UFO CONNECTION by SG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gamertag: kenobita
"A szellemek szeretnek kib@szni az emberekkel"
Ez a kép Abdul barátomról készült, pillanatokkal azelõtt, hogy egy óriásit esve ripityára törtre a nála lévõ -cirka 4 millió forintot érõ- fotós felszerelést. Elõhívás után egy ledöbbentõ dolgot fedeztem fel:

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=17972
Itt pedig egy szerencsétlen vitorláshajó legénységét rabolták épp. Késõbb az elõtérben látható menekülõ hajó után eredtek és azokat is elvitték.
épp az atlanti oceánon hajóztam, amikor ez történt...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
joizles hatarain belül ofkosz. (szal nem yetiszeksz meg stb 😄 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nemlehetne a topik címe saját készítésû fake képek? ÉS akkor lehetne nemcsak UFOsat de mindenfele faket csinálni 😉
Kitudja SG: Informatikai és Para-Tudományos hírmagazin 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
éppen a cicámat Lajost fotóztam amikor észrevettem hogy UFO bujt a szeme alá :o)))))))))))))))))))))))999
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Richard Booseman nem akrat hinni a szemének mikor belenézett a keresõbe....
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo