Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikkel már az ellenállás is rendelkezik 11 évvel késõbb.
Amúgy 2 bajom volt csak a filmmel: Hiányoltam egy kis brutalitást, végülis az elsõ kettõ "piroskarikás film" Ha a t-600 as összeroppantott volna pár koponyát(élõ emberét), jobb lett volna a hangulatom:)
Marcus..valahogy nem kellene az egész filmbe. Bár akkor rájöttem hogy vmi nem kóser vele mikor az óriásrobot(<#ticking>#ticking>) kezelésbe vette.Apropó ha õ is robi, akkor Kyle hogy lökte odébb elsõ találkozásukkor. Meg ha ilyeneket tudott gyártani a Skynet, minek egyáltalán T-800...
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
A filmek teljesen másféle történetet követnek, mint a könyvek.
Mert itt még nemhogy a plazma, még a lézerfegyverek se voltak sehol.
am ez már egy másik jövõ nem? arra gondolok h itt már nem kell 2029-32-re kihegyezni a dolgokat bár fene tudja xD
eredetileg ebbõl a terminátorból trilógiát terveztek?
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ezért nem értek egyet azzal, hogy az ellenállásnak repülõik voltak meg helikopter...
Ezeket a Skynet ugyanis az 1997-es nagybumm után elszállíttatta automatákkal (már ami megmaradt belõlük).
Azt se értem, hogy mi ez a 2018-as dátum, ugyanis 2029 a nagy jövõidõszak.
2018-ban a Skynet már rég nem gyûjtött embereket, az ellenállást Connor már 1999-ben megszervezte.
Tini horror, tini kalandfilm és most tini terminátor.
Nem az a baj, hogy ez a film megszületett!
A baj az, hogy Terminator címet kapott!
Ha csak ennyi lett volna a címe: Marsi robotok támadása a Vénusz sötét oldaláról, azt mondanám egy emészthetõ akciófilmet kaptunk!
De itt volt egyfajta kötelezettség a cím miatt!
Amúgy meg értelmetlen az egész történet szempontjából, hogy a Skynet embereket gyûjt, úgy tûnik hobbiból.
A hydrobotok pedig....fõleg a robotok hangja kísértetiesen hasonlít egy már befutott trilógia lényeire...
A sugárzásról annyit, hogy tudni kell(ne) ha valaki olvasta Mark F. Wilson könyveit, hogy a gerillák nem mennek a robbanások helyszínének közelébe! Itt azonban alig pár kilométerre történt a bumm.
Amúgy aki olvasta a könyveket, megfigyelte a hasonlóságokat?
Barnes, Blair, Skynet interface, tech-com egység?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Említik itt sokan a sugárzás hiányát. A korábbi részek jövõ-flashback-jeiben szintén nem volt sugárzás. Ez senkit nem zavart eddig?
Nem tudom milyen lesz a rendezõi változat, lehet, hogy jobb lesz tõle, de lehet, hogy még xarabb, egy biztos, ez nem terminator film!
Valami jövõben játszodó mad max féle cgi baromságnak egyszer nézhetõen elmegy, de nem a terminator saga folytatásaként.
Nem attól jó a film, hogy vannak benne jó akció jelenetek, bár a terminator fõ lényege a látványos akció, ami szerintem nem is volt látványos már ahhoz képest, hogy 2009-et írunk, hanem a hangulat, a fordulatos és izgalmas megoldások és fõleg, hogy azonosulni tudjak legalább egy színésszel és megértsem mit miért csinál ott a vásznon, de ebben a filmben ilyen nincs, csak orbitális ökörségek.
motorozó terminátorok, hatalmas t800-as, alvázszáma t101-es swarci terminator, aki dobalja Connort akinek még az orra vére sem ered el, egy halálra itélt terminátorként való feltámasztása, aki az elején normálisan lepofoz egy bandát, de a vége felé 3 tonnás terminátorokat dobál, vízben úszó robot baromság, afféle Mátrix féle feeling.
A t600-as lomha, leváltásra kerülõ gépezetként harcol, de ugyanakkor egy oriási hájtek terminátor szinte mindenapos.
Idióta zene, rossz vágások, Bale jelentéktelen szerepe, egyáltalán hogy lehet neki felettese etc...
A többit nem írom le, mert már alattam többen leírták, (akiknek nem tetszett), hogy miért volt xar.
Ettõl nem érzem magam divatfikázónak, sõt én örültem volna többed magammal a legjobban, ha egy olyan mozit kaptam volna, mint anno a T2 volt...
What about the forests?
http://f1game.hu
Csak úgy éreztem, mintha azt akarnád érzékeltetni, hogy azért nem bejövõs a srácnak afilm, mert lopott verziót nézett, aminek a minõsége csöves kategória. Erre próbáltam reagálni, a CAM-ozást jómagam is elítélem.
Ez nem terminator-mozi. Semmi nem maradt meg az eredetiekbõl, ha lehet így nevezni az elsõ 3-at.
Bale azt nyilatkozta, hogy eredetileg nem õ alakította Connort és csak mintegy 15 perc volt kijelölve az ellenállás vezetõjének.
Azonban õ átírta a forgatókönyvet...majd a producer is és még a rendezõ is.
Gondolom ezért lett az ami: gagyi C katos akció film tele rossz vágással és kalndfilmhez illõ zenével.
Csalódás!
Amúgy magyarázza már el valaki, hogy mi a franc történt az elején!??
Lementek abba a rohadás gödörbe, aztán Connor visszamászik, ott talál 2! hullát, helikopterre száll, de lelövik. Aztán harcol egy T700 felével és utána?? Mi történt a lent maradókkal? Mi az az atomrobbanás pár mérföldnyire???
Hogy élik túl a sugárzást???
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Ne halgassatok senkire, mindenki menjen el megnézni, mert jó film.
Én úgy ültem be hogy látni akarok egy fain kis akciófilmet a terminátor univerzumban. Megkaptam.
Amúgy hol volt megszemélyesítve a Skynet? Lemaradtam...
Nekem a Terminator Sarah Conor krónikái sorozat jobban bejön, mint ez a vacak film. Lehet, hogy túl sokat nézek filmeket, de számomra ez a film csalódás volt :( Remélem a Transformers 2 lenyomja majd :D Amikor a fejvadász robot begyûjtötte az embereket a hídnál, nekem a Világok harca ugrott be :D
Jó persze tudom ha ezt is figyelembe vennék akkor nem lenne film..
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Chaos Anno Domini
Nekem tetszett nagyon a beyond the thunderdome, akkor van még remény? <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A miért nem küld ide-meg-oda az idõben robotokat típusú kérdésekre pedig az a válasz, hogy a létezése már önmagában egy hatalmas paradoxon, hiszen az elsõ részben visszaküldött beszivárgóból maradt kézbõl és chipbõl alkotja meg a cyberdine, ráadásul connor apja reese (!!!)...
Élvezni, nem gondolkodni. Ahol idõutazásról is szó van, ott ez hatványozottan igaz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ