,hogy nem hagyja el a szigetet

tommyg
pont azért gondolom hogy Locke, mert nem volt se barátja se rokona Jack-nek :)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

szerintem azért nem locke, mert a temetésnél a pasas megkérdezte jack-et,hogy barát vagy rokon, és azt felelte egyik sem. szerintem locke-ra nem volna azt,hogy nem barát (annál inkább ben-re), igaz nem ismerjük a fejleményeket, de szerencsére még ebben az évadban kiderül :)

tommyg
vagy ben vagy locke sztem

de azt tudjuk hogy sayid ff-je után játszódik, szóval lehet hogy ben van a koporsóban :P

Rusnyi
ja, oké:))

zaki
Ki az a Jake? <#idiota>
Az Jack... <#csodalk>

Rusnyi
köszi:)

ProGabe
igen,Kate-tel beszélt,az ugyanis (mármint az utolsó rész azon jelenetei,amik nem a szigeten játszódtak) a jövõt mutatták.angolul 'flashforward',tehát ez most nem visszaemlékezés volt!

ezen felül,a további kérdések elkerülése végett:

-nem tudjuk ki van a koporsóban
-nem tudjuk miért õrült meg Jack (miért akar visszamenni)
-ki várja otthon Katinkát (na jó,most már tudjuk,mert láttuk a 4-ik évad 4-ik részét :)
-az apjára tett utalás nem hiba,hanem az alkoholizmus egy csúnya mellékhatása
-nem tudjuk pontosan mikor játszódott

hirtelen kb ennyi :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rusnyi
hello!

a 3. évad utolso részében Jake aKate-el beszélt??
vagy hogy ez a jövõje, mert nerm élrtem...

Szolnokboy1
akkor volt mikor Sawyer átment Lockehoz és társasoztak, amig Kate megszöktette Milest. És Locke (most nem tok idézni) valami olyasmit kérdezett, hogy mit csinálhatnak most a parton az emberkék, és erre mondta Sawyer, hogy biztos "bé"getnek, mert a birkák azt szoktak.

És ez egy utalás Jack vezetéknevére (Shepard), ami pásztort jelent :)

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

ancsie18
Amikor Bennel elmentek Jacob házába, a pasi arca csak oldalról látszott, és egy pillanatra bevillant szembõl a szeme.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Sephi
Hol látott Locke szemet?

Nos én szerintem az a japán csóka volt aki a tanitos videokbal beszel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ancsie18
Szerintem nekem nem, mert fogalmam sincs, mirõl beszélsz...

Szolnokboy1
már napok óta akartam kérdezni, de mindig elmaradt.

nektek is leesett Sawyer birkás/bégetõs poénja a 4x04bõl? :D Nekem kellett fél perc mire koppant, de aztán akkorát röhögtem neki :D

ancsie18
Japán pasas? Marvin Candle-re gondolsz? Honnan veszed, hogy õ volt az? Szerintem ugyanaz a szem volt, amit Locke is látott.

Sephi
Az a japán pasas a videokbol volt az ablakban. Székben meg Jake apja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A 4. rész tényleg nagyon odavág.
Szerintem is ugyanolyan gyorsan telik az idõ a szigeten mint a "földön"
máshol kell keresni a megoldást..
csak ugy emlékeztetõül ( itt olvastam még valamikor régen.. amugy a megfigyelést :) )
Amikor a 3. évadban mutatták a kis Bent ahogy a halott anyja után indult, összefutott Richardal, aki ugye nem öregszik, mert amikor már Ben felnött akkor is ugyan ugy nézett ki.
Elég sok hozzászólást elolvastam, de nem találkoztam azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehetett az Jackob kunyhójában aki Hugora nézett az ablakból amikor arra tévedt... Vagy az maga volt Jackob... nem hiszem....
ok sorry csak igy hirtelen

csak egy kicsit kellene utánaolvasnod

shad0w
nem lesz, nem is volt, amúgy is szar

don't give a fuck

na miaz most mivan ez a vége? ez igy nagyon szar
most irok elöször ide
lesz még évad?

shad0w
nömtuggyuk...

don't give a fuck

most ahogy nézem a 3. évad végét a retek klubon, eszembe jutott egy kérdés. ki az akinek a temetésére egyedül csak jack ment el?

SötétBarom
Ha egyszer bejön, majd osztozhatsz a többi idiótával, aki ezekkel játszik :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

1960. 29. hét - találatok száma: 3
7
8
15
23
61
2001. 51. hét - találatok száma: 3
2
15
32
42
75

danikarate
Ezekkel a számokkal játszok 2 éve, de még csak 3-som sem volt a hatos lottón. <#vigyor3><#vigyor2> Vagyis pénzt még nem nyertem vele!

Timbo
Egyetértek.. mama2 más módon fogalmazz és ne írj be minden kis apró dolgot a topikba ( pl. naponta, hogy aktuálisan ki halt meg vagy mit nem értessz :\ ) majd ha felzárkóztál és még kérdésed van :D akkor még valószínû h maradni is fog :D de majd próbálunk megválaszolni párat :D .

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

SG rock
Engem ez csak jobban összezavart :D

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ProGabe
23 rész úgy,hogy az utolsó ketté van vágva!az elsõ évad 24 úgy,hogy az elsõ,és az utolsó rész van kettévágva,a 2-ik 24,de ott az elsõ szimpla
így már talán mindenkinek világos :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szolnokboy1
ha annyit találsz, akkor annyi van. a 23 rész tekinthetõ 24nek is mert az utolsó duplarész.

mama2, te meg ne flémeld már össze a topikot a baromságaiddal. a barátok közt topikban még elférnek a faszságaid, de ide inkább ne irjál, thx.

zaki
Annak semmi köze hozzá, hogy hány DVD-s, mert a 2. évad 7. lemezén csak extrák vannak.

mama2
Lehet hogy a többi évadok kevesebb/több részesek. Mert például: Az elsõ évad "csak" 5 DVD, a 2. évad meg 7 DVD.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

SG rock
oks
"3. évad utolsó 3 része lesz kedden, ami azt jelenti, ha minden évad annyi részes mint az elsõ évad(25 rész), akkor kedden a 23,24,25 részét adják le." csak ezt írta mama2

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.