Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Én a moziban a film végén tudtam meg hogy Stan Winston meghalt! Iron Man-ben még dolgozott vagyis felügyelt!
Nyugodj békében!
Számomra mindkettõ ugyanannyira jó,nem tudnám megmondani hogy meilyk tetszik jobban 😊Az 1.rész darkosabb,félelmetesebb,míg a 2. meg technikailag lett nagyon jó(látvány,zene,hangok),de nálam mindektõõ 10/10
Már csak trailer alapján is megmondom hogy ez a 4. rész messze van mindkettõtõl...
Stan winston meg tényleg nagyon jókat csinált 😞

Willenbrock
Na megvan:Stan Winston volt aki a T-800-as fémvázat megkonstruálta.Ez szerintem olyan jól sikerült hogy mechanikailag is mûködhetne.Nekem ez a modell jelenti az igazi terminátort,nemhiába szerepel minden T.reklámban.Látszik hogy elég komoly tervezõmunka volt mögötte,nem egy rajzasztalon gyorsan összecsapott valami mint pl. az a magas valami a 4. részben meg a moto terminátorok.Cikk Stan Winstonról.

Willenbrock
Már hogy lenne jobb az elsõ résznél?Az hangulatában nagyon ott volt,sosem felejetem el a jelenetet mikor felállt a szétrobbant kamion tüzébõl az a gonosz fámváz és végigjáratta vörösen izzó szemeit a környéken.Ez a T-800-as úgy meg lett szerkesztve hogy teljesen elképzelhetõnek tûnik hogy azok a hidraulikus hengerek amik az izmok helyett vannak valóban mûködtetni tudnák azt a géptestet.Szerkezetileg nagyon hitelesnek tûnik.Viszont ezek a moto-izék ehez képest gagyik,meg az a toronymagas bumbus is nevetséges volt.Az elsõ részben még úgy is viselkedett ez a gép ahogy elvárható-megtévesztõen emberi volt de azért néha kilógott a lóláb.Ezután meg minden részben egyre emberibb lett,nekem a 2. részben már az sem tetszett hogy ez a gép pl. átérzi-megérti milyenek az emberi érelmek.(azért a T2 még jó volt)Szerintem a T1 az igazi legenda és a legjobb rész.

Pretorian
Hirtelen azt hittem hogy Giger-rõl beszélsz, de aztán kapcsoltam h a Terminátorhoz neki nem sok köze van (Alienhez annál több, õ tervezte)...jahh, és nem mellesleg õ él és virul...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Jahh, viszont sok éve die-hard Alice in Chains fan lévén azért az tetszett, amikor Marcus beüzemelte az autót, és megszólalt a Rooster..."az öcsém kedvenc zenéje" - az enyém is 😊

Willenbrock
Az az ürge már halott aki 1984-ben az erdeti T-800-as fémvázat tervezte.(mellesleg az Alienhez, a T2-höz és egy csomó nagy filmhez is csinált figurákat)Eredetileg úgy volt hogy a Salvationhoz is õ csinálja majd a régi-új T-600-as modellt,mivel valaki más csinálta a gépeket helyette biztos emiatt is csökkent a terminátor feeling.

Willenbrock
Így már érthetõ hogy lehetett olyan fitt.Eleinte nem értettem hogy nézhet így ki mikor évekkel ezelõtti képeken is már eléggé öregedõ alkata volt.Nem semmi hogy ezt így össze tudták hozni digitálisan.

padavanHUN
McG: "Terveim szerint a következõ Terminator-film 2011-ben játszódna, egy amolyan elõ-Ítélet Napján" - kezdte McG. "John Connor visszautazik az idõben, hogy felkészítse az emberiséget a Skynet elleni csatára. Ám közben a Skynet is rájön, hogy egyszerre nem csak egy robotot tud visszaküldeni az idõben, így elkezdi elárasztani a múltat seregével."

"Connornak ezúttal egy egész garmada áll majd rendelkezésére, hogy felvegye a harcot a sereggel, ami szerintem k**va király lesz. És szerintem itt találkozik majd a Robert Patrick alakította tudóssal is, aki épp komoly kutatást végez."

Ez így nem is lenne rossz. Kettõ bukta van benne: McG rendezné. 2: Nem ez lett a T4.

http://f1game.hu

nyilván lesz folytatása.. ha kicsit még izgalmasabá esetleg fordulatosabbá teszik, akkor maximálisan megfogják velem kedveleteni ezt az új tipusu Terminatort.
Összességében nem rossz..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

"Nézd má aztat ottan! Má teljesen fel van püffedvel, he!"<#wilting>

"Ez kúrva jóv film volt!" by 16 éves kritikus<#worship>

A dokinak kellet volna alakítani a T4-ben Connor pszichológusát.
"Meséljen nekem kérem azokról a szájborgokról..."
<#taps>
vortel
Nekem egyedül Dr. Silberman hiányzott a a Salvation-bõl <#idiota><#zavart1><#vigyor><#vigyor2><#violent><#hehe><#nyes>

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

kill3r21
Ti nem néztek netet?
Lesz t5, már a sztoryrol is irtak, tervezett történetröl....😊
ugye????<#idiota>

nah de ezt épp ezért mondtam h ha minden úgy lenne megoldva hogy nem lennének ilyen "hibák" akkor fölösleges lenne filmet forgatni, legalábbis szvsz 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

edios
Tartalmas és izgalmas film lenne 2 órán át bámulni emberi tetemeket a sivatagban.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

jaja, nekem is rémlett a dolog h el volt már ez sütve 😄
de am sztem ilyen dolgokon kár gondolkozni ez hálivúd xD én a szkájnet helyében "beideggázoltam" volna az egész planétát és akkor no ellenállás<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Valaki írta, hogy mekkora hülyeség mikor a terminátor ide-oda dobálja az embereket.
Végül is az. Pont akkora mint az elsõ részben mikor Arnold, Matt-et (Ginger barátját) dobálja a lakásban! 😊

Blasta
Én a nyakamat merem rá tenni, hogy jön 2- max 3 éven belül a következõ rész, méghozzá McG vezényletével 😊
(ez utóbbival azt kívánom, ne legyen igazam 😊)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ezt még a T4 bemutatója elõtt hangoztatták, azóta nagy kuss van. Valószínû nem lesz T5, általában ilyenkor már hangoztatják ha lesz következõ rész. Lehet lesz, de nem most kb. megint 5-10 év múlva.
davidka003
Valahol olvastam, hogy trilógiát terveznek. Tehát még két rész lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

edios
Erre a pénzügyi v a kritikai buktából következtettél?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Várható a folytatás szerintem.

Ha így halad még egy százast lehet összeszed külföldön, de a BD DVD bevételekkel együtt mondjuk sztem meglesz annyi amennyi kell.

Nah akkor még kaparhat, még kell kb. 300 millió, hogy 0-ra kijöjjön :-)
kill3r21
Nah annyira a kevés milliókról beszélünk!
Juli 7 zárással!
Terminator 4 Worldwide: $204,673,319
Ennyi 😊
Punker
látványos film volt de alig job bmint a 3 volt, még mindig az 1-2 a csúcs!

Bale-t meg ne szidjátok kemény gyerek az, minden nap centikrõl nézegetni a gomba felhõket, biztos sok vitamindús kaját nyomat! <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

padavanHUN
Hát... Fene sem tudja úgy ránéztek, hogy ez a csávó tud valamit, high-tech motordroidokat cérnával orra buktatni meg ilyenek, akkor ez biztos valami messiás. 😊

jó de a többiek szerint mi alapján volt próféta :-)
padavanHUN
Egyetértek, a T2-es arc volt a best.

Amúgy ez a felvezetõ szöveges dolog: Hát kihegyezték, hiszen a fõparancsnokség szerint volt Connor egy idióta, a többiek szerint volt próféta. 😄 Amúgy ez is olyan zavaróan Mátrixos volt, Neo a próféta, vagy csak egy hit terjesztõje, aztán ott volt az a rész, amikor az egyik hajó parancsnoka vitába keveredik a tanáccsal... - és ennek tükörképe Connor és a fõparancsnokok vitája a tengeralattjárón. Szóval száni...

az a baj, hogy arra nagyon jó lett volna kihegyezni a filmet ami a felvezetõ szövegben volt, hogy valaki szerint Connor egy idióta valaki szerint proféta, gyakorlatilag ebbõl semmi nem köszön vissza, nem is tudom minek írták azt oda. Érdekes lett volna az biztos, legalább szólt volna valamirõl. Amúgy a legjobb Connor eddig a T2-ben volt, pedig csak pár másodpercig volt+nagyon nézett, de mint karakter elsõosztályú volt. Hát igen J. Cameron egy zseni még ilyen apróságnál is.
padavanHUN
Én a Lurdyban néztem, ott is valami elképesztõen hangos volt az egész, rohadt zavaró volt, néha már úgy voltam vele, hogy hagyom a francba és megyek haza. Amúgy érdekes, nekem is azonnal rossz sejtéseim támadtak, ahogy elhangzott a film elején az a kegyetlenül gyenge narráció. De aztán teljesen igazodott a film szinvonalához. 😞

padavanHUN
Ja, ezt te így megaszondod igaz?

Mit hozott Bale, elárulnád? És mit hozott Worthington,? Semmit. Nulla volt mindkettõ és csak mert valaki nem fõszereplõ (Bale), azért még simán át kéne jönnie a nézõ számára a karakterének. Na most Connor karaktere itt lófing sem volt, egy mogorva arcot látunk, aki pislog jobbra-balra, szédeleg egyik jelenetbõl a másikra, durcásan néz oszt csá. Már ne is haragudj, de a valóban "sírós, félõs hisztis pics" Nick Stahl Connor karaktere is több, tartalmasabb, élettelibb, teljesebb volt ennél. Furlongról már nem beszélve. Érted, karakterekrõl van szó. Arról, hogy mennyire jön át a John-Connor-én-leszek-a-lázadás-csúcsgóréja érzés, az elszántság, a kökemény profizmus a harcokban, a mindenkit magával ragadó vitalítás. Nos, ezekbõl SEMMI nincs a mostani Connor-karakterben, de tudod mit, nem (csak) Bale-t hibáztatom, hanem azt a senkit, aki ezt hozta ki belõle színészvezetés címén.

Esetleg felesleges minõsítgetések helyett gondold át a karakter mint fogalom jelentését, aztán nézd meg az összes epizódot és vessél számot a kijelentéseiddel.

Ebben a Connor karakterben semmiféle fantázia nincs. Pont olyan üres ez, mint Bateman megformálása az Amerikai Pszichoban, vagy Batman arcnélküli játéka - maszk nélkül is az lett...

Bale egy nehezen kezelhetõ színész szerintem, az eddigi legjobbat belõle a Hajnali Mentõakcióban hozták ki belõle. Nagyon overrated az arc, tehetséges, de senki nem fogja a kezét. Ezt most már be kéne látni, nem menni az agyatlan hype-tengerrel, és dudorászni, hogymárpedigbaleegyzseni. Mivel, a háromféle arckifejezésével ötven filmen keresztül? Pffff...

mflex
én is a plázában néztem meg Pécsen, de mint írtam ez nem minõségben szólt csak "sikított" az egész film.

Most vagy valami rosszul volt beállítva, vagy már xarok a hangszorók, vagy egyszerûen tré az egész rendszer.

A Tomlinson Holman eXperience minõségi hangzás az nem ilyen, ha az én rendszerem így szólna már kivágtam volna a kukába.

jah és egyébként egyetértek mindennel...

What about the forests?

A Star Trek jó pörgõs film volt, de a Salvation sztem pörgõsebb és jobb.
Mindkettõ jó film. Dehát kinek mi jön be nem vagyunk egyformák.

Bale mivel nem Õ a fõszereplõ a filmben hanem Marcus annyit hozott amennyit kell és jól hozta. Õ a legjobb Connor. Stahl karakteresebb aha... Még Edward Furlong is tökösebb volt nála pedig Õ kiskölyök volt a T2-ben. Nem a színésszel van bajom de a Sathl által játszott Connor teljesen hiteltelen volt, olyan volt mint egy sírós félõs hisztis pics*. De karakteresebb jól van. Veled is csak többen vagyunk!😊)

Pretorian
Sokat nem fûznék hozzá az itt elhangzottakhoz, ez nem Terminátor-film, hanem egy zsák fing töltöttkáposztás hányással. A nyitódialógus már sejtetni engedi, hogy milyen is lesz a produkció többi része. Én a harmincadik percben már fészkelõdtem a székemben, meg az órámat nézegettem. Jah, és újfent elkövettem azt a hibát, hogy magyar szinkronnal néztem meg egy filmet, bár ennél a produkciónál ez szerintem nem sokat nyom a latban, annyira nulla a színészi játék. Túl hangos is volt ráadásul, most komolyan, egy jelzõfáklya meggyújtásának miért van dobhártyaszaggató hangja? A kétszáz misi meg én sem értem hová tûnt, mert azért annyira nem volt látványos a film, hogy ennyibe fájjon...lényeg a lényeg: ezt a filmet a nemrég bemutatott Star Trek is utcahosszal veri, sõt, az kifejezetten jó film lett, bár azért nem hinném, hogy 30 év múlva is beszélni fogunk róla. Ezt meg kerüljétek el minél messzebbre.

padavanHUN
100% respect.

padavanHUN
Még mindig karakteresebb volt, mint ez a faarcú bárgyú barom, amelyik szerinted a "legjobb Connor". Néz vizenyõs szemekkel, jön megy mint egy holdkóros, arcjáték zéró, semmi temperamentum nincs benne. Ez aztán tényleg egy globális vezetõ... 😄 Bale egyik legrosszabb szerepe ez - a Batman után azonnal.

pécs. pécs pláza. 2009. június 6. este 19 óra. terminator salvation. kérdés: hol a 200 millió beleölt dolcsi? aszittem válság van nem? adták volna nekem én etyekvúdon leforgattam volna negyed ennyiért kb ennél 2-szer jobbra..
MCG bekaphatja. tönkretett mindent. fõleg a termi rajongók életét. nincs végzet csak ha megnézed: egy álmot törnek össze. Amugy nyári popcornmozinak is szar. egyszerüen uncsi. elõre borítékolom a következõ részt: még nagyobb robotok, még nagyobb robbanások, még nagyobb szar a pofánkba. és a sztory? na ne vicceljünk már, ez egy termi film tényleg? háááháá. aha persze. inkább egy drága de Bé fos muvi... komolyan kár a jegyért el ne menjetek. ja de menjetek. ha nem a termi filinget keresitek és nagy robotokat akartok látni akkor menjetek. akkor tényleg jó... de vigyázzatok mert a következõ részekben még nagyobb robotok kerülnek a vászonra... azok már akkorák lesznek nem férnek a képernyõre. és a robbanások még hangosabbak lesznek...és jönnek majd a delfin terminátorok akik az ártatlan fürdõzõkre támadnak majd...és a talicska terminátorok amik odagurulnak hozzád hogy eléjükugorj és így átmennek rajtad...

fiu...
fehér...
hétrendbeli kihágás...
MCG...
törvényes gyámjai: Jonathan Mostow és Andy vajna
célpontok bemérve...

egy kis összehasonlítás:

T4 Hungary:
2500 ft + pár üveg speciál sör a teszkóbol
(Hungarian IMDB: 10/6)
http://terminator4.uw.hu/

T4 USA:
20000000000000 millió ft. + 200000000 ft bélnek mert keményen tud nézni
(Hungarian imdb: 10/6)
www.terminator-salvation.com/

ennyi

egy csalódott RAJ-ongó

"a gerillák nem mennek a robbanások helyszínének közelébe"

Aha, akkor az elsõ két részben látható jelenetekben miért a romok és a csontvázak között harcolnak?

FL Zoli: A dvd változat elvileg nemcsak 30 perccel lesz hosszabb hanem R lesz Pg13 helyett szal valszeg lesz egy két brutálabb jelenet benne.😊
Bale Connorként is nagyon jó volt. Sõt eddig Õ a legjobb felnõtt Connor sztem. Nick Stahlról inkább ne beszéljünk.

Szerintem Batman-ként jobban megállja a helyét.

zvaragabor
Roland Kickinger? Már régi hír, vagyis tény, hogy õ adja a testet a CGI fejhez.

Chaos Anno Domini

Most néztem ki játszotta a t-800 ast😊 Chip Rommel a Tengerparti fenegyerekbõl😊
Mikor segíteni akar koncentrációs zavarokkal küzdõ gyerekeken😊
"Chip Rommel koncentrációs tábora" 😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Seth
Bale-en akkorát nevettem,mikor elõször megszólalt. Éppen egy olyan dörmögést adott ki magából,mint amikor a Batman-t játszotta XD

PSN ID.: Beegabor

"Dubito ergo cogito, cogito ergo sum...."
"Kételkedem tehát gondolkodom, gondolkodom tehát vagyok..."
akinek egy scifi FILM (aminek persze a fele mese) megnézése utána ennyi tökmind1miaválszrá kérdése támad annak felesleges filmet nézni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

A megbomlasztott idõvonal szerint a könyvek igazából a T1-re épülnek.
De ez így normális.
Amúgy az aerostat felderítõk is elõször könyvben szerepeltek.
Állítólag, ha ugyan ekkora bukta után elkészül a következõ rész, ott magyarázatot kapunk a T1000 kifejlesztésére.

Szerintem pedig Bale alakítása felejthetõ. Semmilyen. Én biztos nem mennék a halálba ilyen habitusú emberért.
A T2 elején abban a néhány percben feltûnõ idõsebb Connor sokkal markánsabb, mint Bale bénázása 115 percben.

Van nekije agya<#zavart2>
Seth
Agyrázkódás.Vmelyik tartócsavar biztos kilazult XD
Mondjuk fura volt, hogy kacsázott a vizen,elõtte a benga robot meg jól odacsapta , mégsem ájult el.

PSN ID.: Beegabor

zvaragabor
Azt hiszem agya az ven neki.

Chaos Anno Domini