1224
-
boomsly #984 Nem hiszem, hogy egetrengető újdonságokkal kéne előállni egy T moziban. egyszerűen csak meg kell valósítani azt, amire már korábbi részekben utaltak.
Hát igen. Mi tehetségesek vagyunk, csak nem engednek minket kamera közelbe. Tehát mégis csak hiányzik belőlünk valami....
De ha neked a T csak egy látványos "csim-bum církusz", miért nem nyitsz egy "Emili csodálatos élete" című topicot?
Vagy van már, csak a kutya nem írogat oda?
Nem várok egetrengető megváltást a T filmektől! Egy jól sikerült részétől még nem fogom jobban szeretni a rendőröket vagy a motoros, bőrszerkós nyomikat és nem állok kutató-, fejlesztő- mérnöknek a cybernetikába!
De érdekes, hogy 10 emberből 8-nak csalódás, 2 meg, ahogy itt már korábban említették, hypermassza és teljesen mindegy, hogy mire ülnek be..... csak legyen fülsüketítő, űberlátvány.
Amúgy meg tényleg elmagyarázhatná már valaki, hogy mi történ az elején! Lementek abba a lyukba és? -
#983 Akarj nagyon kötözködni! Tök kíváncsi vagyok. =)
A másik felére írtam, hogy egy tehetségesebb rendező nem ártott volna. -
#982 A dizájnban... -
Lantee #981 Huh...mindig meglepődöm, hogy mennyi tehetséges filmes ember van ebben az országban. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem tudunk felmutatni legalább egy normális magyar filmet?!
Aki meg egy TERMINATOR című filmtől világmegváltó gondolatokat, Oscar-díjas alakításokat, és tökéletesen kidolgozott sztorit vár, az meg is érdemli, hogy csalódjon.
Már a T1-is nagyjából egy "agyatlan" csim-bumm cirkusz volt, a kettő dettó, de ott a CGI újdonság miatt nagyon-nagyot robbant. Ennyi és nem több! Én pontosan ennyit várok minden Terminátor filmtől, akármennyi is készül még el. -
Seten #980
" nem volt bennük semmi lélek"
A gépekben?! Na most mondd meg! :)
-
sandor8206 #979 kapásból tudnék 10-et ha nagyon kötözködni akarnék, de ezek sok filmben vannak. A legnagyobb baj, hogy mint film nem működik, sztori gyenge, párbeszédek nevetségesek és unalmasak, karakterek 0-senki, semmi eredeti, zene szar stb. vágás botrányos, tehát a filmes eszközök nem ok. -
#978 Soroljátok már fel nekem a logikai hibákat! Nem az időparadoxonra gondolok, és nem is arra, hogy a terminátor miért dobálja a célszemélyeket.
Új sztori meg kell bele, mert elvileg ez egy olyan trilógia lenne, ami önmagában megáll a lábán. Az, hogy leforgatják a harcokat a jövőben, különösebb sztori nélkül: sajnos kevés. -
boomsly #977 Van benne elég sok(k).
Embörök! Nem kell új sztori bele! Se új ötlet!
Végre azt kéne megvalósítani, amit már rég megalapoztak!
Szakmunka! ...de ezeknek a kutyaütőknek még ez sem megy. -
mad363 #976 nincs benne logikai hiba?:D na ne máá :D -
#975 Tegnap megnéztem én is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagy "logikai bukfencek" szerintem egyáltalán nincsenek benne, viszont filmként meglehetősen gyenge alkotás, egy tehetségesebb rendező nem ártott volna. Ami nem igazán tetszett, az az új szerkezetek dizájnja, nem volt bennük semmi lélek. Ugyanígy nem tetszett a Skynet központ sem, bár sötét/esős koncentrációs tábor hangulat az jó volt.
Azért remélem folytatják, mert ebben a világban van fantázia... csak nehéz szerintem úgy jó Terminátor-sztorit kitalálni az időutazásos téma nélkül, hogy kerek egész legyen. Ehhez képest szerintem egész jól sikerült. -
#974 Én a moziban a film végén tudtam meg hogy Stan Winston meghalt! Iron Man-ben még dolgozott vagyis felügyelt!
Nyugodj békében! -
pauly #973 Számomra mindkettő ugyanannyira jó,nem tudnám megmondani hogy meilyk tetszik jobban :)Az 1.rész darkosabb,félelmetesebb,míg a 2. meg technikailag lett nagyon jó(látvány,zene,hangok),de nálam mindektőő 10/10
Már csak trailer alapján is megmondom hogy ez a 4. rész messze van mindkettőtől...
Stan winston meg tényleg nagyon jókat csinált :( -
#972 Na megvan:Stan Winston volt aki a T-800-as fémvázat megkonstruálta.Ez szerintem olyan jól sikerült hogy mechanikailag is működhetne.Nekem ez a modell jelenti az igazi terminátort,nemhiába szerepel minden T.reklámban.Látszik hogy elég komoly tervezőmunka volt mögötte,nem egy rajzasztalon gyorsan összecsapott valami mint pl. az a magas valami a 4. részben meg a moto terminátorok.Cikk Stan Winstonról. -
#971 Már hogy lenne jobb az első résznél?Az hangulatában nagyon ott volt,sosem felejetem el a jelenetet mikor felállt a szétrobbant kamion tüzéből az a gonosz fámváz és végigjáratta vörösen izzó szemeit a környéken.Ez a T-800-as úgy meg lett szerkesztve hogy teljesen elképzelhetőnek tűnik hogy azok a hidraulikus hengerek amik az izmok helyett vannak valóban működtetni tudnák azt a géptestet.Szerkezetileg nagyon hitelesnek tűnik.Viszont ezek a moto-izék ehez képest gagyik,meg az a toronymagas bumbus is nevetséges volt.Az első részben még úgy is viselkedett ez a gép ahogy elvárható-megtévesztően emberi volt de azért néha kilógott a lóláb.Ezután meg minden részben egyre emberibb lett,nekem a 2. részben már az sem tetszett hogy ez a gép pl. átérzi-megérti milyenek az emberi érelmek.(azért a T2 még jó volt)Szerintem a T1 az igazi legenda és a legjobb rész. -
#970 Hirtelen azt hittem hogy Giger-ről beszélsz, de aztán kapcsoltam h a Terminátorhoz neki nem sok köze van (Alienhez annál több, ő tervezte)...jahh, és nem mellesleg ő él és virul... -
#969 Jahh, viszont sok éve die-hard Alice in Chains fan lévén azért az tetszett, amikor Marcus beüzemelte az autót, és megszólalt a Rooster..."az öcsém kedvenc zenéje" - az enyém is :) -
#968 Az az ürge már halott aki 1984-ben az erdeti T-800-as fémvázat tervezte.(mellesleg az Alienhez, a T2-höz és egy csomó nagy filmhez is csinált figurákat)Eredetileg úgy volt hogy a Salvationhoz is ő csinálja majd a régi-új T-600-as modellt,mivel valaki más csinálta a gépeket helyette biztos emiatt is csökkent a terminátor feeling. -
#967 Így már érthető hogy lehetett olyan fitt.Eleinte nem értettem hogy nézhet így ki mikor évekkel ezelőtti képeken is már eléggé öregedő alkata volt.Nem semmi hogy ezt így össze tudták hozni digitálisan. -
#966 McG: "Terveim szerint a következő Terminator-film 2011-ben játszódna, egy amolyan elő-Ítélet Napján" - kezdte McG. "John Connor visszautazik az időben, hogy felkészítse az emberiséget a Skynet elleni csatára. Ám közben a Skynet is rájön, hogy egyszerre nem csak egy robotot tud visszaküldeni az időben, így elkezdi elárasztani a múltat seregével."
"Connornak ezúttal egy egész garmada áll majd rendelkezésére, hogy felvegye a harcot a sereggel, ami szerintem k**va király lesz. És szerintem itt találkozik majd a Robert Patrick alakította tudóssal is, aki épp komoly kutatást végez."
Ez így nem is lenne rossz. Kettő bukta van benne: McG rendezné. 2: Nem ez lett a T4. -
fulopzizou #965 nyilván lesz folytatása.. ha kicsit még izgalmasabá esetleg fordulatosabbá teszik, akkor maximálisan megfogják velem kedveleteni ezt az új tipusu Terminatort.
Összességében nem rossz.. -
boomsly #964 "Nézd má aztat ottan! Má teljesen fel van püffedvel, he!"
"Ez kúrva jóv film volt!" by 16 éves kritikus
A dokinak kellet volna alakítani a T4-ben Connor pszichológusát.
"Meséljen nekem kérem azokról a szájborgokról..."
-
#963 Nekem egyedül Dr. Silberman hiányzott a a Salvation-ből -
#962 Ti nem néztek netet?
Lesz t5, már a sztoryrol is irtak, tervezett történetröl....:) -
lord nihilus #961 ugye????
nah de ezt épp ezért mondtam h ha minden úgy lenne megoldva hogy nem lennének ilyen "hibák" akkor fölösleges lenne filmet forgatni, legalábbis szvsz :) -
#960 Tartalmas és izgalmas film lenne 2 órán át bámulni emberi tetemeket a sivatagban. -
lord nihilus #959 jaja, nekem is rémlett a dolog h el volt már ez sütve :D
de am sztem ilyen dolgokon kár gondolkozni ez hálivúd xD én a szkájnet helyében "beideggázoltam" volna az egész planétát és akkor no ellenállás -
Seten #958
Valaki írta, hogy mekkora hülyeség mikor a terminátor ide-oda dobálja az embereket.
Végül is az. Pont akkora mint az első részben mikor Arnold, Matt-et (Ginger barátját) dobálja a lakásban! :)
-
#957 Én a nyakamat merem rá tenni, hogy jön 2- max 3 éven belül a következő rész, méghozzá McG vezényletével :)
(ez utóbbival azt kívánom, ne legyen igazam :)) -
sandor8206 #956 ezt még a T4 bemutatója előtt hangoztatták, azóta nagy kuss van. Valószínű nem lesz T5, általában ilyenkor már hangoztatják ha lesz következő rész. Lehet lesz, de nem most kb. megint 5-10 év múlva. -
#955 Valahol olvastam, hogy trilógiát terveznek. Tehát még két rész lesz. -
#954 Erre a pénzügyi v a kritikai buktából következtettél? -
spike0007 #953 Várható a folytatás szerintem. -
spike0007 #952 Ha így halad még egy százast lehet összeszed külföldön, de a BD DVD bevételekkel együtt mondjuk sztem meglesz annyi amennyi kell. -
sandor8206 #951 Nah akkor még kaparhat, még kell kb. 300 millió, hogy 0-ra kijöjjön :-) -
#950 Nah annyira a kevés milliókról beszélünk!
Juli 7 zárással!
Terminator 4 Worldwide: $204,673,319
Ennyi :) -
#949 látványos film volt de alig job bmint a 3 volt, még mindig az 1-2 a csúcs!
Bale-t meg ne szidjátok kemény gyerek az, minden nap centikről nézegetni a gomba felhőket, biztos sok vitamindús kaját nyomat! -
#948 Hát... Fene sem tudja úgy ránéztek, hogy ez a csávó tud valamit, high-tech motordroidokat cérnával orra buktatni meg ilyenek, akkor ez biztos valami messiás. :) -
sandor8206 #947 jó de a többiek szerint mi alapján volt próféta :-) -
#946 Egyetértek, a T2-es arc volt a best.
Amúgy ez a felvezető szöveges dolog: Hát kihegyezték, hiszen a főparancsnokség szerint volt Connor egy idióta, a többiek szerint volt próféta. :D Amúgy ez is olyan zavaróan Mátrixos volt, Neo a próféta, vagy csak egy hit terjesztője, aztán ott volt az a rész, amikor az egyik hajó parancsnoka vitába keveredik a tanáccsal... - és ennek tükörképe Connor és a főparancsnokok vitája a tengeralattjárón. Szóval száni... -
sandor8206 #945 az a baj, hogy arra nagyon jó lett volna kihegyezni a filmet ami a felvezető szövegben volt, hogy valaki szerint Connor egy idióta valaki szerint proféta, gyakorlatilag ebből semmi nem köszön vissza, nem is tudom minek írták azt oda. Érdekes lett volna az biztos, legalább szólt volna valamiről. Amúgy a legjobb Connor eddig a T2-ben volt, pedig csak pár másodpercig volt+nagyon nézett, de mint karakter elsőosztályú volt. Hát igen J. Cameron egy zseni még ilyen apróságnál is.