Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
PS4 ID: Vordengo
A 800*600 után az 1280*760 jön.
PS4 ID: Vordengo
-felrakom a directx9c-t(a dvd-rõl)
-elindítom látomezt a hiba üzit
-megint meg próbálom felrakni és újfent fel rakja
-ezt még eljátszom vagy 30-szor sztem a directx-el van a baj

mondjuk én gyûlölöm a drogokat és drogosokat,de kicsit feldobják legalább a szokásos nfo,sfv,rar.....rar kinézetet-nem mintha ez számítana,de mégis..
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
vkinek vmi megoldás,vagy várjak a crackre?
Menjek a csába az igényeimmel mi? 😊)
Sajna a fejlesztõk már régóta (sok esetben szvsz direkt) elfelejtenek optimalizálni.
"Vegyé paraszt 7900GTX SLI-t hogy egy 2000-es grafikai szinten mozgó játékkal tudj játszani..Szánalom.
A felbontást gondolhatd h próbáltam úgy, mivel oda van írva 😊 Azé ennyire nem vagyok lama😊
Viszont számomra teljesen érthetetlen ennek a játéknak az engine –je, ilyen vacakul futó játékkal jó ideje nem találkoztam, az is érdekes, hogy ezt semmi nem indokolja, mert azt sem mondhatnám, hogy egetrengetõ grafika van alatta. Ez valami iszonyú, 1024ben szinte minden minimumon és így is idegesítõen darabos(3000+, 1GB, 6600GT)
A felbontás beállításában semmi extra nincs a Resolutiont beállítjuk amire szeretnénk és megnyomjuk az Enter –t.
aki tud valami oldalt ahol megvan elárulhatná
kösz
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5