1763
-
#551 Most őszintén. Minek neked SB Live, ha még azt sem tudod van-e digitális kimenete, és mit lehet vele kezdeni... Az SB Live driverében, hogy van beállítva a kimenet? Analóg, digitális+analóg vagy csak digitális? Nem mindegy ám... -
6600GT #550 hy! most meilyk a full GRAF: fear vagy near?? -
#549 Hogyan? -
ricsimaster #548 Elakadtam nincs küldim csak a busnissesek. de azok közül a teher autós csomag le dobost nem tom meg csinálni mega csonakost -
#547 De rendes, vagy, hogy a szemembe mondod a madarat:D
Amúgy meg végig néztem és sehol nincs ilyen utalás, hogy a hangkártyáról írnának... -
Djemba #546 KB MILYEN HOSSZÚ? -
WEEDORKA #545 Hi
Kösz a segítséget de azt még most sem értem hogy ezek a helyek mire szolgálnak és minek kell biztonságon javitani + a jobb alsó sarokba kiirja az ilyen turföknél hogy 48g 50g stb stb és ez épületenként változik ez most akkor azt jelentiu hogy ennyit termel naponta -
Dexantreal #544 ok -
#543 Végre van ak-47 a kezemben,azzal lehet aprítani.
Viszont most szarban vagyok, mert nincs lóvé és meg kell vennem a Babylon klubot,ami 1 milla... -
#542 Nekem még a legelején, amikor felkell keresni a régi ismerősöket, ott tűnt el egyszer, azóta nem. A drivert valahogy nemlehet rávenni, hogy ne én vezesek, hanem ő elvigyen valahova, mint mondjuk a Tru Crime-ban? -
#541 Nekem még saját autó sohasem tűnt el. Mindig ott találtam ahol hagytam. Az elcsaklizott verdákkal már más a helyzet...de hát fogjuk rá, hogy továbblopták vagy megtalálta a tuklaj vagy a zsernyákok... :)
Ja, egyébként azt tudjátok ugye, hogy nem csak Tony-t lehet irányítani, hanem az embereit is, illetve velük is lehet küldetéseket végrehajtani. -
#540 Végre kipróbáltam. Ahhoz képest hogy licenszelt filmfeldolgozás, nagyon jó. A város jóval nagyobb mint amire számítottam(a lenti térkép alapján), de azért nem egetrengető. A víz szép a karakterekviszonylag jól vannak kidolgozva, főleg azok akik a filben is benne voltak. Még nagyon az elején járok, csak pedro pawnshopja van meg, de a hangulat nagyon nagy. Tele van jó ötletekkel, mint például a henchmenek, vagy a dísztárgyak vásárlása. Sajnos itt is megvan az a probléma, hogy néha eltűnik az autónk, de ezt a sofőrös dologgal, nagyon jól kiküszöbölték -
#539 Utóbbi. -
Djemba #538 az autót a nyilakkal kell irányítani vagy a WASD billel? -
#537 Igen. -
#536 Vannak mindenfelé a városban fegyverkereskedők, illetve lehet saját fegyverkereskedőd is, ez utóbbi esetben már menüből tudsz töltekezni és vásárolni emlékeim szerint. -
#535 Ha jól vettem ki, akkor a TURF a játékban az ellenőrzött terület mértékét jelenti, tehát, hogy az egyes városrészek hány százalékát uralod.
Illetve a TURF menüpont alatt tudod még az üzleteid védelmét bővíteni, stb. (biztonsági kamerák, biztonsági őrök, stb.) -
Dexantreal #534 Na és hol a rákba tudom feltölteni a fegyvert, főleg a micro smg-t? Azt soha nem engedi:S....bankba van most 1 000 dollárom vagy mi a rák, nemtom mibe számolták a játékba....és gőzöm sincs hogy kell kivenni...nem ártana egy faq:P. -
WEEDORKA #533 Hi!
Vki segítsen pls! A Turf megvásárlása mire szolgál???
Megvettem pedro pawn shopjaat es nem tudom mit lehet vele kezdeni.... -
#532 Na itt a filmből ismeretes híd alatti menekülttábor:
-
ricsimaster #531 Én 17%nál tartok és 5banda kell még little....-ben csak azt nem tom hogy hol vannak hehe na leet az a baj hogy még csak 17%nál tartok azé nem engedi azt a küldit vagy mert nem csináltam meg a többinél se csak a autós mozist -
#530 Aki nem találná a játékon belüli menüben a neki szükséges felbontást - mint ahogy én sem találtam -, a regeditben beállíthatja!
A képen alul ott az útvonal, illetve látható, hogy 1440x900-at állítottam be:
-
FuckingMontana #529 hát nemtom mit kezdjek vele!!!!PROCI 1.8 p 4 a minimum elért akad nekem gondolom annyira 1.6on!!!
szánalom,pedig annyira nem is szép a graf!!! -
Dexantreal #528 Jah...én lemaradtam arról a pofázásodról:P, de thanks -
#527 Most azt a küldetést csináltam ahol egy sniperos csajjal kellett egy hajóról lelőni egy faszit.Csináltam egy képet:
-
#526 Nekem magától adta a küldetést amivel megszereztem a raktárt. -
#525 Ha ugyanúgy akad minimum és maximum beállítások mellett is, akkor nyilvánvalóan nem magával a konfigurációval van a probléma. (bár ezt le kéne mérni, hogy ugyanúgy akad-e) -
FuckingMontana #524 Nekem oltárira akad!!:)
1.6 INTEL Penti,512ram 9550Ultra
hát nekem eddig tartott vele a playelés!sztem a procim kevés neki!!!(felbontástól függetlenül szaggat!!!)bár benn az épületekben nem.4FPS em!!:D
valahogy nem lehetne turbózni rajt? :(
Omega drivert próbáltam már
régebben a san andreas ugyanezen a gépen szaggatott és kiderült ogy ha az SFX hangokat minimumra veszem akkor tükörsimán megy :D
EAX miatt,mer a hangkarim nem támogatta...de most ez sem segített -
ricsimaster #523 Valami gyors nagy pénzt nem tudotok
-én a diaz mottor mögötta banda 90k-t tudsz onnan szerezni
-
ricsimaster #522 Én a banknáél találkoztam veleaza autómatából vettfel pénzt
Drogot businiss a felix land nál lehet ott meg csinálsz egyet és meg jelenikegy olyan hogy small supprot (legyél joba a bandákkal emrt úgy akár 700g-omotz is tudsz szerválni)na akkor mostaz én kérdésem hogy lehet meg venni a raktárt -
#521 Megnézted már, hogy nem-e arról van szó, hogy az SB Live digitális kimenetére akarná nyomni a hangot, de oda nincs csatlakoztatva neked vezeték?
A hangproblémás madarak beírhatnák részletesebben, hogy milyen hangkártyájuk van, és digitális vagy analóg kimenetet használják-e, stb...mert a "nincs hang" szimpla beböfögéseken nehéz segíteni információ hiányában... -
#520 Ehh már... nemrég pofáztam több hozzászólásban is, hogy van a térképhez jelmagyarázat, ha nem lenne egyértelmű minden jelzés!!! (Ha jól emlékszem F-fel jön elő) -
Dexantreal #519 Hol a fenébe van az a kastélya/villája Tony Montanának, amiből az első küldiben elmenekült? Már visszaszereztem és elmentem onnan küldire, de nem találom a mapon, gőzöm sincs milyenjel jelzi:S...pls help! -
goblinboi #518 Vki nem tudja h milyen gépigényű a játék ?? -
csoola #517 én egy ilyet az elején a kocsibol rángattam ki:D -
#516 üdv a klubban.... írjunk 1 közös levelet a Radicalnak, már 3an vagyunk... -
#515 Én most foglaltam el Kis Havannát teljesen.
19%-nál vagyok, pénzem most elég kevés.
Viszont pár jó dologgal találkoztam.A láncfűrész brutál.Igaz nem nagyon tudtam használmi, de ütött :)
Meg nem tudom hogyan csináltam ,de kivégeztem egy rendőrt, kiírta ,hogy execute, aztán rendőrt letérdelt én meg frontból fejbepukkasztottam.
Állat volt. -
werter #514 Valakinek van tuti tippje hogy lehet elöhozni a hangot mert már felraktam a K-Lite Codec Pack-ot és mindent frissitettem (egy SB Live hangkarim van és egy stereo hangfal "szett")........ -
Djemba #513 arra még várhatsz mert nem biztos, hogy lesz ami csak az irányításra fog koncentrálni!!!grafikai ilyenek leszenk hamar!!! -
#512 pont most olvastam végig commenteket
:)
akkor nem játszom vele nem mintha ez bárkit is érdekelne,de majd ha lesz gozzá valami patch akkor fogok :D