Játékok sztereó 3D-ben!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na én is most izgultam rá nagyon. A vrcenter-ben olvastam hogy GForce-okkal rendben mûködik. ATI-van mi a helyzet?
Nem szaggat ha bekapcsolod ezt aíz üzemmódot?
Hol kell beállítani a játékoknál (pl FarCry) a képfrissítési szekvenciát? Vagy a windows-ban kell ezt beállítani mondjuk 160 Hz-ra és a játék ezt örökli?
Az fps játékoknál az elõtérben lévõ fegyver is térhatású?
Köszi a válaszaid.
Ui: Most a vrcenterben nem 16kHUF a játék hanem 16 + ÁFA!
Végignyálaztam a topikot. Én már régóta akarok venni egy 3d megjelenítõt ami sok játékkal kompatibilis.
Olvastam a eDimensional 3D szemüvegrõl is, ez még árban elfogadható lenne, de az eddigi hozzászólásokból nem tudtam eldönteni, hogy érdemes-e megvenni.
Nekem a legfontosabb szempont a szem.
Ha lehet ne rombolja jobban mint a monitor 85Hz-en.
És lehessen vele 2-3órát nyomulni egyhuzamban.
Erre megfelel a eDimensional 3D szemüveg?
Erron
Itt a cikk.
En a Dungeon SIeget teljesen azzal vittem vegig. Orakig volt rajtam es meg sem ereztem.
Sajnos a többi jatek csak reszben tamogatta annak idejen. Cursorok, arnyekok, kezelöfelületek sokszzor csak 2D-ben voltak megcsinalva es ezert duplan lehetett öket latni, vagy nem volt melysegük es ezert ugy hatott, mintha lebegnenek a levegöben...
Mostanaban nem hasznaltam, de az SWG-t meg ki akarom vele probalni.
Enis ajanlom mindenkinek ezeket, mert a jatekelmenyt nagyon megdobja.
Régebben én is nézegettem, de csirke volt hozzá a monitorom..
TFT vel megy amúgy?
*hihi ** *
A VR CENTER-en olvastam hogy csinálnak bemutatót egy számtech boltban.
A másik meg, hogy ki lehet ezeket próbálni valahol esetleg?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt árulnak egy pár fajtát!!!
HMD-k tényleg k*rva jók. Fõleg fejmozgás érzékelõvel. Kicsit még drágák. De pár éven belül szerintem le fog menni az áruk és elérhetõek lesznek bárki számára
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Csak egyvalamit felejtesz el, mégpedig HMD-k igen csak borsos árát.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
HMD-t szabad csak használni, na az nagyon ott van.
Szemet nem rontja, fej meg nem fáj, ha jól vannak beállítva a cuccok.
Arra köv generációra azért várjál még vagy 2006 közepéig - végig.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ja, notebook+konzol (köv generáció), egy életre elegem lett a buherálásból és az immobilitásból 😄
Riszpekk
ami 4 éve volt, az már történelem 😄
engem érdekel a dolog, de már csak 2 hónapig leszel PC gamer
Riszpekk
Az utóbbi idõben egyre többet olvasgatok, többnyire külföldi fórumokon, hogy egy egyszerû eszköz egy 3D szemüveg
segítségével, bármilyen játékot, sztereó 3D-ben azaz térhatásúan lehet játszani. Kiváncsiságom tetlegességig fajult és vásárolta megy eDimensional 3D szemüveget. A következõ játékokkal próbáltam eddig: Doom3, Far Cry, Painkiller, fs2004. És azt kell hogy mondjam lenyügözõ, hogy milyen minõségbeli különbséget jelent egy ilyen filléres eszköz. A játékok jóval a monitor mögött és elõtt jelennek meg szinte meg lehet õket fogni. Ajánlom mindenkinek egyszerüen hihetetlen!