264
Házikészítésű UFO-s képek......bárhogy, bármivel! Szabályok az #1-ben!
-
#64 vagy beirod a google-ba : free image editing software... -
#63 GINP! -
#62 use: gimp
www.gimp.org - ingyenes -
#61 fotóbolt? -
#60 program to work with ? -
#59 57 az 55re ment :D -
#58 igyekszem ^.^ -
#57 mondjuk én a készítésre helyezném a hangsúlyt... szal alapanyagnak akármit felhasználhatsz, de legyen benne munka... ne csak egy bekopizott link... -
#56 tök rendi vagy, de szvsz jobb lenne, ha kevesebb, de SAJÁT kép lenne, linkelni mindenki tud, kár lenne teleszemetelni a topikot -
#55 ehh.. még nincs cam, meg photoshop se... gondoltam megörvendeztetlek :) de legalább nem off :D -
#54 SAJÁT
nem ismerős ez a szó? :) -
Sajna nekem eddig autóból nem sikerült fotóznom ufót, de olyan van amikor a motorháztetőn tükröződik :) -
#52 AAAAAAAAARRRRGGGHHHHHH !!!!
-
#51 éppen egy régész ismerősömmel voltunk feltáráson amikor pózóltam a piramis előtt és hát...
-
#50 LOÁÁÁÁÁÁÁL! -
#49 LOL :D -
#48 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AAARGH -
#47 :DDDDDDDDDDDDD
NO. 1 nálam eddig :) -
#46 Múltkor megörökítettem rekordsebességemet az autobahnon. Amikor visszanéztem a képeket rádöbbentem hogy van valami szokatlan az egyiken:
(csak paint van a gépen, sazl sorry) -
#45 favorite :) -
#44 nem rossz... azok is jók szerintem mikor ilyen (ál)vhs képek a bizonítékok... ;) -
Épp a nagy lufit akartam lefényképezni a zországház fölött, amikor jött valami izé és belemászott a képbe. -
#42 :DDD -
#41 simán ok az öngyire :D
-
#40 az milyen érdekes lesz ha előbb látsz majd viszont egy ilyen képet vmelyik lapban mint a normálisakat amiket fotózol..:o)))))))9999831 -
#39 hát igen, de fél kézzel a botkormányt kellett tartanom, nem tudtam nagyon körülnézni, meg a keresőben különben sem vettem volna észre
-
#38 :D Pedig milyen szépen látszik az árnyéka is! -
#37 dehogynem, épp kirándultunk és ott vót a erdőbe, zsal... -
#36 :DDDDDDDDDD -
2002, Nevada
Haverral repkedtünk "for fun", éppen őt fotóztam. Az idegen tárgyat csak előhívás után vettem észre! -
#34 SzelleMtek. -
#33 Fingok nektek olyan szellemeset... -
#32 meg a cigifüst szellem is rulz! :D -
#31 :D
nem csak ufo-s lehet, hanem pl a kedvencem a szellem - bazi nagy becsillanás - a képen... -
#30 nem házi, nem saját szal....:C -
#29 ja kéne szöveg..... izé
a gyárnál lőttem túlóra után hazafelé menet az akácfa mellől! -
a kép 1985ben készült, egy ufo hajó van rajta,ami álcázta magát -
#27 -
#26 -
#25 Ha hazaértem, majd nyomok pár olyan ufós képet, amit horvátországban lőttünk