1224
-
#904 Nem divat fikázni, csak manapság egyre több a tucatszar. Persze tucathülyéknek ez nem tűnik fel, dehát azokból is egyre több van, ugye? -
#903 Nem kell magyaráznod, de ha CAM, ha HD, ez a film pocséksza rlett. Nem kimondottan a minőség ront a szórakozási faktoron, legalábbis nálam biztosan nem, megnézhetem ezt még ötször akár lézertévén is ötvenmilliárdos felbontásban holokivetítéssel, akkor sem jött be, sőt, rohadt nagyot csalódtam.
Csak úgy éreztem, mintha azt akarnád érzékeltetni, hogy azért nem bejövős a srácnak afilm, mert lopott verziót nézett, aminek a minősége csöves kategória. Erre próbáltam reagálni, a CAM-ozást jómagam is elítélem. -
sandor8206 #902 jól látod :-) nem is baj, hogy a T5 már csak animéban vagy comicban láthatjuk majd -
sandor8206 #901 na pont az a rész volt szarrá vágva, enyhén szarrá. pl: első trailerben volt benne, hogy Connor fáklyát gyújt és kiemelkedik a vízből mögötte a 3. részből is ismert lánctalpas kistermi, na itt az kimaradt, gondolom a gyilokkal együtt.+még bent vannak, következő snitt már Connor mászik ki az überszar.
-
sandor8206 #900 várjál még csak most jönnek az európai szavazatok, 7 alá simán megy. -
#899 belarus normálisan is linkelhetnéd... -
#898 nagy divat lett lefikázni...
szerencsére 27,547 user véleménye kicsit többet ér... -
#897 http://halfpecssquad.blog.hu/2009/06/05/terminator_megvaltas_terminator_salvation -
#896 Szerintem a 3 sokkal gyengébb volt mint a mostani... -
boomsly #895 Szerintem űber szar.
Ez nem terminator-mozi. Semmi nem maradt meg az eredetiekből, ha lehet így nevezni az első 3-at.
Bale azt nyilatkozta, hogy eredetileg nem ő alakította Connort és csak mintegy 15 perc volt kijelölve az ellenállás vezetőjének.
Azonban ő átírta a forgatókönyvet...majd a producer is és még a rendező is.
Gondolom ezért lett az ami: gagyi C katos akció film tele rossz vágással és kalndfilmhez illő zenével.
Csalódás!
Amúgy magyarázza már el valaki, hogy mi a franc történt az elején!??
Lementek abba a rohadás gödörbe, aztán Connor visszamászik, ott talál 2! hullát, helikopterre száll, de lelövik. Aztán harcol egy T700 felével és utána?? Mi történt a lent maradókkal? Mi az az atomrobbanás pár mérföldnyire???
Hogy élik túl a sugárzást???
-
#894 Jól látom hogy a 4 hetes Star Trek többet hozott a hétvégén mint a T4...:S -
#893 na persze azért T2 az forever -
#892 hát most értem haza moziból ,mit is mondjak brutális volt a film és maga az élmény is ,hangok a vágás szerintem ott van a szeren ,leg szivesben már ültem volna be a következő vetítésre ,kicsit féltem hogy ez az McG gyerek elszúrja mert ,nekem pl a csárli angyalai 2 nem tetszett egyáltalán, de ezt azért megcsinálta jól ,remélem folytatják a témát ,mert anyira nem indutak el rossz irányba a történettel -
#891 ...most ugye nem kell magyaráznom, hogy egy szar CAM mekkora távol van a mozi élménytől... -
spike0007 #890 Skynet nem szó szerint volt megszemélyesítve, hanem Serena, Connor és Kyle képmását is felvette és beszélt Marcushoz a képernyőn. -
#889 Mért, a moziban nem gyűjtöget a fejvadász a la Világok Háborúja, vagy mi? De igen. A moziban nincsenek benne a baromságok és a rohadtul szar rendezés? De igen. Tegnap megbizonyosodtam róla. Tök mindegy hol nézi, ez szar. -
#888 Micsoda megközelítés! :D -
#887 Itt a gond...elkezdted nézni..hol is moziba? -
Samurai84 #886 Én most láttam moziban. Röviden: nekem nagyon bejött, kivéve a vége, ott vártam valami nagy durranást, de szerintem nem volt...
Ne halgassatok senkire, mindenki menjen el megnézni, mert jó film.
Én úgy ültem be hogy látni akarok egy fain kis akciófilmet a terminátor univerzumban. Megkaptam.
Amúgy hol volt megszemélyesítve a Skynet? Lemaradtam...
-
#885 Elkezdtem nézni a T4-et. Szerintem még a T3-nál is gagyibb lett :D Izgalom egyenlő a 0-val, akkora vágások vannak benne :D
Nekem a Terminator Sarah Conor krónikái sorozat jobban bejön, mint ez a vacak film. Lehet, hogy túl sokat nézek filmeket, de számomra ez a film csalódás volt :( Remélem a Transformers 2 lenyomja majd :D Amikor a fejvadász robot begyűjtötte az embereket a hídnál, nekem a Világok harca ugrott be :D -
#884 :D Ezt már én is megkérdeztem magamtól. Nagyjából arra lehet jutni, hogy szorgosan szedegetik be az orvostudomány csodáját, a sugárzás semlegesítő kapszulát reggel-délben-este. Ez így még megmagyarázható. A film szarsága már nehezebben, Skynet megszemélyesítése pedig legalábbis undorító. Szívátültetés egy tábori sátorban, az milyen? :D -
fulopzizou #883 lehet h már volt róla szó de egy kérdés: Atomháború után miért nincsen radioaktiv sugárzás?!!! csak ugy rohangálnak az emberek a Földön és semmi bajuk utána..hehe
Jó persze tudom ha ezt is figyelembe vennék akkor nem lenne film.. -
#882 Azt hiszem tévedtem. Bocs. -
#881 Mondjuk én inkább azt mondanám, hogy most már tudjuk, hogy a Salvation miként képzeli el a seb megszerzésének történetét. Nekem valahogy a T2-vel vége van a hivatalos történetnek, tehát a T2 seb nem a Salvationban történtektől keletkezett. :) -
#880 Yutani? -
spike0007 #879 Most esett le hogy a T2-ben a jövőben mikor mutatják John Connort sebhelyes az arca. Na most már a Salvation-nek hála azt is tudjuk honnan szerezte ezeket a sebeket! Itt minden összefügg mindennel.:)
-
#878 Szerintem inkább nézd újra a MM filmeket. :) -
#877 Ezen őrlődöm bazki egy hete, hogy elmenjek-e moziba, vagy ne :DDDDDDDD
Nekem tetszett nagyon a beyond the thunderdome, akkor van még remény? -
#876 Az időparadoxontól fügetlenül tele van orbitális baromságokkal a Slavation. Ez egy Disney gyerekmozi, már csak Hannah Montana hiányzott belőle. -
#875 Itt mindenki írja, hogy a skynet nem cselekszik logikusan.. Erről az jut eszembe, amikor leülök mondjuk játszani a total warral. Tisztában vagyok az AI-val szembeni nagyon durva fölényemmel, ezért nem a legeredményesebb taktikát követem, hanem próbálom élvezetessé tenni a játékot. Ha Skynet kiírtaná az összes embert egyből, fossá unná magát szegény.. :D
A miért nem küld ide-meg-oda az időben robotokat típusú kérdésekre pedig az a válasz, hogy a létezése már önmagában egy hatalmas paradoxon, hiszen az első részben visszaküldött beszivárgóból maradt kézből és chipből alkotja meg a cyberdine, ráadásul connor apja reese (!!!)...
Élvezni, nem gondolkodni. Ahol időutazásról is szó van, ott ez hatványozottan igaz. -
#874 Aha, értem. Amúgy miért kellett Skynetnek akármilyen alakot felvennie egy nagyképernyős HDTV-n? :D Miért? Miért nem lett volna elég mondjuk egy rádió kommunikáció? (mert ez mozifilm, mi? :D) Meg amúgy is, minek kommunikálni Marcussal, minden után? Hogy a manus fellázadhasson és jól keresztbe tegyen? Ez a logikátlanság annyira nevetséges... -
Seten #873
"Skynet Ms. Skynetté válása"
Ha jól emlékszem azt mondta bármilyen arcot használhatna (használt is) csak Markus-ra pont ez hatott a legjobban. (pszicho-hadviselés)
-
#872 Az első három részig teljesen el tudtam fogadni az időparadoxonban rejlő hüyleségeket és minden mást is, mert 100%-ban szórakoztatott a film. A Salvationon azonban felváltva röhögtünk és bosszankodtunk különböző jeleneteken, egyáltalán nem szórakoztatott, ezért állok hozzá ilyen gonosz, szörszálhasogató módon. (és voltak benne bizony teljesen debil hülyeségek is, pl. EMP-hatás figyelmen kívül hagyása, a Skynet Ms. Skynetté válása, eleve a kiborg egész karaktere, stb.) De ezt már leírtam, ám kifejtem még egyszer:
Amíg egy ilyen fantázia önfeledt szórakozást ad a szinvonalával, cselekményével, addig megbocsátom neki az óhatatlan - és a sztori szempontjából elkerülhetetlen - totális buktatókat. De amikor látok egy lélektelen, szintelen-szagtalan plasztik folytatást, melynek egyetlen érdeme az, hogy ott van a címében a Terminator kifejezés, ezen kívül viszont egy nagy nulla a produkció akár a sokat szidott - de általam kedvelt - harmadik rész mellett is, akkor bizony előjön a rosszabbik énem és megadom a produkciónak azt, ami jár neki: A temetést. -
#871 A szmájlit elrontottam. () -
#870 Hagyjuk már ezeket a "miért nem csinálta ezt meg azt így meg úgy" tipusú véleményeket. Ez egy film. Ha Skynet ésszerűen és logikusan cselekedett volna, akkor már a T1-ben megölte volna Sarah-t, és akkor nem lenne miről beszélni. T1 végén az endo keze már Sarah nyakán volt, miért nem roppantotta szét? T2-ben a T-1000 miért vette fel Sarah alakját az üzemben, miért nem rohant oda johnhoz, hogy átszúrja az agyát, vagy hogy belelökje bele az olvadt fémbe? És ahogy nézem, Salvation is tele van ilyenekkel, még nem láttam. De ezek filmek. Ha kihasználták volna a lehtőséget, akkor már mindenki halott lenne. Fölmerül a kérdés, hogy akkor meg miért nem írtak jobb forgatókönyvet. Mert ha úgy írták volna meg, hogy a gépek az ellenállók közelébe se tudnának férkőzni, akkor meg azon háborodnánk föl, hogy a gépek marhabuták, nem érnek semmit.
Miért nem küldenek vissza 50 gépet a múltba? Miért nem mérgezik meg a vizet? Miért nem kapcsolják le a víztisztító telepeket(anyám[idiota])? Mert nem ti írjátok a forgatókönyvet. És mert akkor minden ember meghal és vége a történetnek. Az úgy jobb? Egy Terminator utálótól el tudnék képzelni egy ilyen gondolatot, de egy fantól nem. Miért akarjátok,hogy vége legyen a frencsájsznak?
Én is elismerem, hogy kismillió esélye lett volna Skynetnek végezni egy-egy kulcsfigurával, vagy akár az egész emberiséggel, de akkor meg mi értelme van megalkotni egy világot, ha azonnal véget is vetnek neki, csak mert 100%-ig logikus és ésszerű cselekményt akarnak? Ennek így nincs értelme.
-
Csaba #869 Persze, hogy nem buta. A fél emberiséget kiütötte. És ahogy láttuk, a vezetőket is megszivatta, és szétbombázta őket. Csakhogy a megmaradt embereknek John Connor vezetésével sikerül elég sokáig kitartani, és végül csak győznek. Hogy hogyan? Remélem, a következő részekből kiderül.
Azt meg nem tudom, miért nem mérgezi meg a vizeket. Reménykedjünk, hogy logikusan folytatják majd a történetet... -
#868 Sory a rengeteg elütésért... -
#867 Ez a "Skynet még hülye, de majd 10 év múlva okosabb lesz" szöveg nem megy le a torkomon. Miért lenne hülye egy alapvetően szuperintelligencia, amely képes volt arra, hogy elterjesszen egy számítógépesszupervírust, hogy aztán átadják neki a hatalmat? - Ez tsem erőből, hanem fondorlattal oldott ameg, méghozzá nem is akármilyennel. Meg egyébként is: Adott egy MI, ami indulásból átveszi a hatalmat a világ felett. Egy ilyen tudat számára nem évek, hanem ezredmásodpercek kellenek a fejlődéshez, 10 év számára már egy örökkévalóság. Ebből kiindulva a bekapcsolását követő nagyjából 10. órában olyan ismeretanyagot és tudást halmoz fel, melyről soha senki nem álmodozhat. Nagyjából istenné válik. Ennek a dolognak lehet ellenfele?
A Skynet öntanuló mechanizmusa kicsizvel gyorsabb lehet, mint egy Aibo kutyájé, ha deaktivált állapotban átvette az ellenőrzést a globális kommunikációs rendszerek felett, aztán amikor elérte, hogy bekapcsolják, MINDEN felett átvette az ellenőrzést. Pl. víztisztító telepek vezérlése. - Honnan van az ellenállóknak víze? Ja, a folyókból, tavakból? Azokat miért nem mérgezi meg a Skynet? Nincs is szükség éveken át tartó fegyveres harcra. Amúgy meg akkor sincs semmi, ha a főközpontját semmisítik meg. Erre számítva a Skynet-nek le kéne másolnia magát egy orbitális pályán keringó műholdra, vagy épít egy űrállomást a szükséges technikával és átköltözik az űrbe. Na, akkor aztán lehet harcolni ellene. Á, ne menjük bele, mert végül ott marad maga a sztori, mint egy kibelezet hulla, az meg nem jó, tekintettel az első három rész teljesen kerek és nagyszerű szórakoztató faktorára.
Csak azt akartam mondani, hogy a Skynet NEM LEHET buta. - Ez így egyszerüen nem lehet logikus! -
Csaba #866 "Hogy mi hiányzott? Hát… Feszültség, izgalom? A kétségbeesettség és a paranoia érzése? A hatalmas kergetőzések, árulások – miért ne lehetne Skynetnek emberi besúgója? -, az a kőkemény érzet, amikor megjeleni egy termi? Az a agyat sulykoló mélységesen gépies könyörtelenség, mely benne van minden mozdulatukban? A félelem és gyűlölet illetve a totális terror keveréke? A nagyszerű megoldások, az epikus, embertelenül rideg gép-gép elleni harcok? A kis gerilla akciók, a gépek rajtaütései, a tisztogatások, a világ elkeseredettségének, az apokalipszis részletesebb bemutatása? Hangulatfelvételek a világról? "
Szerintem ide még ezek nem nagyon kellettek. Még csak az elején vagyunk a történetnek, a Skynet még nem az a szuperagy, még mindent erőből akar megoldani, és a sok évi sikertelenség után ő is fejlődik, okosodik, és belátja, hogy ide több kell, elkezdi gyártani az okosabb T-800-asokat. A film ezt a szakaszt mutatja be.
Viszont a következő részekben az általad említett dolgokat már tényleg meg kéne valósítaniuk, mert a Skynet is fejlődik, okosabb lesz, kiküldi terepre a beszivárgókat, ott már kell lennie mindenféle ármánykodásnak, megjelennek a lézerfegyverek, stb., és én örülnék, ha benne lenne a T-1000-es is (mondjuk kíváncsi lennék, sima terepen mit kezdenének vele, mert mindig összeállna...), és a legvégén meg benne lenne az a nagy harc, amikor a végső csapást mérik a Skynetre, és az a jelenet is, hogy megtalálják az "időkimozdító" szerkezetet, és visszaküldik Reese-t, meg a másik két "Arnie"-t. Így lenne kerek a történet.
Ez a rész még csak azt az időszakot mutatja be, amit Reese is mesél az egyben odáig, hogy megjelennek a beszivárgók. Tehát hogy romok között nőtt fel, bújkáltak a Fejvadászok elől, néhányukat elkapták, munkatáborokba szállították, őt is. Ennyi. Még nincsenek durvább ármánykodások, lézerfegyverek stb. A dolgok akkor kezdenek az emberek számára kritikussá válni, mikor megjelennek a beszivárgók (T-800-as). Tehát a következő résznek már tényleg sokkal durvábbnak kell lennie...
Amúgy volt a Skynetnek emberi besúgója, Marcus, tehát már itt elkezdett ármánykodni a Skynet, csak azzal nem számolt, hogy az emberi tényező felülkerekedik, és így John oldalára áll... -
spike0007 #865 A második rész etalon és megismételhetetlen de azért kiváncsi leszek a R verzióra és a plussz fél órára dvd-n. Usában hétvégén átlépi a száz millát, külföldi bevétele sztem magasabb lesz majd mint az amcsi, sztem meglesz annyi lóvé amennyi kell. A dvd bevételeket is bele fogják majd számolni. Vevő lennék a folytatásra.