Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://boxofficemojo.com/movies/?id=terminatorsalvation.htm
Domestic: $94,341,417 78.8%
+ Foreign: $25,456,671 21.2%
= Worldwide: $119,798,088
Juni 2.áig mért adat, 119 misi megvan a 200 ból amerikában németeknél megnemtom hol mutatták még be 21.én, ma mutatták be a világon, most voltam az elsö elöadáson , félig volt tele a mozi, este fullon lesz sztem....
a film egyébként meg 9/10! ma aki leszolta itt az vagy bevolt szivva , vagy csak eccerüen nem is nézte a filmet, vagy nem is érdekelte.....
peace
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bay-tõl nekem eddig csak A szikla tetszett igazán...
Hejj, ha egy Michael Bay kapta volna a lehetõséget... :S
Végül is majdnem, a T3-nak a nyitó hétvégén ott volt a Charlie's Angels: Full Throttle (második hetét töltötte), illetve a második héten olyan "nevetséges" filmekkel kellett versenyeznie, mint a Pirates of the Caribean és a The League of Extraordinary Gentlemen. Pitiáner filmek a pénztár tekintetében...
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy még a T3 is jobban szerepelt a pénztáraknál, mint a Salvation? A tények ezt mutatják. Lehet magyarázkodni, hogy mi miatt, de maradjunk annyiban, hogy ha valóban ütõs film lett volna, akkor mindezek ellenéri is robbantotta volna a bankot. De nem robbantotta...
Decensen elszerepelget (végül is már az amerikai bevételek is közel vannak a 100 millióhoz), de a bizonyítványt nem kell magyarázni.
A filmmel pár hibától eltekintve nincs komolyabb gond és itt jön a nagy DE. Sima akciófilmként nagyon korrekt az egész, bár a trükkök ahogy az elõttem hozzászóló is írta igen gyengék sok helyen, teljesen különválik az egész bár mint utólag kiderült ez a 10 emberbõl leginkább csak nekem meg haveromnak tûnt fel (lehet bennünk van a hiba). A fõ probléma a filmmel,hogy nincs meg a terminator hangulat max az utolsó 20-30 percben addig van ugyan akció sõt igen tetszetõs akció, de valahogy üres az egész.
A történet hát arra nem tudok mit mondani az elképzelés nem volt rossz, csak hát tele van logikai buktatókkal.
Mindent összevetve a film maga nem rossz, csak nem terminátoros. Úgyhogy azoknak ajánlom aki akció filmet akar látni és nem kimondottan a terminator név miatt akarja megnézni.
pontozás terminator filmként: 6/10
pontozás akció filmként: 8/10
Én imádom ezt az egész terminátorosdit! Nekem még a 3. rész is elment. Tény, hogy a 2. rész A LEGENDA és felülmúlhatatlan.
Na de a lényegre térek... Ma voltam éjfélkor (00:30) mom parkban...megnéztem a t4-et. És bizony felháborodásomban írok. Ez már még messzebb van az igazi terminátor-feelingtõl mint a 3. rész. Egy agyatlan, LELKETLEN, bugyutáknak készült, ÜRES, hibáktól hemzsegõ, logikai gubancokat halmozó, motivációs problémákkal teli, gyenge amerikai akciófilm. Õszintén szólva az elsõ fél órában még bizakodni lehetett, hogy jó lesz, de utána egy rakás szar lesz belõle. De komolyan, McG -t legszivesebben agyonlõném. A Terminátor az EGY LEGENDA, ez a pali meg csinált egy tucatszám akciófilmet. Legalább a CGI rendben lenne, de van ahol egyszerûen annyira gáz, hogy érzõdik elég erõteljesen, hogy különválik az animált motor a valós felvételtõl. Ez ezen a szinten egyszerûen megengedhetetlen. A film közepe felé egyszerûen agyonvágódik a Terminátor érzet. Hiába a többszöri korábbi részekre való visszautalás...már nem hat, mert üres az egész. Ez a legjobb szó rá: egyszerûen ÜRES a film. És az a baj, hogy ez rengeteg mai amerikai filmmel van így. Régen mennyivel kezdetlegesebb volt a technika...és mennyivel jobb volt úgy. A rendezõk igazán arra figyeltek, hogy a filmeknek legyen ízük. Ez a mai technikai csilivili agyonvágja ezt. A Terminátor: megváltás egy íztelen, semleges, színtelen, szagtalan film. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ennyire el lett rontva.
És akadnak sokan szerintem, akik hiába megszeretnék nézni moziban lehet hogy nincs rá lehetõségük, vagy csak szimplán lusták. Én mindenesetre megnézem moziban is <#idiota>#idiota>
Egyébként felirat: 35%... Most befejeztem, holnap délelõtt folytatom..
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
REAL MADRID
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
REAL MADRID
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Ehhez a verzióhoz érkezett angol sub.
FORDÍTÁS ELKEZDVE, Jelenleg 10 % kész
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Cameron nem akarja újraforgatni a T3-at és a 4-et? <#idiota>#idiota>
Amugy én szomabaton nézem erdeti nyelven magyar felirattal a MOM Parkaban 1915-tõl😄
aztán késöbb majd szinkronnal is megnézem h ugy milyen..
Chaos Anno Domini