Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Én eddig nem olvasgattam utána h mit használ, azért nem szóltam 1 szót se 😄
nem reagál a billekre.. Bár lehet ott is WASD-van?<#merges2>#merges2>
Azt mondjuk nem néztem😊
Ati 9250-em van lehet ez a baj????????,
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ahogy az sem várható el 2006-ban hogy az irányítást rendesen lehessen konfigurálni 😊
Mindenesetre ha valaki mégis talál valahon init vagy cfg-t, és abba át lehet írni a bilkiosztást, sikítson 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Zenék amúgy jók?
3-4 bazi nagy file, 2-3 dll, 2 html meg az exe 😊
nesze neked ini 😊)
Bár a document and settinget nem néztem. Miután rájöttem hogy nem lehet átlõni a WASD-t, nem foglalkoztam a game-el 😊
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Lehet a refreshforce miatt. Nem ez lenne az elsõ game.. Mind1, vissza már nem rakom. (wasd nekem amúgy sem pálya..)
Aszthiszem 1enlõre szólásszabadság van.
be copy-zom ide is amit a hwsw-n írtam a gamerõl, hátha érdekel valakit..
Akkor élménybeszámoló következik
A játék elindítása után a szokásos reklámok lefutnak, jön a menü.
Nade nem ám a megszokott options/new game/load game/exit etc..
Hanem a képernyõ közepére ki van írva:
A jobbra forduláshoz húzd az egere jobbra (aztán felle/balra)
A következõ massage: Bekapcsolod a vibrációt? Mondom ja, biztos..
Next üzenet: Indítod a tutorialt? Indítom..
Erre valami épületbe 1 harc közepébe cseppensz.. gondolkodik.gif Hámondom karaj, ez volt a konfiguráció.
ESC: ÁÁÁÁ van otptions.. Dejó nézzük a felbontást... A maximáslis 640!!! nem engedi állítani.. Fasza
Nézzük a controlst. Elsõ menüpont move keys. Ide mindössze ennyi van az irányokhoz írva: WASD. (természetesen állítani nem lehet) A többit elvileg lehet
A gfx-rõl anynit hogy valamivel szebb mint a vice city vagy a SA, de felejtõs.
Köszöntem a lehetõséget, uninstall
szerk: A menübe mégis be lehet lépni az elején, oda van írva csak nem vettem észre:
Bal felsõ sarok
Attól fügegtleül h oda van írva hogy enterrel lehet resolutiont váltani, le sem szarja
Ingame
Vasigény:
MINIMUM:
* Windows® 2000/XP
* Pentium® 4 1.8 GHz or AMD® equivalent
* 256 MB RAM
* DirectX® 9.0c-compatible video card (ATI® Radeon® 9200 or NVIDIA® GeForce® FX 5500 with 128 MB RAM) or higher
* DirectX® 9.0c-compatible sound card and speakers or headphones
* Microsoft®-compatible mouse and keyboard
* 16x DVD-ROM
* 2.9 GB of uncompressed hard drive space
RECOMMENDED:
* Windows® XP with SP2
* Pentium® 4 2.8 GHz or AMD® equivalent
* 512 MB RAM
* DirectX® 9.0c-compatible video card (ATI® Radeon® x800 or NVIDIA® GeForce® FX 6800) or higher
* DirectX® 9.0c-compatible sound card and speakers or headphones
* Microsoft®-compatible mouse and keyboard
* 16x DVD-ROM
* 5 GB of uncompressed hard drive space
Azért a vga igény nem piskóta ehhez a szarhoz képest amit kapuk..
Nagyon jó film!Érdemes beszerezni a dvd-t ,mert különleges dupla lemezes kiadás.Nagyon jó extrák vannak rajta, például arról is van kisfilm hogy milyen hatással volt a film a nagy raperekre.
Alig várom hazaérjek, és nekiugorjak a játéknak!