Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg hogyhogy elájult, amikor puskatussal fejbeverték, amikor kiderült, hogy fémbõl van ?

A kézifegyverekre gondoltam.
Amikkel már az ellenállás is rendelkezik 11 évvel késõbb.

Spike GNR-You could be mine videóklipped láttad már?:)

Amúgy 2 bajom volt csak a filmmel: Hiányoltam egy kis brutalitást, végülis az elsõ kettõ "piroskarikás film" Ha a t-600 as összeroppantott volna pár koponyát(élõ emberét), jobb lett volna a hangulatom:)

Marcus..valahogy nem kellene az egész filmbe. Bár akkor rájöttem hogy vmi nem kóser vele mikor az óriásrobot(<#ticking>) kezelésbe vette.Apropó ha õ is robi, akkor Kyle hogy lökte odébb elsõ találkozásukkor. Meg ha ilyeneket tudott gyártani a Skynet, minek egyáltalán T-800...

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Tegnap eszembe jutott valami, miközben megnéztem a T2-õt. Mikor kiskölyökként John megy mocin a haverjával a játékterembe Guns'N' Roses-t hallgatnak ezerrel, szeretik a zenéjüket. A Salvationben már értem John miért csinálja amit csinál azzal a bizonyos Guns 'N' Roses számmal, ha már beveti a figyelemfelkeltést, akkor megadja neki a módját, legbelül ugyanaz a vagány kölyök maradt! Szvsz Bale játéka minden tekintetben közelebb áll Furlonghoz mint Nick Stahl gyenge próbálkozása. A másik, a T1-ben Kyle Reese hozzákötözi a puskát a karjához, most már tudjuk kitõl tanulta.:)

Nem tudom Te melyik filmet nézted de az Arató és a Hk repülõk is mind mind plazmával lõttek!:)

Mondjuk ez igaz, a 2-ben felrobbantottak szinte mindent...aztán mégis létrejött a Skynet.

A filmek teljesen másféle történetet követnek, mint a könyvek.

Ha a következõ rész már késõbb fog játszódni, akkor azt mondom, rendben.

Mert itt még nemhogy a plazma, még a lézerfegyverek se voltak sehol.

dehisz tudod a filmben mondta Connor h "this is not the future my mother warn me about" <#idiota>

am ez már egy másik jövõ nem? arra gondolok h itt már nem kell 2029-32-re kihegyezni a dolgokat bár fene tudja xD

eredetileg ebbõl a terminátorból trilógiát terveztek?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Seth
Nem volt 1997-es nagybumm, tudod, a 2-vel elódázták

PSN ID.: Beegabor

Én az összes LAP-ICS kiadványt elolvastam.
Ezért nem értek egyet azzal, hogy az ellenállásnak repülõik voltak meg helikopter...
Ezeket a Skynet ugyanis az 1997-es nagybumm után elszállíttatta automatákkal (már ami megmaradt belõlük).

Azt se értem, hogy mi ez a 2018-as dátum, ugyanis 2029 a nagy jövõidõszak.
2018-ban a Skynet már rég nem gyûjtött embereket, az ellenállást Connor már 1999-ben megszervezte.

Teljesen egyetértek!
Tini horror, tini kalandfilm és most tini terminátor.
Nem az a baj, hogy ez a film megszületett!
A baj az, hogy Terminator címet kapott!
Ha csak ennyi lett volna a címe: Marsi robotok támadása a Vénusz sötét oldaláról, azt mondanám egy emészthetõ akciófilmet kaptunk!
De itt volt egyfajta kötelezettség a cím miatt!
Amúgy meg értelmetlen az egész történet szempontjából, hogy a Skynet embereket gyûjt, úgy tûnik hobbiból.
A hydrobotok pedig....fõleg a robotok hangja kísértetiesen hasonlít egy már befutott trilógia lényeire...

A sugárzásról annyit, hogy tudni kell(ne) ha valaki olvasta Mark F. Wilson könyveit, hogy a gerillák nem mennek a robbanások helyszínének közelébe! Itt azonban alig pár kilométerre történt a bumm.

Amúgy aki olvasta a könyveket, megfigyelte a hasonlóságokat?
Barnes, Blair, Skynet interface, tech-com egység?
[NST]Cifu
Jól. Hozzá kell tenni, hogy idén eddig mind az amerikai mozikban, mind világviszonylatban a Star Trek volt a legsikeresebb mozifilm.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

belarus
Valamilyé nem sikerül betenni a linket.

belarus
Itt a link

Kandurex
Egy olyan kaliberû sorozatnál, ahol a látvány mindig is kiemelkedõ volt, egyértelmû

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Mondjuk es az uszás dolog tényleg erõs volt...

Említik itt sokan a sugárzás hiányát. A korábbi részek jövõ-flashback-jeiben szintén nem volt sugárzás. Ez senkit nem zavart eddig?

No, abban a percben határozottan úgy éreztem, hogy egy James Bond filmet nézek. :)
mflex
én nem nem vagyok "divatfikázó", de ha nem tetszett akkor nem fogom azt írni, hogy faxa volt.

Nem tudom milyen lesz a rendezõi változat, lehet, hogy jobb lesz tõle, de lehet, hogy még xarabb, egy biztos, ez nem terminator film!

Valami jövõben játszodó mad max féle cgi baromságnak egyszer nézhetõen elmegy, de nem a terminator saga folytatásaként.

Nem attól jó a film, hogy vannak benne jó akció jelenetek, bár a terminator fõ lényege a látványos akció, ami szerintem nem is volt látványos már ahhoz képest, hogy 2009-et írunk, hanem a hangulat, a fordulatos és izgalmas megoldások és fõleg, hogy azonosulni tudjak legalább egy színésszel és megértsem mit miért csinál ott a vásznon, de ebben a filmben ilyen nincs, csak orbitális ökörségek.

motorozó terminátorok, hatalmas t800-as, alvázszáma t101-es swarci terminator, aki dobalja Connort akinek még az orra vére sem ered el, egy halálra itélt terminátorként való feltámasztása, aki az elején normálisan lepofoz egy bandát, de a vége felé 3 tonnás terminátorokat dobál, vízben úszó robot baromság, afféle Mátrix féle feeling.

A t600-as lomha, leváltásra kerülõ gépezetként harcol, de ugyanakkor egy oriási hájtek terminátor szinte mindenapos.

Idióta zene, rossz vágások, Bale jelentéktelen szerepe, egyáltalán hogy lehet neki felettese etc...

A többit nem írom le, mert már alattam többen leírták, (akiknek nem tetszett), hogy miért volt xar.

Ettõl nem érzem magam divatfikázónak, sõt én örültem volna többed magammal a legjobban, ha egy olyan mozit kaptam volna, mint anno a T2 volt...

What about the forests?

padavanHUN
Nem divat fikázni, csak manapság egyre több a tucatszar. Persze tucathülyéknek ez nem tûnik fel, dehát azokból is egyre több van, ugye?

http://f1game.hu

padavanHUN
Nem kell magyaráznod, de ha CAM, ha HD, ez a film pocséksza rlett. Nem kimondottan a minõség ront a szórakozási faktoron, legalábbis nálam biztosan nem, megnézhetem ezt még ötször akár lézertévén is ötvenmilliárdos felbontásban holokivetítéssel, akkor sem jött be, sõt, rohadt nagyot csalódtam.

Csak úgy éreztem, mintha azt akarnád érzékeltetni, hogy azért nem bejövõs a srácnak afilm, mert lopott verziót nézett, aminek a minõsége csöves kategória. Erre próbáltam reagálni, a CAM-ozást jómagam is elítélem.

jól látod :-) nem is baj, hogy a T5 már csak animéban vagy comicban láthatjuk majd
na pont az a rész volt szarrá vágva, enyhén szarrá. pl: elsõ trailerben volt benne, hogy Connor fáklyát gyújt és kiemelkedik a vízbõl mögötte a 3. részbõl is ismert lánctalpas kistermi, na itt az kimaradt, gondolom a gyilokkal együtt.+még bent vannak, következõ snitt már Connor mászik ki az überszar.
várjál még csak most jönnek az európai szavazatok, 7 alá simán megy.
desigo
belarus normálisan is linkelhetnéd...
desigo
nagy divat lett lefikázni...
szerencsére 27,547 user véleménye kicsit többet ér...
belarus
http://halfpecssquad.blog.hu/2009/06/05/terminator_megvaltas_terminator_salvation

desigo
Szerintem a 3 sokkal gyengébb volt mint a mostani...
Szerintem ûber szar.
Ez nem terminator-mozi. Semmi nem maradt meg az eredetiekbõl, ha lehet így nevezni az elsõ 3-at.
Bale azt nyilatkozta, hogy eredetileg nem õ alakította Connort és csak mintegy 15 perc volt kijelölve az ellenállás vezetõjének.
Azonban õ átírta a forgatókönyvet...majd a producer is és még a rendezõ is.
Gondolom ezért lett az ami: gagyi C katos akció film tele rossz vágással és kalndfilmhez illõ zenével.
Csalódás!

Amúgy magyarázza már el valaki, hogy mi a franc történt az elején!??
Lementek abba a rohadás gödörbe, aztán Connor visszamászik, ott talál 2! hullát, helikopterre száll, de lelövik. Aztán harcol egy T700 felével és utána?? Mi történt a lent maradókkal? Mi az az atomrobbanás pár mérföldnyire???
Hogy élik túl a sugárzást???
REALista
Jól látom hogy a 4 hetes Star Trek többet hozott a hétvégén mint a T4...:S

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gErIbÁ
na persze azért T2 az forever

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

gErIbÁ
hát most értem haza moziból ,mit is mondjak brutális volt a film és maga az élmény is ,hangok a vágás szerintem ott van a szeren ,leg szivesben már ültem volna be a következõ vetítésre<#nyes> ,kicsit féltem hogy ez az McG gyerek elszúrja mert ,nekem pl a csárli angyalai 2 nem tetszett egyáltalán, de ezt azért megcsinálta jól ,remélem folytatják a témát ,mert anyira nem indutak el rossz irányba a történettel

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Kandurex
...most ugye nem kell magyaráznom, hogy egy szar CAM mekkora távol van a mozi élménytõl...

Skynet nem szó szerint volt megszemélyesítve, hanem Serena, Connor és Kyle képmását is felvette és beszélt Marcushoz a képernyõn.

padavanHUN
Mért, a moziban nem gyûjtöget a fejvadász a la Világok Háborúja, vagy mi? De igen. A moziban nincsenek benne a baromságok és a rohadtul szar rendezés? De igen. Tegnap megbizonyosodtam róla. Tök mindegy hol nézi, ez szar.

Kandurex
Micsoda megközelítés! :D

Kandurex
Itt a gond...elkezdted nézni..hol is moziba?

Én most láttam moziban. Röviden: nekem nagyon bejött, kivéve a vége, ott vártam valami nagy durranást, de szerintem nem volt...
Ne halgassatok senkire, mindenki menjen el megnézni, mert jó film.
Én úgy ültem be hogy látni akarok egy fain kis akciófilmet a terminátor univerzumban. Megkaptam.
Amúgy hol volt megszemélyesítve a Skynet? Lemaradtam...

zoliii
Elkezdtem nézni a T4-et. Szerintem még a T3-nál is gagyibb lett :D Izgalom egyenlõ a 0-val, akkora vágások vannak benne :D
Nekem a Terminator Sarah Conor krónikái sorozat jobban bejön, mint ez a vacak film. Lehet, hogy túl sokat nézek filmeket, de számomra ez a film csalódás volt :( Remélem a Transformers 2 lenyomja majd :D Amikor a fejvadász robot begyûjtötte az embereket a hídnál, nekem a Világok harca ugrott be :D

padavanHUN
:D Ezt már én is megkérdeztem magamtól. Nagyjából arra lehet jutni, hogy szorgosan szedegetik be az orvostudomány csodáját, a sugárzás semlegesítõ kapszulát reggel-délben-este. Ez így még megmagyarázható. A film szarsága már nehezebben, Skynet megszemélyesítése pedig legalábbis undorító. Szívátültetés egy tábori sátorban, az milyen? :D

lehet h már volt róla szó de egy kérdés: Atomháború után miért nincsen radioaktiv sugárzás?!!! csak ugy rohangálnak az emberek a Földön és semmi bajuk utána..hehe
Jó persze tudom ha ezt is figyelembe vennék akkor nem lenne film..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

zvaragabor
Azt hiszem tévedtem. Bocs.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Mondjuk én inkább azt mondanám, hogy most már tudjuk, hogy a Salvation miként képzeli el a seb megszerzésének történetét. Nekem valahogy a T2-vel vége van a hivatalos történetnek, tehát a T2 seb nem a Salvationban történtektõl keletkezett. :)

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Yutani?

Chaos Anno Domini

Most esett le hogy a T2-ben a jövõben mikor mutatják John Connort sebhelyes az arca. Na most már a Salvation-nek hála azt is tudjuk honnan szerezte ezeket a sebeket! Itt minden összefügg mindennel.:)

padavanHUN
Szerintem inkább nézd újra a MM filmeket. :)

SötétBarom
Ezen õrlõdöm bazki egy hete, hogy elmenjek-e moziba, vagy ne :DDDDDDDD
Nekem tetszett nagyon a beyond the thunderdome, akkor van még remény? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

padavanHUN
Az idõparadoxontól fügetlenül tele van orbitális baromságokkal a Slavation. Ez egy Disney gyerekmozi, már csak Hannah Montana hiányzott belõle.

SötétBarom
Itt mindenki írja, hogy a skynet nem cselekszik logikusan.. Errõl az jut eszembe, amikor leülök mondjuk játszani a total warral. Tisztában vagyok az AI-val szembeni nagyon durva fölényemmel, ezért nem a legeredményesebb taktikát követem, hanem próbálom élvezetessé tenni a játékot. Ha Skynet kiírtaná az összes embert egybõl, fossá unná magát szegény.. :D

A miért nem küld ide-meg-oda az idõben robotokat típusú kérdésekre pedig az a válasz, hogy a létezése már önmagában egy hatalmas paradoxon, hiszen az elsõ részben visszaküldött beszivárgóból maradt kézbõl és chipbõl alkotja meg a cyberdine, ráadásul connor apja reese (!!!)...

Élvezni, nem gondolkodni. Ahol idõutazásról is szó van, ott ez hatványozottan igaz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;