1224
39907001nz.jpg
  • Xerxész
    Terminator Salvation flash poszter!
  • Nagydög
    Az egesz csak erdekes eszmecsere termeszetesen.
    A szuk helyeken atferes csak akkor relevans, ha az uldozott is valamilyen motorral menekul, ettol eltekintve tobb a hatranya, mint az elonye.
    A Gatling-rendszeru(egyebkent a csovek forognak) fegyverek pedig tenyleg eleg nehezek egy gyalogos katona szamara, de talan nem egy 3 meteres terminatornak. Masreszt meg, ha megis ezt a pontossagot kepes elerni vele, akkor talan megsem ezt a fegyvert kene rendszeresiteni naluk. A konyvek amugy tobbnyire nagyon jok, de csak nehany magyar iro es kiado kalozakciojakent jottek letre, es a hollywoodiak aligha ismerik oket. (Ellenkezo esetben valoszinuleg perelnenek duhodten.)
  • sandor8206
    sajnos az a baj annyira véded a filmet , hogy hülyeségeket beszélsz! amúgy semmi bajom a filmmel de amit leírsz itt hülyeség csak belemagyarázás. Szóval nem kell itt magyarázkodni, egyetértek az előttem szólóval, ez csak egy film még ha egy két dolog logikátlan is. Neked is azt tanácsolom fogd fel úgy ez egy film és másoknak is akik ilyeneken kötözködnek.
    +egy filmnek önmagában kell megállni a helyét, nem a könyvek segítségével
  • spike0007
    A négykerekű járművel elakadhatsz olyan helyeken ahol a fürge motor simán elfér ez az egyik!
    A forgótáras golyószórót még megtartani is nehéz nemhogy pontosan célozni vele! Ezek a gépek valszeg lassabbak lesznek még mint a T-800-asok! Nemcsak a méretüknél fogva, haenm agyi kapacitásukat is tekintve! Az emeberk nagy szerencséjére! Ja és OLVASD EL A KÖNYVEKET!!! :) Nincs más hozzáfűznivalóm!:)
  • Nagydög
    "Próbálkozik gumiborítással már most a nagy T-600-ason, nem jött be neki de attól a gépezete még halálos!"

Most arrol a szerkezetrol beszelunk, ami a gyanutlan, nyilt szinen alldogalo delikvenst csak egy fel utcanyival tevesztette el?

A motor terminatorok koncepciojaban sem vagyok teljesen biztos. Ha egy furge szarazfoldi egysegre van szuksegem, nem hiszem, hogy motorban gondolkodnek. Inkabb valami negykereku szerkezet forgathato loveggel. A gepek nagyresze nem azert ilyen, mert igy logikus, hanem mert a filmes sracok ugy gondoltak, igy cool.
  • spike0007
    Jövő héten trailer, már nagyon várom!!!:)))
  • spike0007
    Hogy nagyobbak az első gépek az logikus hiszen a skynet még nem hiszem hogy mindent az irányítása alá vont, ergó abból készít gépet amiből tud! Próbálkozik gumiborítással már most a nagy T-600-ason, nem jött be neki de attól a gépezete még halálos! Még nem olyan fejlett a technológiája hogy kifinomult beszivárgókat hozzon létre! T-600-asok a legfejlettebbek mivel 2018-at írunk!
    Erre való a harvester aminek a célja hogy begyűjtsön egy csomó embert, mivel a skynet nem tudja pontosan hogy néz ki biológiailag a szövet! Meg az egész emberi felépítés stb. Ez a gép azért olyan nagy mert sok embert tárol magában, viszi őket a fogolytáborba gondolom, ja és nem transformer, hanem egy begyűjtő!
    Teljesen rendben van a folyamat a film végén valszeg elkészül az első t-800-as illetve T101-es modell prototípusa!
    Aztán itt vannak a motor terminátorok, mivel vannak még utak így logikus hogy az ellenállók ki is használják gyorsabb járművekkel elmenekülnek, na most érdekes lenne ha egy kezdetleges T-600 rohanna utánuk amelyik sokkal nagyobb és nehezebb mint a T-800-asok amik még nem is léteznek! Nyilván a skynet kezdetleges de nem hülye, próbálja kihasználni az előnyét ami van neki! Szóval azt mondom rendben vannak a dolgok!:)
  • spike0007
    Nem! Az egyikük Kyle a fiatalabb a másikuk Marcus aki egy érdekes karakter lesz! Vonatkoztass el a Terminátor soritól!:))
  • Világpolgár
    Csak nem a Reese fivérekhez van szerencsénk?
  • Nagydög
    Nem azt kifogasolom, hogy nem megtevesztesig emberiek a terminatorok, hanem, hogy megprobaltak embernek alcazni egy durvan 3 meter magas gepet. Ez kb. annyira hatekony, mintha nagy betukkel rairnak, hogy "teljesen veszelytelen hetkoznapi jarokelo".
  • spike0007
    Ez még csak a jövő kezdetel és hogy Connorból az válik akit az első 3 részben folyton emlegettek a vezető!! Összerakja az ellenállást!
  • spike0007
    A legnagyobb probléma amit sokan nem látnak éát hogy ez a film 2018-ban játszódik és nem 2029-ben! Skynet még fejletlen,ugy próbál boldogulni ahogy tud és még nem képes emberszerű terminátorok megalkotására, max a film végén. Pár embert be kell gyűjtenie mire sikerül olyan szövetet létrehoznia meg akkora embereket, most még kezdetleges minden de ettől még halálosak a gépek!
  • Nagydög
    Masreszt meg egy bo masfel ember magas terminatort eleg naiv dolog megprobalni emberszeruve maszkirozni, es az sem biztos, hogy minden terminatornak feklampa ragyogasu voros szeme kell hogy legyen.
  • Nagydög
    A Terminator 2029 regeny sorozat hangulata szerintem sokkal komolyabb, es realistabb is. Egy T-600-as egy gatlinggal nem az utcat amortizalna, hanem a bamban acsorgo Bale srac kilyuggatasaval rovidfilmme vagna a T4-et. Azert remelem, az osszes latvanyosnak szant faszsaggal egyutt is jo lesz!
  • bertino
    lesznek érdekes dolgok :\
  • pauly
    jajj ezek a robotok...
  • spike0007
    http://filmdroid.blog.hu/2008/11/08/uj_robotok_es_nehany_jelenet_a_terminator_4_bol
    Na remélem most már működni fog!
  • spike0007
    Kis betekintés a Terminator Salvation-be
  • spike0007
    Terminator 4 the art of martin laing
  • bertino
    http://filmbuzi.hu/archives/2008/10/23/vege-a-terminator-4-forgatasanak/
  • bigfoot
    278as comment!
  • jozing
    hát én attól félek, h az lesz mint a T3-mban. csak akció meg látvány, sztori meg nulla. a gépekről meg kábé semmit nem tudunk, csak annyit h gonoszak... T2 lett a legjobb, mivelott scwarzi jófiú volt, volt elég meg , a sztori meg a film élvezete meg 5-ös. T3 egy szar lett, egyszer megnéztem és kész... szal én ettől félek leginkább, hogy csak piff-puff és semmi több. ez tetszik, h a háborúról szól, mivel a gépek nagyon bejönnek és remélem többet megtudunk róluk
  • Esrohnoil
    Újabb hírek. :D
  • InfectedMann
    Terminator Salvation Hírmorzsák!!!
  • Panzermeyer
    Érdekes cikk!
    Valóban remélem, h nem lesz valamilyen korhatárra besorolva, illetve azt is, h a számgépes trükkök hiánya nem megy a film látványvilágának rovására, hiszen az eddigi filmeknél (2-3) elég komoly látványvilágot kaptunk.
  • InfectedMann
    Szállítom itt nektek az új infókat.
    Ma elindítottuk az AVP Univerzum egy új projektjét ahol 9 cikkíró szállítja a híreket, kritikákat stb.

Bele is csapunk a lecsóba rögtön:

INTERJÚ A TERMINATOR SALVATION RENDEZŐJÉVEL
  • Legend Killer
    msot találtam meg a topikot, eddig nem is tudtam, hogy lesz :D.
    örülök neki :). Ezek szerint még nem lerágott csont :DD.
  • sandor8206
    Egy cikk részlete, nem nagyon értem miről beszél Arnold, lehet nem értette hogy ez egy John Connor film lesz, remélem nem ezzel a film részlettel akarják meggyőzni az állítólagos cameo jelenetre, mert neki nem nagyon jött be. Amúgy minden tisztelem McG, hisz kikéri véleményeket a nagy öregektől, Cameron(vele hosszan elbeszélgetett és ő ajánlotta Sam W.)és most Arnold.
    "Nem érzem a filmet, túl keveset láttam belőle" - jelentette ki Arnold Scwarzenegger, miután a Termiantor 4 rendezője, McG egy sacramentói privát vetítésen megmutatott neki néhány jelenetet a készülő filmből. "Ennyiből nem tudtam megállapítani, ki is a Terminator, és hogy csak egy van belőle a filmben, vagy hogy hős válik-e belőle. Pedig ezek határoznák meg, milyen erős lesz az új film."
    Mondjuk lehet a kormányzóbarátunknak lesz igaza és lehet nem fog összeállni a film, ki tudja, majd jövőre megtudjuk.
  • sandor8206
    köszi a linket nagyon jó a cikk, és az oldal is figyelemreméltó.Kösz
  • XxTyl3rxX
  • bigfoot
    huh koszi a linket,nagyon jóó cikk

még jobban várom:))))))))
  • InfectedMann
    Egy kis spoiler mentes összefoglaló a ComiCon 2008 Terminator standjáról:

LINK :)
  • sandor8206
    mint két tojás
  • Panzermeyer
    Annyi különbséggel, hogy itt nem radskorpiók és óriáspatkányok vannak, hanem terminatorok.
  • Panzermeyer
    Tiszta posztapokaliptikus hangulat jön le a trailerről. Mint ahogy mondták is, Mad Max hangulat. De nekem a Fallout c. játékra is hajaz :)
  • Xerxész
    Spoileresnek spoileres.
    Ugyanis a képen látható modell lesz az egyik új Terminator...a T-600.
    További 2 új gép látható a teaserben.
  • bertino
    hű, mekkorát röhögtünk.
  • Bokafix2
    Ő lesz a következő modell.
  • Tripod
    Hmmm... Jonathan Nolan neve elég biztató.
  • bertino
    pár info, lehet kicsit spoileres, de nem feltétlen.