264
Házikészítésű UFO-s képek......bárhogy, bármivel! Szabályok az #1-ben!
-
htx -
argh :D -
nem de majd nyomtatok a dzsekimre is ;) -
pólót ? -
wtf? -
télen. :D -
#133: nem csak arra jarok haza mindennap
#136: eredeti kep
#137: CSak nyugodtan. nagy GARRETT-code felirat van altalaba a polomon ;) -
Avasi kilátó alatt laksz? :D
Legközelebb látok ott valakit fényképezni, leszólítom nem-e a Garret... :D -
eredeti képet plz.... -
-
durva hotpixel :DD -
Temetőbe laktok? :O
Amúgy szépek :D -
Egyik ismerősömék nyaralni voltak, a tájat akarták fényképezni, miután gépen megnézték a képet, ezt találták. És ez teljesen nem kamu, analfabéták akármilyen photoshophoz. Mi lehet az ott a képen?
-
azert a best ez:D -
:DDDDDDDDDDDDDDD -
NAGYON JÓAK!!!!!!!!!44444444444 -
ki hány tündért talál? :)
Hát képzeljétek el... sétálok hazafele a sulibol, egyszercsak hallok valami édes kacajt nemmessze tőlem. Lelassítottam, és a bokorból láttam hogy tündérek repkednek mindenfele.
Sajnos az egyik hamar kiszúrt és jobbnak láttam ha gyorsan eltünök, nehogy valami harapósabb fajtával találkozzak. -
anyam biztos megint reszegen vezette az ursiklojat...:P -
Nem értelek titeket???Ez olyan hihetetlen? -
Igen mert űrbaleset volt és helyszineltek ezért nem mehettünk közelebb.=o) -
ilyen messziről néztétek? :)))99 -
Ez épp a föld.=o)A másik oldalon van a mars! -
hmmmm milyen szép kék a vörös bolygó! -
Ez a kép osztálykiránduláson készült.Épp egy űrsiklóval néztük a mars nevezetességeit amikor jött ez az x-wing és üldözte a tie-t.Sokat köröztek körülöttünk ezért sikerült lekapni, de nem volt könnyű mert nagyon gyorsak.
-
MIndenhol ott vannak!
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ez már invázió!
-
ronhaven #117 Van par sajat, temaba vago, de NEM fotosop kepem, a 3.-on van a lenyeg.
KEP1
KEP2
KEP3
-
és egyre többen!
-
Közöttünk vannak. :O -
-
Amikor a Családomról készült ez a kép, akkor még nem volt látható ez a Úristencsakmostvettemészre.
-
:D -
ronhaven #111 Egy csendes nyari delutanon gondoltam nagyot es lefenykepeztem az eget. Akkor nem tunt fel semmi. Az elohivas utan ,mikor a csaladunk boldogan nyalazta at a kepeket, feltunt, hogy az egyiken valami nem stimmel. Miutan alaposabban megfigyeltem a kepet, akkor vettem eszre EZT:
-
Köszönöm szépen! -
nagy geciek ezek az ufok!!! :D
jah es igy utolagosan BODOG SZULINYPOT -
A kép jobb oldalán a fehér sáv, az az, hogy az űrlények tönkre akarták tenni a bizonyítékot, de nemengettem. -
Meg mikor a Balcsin nyaraltam idén, le akartam fotózni a naplementét, de hirtelen jó egy UFO, és megfagyott bennem a vér, meg körülöttem a levegő! Meg a víz is.
-
Buzz :) -
Má megin rólam-e van szó?