45
Játékok sztereó 3D-ben!
-
3DAY #5 Én 16e forintért vettem, láttam ennél olcsobbat is de azok állítólag roszabb minőségüek, és nincs hozzájuk driver support. Ennyit nagyon - de nagyon megért. C&C generals olyan mint ha egy igazi terepasztalon játszanál. -
#4 Hogyé mérik ezt a varázs szemüveget?? -
3DAY #3 Igen, én is próbáltam egyet pár évvel ezelőtt, még valami asus tnt 2-höz adták. Attól tényleg fájt a fejem. De ezek az újak már sokkal jobbak köszönhetően a monitorok fejlődésének. A monitor képfrissítési szebességek javulásának köszönhetően, nem villodzik, így nem fáj a fejem tőle. A vr sisakok sem rosszak, bár még nem nagyon volt szerencsém hozzájuk. Egyáltalán lehet kapni magyarországon ? -
#2 Tenkre vágja a szemed fiam, aztán 2 óránként jobb ha lerakod mielőtt kínzó fejfájással kellene megküzdened. Anno 4 éve a turokkal próbáltam ki, tényleg látványosabb, de NAGYON, DE NAGYON messze van a VR sisaktól. -
3DAY #1 Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre többet olvasgatok, többnyire külföldi fórumokon, hogy egy egyszerű eszköz egy 3D szemüveg
segítségével, bármilyen játékot, sztereó 3D-ben azaz térhatásúan lehet játszani. Kiváncsiságom tetlegességig fajult és vásárolta megy eDimensional 3D szemüveget. A következő játékokkal próbáltam eddig: Doom3, Far Cry, Painkiller, fs2004. És azt kell hogy mondjam lenyügöző, hogy milyen minőségbeli különbséget jelent egy ilyen filléres eszköz. A játékok jóval a monitor mögött és előtt jelennek meg szinte meg lehet őket fogni. Ajánlom mindenkinek egyszerüen hihetetlen!