UFO CONNECTION by SG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy beirod a google-ba : free image editing software...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
mondjuk én a készítésre helyezném a hangsúlyt... szal alapanyagnak akármit felhasználhatsz, de legyen benne munka... ne csak egy bekopizott link...
tök rendi vagy, de szvsz jobb lenne, ha kevesebb, de SAJÁT kép lenne, linkelni mindenki tud, kár lenne teleszemetelni a topikot
Riszpekk
Sajna nekem eddig autóból nem sikerült fotóznom ufót, de olyan van amikor a motorháztetõn tükrözõdik 😊
Múltkor megörökítettem rekordsebességemet az autobahnon. Amikor visszanéztem a képeket rádöbbentem hogy van valami szokatlan az egyiken:
(csak paint van a gépen, sazl sorry)
(csak paint van a gépen, sazl sorry)
nem rossz... azok is jók szerintem mikor ilyen (ál)vhs képek a bizonítékok... 😉
Épp a nagy lufit akartam lefényképezni a zországház fölött, amikor jött valami izé és belemászott a képbe.
az milyen érdekes lesz ha elõbb látsz majd viszont egy ilyen képet vmelyik lapban mint a normálisakat amiket fotózol..:o)))))))9999831
hát igen, de fél kézzel a botkormányt kellett tartanom, nem tudtam nagyon körülnézni, meg a keresõben különben sem vettem volna észre
Riszpekk
😄 Pedig milyen szépen látszik az árnyéka is!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
2002, Nevada
Haverral repkedtünk "for fun", éppen õt fotóztam. Az idegen tárgyat csak elõhívás után vettem észre!
Riszpekk
Fingok nektek olyan szellemeset...
😄
nem csak ufo-s lehet, hanem pl a kedvencem a szellem - bazi nagy becsillanás - a képen...
nem csak ufo-s lehet, hanem pl a kedvencem a szellem - bazi nagy becsillanás - a képen...
Majd nyomok be képet otthonról, oké.
Ezt a képet tavaly télen készítettem munkahelyem ablakából. Jól megfigyelhetõ a csészealj szerû UFO az erdõ fölött, ami hangtaléanul lebegett ott pár percig, majd hirtelen jobbra elhúzott és beleveszett a ködbe.
húúú, a képaláírás lemaradt:
1615-ben nagy riadalmat keltett egy levegõben levegõ hangos gömb
akkor készült ez a kép, máig sem tudni mi van rajta
1615-ben nagy riadalmat keltett egy levegõben levegõ hangos gömb
akkor készült ez a kép, máig sem tudni mi van rajta
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth