Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cassoneitaly
Felirat a HOSSZUPUSKÁN és a FELIRATOK.hu - n!

Jó szórakozást mindenkinek! <#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Shep
Nincs azzal baj ,hogy neked tetszik, de nem kell egybõl leszólni azt aki szerint üres volt a film. Na de majd a Transformers 2 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
biztos néked van igazad shep 😊 bennem a hiba 😊
nekem is tetszik az írás, egyetértek <#eljen> ...és persze várjuk a dvd-t

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Shep
Hát igen nyilván részegen ültünk be éjfélkor egy olyan filmre ami igazából nem is érdekelt minket és poénból perkáltuk ki a jegy árát. Mi már csak ilyen kemények vagyunk. Próbáljátok ki ti is, így válhattok igazán keménnyé. A fogorvosok világszövetsége is ezt ajánlja. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Nemtudom miért vannak oda annyira a bevételek miatt, hol a hiba?
http://boxofficemojo.com/movies/?id=terminatorsalvation.htm

Domestic: $94,341,417 78.8%
+ Foreign: $25,456,671 21.2%
= Worldwide: $119,798,088

Juni 2.áig mért adat, 119 misi megvan a 200 ból amerikában németeknél megnemtom hol mutatták még be 21.én, ma mutatták be a világon, most voltam az elsö elöadáson , félig volt tele a mozi, este fullon lesz sztem....
a film egyébként meg 9/10! ma aki leszolta itt az vagy bevolt szivva , vagy csak eccerüen nem is nézte a filmet, vagy nem is érdekelte.....
peace
Nagyon korrekt kritika!<#eljen> Jól van!😊

Shep
Itt van az egyik haver kritikája aki szintén ott volt az éjféli vetítésen. katt

[NST]Cifu
Akkor már inkább Tarantino... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SLICK
karatéjozó terminátorok jeee _😄SA_??S

fõszereplõ: Jet Li (John Connor)

SötétBarom
JOHN WOO !!!44

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
A társaság volt tíz fõ 😊 A moziban voltunk azért páran, de nem volt teltház.

SLICK
csak most õ is le van foglalva a Transformerssel.

[NST]Cifu
Cameron tényleg a legjobb választás lett volna, de õ meg el van foglalva a 3D-s filmjeivel, már a T3-ra is ezerszer nemet mondott. Ha most egy akciófilmeket rendezõ, komolyabb kvalitású embert kell mondani (és nem Tarantinót 😄), akkor Michael Bay ugrik be. Nem azt mondom, hogy Bay a megtestesült ikon akciófilmek terén, de azért a filmjei többségére nem lehet olyasmit mondani, hogy "üres"....

zvaragabor
10-en voltatok a társaságban, vagy 10-en voltak összesen a moziban? 😄

Chaos Anno Domini

James Cameront akartál mondani,nem? <#vigyor5>
Bay-tõl nekem eddig csak A szikla tetszett igazán...

[NST]Cifu
Feltûnõen sokam emlegetek az "ürest" a filmmel kapcsolatban...

Hejj, ha egy Michael Bay kapta volna a lehetõséget... :S

[NST]Cifu
De már írtam korábban hogy a Salvationnnak sokkal több vetélytársa volt mint anno a T3-nak. Sztem a T3 bevétele Összejön a Salvation-nek is. Ugyhogy sztem Shep-nek igaza van.

Végül is majdnem, a T3-nak a nyitó hétvégén ott volt a Charlie's Angels: Full Throttle (második hetét töltötte), illetve a második héten olyan "nevetséges" filmekkel kellett versenyeznie, mint a Pirates of the Caribean és a The League of Extraordinary Gentlemen. Pitiáner filmek a pénztár tekintetében...

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy még a T3 is jobban szerepelt a pénztáraknál, mint a Salvation? A tények ezt mutatják. Lehet magyarázkodni, hogy mi miatt, de maradjunk annyiban, hogy ha valóban ütõs film lett volna, akkor mindezek ellenéri is robbantotta volna a bankot. De nem robbantotta...

Decensen elszerepelget (végül is már az amerikai bevételek is közel vannak a 100 millióhoz), de a bizonyítványt nem kell magyarázni.

ok, erre voltam kíváncsi. fasza. akkor erre sem lehet elmenni. nemigaz h mindent le kell szinkronizálni..

Shep
Még valamit elfelejtettem. A szereplõk igazából csak úgy vannak nincs senki akinek a játéka kiemelkedne, mert színészi játék az nem igazán van talán csak Bél , de õ is azért mert végre nem ez a pszihopata vadállat mint eddig minden filmjében hanem egész hitelesen adja a már némileg megtört háborúba kissé már belefáradt, de azért továbbra is küzdõ lassan vezérré váló Connort (talán csak ez az egy szál ami a történetben egész jól be lett mutatva).

Shep
Ja igen szinkron: nem volt vele bajom elég korrekt az egész, nem gagyi színészeket szedtek össze, bár azért nyilván eredetiben jobb 😊

Shep
Nos éjféltõl mi is megnéztük vagy 10-en eme "remekmûvet"

A filmmel pár hibától eltekintve nincs komolyabb gond és itt jön a nagy DE. Sima akciófilmként nagyon korrekt az egész, bár a trükkök ahogy az elõttem hozzászóló is írta igen gyengék sok helyen, teljesen különválik az egész bár mint utólag kiderült ez a 10 emberbõl leginkább csak nekem meg haveromnak tûnt fel (lehet bennünk van a hiba). A fõ probléma a filmmel,hogy nincs meg a terminator hangulat max az utolsó 20-30 percben addig van ugyan akció sõt igen tetszetõs akció, de valahogy üres az egész.
A történet hát arra nem tudok mit mondani az elképzelés nem volt rossz, csak hát tele van logikai buktatókkal.
Mindent összevetve a film maga nem rossz, csak nem terminátoros. Úgyhogy azoknak ajánlom aki akció filmet akar látni és nem kimondottan a terminator név miatt akarja megnézni.

pontozás terminator filmként: 6/10
pontozás akció filmként: 8/10

hali. feliratosan vagy szinkronosan megy a moziban? egyszerûen nem találok errõl sehol infót. köszi!

kill3r21
Látom terjed a Releasem 😊
Magoo
Totál megértem a felháborodásodat 😞

Sziasztok Terminátor fanok!
Én imádom ezt az egész terminátorosdit! Nekem még a 3. rész is elment. Tény, hogy a 2. rész A LEGENDA és felülmúlhatatlan.
Na de a lényegre térek... Ma voltam éjfélkor (00:30) mom parkban...megnéztem a t4-et. És bizony felháborodásomban írok. Ez már még messzebb van az igazi terminátor-feelingtõl mint a 3. rész. Egy agyatlan, LELKETLEN, bugyutáknak készült, ÜRES, hibáktól hemzsegõ, logikai gubancokat halmozó, motivációs problémákkal teli, gyenge amerikai akciófilm. Õszintén szólva az elsõ fél órában még bizakodni lehetett, hogy jó lesz, de utána egy rakás szar lesz belõle. De komolyan, McG -t legszivesebben agyonlõném. A Terminátor az EGY LEGENDA, ez a pali meg csinált egy tucatszám akciófilmet. Legalább a CGI rendben lenne, de van ahol egyszerûen annyira gáz, hogy érzõdik elég erõteljesen, hogy különválik az animált motor a valós felvételtõl. Ez ezen a szinten egyszerûen megengedhetetlen. A film közepe felé egyszerûen agyonvágódik a Terminátor érzet. Hiába a többszöri korábbi részekre való visszautalás...már nem hat, mert üres az egész. Ez a legjobb szó rá: egyszerûen ÜRES a film. És az a baj, hogy ez rengeteg mai amerikai filmmel van így. Régen mennyivel kezdetlegesebb volt a technika...és mennyivel jobb volt úgy. A rendezõk igazán arra figyeltek, hogy a filmeknek legyen ízük. Ez a mai technikai csilivili agyonvágja ezt. A Terminátor: megváltás egy íztelen, semleges, színtelen, szagtalan film. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyire el lett rontva.
cassoneitaly
Engem például nagyon érdekel, azért is vállaltam el a fordítását, mert nagy FAN vagyok <#vigyor>
És akadnak sokan szerintem, akik hiába megszeretnék nézni moziban lehet hogy nincs rá lehetõségük, vagy csak szimplán lusták. Én mindenesetre megnézem moziban is <#idiota>

Egyébként felirat: 35%... Most befejeztem, holnap délelõtt folytatom..

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Valaki biztos. Nem mindenkit érdekel annyira a film, hogy elmenjen moziba.

REAL MADRID

na ja persze azt tudom, de van moziban felirattal is meg szinkronosan is holnaptól, szoval mért kell?? vki ezt fogja nézni?

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Mert nem magyar szinkronos.

REAL MADRID

ez a rendes film ha igen akkor miért fordítod le??

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

cassoneitaly
Terminator.Salvation.2009.CAM.XviD-TFaN

Ehhez a verzióhoz érkezett angol sub.

FORDÍTÁS ELKEZDVE, Jelenleg 10 % kész

persze biztos, mostanában már mindig szinkronosan jelenik meg egy ilyen szintü film..

belarus
Helo!
Ami majd megjelenik DVD az szinkronos lessz??

cassoneitaly
Van angol felirat a CAM-os verzióühoz.. MA este elkezde, szerintem holnapra elkészülök vele...<#vigyor>

zvaragabor
Mennyi a jegy?

Chaos Anno Domini

kill3r21
meg egy szinkron felvételt xD
SLICK
Aztán várjuk a beszámolót ^^

Shep
Na éjféltõl Tejminátor nézés, remélem nem bánom meg.

Plussz a Salvation Dvd-re többen kiváncsian lesznek sztem a vágatlan rendezõi változat miatt.

Ha termel plussz bevételt és sztem fog, akkor nem, plussz a dvd eladásokból származó bevétel ami pl T3 esetében anno nagyobb volt mint az amcsi bevétel. De már írtam korábban hogy a Salvationnnak sokkal több vetélytársa volt mint anno a T3-nak. Sztem a T3 bevétele Összejön a Salvation-nek is. Ugyhogy sztem Shep-nek igaza van.

REALista
És gondolod ha kijön nullára vagy esetleg termel egy kis bevételt az nem számít buktának egy ilyen filmnél...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Darkerboy
Szolnokon csak szinkronosan játsszák sajnos. De én ezért nem utazok fel Pestre, szóval pénteken ott a helyem a szolnoki Cinema City-ben. 😊

SLICK
hát ez az a film, amit akárhányszor is nézek meg, egyszerûen nem tudom megunni.

Cameron nem akarja újraforgatni a T3-at és a 4-et? <#idiota>

SLICK
Na a TV 2-n most megy az Ítélet napja 😄

bemelegítenek a Salvation-re

'angol szinkron' a Terminatornál?!! az igen😄 eredeti nyelven angol, azt nem kell szinkronizálni.. xD
Amugy én szomabaton nézem erdeti nyelven magyar felirattal a MOM Parkaban 1915-tõl😄
aztán késöbb majd szinkronnal is megnézem h ugy milyen..

SLICK
szinkronosan

zvaragabor
Legszivesebben angol szinkronosan, felirat nélkül nézném, de ilyen sajnos nincs. Ezekután legszivesebben angol szinkronosan, felirattal nézném, de nem hiszem, hogy pestig elmegyek, Szolnok esélyes, de szerintem ott csak magyar szinkronos van. Vagy valaki tud róla, hogy szolnokon eredeti szinkronnal is játszanák?

Chaos Anno Domini

Szinkronosan vagy feliratosan nézitek a moziban?

Szóval türelem és várjuk meg a végén mennyit szed össze. Meg mindenkinek jó mozizást én pénteken nézem meg valõszínûleg!😊