Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. én olyasmit hallottam hogy hajóval kell kikell menni a térképrQl és valami szigeten lehet kikötni ahol valami gerillák vannak
2. Nem tom
2. Nem tom
1.Amugy hol lehet átmenni egy hawai sziget félé.
2.Lehet benne helikopáterezni?
2.Lehet benne helikopáterezni?
Thank you
söt minél nagyobb, nehezebb bandát ölsz annál többet kapsz
dilerért pár ezret de a bandákért néha 40 et is kaptam de általában 10 vagy 20 ezret adnak
irtsátok a bandákat.
mi a retekért nem tudjátok feltalálni magatokat?...
mi a retekért nem tudjátok feltalálni magatokat?...
versenyezni versenyzek de kevés pénzt kapok érte meg most már nehezeb és menyit lhet kapni ha dílert ölök?
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
ritkítsd a dílereket, vagy versenyezz
(bár ez nem tudom a játék melyik szakaszában van)
(bár ez nem tudom a játék melyik szakaszában van)
Én is ott akadtam meg
help.hogyan lehet gyorsan össze gyüjteni 50000 dollárt?már van 38000 dollárom mert csak akkor tudom folytatni a játékot.help
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Kérlek irjatok!
Amugy jó a játékélménye
1.Amugy hol lehet átmenni egy hawai sziget félére
2.hogy lehet egyszerübb modon pénzt keresni mert meg kell venneam azt a klubbot ami 20000000-millio $-ba kerül vagy mennyibe anyit tudok hogy sok és nincs annyi pénzem.
3.Lehet benne helikopáterezni?
2.hogy lehet egyszerübb modon pénzt keresni mert meg kell venneam azt a klubbot ami 20000000-millio $-ba kerül vagy mennyibe anyit tudok hogy sok és nincs annyi pénzem.
3.Lehet benne helikopáterezni?
Meilyk kikötö?
azé akkora nem de hasonló
1. kikötö? 😄
2. nem kell csít(max nehezebb lessz nélküle)
2. nem kell csít(max nehezebb lessz nélküle)
Tud valaki hozzá péntes cheatot?Amugy az a hajó hol van?
Sziasztok!
A stáblistán láttam Ice-T nevét és az IMDB-n is fent van, de nem tudok rájönni, hogy melyik figurának kölcsönözhette a hangját.
Egy interjúban azt mondta, amikr rákérdeztek, hogy õ volt a "fõnök" és röhögött, de gondolom ez csak kamu. <#ravasz1>#ravasz1>
Van valakinek valami tippje?
Köszi!
D.
A stáblistán láttam Ice-T nevét és az IMDB-n is fent van, de nem tudok rájönni, hogy melyik figurának kölcsönözhette a hangját.
Egy interjúban azt mondta, amikr rákérdeztek, hogy õ volt a "fõnök" és röhögött, de gondolom ez csak kamu. <#ravasz1>#ravasz1>
Van valakinek valami tippje?
Köszi!
D.
állítólag van a játékban egy kaszínó,ahol lehet pl ketrecharcra fogadni,és ha felteszed minden pénzed,akkor akár meg is duplázódhat,és most kéne a zsé nagyon,cheattel meg nem akarom elrontani az egészet
Nem az átalakított hajóra gondol? Ott volt egy pár játékgép.
kaszino??<#kerdes>#kerdes><#confused>#confused> én nem találkoztam még vele
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
bocs a sok üenetért csak vmit elb....rontottam
Nem tudná valamelyikõtök megmondani hogy hol találoma játékban a kaszinót?vagy a black mesat?(vagy ez a kettõ ugyan az?)
elöre is kösz
elöre is kösz
Nem tudná valamelyikõtök megmondani hogy hol találoma játékban a kaszinót?vagy a black mesat?(vagy ez a kettõ ugyan az?)
elöre is kösz
elöre is kösz
Nem tudná valamelyikõtök hogy hol találoma játékban a kaszinót?vagy a black mesat?(vagy ez a kettõ ugyan az?)
elöre is kösz
elöre is kösz
Ha láttad a filmet és tetszett, akkor ez is nagyon bejön majd.
Hy all nekem kéne hogy hova rakja a játék a mentéseit!Létszi help!!THX
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Hy all!nekem kéne a scarface 1.1es patch-e.de nem találtam csak uk meg usa verziót és azt írja egyik se jó!!!mert azt írja h nem olyan verzióm van. van 1.2 es eu patchem ami talán jó lenne de nem engedi felrakni mert kell az 1.1es.PLíz help!!!!!
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Hány %-nál tartasz a játékban?? Tabulátorral hozod elõ a missionpanelt meg ott látod a körözöttséget meg a kimondottan kábszeres missziókat, magától nem mutat semmit a térkép. Jejót kétféle képp lehet szerválni nagyobb mennyiségben vagy csinálsz kissebb missziókat valami elosztónak, vagy ha már megmentetted a nagyfõnököt a szigetes pályarészen akkor az összes raktárépületedben tudsz venni 500e-ért 30kg és aztán lehet beszedni a pízt az ingatlanoktól.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
és hogyan tudok sok kokót szerzeni? mert azt még csak bandáktol nyirtam de az kevés
Hát, ha már megvan minden ingatlan, meg a fõ küldit is megcsináltad, csak kábszeres missziók vannak. Meg esetleg, ha még nem csináltad meg, akkor autóversenyek ennyi.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
má rájöttem köszi 😄 azonkivül hogy irtom a bandákat mit tok még csináni? mert más jelzés nnics a térképen hogy lenne küldi 😞
beszélgetni kell vele... 😄
mit kell csinálni annál a küldinél amikor egy világitotorony vagy mi mögött áll egy csaj és aszondja hogy convict bla bla bla midnenkit lelövök de nem mozdul sehova 😞
HAli, nem tudja vki, hogy hol van a játékba "spermabank", mert az egyik végigjátszásban, az írják, hogy ha a balls-okat eladjuk pénzt kapunk..
Elõre is köszi<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is köszi<#nemtudom>#nemtudom>
thank you
ha játszol vagy esetleg arra vetemedsz hogy visszaolvasol<#nezze>#nezze>
akkor talán rájössz
mert játék közben simán rálehet jönni
pl.: adj el kokót, írtsd a bandákat és az utsó embernél mindig van egy jó adag
akkor talán rájössz
mert játék közben simán rálehet jönni
pl.: adj el kokót, írtsd a bandákat és az utsó embernél mindig van egy jó adag
Ha valaki tod pénz kodot az kérem irjon!!elöre is köszönöm
!
!
hogy lehet másik térképre menni?
a film is jó.
HELLOSZTOK!!NEM TUDNA VALAKI INFOT ADNI HOGY LEHET TÖBB PÉNZT KERESNI??ELÖRE IS KÖSZ.AMUGY EZ A GAME TÖK KIRÁLY SZERINTEM!!!
THANK YOU
hali nem tom mi a probléma mert én vistán játszok vele és nem kellett hozzá semmi
Nincs magyarítás!
hellosztok! aki tudná a magyaritását az kérem irjon!!!elöre is köszönöm!!