Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen a választ!

gabo91
Majd mindig jelzi a küldetéseknél, hogy mikor és hova menny hogy beszélj velük...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Tudja valaki, hogy hol van az 5 csaj akiket fel lehet szedni? <#help>
gabo91
Ha megcsinálsz egy küldetést, akkor ugyis ment automatikussan. De ha bemész a bankba akkor tudsz menteni. (csak akkor a pézedet beteszi a bankba, viszont szed le belöle ha rosszul nyomod a "T" -t)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hello! Én azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet menteni a játékban? Elõre is köszönöm!

Tudja valaki, hogy hol van az 5 csaj akiket fel lehet szedni?<#help>
most néztem hogy nem is futhat normálisan vista-n mert nem kompatibilis vele a játék és még semmilyen patch sincs hozzá. ezt valamelyik német fórumon olvastam, ha érdekel vkit.
sziasztok a vista-ra vki tud egy jó patchet, mert ha elindítom a játékot new game-ben akkor semmi sem látszódik csak hang meg néhány stukker. az is lehet hogy nem is patch kell. kérlek segítsetek. elõre is kösz
sziasztok tudnátok nekem abban segiteni hogy miért irja ki a játék hogy hibajelentés küldése??? mert már nagyon idegesit.. játszottam vele 1 hónapja és most felraktam és mindig ezt irja ki.. elõre is köszi..
Kis Szabó
megoldottam, köszi
nektek is van h néha eltûnik pl tonynak pl lába, keze stb, meg elég sok pixelhiba meg fagyás is van nálam. másnál is?

Ha jól tudom, van relodead. Szedd le azt, a clonedvd-set nem tudom, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kis Szabó
helo! le tudná valaki írni hogy kell a clonedvds verziót kiírni h mûködjön is? thx

gabo91
<#eljen><#wink>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fido4life
<#eljen> ték

jaws30
én csináltam!!!!!

jaws30

Kis Szabó
hellosztok! vmiért nekem szarul írta ki dvdre a dolgot a gép, és a setup.exe-m el van cseszõdve, (legalábbis sztem az), kiírja h error reading setup initialization file amikor telepíteni akarom. szal remélem a setup.exevel megoldódna, vki vhova fel tudná nekem rakni lenneszíves? köszi. esetleg ha van egyéb ötlet akkor aztis szívesen fogadom (tudom, írjam ki újra, már letöröltem *láma*)

gabo91
Nemigazán. Csak pár küldi idegesitett, az egyik az volt mikor a tankeren a bombákat kell hatástalani, undorito mert felmész hajora akkor "ment" és ha meghalsz, akkor itt tesz ki, csak drog és k.péz nélkül... a hajon három bombár kell hatástalanitani, meg csomo embert ölni, de a bombákat nemegyszerü hatástalanitani, mert a "T" -t kell nyomogatni azon a körön... :S
A másik meg az amikor azthiszem az ékszerész úr adja, hogy szerezd vissza a kocsiját minnél kevesebb sérüléssel, ez egy GTA -ban nemnehéz mert elévágsz azt 20 méerre vagy és lenyomod az "F" -t akkor is odamegy és kitépi a kocsibol a tagot. De itt ajto elé kell álllni, lõ rád sotgunnal amitöl elburulsz, meg meghalsz, és ha hozád ér a kocsi esel egy mûvészit ami után 5 perc kell ahoz hogy végre fáltápászkodjon ujra Tony... szoval ez igen idegesitõ küldi... A többivel nincs gond, de elég uncsik, mind arrol szol szinte hogy lopd el öld meg védd meg stb... Egy izgalmas küldi van ami igen jopofa, a fánkos adja az utolso városban, amikor elkötötd a rendör kocsit, és jönnek utánad és a megadott ellenörzõ pontokon kell áthaladni a rendör kocsival ugy, hogy közbe üldöznek, a végén egy jopofa vide lessz...

ettöl féltem 😄
olyan 6-8 százalék körül
nah én meek csicsikálni majd holnap hosszu napom lessz sok drogot kell még eladni... ehhh XD

Passz, nem emlékszem azokra már nagyon, amiket eddig vittem végig, de az autó verseny, az mind idõre megy és az egyikkel most szenvedek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hány százaléknál jársz? :S Én 12-16, de lehet, hogy több, mert haladtam azóta.

Szerintem cacaroche, de nem tudom én se, csak tippelek.

amugy sok olyan küldi van ahol idöre kell nyomni? mert azt utálom 😄

hát valahogy nevelni kell ezeket az állatokat 😄

"Fuckin kákáráccsász(nem tom hogy van normálisan)"

<#eljen> Már írták, de ez a módszer nekem nem tetszik, túl kemény. Én normálisa ncsinálom.

"... and fuck the fuckin Diaz brothers!" ez is Tony Montana

Ez a játék egyszerüen AHH 😄
most irtottam ki a 3. bandát rohadt retkek folyton megtámadtak de nem tudták hogy Tony Montanaval nenjó dolog szarozni 😄
Rájöttem egy könnyü pénzkeresésre 😄 ha nincs drogod akkor megfogod magad odamész egy dílerhez és meglököd erre Q elQkapja a fegyverét te is elQveszed majd EXECUTIVE muhahaha!! 😄 majd elveszed a drogját és általában pénz is van nála rendesen, és most hogy van már drogod odamész egy másikhoz eladod neki majd meglököd és agyonlövöd elveszed a pénzét meg a drogodat visszaveszed 😄 nekem tökre bevált csak rohadtul termeli a GANG HEAT et... de azt lefizeted és jóvan te ugyis jobban jösz ki belQle XD hehe

"My name is Tony Montana and FUCK YOU" by Tony Montana

Aha, de windowst nincs kedvem újra rakni, meg egyedül nem is tudom, csak fater; mert én gyökér vagyok ehhez lol.
Hangkártya nem hinném, játék újra rakás csomószor volt. Egyébként nem fogalmazol rosszul szerintem.
Majd lesz valahogy. Azért thanks!<#wave>

Aha, de windowst nincs kedvem újra rakni, meg egyedül nem is tudom, csak fater; mert én gyökér vagyok ehhez lol.
Hangkártya nem hinném, játék újra rakás csomószor volt. Egyébként nem fogalmazol rosszul szerintem.
Majd lesz valahogy. Azért thanks!<#wave>

ugy imádom vissza olvasni, hogy mit írtam XD,mindig akkor jövök rá, hogy milyen érthetetlenül fogalmazok XD de ez van

hát én nem tudom
rühellem a kékhalált de még nem volt kedvem utánanézni hogy mitQl szakott lenni a gépeknél de sztem próbáld meg reinstallálni a winfos-t vagy esetleg amit gondolom 100x próbáltál a gamet reinstalálni.
De lehetséges hogy a hangkjártya cseszekszik vagy a vidijókártya.
Én most felsoroltam hogy nálam mik miatt dobálta a kékhalálokat.
Próbáld meg hogy bennt a játékban kapcsold ki teljesen a hangot és ha akkor abbahagya akkor a hangkártya a ludas de lehet hogy nem... ahhoz tudni kéne hogy mit ir ki akkor talán tudunk segíteni

Amúgy nem vágom, de print screeneléskor a pénz így néha eltûnik és nem látszik, csak sokadik újra print screenelésre.
Másnak is elõfordul ez? :S

Ne szégyeld. Valakinek ekkor, valakinek akkor siekrül megszerezni. Én a megjelenéskor leszedtem, de ne warezoljunk.
Jah, hát szerintem az is olyan, mint GTA: San Andereasban - vágyódo mutána nagyon, játszanék is vele, mert megvan; csak lefagy kék képernyõ, kerregõ hang és a restarttal tudom elindítani a gépet ehh... ha esetleg erre van valami mentõ ötleted, meg a többieknek, azt megköszönném.... a GTA: SA topikban hardwerre gyanakodnak, de én hozzá nem nyúlok, mert nem értek gépekhez - a graffity lefújások, meg hasonló kis csipcsup dolgok. Szóval szerintem nincs nagy jelentõsége.
Amúgy én se tudom így hírtelen, hogy mit ír ki.
Egyszer Tonyval egy néger kigyúrt állatot szólítottam meg és valami szteroidokról hablatyolt Tony, hogy azza ltömi magát, vagy mi... azt hittem a néger leüti mérgébem<#idiota><#hehe>, de szerencsére nem, csak egykedvûen válaszolgatott és az a beszélgetés is jól zárult.

mert ha sikerül egy csajjal beszélgetésben sokáig eljutni akkor kiirja hogy sikeres beszélgetés vagy hasonló

Hali
szégyenlem de mostanában szereztem meg ezt a király kis játékot. Eddig nagyon tetszik de az irányítása nagyon frusztráló 😄
ööö valahogy nem lehet megváltoztatni?Amugy nagyon tetszik
Eddig a klubb körül a csajokat füztem a kemény dumámmal, egy pár elküldött a fenébe 😄 én meg megvertem öket XD kicsit állatvoltam de ezvan nekem nem lehet nemet mondani 😄.
Még az a kérdésem hogy mire jók ezek a sikeres beszélgetések??

Kérdés visszavonva, csináltam pár enforce-t jött a nagytétel.

Sziasztok!

Miért nem tudok nagy tételben kokót venni a Little Havannai raktárba, ha egyszer már sikerült. Most vettem meg a szeszgyárat, kokót viszont megint csak kis tételben (g) vehetek.

Szerintem tök jó 😛<#eljen>, topikot is nyitottam a Southern Smokenak.

gabo91
Akkor gratula hozzá.

Meg megvettem az összes exotickot.
100 mert kiírtottam az összes bandát is.
gabo91
És % hogy áll?

Kivittem az egész játékot megcsináltam mindent a versenyeket is beleértve márcsak bónusz feladatok vannak amik ugyebár örökre vannak.

Kössz Gabo de tegnap vettem a fáradtságot és megcsináltam rájöttem hogy hogyan kell.De azért kössz.
Fido4life
hát ez ritka szar lett :S

gabo91
Mész kinyirsz mindenkit, aztán kész, nemnehéz.
Nekem egy gondom volt (álltalában nemveszem észre a megoldást és tulbonyolitom a dolgokat) az elsõ udvarbol nemtudtam semmerre se menni fél orát tököltem vele mire rájöttem, hogy bazokával kell ajtonak adni...

De ha konkrétabban leirnád mi a kinod vele akkor többet tudnánk segitteni.

Hali lenne valami kérdésem. Valaki megcsinálta már az utolsó feladatot amikor Gaspart kell kinyírni?
Mert én egyszerûen nem tom.
Valakinek lenne valami ötlete hogyan kell?
Ez azoknak szól akik megcsinálták.
pubiloál
Hát tudod ahol lehet csinálni a küldetéseket, ott felvannak sorolva... és ott alul van 3 ilyen jel asszem kocsi, egy kés meg nemtom... nah azok azok!

hello!

az a kérdésem lenne, hogy ha én felveszek assasint és enforcert, azokat hogyan tudom elõhívni/használni?
littleNorbi
mind a 2-t meglehet oldali cheat-ekkel!

pubiloál
nem lehet