Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nektek is van h néha eltûnik pl tonynak pl lába, keze stb, meg elég sok pixelhiba meg fagyás is van nálam. másnál is?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A másik meg az amikor azthiszem az ékszerész úr adja, hogy szerezd vissza a kocsiját minnél kevesebb sérüléssel, ez egy GTA -ban nemnehéz mert elévágsz azt 20 méerre vagy és lenyomod az "F" -t akkor is odamegy és kitépi a kocsibol a tagot. De itt ajto elé kell álllni, lõ rád sotgunnal amitöl elburulsz, meg meghalsz, és ha hozád ér a kocsi esel egy mûvészit ami után 5 perc kell ahoz hogy végre fáltápászkodjon ujra Tony... szoval ez igen idegesitõ küldi... A többivel nincs gond, de elég uncsik, mind arrol szol szinte hogy lopd el öld meg védd meg stb... Egy izgalmas küldi van ami igen jopofa, a fánkos adja az utolso városban, amikor elkötötd a rendör kocsit, és jönnek utánad és a megadott ellenörzõ pontokon kell áthaladni a rendör kocsival ugy, hogy közbe üldöznek, a végén egy jopofa vide lessz...
olyan 6-8 százalék körül
nah én meek csicsikálni majd holnap hosszu napom lessz sok drogot kell még eladni... ehhh XD
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Fuckin kákáráccsász(nem tom hogy van normálisan)"
"... and fuck the fuckin Diaz brothers!" ez is Tony Montana
most irtottam ki a 3. bandát rohadt retkek folyton megtámadtak de nem tudták hogy Tony Montanaval nenjó dolog szarozni 😄
Rájöttem egy könnyü pénzkeresésre 😄 ha nincs drogod akkor megfogod magad odamész egy dílerhez és meglököd erre Q elQkapja a fegyverét te is elQveszed majd EXECUTIVE muhahaha!! 😄 majd elveszed a drogját és általában pénz is van nála rendesen, és most hogy van már drogod odamész egy másikhoz eladod neki majd meglököd és agyonlövöd elveszed a pénzét meg a drogodat visszaveszed 😄 nekem tökre bevált csak rohadtul termeli a GANG HEAT et... de azt lefizeted és jóvan te ugyis jobban jösz ki belQle XD hehe
"My name is Tony Montana and FUCK YOU" by Tony Montana
Hangkártya nem hinném, játék újra rakás csomószor volt. Egyébként nem fogalmazol rosszul szerintem.
Majd lesz valahogy. Azért thanks!<#wave>#wave>
Hangkártya nem hinném, játék újra rakás csomószor volt. Egyébként nem fogalmazol rosszul szerintem.
Majd lesz valahogy. Azért thanks!<#wave>#wave>
rühellem a kékhalált de még nem volt kedvem utánanézni hogy mitQl szakott lenni a gépeknél de sztem próbáld meg reinstallálni a winfos-t vagy esetleg amit gondolom 100x próbáltál a gamet reinstalálni.
De lehetséges hogy a hangkjártya cseszekszik vagy a vidijókártya.
Én most felsoroltam hogy nálam mik miatt dobálta a kékhalálokat.
Próbáld meg hogy bennt a játékban kapcsold ki teljesen a hangot és ha akkor abbahagya akkor a hangkártya a ludas de lehet hogy nem... ahhoz tudni kéne hogy mit ir ki akkor talán tudunk segíteni
Másnak is elõfordul ez? :S
Jah, hát szerintem az is olyan, mint GTA: San Andereasban - vágyódo mutána nagyon, játszanék is vele, mert megvan; csak lefagy kék képernyõ, kerregõ hang és a restarttal tudom elindítani a gépet ehh... ha esetleg erre van valami mentõ ötleted, meg a többieknek, azt megköszönném.... a GTA: SA topikban hardwerre gyanakodnak, de én hozzá nem nyúlok, mert nem értek gépekhez - a graffity lefújások, meg hasonló kis csipcsup dolgok. Szóval szerintem nincs nagy jelentõsége.
Amúgy én se tudom így hírtelen, hogy mit ír ki.
Egyszer Tonyval egy néger kigyúrt állatot szólítottam meg és valami szteroidokról hablatyolt Tony, hogy azza ltömi magát, vagy mi... azt hittem a néger leüti mérgébem<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>, de szerencsére nem, csak egykedvûen válaszolgatott és az a beszélgetés is jól zárult.

szégyenlem de mostanában szereztem meg ezt a király kis játékot. Eddig nagyon tetszik de az irányítása nagyon frusztráló 😄
ööö valahogy nem lehet megváltoztatni?Amugy nagyon tetszik
Eddig a klubb körül a csajokat füztem a kemény dumámmal, egy pár elküldött a fenébe 😄 én meg megvertem öket XD kicsit állatvoltam de ezvan nekem nem lehet nemet mondani 😄.
Még az a kérdésem hogy mire jók ezek a sikeres beszélgetések??
Miért nem tudok nagy tételben kokót venni a Little Havannai raktárba, ha egyszer már sikerült. Most vettem meg a szeszgyárat, kokót viszont megint csak kis tételben (g) vehetek.
Nekem egy gondom volt (álltalában nemveszem észre a megoldást és tulbonyolitom a dolgokat) az elsõ udvarbol nemtudtam semmerre se menni fél orát tököltem vele mire rájöttem, hogy bazokával kell ajtonak adni...
De ha konkrétabban leirnád mi a kinod vele akkor többet tudnánk segitteni.
Mert én egyszerûen nem tom.
Valakinek lenne valami ötlete hogyan kell?
Ez azoknak szól akik megcsinálták.
az a kérdésem lenne, hogy ha én felveszek assasint és enforcert, azokat hogyan tudom elõhívni/használni?