Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Úristen...<#banplz>#banplz>
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
Nmrég derült ki hogy több torrent oldalon is terjeng egy DVDSCREENER kiadás, ami .rar formátumban jön le és mgnyithatatlan a fálj(password lock)
Egy tuti CAM verzio van.
DVDSCREENER PEDIG NINCS!
Látom kép zavarba vagy ez nem úgy mûködik, hogy színészek fizetése=budget*60%
neked fogalmad sincs a dolgokról, csak dobálódzol a szavakkal.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Csak ennyit esetleg
SEVEN POUNDS-Production Budget: $55 million
THE PURSUIT OF HAPPYNESS-Production Budget: $55 million
Will Smiths a legjobban fizetett mozisztár. Ne kelljen tovább elemeznem.
Terminator Salvation-Production Budget: $200 million
Szóval nekem ne mondd, hogy a látvány "olcsó", a színészek meg a 200 milliós budgetbõl elvisznek 130-140 milkát. A fenti filmekben nincsenek színészek?
nagyon de nagyon nem vagytok tisztában a dolgokkal (én sem) de van realitás érzékem, hol keresnek az átlagos színészek 20-30 milkákat, szupersztárok se nagyon már. nagyon ritka ha valaki mostanában ennyit, akkor hetekig attól zeng a sajtó
a pár száz ezer dollár egyébként is nonszensz, egy példát hozok, Charlie Sheen egyetlen(!!) TAAHM epizódért kap 700ezer dollárt, de mondhatnám, akár Hugh Laurie-t is. azért hozok fel sorozatpéldát, hogy érzékeltessem. és ez nem tévésorozat, hanem egy igazi nagyköltségvetési nyári blockbuster.
teljesen logikátlan, amit mondtál.
tudjad már, milyen ostobaságokat beszélsz!
Ez az McG mit nyilatkozgat már össze vissza, kit érdekel mi lett volna ha ez meg az meg stb. inkább csinált volna egy normális filmet, ami nem bukik meg anyagilag + kritikailag + a rajongókat se osztaná meg ennyire. A hülye. Egy haverom mondta, aki látta amcsiban a filmet, hogy nem csak az a baj, hogy gyakorlatilag nincs sztorija a filmnek, karakterek nulla, de még látvány terén is gyenge a film. A látványosabb jeleneteket (amiben nagy monstrumokkal harcolnak, HK, Harvesterrel) szinte az összeset lelõtték az elõzetesekben, nem akartam elhinni neki. Azt mondta hidd el a film közepén van egy kb. 5-10 perces látványosabb jelenet, amibõl sokat lelõttek már elõzetesben kb. ennyi a több mint 2 órás filmbõl. Azt ne nevezzük látványnak, hogy pár kiborg itt ott szerepel benne (kb. olyan szinten mint a elsõ Terminátor filmben, csak itt jobb a technika, néha üldöz valakit aztán egy kis bunyó de semmi extra), a zene s*ar, a vége még s*arabb. Egy pozitívumot említett Worthingtont.
Szóval ok, hogy filmnek nem jó. De (haverom szerint) látványfilmnek se húúúú de jó. A Transformers ELSÕ része simán kenterbe veri, nem hogy majd a mostani 2. rész, a két film látványilag egymáshoz képest olyan "...mint egy Porsche a Suzukihoz képest.."
Szóval én nem ezt várom, vártam egy jövõbeli Terminátor filmtõl, hogy tele legyen Van Damme film szintû akcióval (motoros üldözés+kézi tusák+lövöldözés, 1-1 elleni küzdelemmel), hanem az elõzõ részek által felvázolt apokalipszis HÁBORÚT!
De ok legyen ilyen, de legalább egy normális sztori raktak volna a film alá.
Na kimérgelõdtem magam :-) Remélem azért csak a haverom hülye, a remény hal meg utoljára :-D de hogy még látványfilmet se várjak egy 200 M $ filmtõl (ezt úgy értsétek, hogy a közeljövõben mutatott kb. 200 M$ filmekhez képest a látvány egy 0)
Ha érkezik (a jövõbõl (?) ) egy használható angol forrás, akkor azonnal csinálom <#kacsint>#kacsint>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Chaos Anno Domini
Ma este elkezdem fordítani, meglátom mennyire lesz segítségemre, holnapra megpróbálok elkészülni a magyar felirattal...
Kitartás emberek. <#kacsint>#kacsint>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Egy magyar kritika! Pozitív!
De fordítva is igaz, sztárolnak egy filmet, nálam viszont éppen elmegy kategória
Kíváncsi vagyok a filmre olyan szempontból, hogy sok fórumon elhangzik "..Hogy mire ment el 200 M$ ?...". Szóval kíváncsi vagyok, hogy legalább a látvány ok?!
Persze T3 is e körüli volt, de ott Arnie szépen megfejte a budgetet.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azt is nézd, hogy a US-users-nél már csak 7.4 és csak kb. 5600 szavaztak (ez még kevés) kicsit húzza fel a non-US-users , jó 2500 szavazat, szóval nem is tudtam, hogy Kuwaitban is ilyen népszerû az imdb (ok ez poén, Kanadából is szavazhattak) szóval sztem megy az még lejjebb. Olyan 7 körül biztos lesz.
IMDB 7.6@9000+ szavazat mondjuk jobb, mint amire számítottam, de majd még megy lejjebb. Külön akciófilmként érdemes kezelni, nem pedig T1-2-höz hasonlítgatni, úgy kisebb csalódás éri majd az embert.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
TERMINATOR: SALVATION Exclusive 4 Minute Clip
ENJOY <#vigyor>#vigyor>