147
A szentimentális HItler?
-
#67 Ezt hol láttad? -
skristof #66 kíváncsian várom -
DePreSsZYo #65 Én is megnéztem tegnap, nekem is tetszett. -
#64 Én is megnéztem ma a filmet. Sztem is nagyon jó film, elég drámaian ábrázolja a nácik helyzetét. Hitlert egy sztem szánalomra méltó öregembernek festi le, akinek már nem tiszta az elméje. Számomra nagyon megdöbbentő jelenet volt, amikor Magda Göbbels berakja az alvó gyerekei szájába a ciánkapszulát, összeharaptatja a szájukkal, és azok 1-2 mp múlva rövid kín mellett meghalnak. Egyedül Hitler és Eva Braun meg Göbbels és a felesége halálát nem lehetett közvetlenül látni, sőt még a holttestüket sem nagyon.
Aki tudja, menjen el a moziba és nézze meg. -
OPM #63 Der.Untergang.DVDSCR.XVID.HOEGAARDEN.CD1.avi
ez milyen lehet? van már valakinek nézhető verziója? -
#62 [URL=http://www.imdb.com/title/tt0082114/]Ezt pl. miért nem adják le sehol? 100001 "Sorstalanság" szintű filmet adnak le állandóan, pedig ez is egy hatalmas film. Ráadásul TV film, nyugodtan mehetne és volna rá igény. Kiváncsi leszek a mozistatisztikákra. MO-on A bukás: 755233 néző. Sorstalanság: 95054 (ebből 40124 kisiskolás kötelező mozilátogatással ...)[/URL] -
#61 Tegnap megnéztem szerintem kurva jó film!Az nem tetszett benne hogy Hitlert egy görbe hátú idegbetegnek állítják be.A feje az hasonlít tényleg az eredeti filmeken látott Hitlerre,de én meggörnyedtnek nem láttam még sehol!Azért nem semmi a honlapján már betíltották a hozzászolásokat!Bár itt is beszokták előbb-utóbb a hasonló topikokat! -
#60 éljen Hiller bukása!!!4 -
#59 Azt tudom, de a neten -
#58 Nemsokára jön a magyar mozikba is. -
#57 nah nincs még jó változat? -
#56 Én meg valahol, mostmár nem emléxem, hogy TV-ben, vagy a neten egy trailerben láttam a színészt, aki Heinrich Himmler szerepét játsza. Namármost ezt azért tudom, hogy ő volt az, mert olyan jól megcsinálták a stylistok, sminkesek, tiszta fotóhű volt. Fényképek alapján tényleg így nézett ki ez az ember. -
OPM #55 nem volt türelmem ilyen xar minőség mellett végignézi...
a film kezdte in medias res, semmi készítők vagy valami
rögtön megy a story, hirtelen azthittem, csak egy cd2-t szedtem le
nem annyira rossz a minőség, de aztán elkezdi valaki birizgálni a kamerát és több percen keresztül remeg a kép + sistereg a hang :(
várok inkább, amíg kijön egy nézhetőbb változat
amennyit láttam belőle (Hitler titkárnőt keres), az alapján nem rossz -
#54 Na? Milyen volt???? Mesélj!!! :) -
OPM #53 le is jött
a minőség nem rossz, a hang kicsit gyenge
de kamerás felvételhez képest jó, szerintem még ma meg is nézem -
skristof #52 azért köszi az infokat
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
skristof #51 nah én akkor várok picit ugyis ünneplés után lesz egy format + winreinstall szal tanulok belőletek ;) -
OPM #50 ezt elkezdtem szedni, majd meglássuk mikorra jön le
mindenesetre estére úgyhagyom hozzá a gépet -
#49 Hát egy telesync-ért én se adnék annyit, az biztos. -
#48 "4:44pm Direct Download Der Untergang 2126 Mb 120 562 Drama TeleSync"
azért 2 gigát nem töltök le egy filmért..
egy másik 760 MB-s változat:
itt a linkje -
#47 Hát biztos nem egy DVD rip! :DD -
#46 Sajna nem találtam torrentet, de azon a híres másik ilyen célra használható programon megtaláltam pár embernél. -
#45 torrent linket itt találtam 700 megás mpg, cam-os felvétel, nemtom milyen minősége lesz.. -
skristof #44 hmmm, köszi csekkolom -
#43 De, ha jót akarsz látni tudod mit nézz?
Hitler - The rise of evil
Ez valami félelmetes, hogy az ürge milyen jól alakít. A Max mégnagyobb lópikula ez mellett, mint volt amúgy is. -
skristof #42 énis arra lettem figyelme ;)
köszi
vmi torrent, esetleg? -
#41 Láttam az Ámen c. filmet, sztem egész jó. A borítója meg kurra jó lett :) -
skristof #40 az "Ámen" c filmet nem látta valaki
teszkóban láttam eredetiben de nincs rá lé, meg nemtom milyen lehet...
ha vki látta infot már plz
jo/nemjo -
OPM #39 biztos kijön előtte is valami dvd közeli minőségben, legalábbis remélem :) -
DePreSsZYo #38 Hát lesz pár dvd amit megkakarok venni eredetiben :D
Argo, A Bukás, Nyócker és tuti bővűl majd a lista :) -
#37 Délután valamikor keresgéltem a dvd után, és azt találtam, hogy a dvd csak márciusban fog kijönni, és két lemezes lesz. Szóval márciusig nem valószínű, hogy lesz dvd rip, de ki tudja, hátha egy ügyes technikus csodákat tud majd művelni :)
Az ára 22.99 Euro lesz. -
skristof #36 ááá
ezazzz
jöhetne a dvd-rip meg a felirat :) -
DePreSsZYo #35 "A Der Untergang (A bukás) című film Hitler emberi és ördögi oldalát is bemutatja, emellett élete utolsó tizenkét napjába is betekintést nyújt. A film Hitler egykori titkára, Traudl Junge nézőpontjából láttatja a történteket.
A film kelet-berlini vetítése alatt egy 27 éves és egy 29 éves neonáci fiatalt őrizetbe vettek, mert tiltott náci karlendítéssel és tapssal adtak hangot egyetértő véleményüknek.
Az egykori német kancellár, Helmut Kohl szerint ez a film az egyik útja annak, hogy emlékeztessék a fiatalokat Hitler szörnyű tetteire. A kritikusok közül nem mindenki ért egyet a kijelentéssel.
A Der Untergang hamarosan látható lesz a magyar mozikban is"
Forrás : Kultura.hu -
DePreSsZYo #34 Jöhetne már a film M.O-ra nagyon kiváncsi vagyok rá.
Semmit nem lehet arról tudni, hogy egyáltalán vetítik-e majd a magyar mozik? -
OPM #33 ha majd találtál dvdrip-hez torrentet, tudnál szólni?
én is így teszek, ha nekem lesz meg előbb :)
ezzel a 3 cds svcd-vel nincs kedvem most szórakozni... -
#32 Hmmm... Bíztató remény, hogy most találtam DVD borítót a filmhez. (Mániám, hogy minden filmhez, amit leszedek kell borító :D )
Tehát elképzelhető, hogy hamarosan már lesz dvdrip. -
skristof #31 nah ez a film nekem is nagyon kéne....
torrentreactor-on fennvan csak tracker halott :(
na meg egy felirat sem ártana =( -
OPM #30 htx!
én elég jó vagyok németből, szerencsére :)
Der Untergang_komplett_3 SVCDs_TS_LD_by Paolo Pinkel
egy ilyet kezdtem el szedni
kb 2 giga, de nagyon lassan jön, remélem fel fog gyorsulni -
#29 http://torrentsearch.us
Itt keresd. Sajna nekem minden tárkapacitásomat lefoglalja a Shogun DVD-k letöltése, így én még nemtom letölteni. Szerintem ezek csak moziban felvett avi-k meg mpeg-ek, szóval nem a legjobb minőség. Meg meglehet, hogy magyar felirat még nincs is hozzájuk, németül meg már sajnos annyira nem beszélek jól, de ha nagyon muszáj megbírkózom vele. -
OPM #28 hja, én is kiváncsi lennék rá
nem tudna adni valaki egy torrent címet?