1763
  • Djemba
    SEHOL NEM LEHET!!!!
  • teddymac
    na megtaláltam csak éppen nem engedi :D
  • teddymac
    valaki megmondaná hol tudom átállitani az irányítást (pl.:nyilakra)
  • Ole
    8%
  • ThugEdge
    "nincs nagy ingerem van hozzá"
    gratulálok magamnak
    természetesen:nincs nagy ingerem hozzá
  • ThugEdge
    én már megcsináltam a legelejét úgyhiszem 0,2%-nál talán::))
    tökre vártam ezt,de most vhogy nincs nagy ingerem van hozzá,talán majd később inségesebb időkben-de hát most az van!!???!
    nemtom
    má kiböjtölöm a splintiig
  • R0sc0
    jo játék?
  • WEEDORKA
    azt olvastam hogy nemcsak Miami van hanem a Bahamákon is játszódik a game. Tudtok erröl vmit??
  • WEEDORKA
    5 :d
    Ki,hány %-nál jár?
  • CS@
    Ha legalább ezt az oldalt végigolvasnád, akkor te is látnád, hogy az eddigi infók alapján nem #421 #433
  • Djemba
    nagy a bjárható terület vagy olyan mint a GTA-ban hogy megkapunk város részeket???
  • Dexantreal
    Jaaa, jó. Én is elején vagyok. Olyannyira, hogy azon igyekszem, megvegyem Pablo boltját vagy milyét.
  • hykao #498
    Én meg arra a kérdésedre válaszoltam... :) (szerintem amúgy itt nincs kurvázás, de még csak az elejn tartok)

@Gazsi007: szerinted, ha beírod még 100x, akkor valaki tudni fogja? Talán próbálkozz más videokártya driverrel vagy ilyesmi. Nálam semmi gond az árnyékokkal.
  • Gazsi007
    Az mitöl van hogy a játékban ahol az árnyék van ott korom sötét minden?
    Én találkozta vele, agyon is lőttem.
  • Dexantreal
    Nah leesett, de én az intro után lévő utca sarkon álló kurvákról beszéltem, akirt be is linkeltem:P...olyanokat fellehet szedni?:S
  • hykao #494
    Ne bánd. Semmi szükség rájuk.
  • Mr_no_NaMe
    Köszike!

Úgy javult meg, hogy letöröltem az összes refresh állítgató programot.
  • Dexantreal
    lol...még nem, de kemény lehet
  • hykao #491
    LOL, ezt a pankrátorszerkós bohócot láttátok már? KATT
  • Dexantreal
    Nemtom...megyek mindjárt meglesem a játékba.
  • hykao #489
    Na most ezen mit nem értesz?
  • Dexantreal
    Ok, thanks!
  • Dexantreal
    rétem=értem
  • Dexantreal
    Pff, ezt fullra nem rétem:S.
  • hykao #485
    Egyébként úgy rémlik, hogy nemrég jött ki egy frissített vágatlan hosszabb DVD változat itthon is a filmből.
  • Kit--Kat
    mitől javult meg???
  • hykao #483
    tessék
  • Mr_no_NaMe
    Hamár itt vagyunk...feliratot merre lelhetek hozzá? :o)
  • hykao #481
    Tessék! Csak neked, csak most: KATT
    Elég nagy a választék...javaslom előbb feliratot keress, és a hozzá valót töltsd le...
  • hykao #480
    Ja, még valami! Az egyik híd lábánál megtaláltam a sátras menekülttábort, ahol a film elején is vannak... :)))
  • hykao #479
    Fogd már fel, hogy nincs két csaj bazz. Manny nem csaj... Amúgy az unikumoknál. Manny hamvai vásárolhatóak meg eleinte csak, a többi lockolva van...
  • Mr_no_NaMe
    Nah már jó ^^
  • hykao #477
    Kapható is, de szvsz tuti, hogy torrenten, emule-n, meg ilyeneken fent van...
  • Dexantreal
    Na és az extoicsnál hol van a két csaj?:P Én nem találtam még...szerintem csak késöbb lesznek:S.
  • hykao #475
    Mindkét progi tök felesleges szvsz manapság...
  • Dexantreal
    Nézném, de hol szerezzem be? Kapható még, vagy most jelent meg? Totál lövésem sincs....vagy letölthető? Tudtok linket adni privátba?:S
  • csoola
    nekem is alapbol 1280-ba tette, én is tudtam 1024-be rakni... játszanék, kár h holnap tanulnom kell... (jah és nagy kamu a gépigény mert 1.7 celeronom van 512 ramom és 6600 GT...)
  • Mr_no_NaMe
    amúgy meg a powerstrip van fent (amit mindjárt le is törlök teljesen) és a refresh force