Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Amúgy Sarah Connort azért "vágták" ki a harmadik részbõl, mert Linda Hamilton már nem akarta bevállalni a harmadik részt.
Talán volt esze. <#crazya>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Esrohnoil
Persze h. benne lesz. Ha máshogy nem, akkor renderelve. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

REALista
Ha nem tette volna hozzá hogy KOMOLYAN nagyon tettszet akkor talán még el is hinném!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nekem tetszenek a tudományos ismeretterjesztõ filmjei is.
Pl az ALiens on the Deep Nem egy átlagos National Geographic mûsor.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

bigfoot
egyebként most néztem meg a T2 extra változatot,utánna meg a 2.dvd lévõ így készült kis filmeket is!ez az ember egy élõ legenda!!
de sztem vmilyen szinten õszinte volt!Alien 3at szidta,ezt is megtehette volna!
egyértelmû jobban jártunk volna ha õ rendezi ,csak sajna nem volt kedve,túl precíz õ ahhoz hogy csak így a semmibõl nekiüljön egy ilyen kaliberû filmnek!

SZerintem nem volt õszinte😊
Az biztos ,hogy vele jobb filmet kaptunk volna.
Ez meg hogy Sarah Connor meghalt leokémiábban..
Azért sajnálom Cameront.MIndig kínyírják kedvenc karaktereit.
ALien 3-ban HIckset és NEwtet,T3-ban meg Sarah Connort...

bigfoot
James Cameron a Terminator 3-ról

James Cameron, az elsõ két Terminator film rendezõje nem igazán tudja, mit kívánjon a sci-fi harmadik részének – sikert, vagy bukást.

A nagy sikert aratott Terminator 1 és 2-ért felelõs James Cameron azért utasította vissza a harmadik film rendezõi szerepét, mert figyelmét más filmes tervei kötötték le – bár saját bevallása szerint vegyes érzelmekkel viszonyul az USA-ban múlt héten bemutatott folytatáshoz.

„Amikor felkértek, valahogy nem éreztem azt az égetõ vágyat, hogy leforgassak egy harmadik történetet” – mondta. „Össze tudtam volna-e hozni egy újabb sztorit ugyanazokkal a karakterekkel? Persze. Ha a filmre vonatkozó jogok az enyémek lennének, le is forgattam volna.”

„A Titanic leforgatása után azonban mást akartam csinálni. Így azt mondtam Arnoldnak (Schwarzeneggernek), hogy csinálják nyugodtan. Kíváncsian várom, milyen lett. Néha azt szeretném, hogy ne legyen sikeres; de közben valahol a szívem mélyén azt kívánom, hogy óriási sikert arasson.”

James Cameron a Terminator 3-ról - ismét

James Cameron a BBC1-nek elmondta, hogy nagyon tetszett neki az elsõ Terminator film, amely nem az õ irányítása alatt készült el – tudósít a darkhorizons.com.

„Ha egy szóval kellene jellemeznem: nagyszerû. Nagyon jól sikerült a film. Jonathan nagyszerû Terminator mozit készített, Arnold is nagyszerû formában volt. Komolyan, nagyon tetszett az, amit kihoztak belõle” – árulta el Cameron.

Õ másképp készítette volna el a filmet? „Persze. De ez így van rendjén. Mindenesetre ezt a filmet elég nehéz volt jóra megcsinálni, így Jonathan mindenképpen dicséretet érdemel érte.”

tudom hogy régi hír de azért beteszem!

Magoo
már most biztos hogy totális bukás 😞

pff,így tönkretenni a terminator filmet...már a forgatókönyvet is ilyenekre bízzák...jobb lett volna,ha schwarzenegger el se vállalja a 3. részt...

Srácok a T4 forgatókönyvét John D. Brancato és Michael Ferris szerzõpáros készíti. Nekik köszönhetjük a T3-on kívül a Macskanõ és a Hálózat Csapdájában 2.0 c. filmek forgatókönyvét is. De teljesítményük mindenesetre hullámzó hisz az utóbbi film elsõ része is a nevükhöz fûzõdik és a David Fincher rendezte Játszma is. Ki-ki döntse el jók lesznek-e.
bigfoot
😞(((((((((
kár,pedig nagyon nagy film lenne ha õ rendezné

Cameront szerintem el lehet felejteni...Bevan táblázva rendesen...2 filmet is forgat majd ,amik ráadásúl trilógiák lesznek ha minden igaz..(szóval összesen 6-ot!!!)Egyhamar nem lesz ideje T4-et forgatni...<#whatever>

bigfoot
2004. június 14. 15:13 - Szöveg: Kriszta
Két újabb folytatással bõvülhet a Terminátor - filmsorozat, írta a Moviehole weboldal egy informátora. Andrew Wayna és Mario Kassar producerek az utolsó rész rendezésére az elsõ két részt is jegyzõ James Cameront szeretnék megnyerni.

Wayna és Kassar olyan ajánlattal álltak elõ, amit nehéz felülmúlni: Cameron szabad kezet kap a producerektõl, azt csinál és ír át, amit csak akar; mindezt annyi pénzért, ami még Peter Jackson King Kongos jutalmazását is lekörözi (20 millió dollár + jelentõs részesedés a profitból).

Az ötödik, és egyben utolsó rész fényét emeli, hogy Schwarzenegger is visszatér a moziban, s nem is akármilyen kivitelben: az elsõ részhez hasonlóan újra gonosz robotként pusztít a vásznon.

most olvasom igaz sajna régi,de ha tényleg így lenne....
<#rinya>el se hinném

Punker
dehogy visszatérnek a kezdetekhez és megint gyári lesz nem hackelt, és kinyírja a kölköt végre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem valószínû, hogy a 4-ikben lesz Swarci-Terminátor, a Kormányzó Úr nem fog újra kamerák elé állni.

[NST]Cifu
Abban tökéletesen egyetértek, hogy az elsõ rész nagyon jól kidolgozott és átgondolt volt (érdekesség: csak abban láthattunk a Cyborg-Terminátorból olyat, ami nem swarci-zakóval rendelkezett). A második rész faramuci lett bizonyos szempontokból, de pont a hatásvadász trükkök és szövegek voltak azok, amik úgy eladták, és a legnépszerûbb résszé tették.

A harmadik rész még faramucibb lett, mert egyszerûen nem tudják kihagyni belõle Swarcit. Kiváncsi leszek a 4.-ben mit találnak majd ki. Lesz még egy raktárban porosodó Swarci-Terminátor, amely immár a jövõben fog harcolni John Connor katonái ellen? Más már nem nagyon maradt.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

B0B0
Az elsõ eg történetileg szinte hibátlan és eszméletlenül úttörõ hangulató alap-klasszikus, amire sajnos ráírtak egy kommerszizált 2. részt amelynek története tele van hibákkal, azonkívül eléggé hatásvadász

A 3. rész említést sem érdemel

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

forgatókönnyvel=forgatókönyvvel

A 2. és az elsõ a legjobb.:-)
Az elsõnek sötét, nyomasztó a hangulata, tök jó zenékkel (pl. amikor Reese a jövõben visszatér bevetésrõl a bunkerbe, az a jelenet valami oltári félelmetes, a zene pedig hihetetlenül jó), és még mai szemmel nézve sem gagyi. (Egyetlen jelenet van, ami ma már tényleg gáz, amikor Arnie a tükör elõtt kiszedi az egyik szemét, illetve a kezét javítja. Na, ott látszik, hogy egy gumimaszkot tettek rá, de hát akkor az volt a legfejlettebb technika.)
A 2. is elég nyomasztó hangulatú (fõleg amikor feltûnik a T1000-es, vagy az atomcsapás képei nagyon durvák), de ott már kicsit lazulnak a dolgok a poénokkal (ami természetes, hiszen egy 10 éves gyerek a fõszereplõ, akitõl nem várhatja el az ember, hogy ne hülyéskedjen néha), de szerencsére nem viszik annyira túlzásba, mint a 3-ban. Technikailag még ma is megállja a helyét, annyira profi. Tökéletesen viszi tovább az elsõ részt.
A 3 is elég nyomasztó, de ott valahogy mégsem jön össze az 1-2 hangulata, valahogy az egy összetákolt valami, amolyan remake-nek tekinthetõ...
A 4-et Cameronnak kéne csinálnia (a forgatókönnyvel együtt), és akkor az is etalon lehetne...

bigfoot
yup😊

B0B0
Ha jól látom itt mindenkinek a 2. rész a legjobb terminator film???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

bigfoot
hát azért poén is kellett volna bele,mert pl T2 is volt
Cameron mester kellett volna rendezze!

Andy Vajna-t már leírták Hollywood-ban, azért csinál nálunk gyagibnálgagyibb magyar filmeket, Dobó Kata fõ/mellék (aki azért többet érdemelne) szereplésével...
Voltan
Igen, ráadásul tele volt ilyen tipikus akciófilmes "feszültség oldó" poénokkal. Nekem egy Terminator moziban ne viccelõdjenek már! Nyomasztó és súlyos kellett volna legyen, de nem volt az.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bigfoot
egyet értek,tipikus popcorn mozi lett,sajna nenm lett olyan mint a 2 amit akármikor megtudok nézni

[NST]Cifu
Ez kõkeményen a pénzrõl szólna. De Andy Vajna és Mario Kassar fantáziája kimerül abban, hogy a régi nagy filmjeik folytatását eröltetik, abban a hitben, hogy majd eladja õket a név. Az Elemi Ösztön 2 tökéletesen példázza, hogy nem így van.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DjDano
Amugy minden tiszteletem Andy Vajnáé, de jobban jártunk volna szerintem, ha Cameron rendezi a filmet... a 3. rész jó akciófilm lett, de hiányzott belõle az igazi terminator feeling..

DjDano
Jön a Terminator 4!

- Arnorld Schwarzenegerrel vagy nélküle, de a jövõ év elején megkezdjük a Terminátor 4 forgatását - jelentette ki Andy Vajna, a film producere.

A szakember a Daily Record címû brit magazinnak elmondta, hogy állandó kapcsolatban vannak a kaliforniai kormányzóval. Schwarzi egyelõre nem döntött, minden bizonnyal megvárja, a kornmányzóválasztás eredményét.

- A politológusok szerint kevés esélye van arra, hogy újraválasszák, ezért a jövõ év elején elkezdhetjük a forgatást - így Vajna, aki elmondta, hogy a Terminator 4 2008-ban kerül a mozikba.

Serpa
én még csak egy -röppentyûnyi- hírt hallottam, hogy benne lesz.

ezekszerint te többet tudsz ...

vortel
Most már annyi íhrt lehet hallani Arnold szereplésérõl! Valaki meg tudná modnani, hogy benne lesz e a filmben vagy nem??

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

vortel
Most már annyi íhrt lehet hallani Arnold szereplésérõl! Valaki meg tudná modnani, hogy benne lesz e a filmben vagy nem??

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

apocalypse0
mér nem a csaj lesz a fõszereplõ?
azt már úygis ismerjük

apocalypse

bigfoot
http://rapidshare.de/files/2652725/t4hotf-epictrailer-qt.zip.html
nézzétek meg!!
kattintsatok a Free re!majd a 2. oldalon ha lejárt a számláló akkor szedjétek le

tök jó.
"és 2050-ben visszaküldték az n+1. kiborgot is, hogy Kalifornia kormányzójaként leszámoljon a melegek házassági jogával, amely a nagy háborút okozná"

Ez már lerágott csontnak tûnik, nem? Nem baj, remélem, a kisnyugdíjam lesz annyi, hogy meg tudjam nézni a Terminator 27-et...

STREEX
De ez a film nem a háború kitörésétõl fog játszódni?Mert ha igen akkor az égvilágon nem lesz szükség a schwarzi hoz hasonló cyborg-okra.Hiszen azok csak évtizedekkel a kitörés után jelennek meg.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Danecay
Én valami olyasmitis hallottam a T4-el kapcsolatban, hogy bene lesz ugyan Schwarzi de digitális változatban. A haver azt mondta, hogy látott is egy képet róla.

bigapó
Nagyon meggyõzõen hangzott😊)

The Matrix has you...

Waterhorse
Lucast akartam írni!
Szerintem amikor ezt írtad te is tudatában voltál annak, hogy mi a lényege a mondandómnak.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

bigapó
a "jó barát" ennyire befolyásolni tudta Georgie-t? vagy anyagilag is érdekelt?

The Matrix has you...

Waterhorse
OFF!

Hát ha jól tudom a Star Wars-t a Spielberg nem engedte, hogy a DVD szinkronnal klerüljön kiadásra.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Bogyi007
remélem be tudom szerezni valahol...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

bigapó
akkor az csak a 2. volt még😊 Az elsõben természetesen megérkezik(pont egy templomos-lovagi szertartásba csöppen, ahol munkálkodik a srác egy kicsit😊) és megkezdi a Connor-család módszeres kiírtását. Pontosan nem emlékszem, meg nem is lõném le a poént. Könyvtárban vagy antikváriumokban szerintem megvan, érdemes elolvasni, nekem anno nagyon tetszett és persze itt is van csavar a végén.

The Matrix has you...

Bogyi007
A Genezáreti tónál kezdõdik, mikor a T-800 kimászik a vízbõl....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

bigapó
Ha az elején idõugrással kezdõdött akkor az az elsõ rész.

The Matrix has you...

bigapó
Az a könyv négy kötetes😊)

The Matrix has you...

Bogyi007
Sziasztok! Hirtelen nem találtam helyet ahova beírjam, de itt talán téma vág. Most olvastam a Terminator: A Gólem címû könyvet /A végítélet Angyala/ ennek van elõzménye vagy folytatása? Mert ahogy a könyv véget ér abból úgy jött le hogy van..."Energiatartalék 230.45 óra

Törölt felhasználó
Nagyon messze van az a "DE NEM IS ILYEN SZAAAR!!" -tól...
#74 -ben van az igazság.
bigapó
Én nem azt mondtam, hogy UGYANAZ a szinkronhang legyen!!! DE NEM IS ILYEN SZAAAR!!

Ezt a mûvész-nem mûvész dolgot meg jó lenne másik topikban folytatni, mert nem idevágó.

The Matrix has you...

Bandew
Ezt jól tudom, és nem is azt mondtam, hogy egy film nem lehet mûvészi, de az viszont nincs korlátozva és besorolva.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Alien!
dícséretes,hogy egyáltalán leszinkronozták(ráadásul 5.1!!!!!),mert van olyan dvd ahol az extra jeleneteknél egyszerûen csak megy tovább az angol szöveg magyar felirattal...meghát,hogy a p*csába lenne ugyanaz a szinkronhangja a 12 évvel öregebb gyerekszínésznek????????????????????????????????

igenis tisztességes kiadvány szembeállítva mondjuk a most megjelent SW trilógiával,vagy az Alien Quadrologyval,ahol gyakorlatilag semmibe vették a magyar piacot....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)