147
A szentimentális HItler?
-
#107 Igen, nekem tetszett. Egyetlen bajom vele, hogy Bruno Ganz szerepe csak kb a film 75%-áig tart, aztán a titkárnő veszi át a főszerepet. Szóval a Hitler utolsó napjai alcím helyett az lehetne, hogy Traudl Junge csodálatos megmenekülése :D
SPOILER (?)
Én eddig úgy tudtam, hogy Hitler kétszer fogott neki az öngyilkosságnak. Az elsőnél is volt búcsúzkodás, mint a másiknál, amit a filmben is láttunk. De az első alkalommal mégsem követték el az öngyilkosságot. Lehet, hogy félrevezettek engem? Mert így nekem ez hiányzott a filmből. -
#106 És pöpec a film?
mert hallottam egy két infót hogy jó! -
#105 Nem, számgépen néztem. Volt benne beleégetett holland felírat, meg TCR a bal sarokban. Magyar sub még nem volt hozzá, vagy legalábbis nem találtam, de szerencsére nem felejtettem még el annyira németül, hogy ne értsem a párbeszédeket. -
skristof #104 A bukás - Hitler utolsó napjai
(amugy Der Untergang) -
#103 Ez a magyar címe a Hitleres filmnek? -
#102 :DD -
skristof #101 olvass vissza és kérjél a modiktol egy banánt -
pintszab #100 Sziasztok!Tudna valaki segiteni nekem abban, hogy hol talalok a Bukas - HItler utolso napjai cimu feilmhez magyar nyelvu feliratot?KOsz -
#99 Moziban nézted?
Kéne már hun felirat nekem!:( -
#98 A nyitott has jobb!:P -
#97 Áuuuuuuuuu!
Nagyon odavág! Most néztem meg, még eléggé a hatása alatt vagyok. Valóban elég durva jelenetek vannak benne. Ezt a filmet tényleg látni kell! Bruno Ganz tökéletesen eltalált akcentusa miatt ezt vétek lesz szinkronizálni. (Főleg, ha az a hang lesz a szinkronja, mint aki a reklámokban van. pffffh...) -
#96 Megtudnátok mondani hogy melyik honlapon van rajta a film?
Vissza nézni vissza néztem de a honlapon én nem találtam?
-
skristof #95 nem persze
csak megelőzendő :) -
OPM #94 ja, bocs
bár sztem a storyt nem lőttük le -
skristof #93 spoilereket pls ne
vagy írjátok ki
köszi -
OPM #92 jaja, pl ez
meg hullanak rendesen a végtagok... arról nem is beszélve, hogy a műtőben épp lefűrészelték valakinek a lábát -
#91 az inkább megrázó, mintsem korhatáros...Pl. olyan részek, amikor vmelyik tiszt odaszól a katonának, hogy indulás, mire a katona : "én nem megyek", és pisztolyt dug a szájába, majd kifröccsen a agyából a vér. (Kb. igy történt) -
#90 A méreg itatásra gondolsz?:)
Nem lesz felirat egyenlőre!:( -
skristof #89 szerintem nam baj :)) -
OPM #88 csak azért mert van benne pár (18) jelenet is szerintem :) -
skristof #87 moziban asszem (12) -
OPM #86 na sikerült megnéznem nekem is
érdekes egy film, de tetszett!
moziban van valami korhatár?
In Berlin sind überall Warenhäuser
itt le kellett állítanom a filmet, fél percig röhögtem rajta, pedig full beleéltem magam a storyba -
skristof #85 az lesz -
#84 El köll menni moziba, és megnézni :) -
#83 Hétfőn, ha minden igaz lesz felirat...
Ha megvan, akkor földobom ide is! -
#82 Igen, az elég gáz!:(
Meg néha felvillan, hofy csak otthoni használatra... -
#81 Nekem is csak lengyel van sajna...
Lekéne fordíttatni valami progival... -
#80 Nem torrentről van, hanem a http://DonQl.Sztar.Hu-ról...
Itt regeled magad ingyen, dobsz egy privit (pm) klimisternek, hogy kéne ennek a filmnek a lelőhelye és a pass... ő a film feltöltő...
Ezután 1 perc múlva visszaír, hogy, ha más nem tölt és láss csodát max sebességgel, igaz 1 szálon, de szedi is!:)
Na ezt jól megaszondtam!:P
-
skristof #79 jah
tényleg jó minőség
csakhát ez is ilyen holland feliratos, számlálós fasság
ááárggghhh -
OPM #78 egy torrent-et nem tudnál véletlenül adni? vagy valaki? a bithumenesen kívül -
#77 hm,még csak most lesz a német mozikban
www.napola.film.de
trainer nálam is a dc-n [HUN][EU]galen név alatt -
skristof #76 hmm
magyar info? -
-
#74 nekem megvan,de lengyel felirat van még csak.
van egy új film is: Napola
a náci elit fiúkollégiumokról szól.
http://www.fipresci.org/festivals/archive/2004/montreal_2004/photos/napola.jpg
http://www.filmmesse-leipzig.de/filmbilder/napola.jpg -
#73 Megvan, már csak felirat kéne...
Ja és DVD minőség powa'!;) -
skristof #72 jaja :(
bár dc-n már voltak str fileok, de nem volt szabad slot, nem tudtam mi az
de tuti h nem magyar -
#71 ja... csak lengyel felirat van :( -
#70 Asszem nincs még hozzá felirat :( -
#69 Sokan nagyon durván félreértik értik az egészet, és azthiszik, hogy egyszerű gyerekgyilkosokról van szó. Töritanáros demagógia. -
skristof #68 A.Bukas.Hitler.Utolso.Napjai.2004.Internal.NLSUBS.PROPER.DVDScr.XviD-INVASiON
bitHUmen-en van fennt, de én még várok... beleégetett holland felirat, számláló, és egyéb 'nyalánkságok1. de akinek kell szedje