Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Pillanatnyilag senki sem tud kisegíteni vele, mert még nincs.

Kit--Kat
valaki kitudna segíteni crackel?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Serpa

Kit--Kat
hmm nekem nem adott crack filet...:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ÉRDEMES LESZEDNI GRAFIKA ÉS JÁTÉKÉLMÉNY MILYEN?JAH ÉS kivel kell benne menni? film alapján van a sztori?gta jellegû vagy nem?

NA elindítottam 6.9-el emgy jah és mellesleg nejkem van 1024-es felbontásXD

Maxtreme
Ne reklmamálj, nálam meg csak 640 vót ;D

Nálam van 1024*768. De hang az egy szál se 😄

PS4 ID: Vordengo

Még egy kérdés!akinek müxik és ATI kártyája van,az melyik driverrel tolja?Mert nekem [email protected] van és fekete képernyõ az eredmény,ami néha bevillan
CS@
Ez furi, hogy van akinél van és van akinél nincs, mondjuk én sem sokat érek vele, mert bár mindent 1024ben szoktam játszani, de ez itt már idegesítõen darabos, de még 800*600ban se tökéletes.

Törölt felhasználó
Nekem nincs 😞
A 800*600 után az 1280*760 jön.
hát igen baszhatjuk várjuk meg a reload vagy spitfire vagy deviance féle törést

CS@
Átolvastam, az nem igaz, hogy hiányzik belõle az 1024*768 –as felbontás, merthogy van ilyen is.

Na fiúk lányok! Egy újabb hiba! Nincs hang 😄 Elindítom és a bejátszásoknál van hang, de magában a játékban abszolút semmi csak tök kuss van. Ez mitõl?

PS4 ID: Vordengo

Jah aprópó sztem emg van a hiba:
-felrakom a directx9c-t(a dvd-rõl)
-elindítom látomezt a hiba üzit
-megint meg próbálom felrakni és újfent fel rakja
-ezt még eljátszom vagy 30-szor sztem a directx-el van a baj

Törölt felhasználó
Na hát akkor itt van linkbemindig ezt írja ki mielött kb megjelenne az elsö videó(reklám) de mostm ár nagyon idegesítõ légyszives próbáljatok meg segíteni elõre is thx

A fenébe csak nem tok egy nyomi képet berakni😞

Kit--Kat
hmm???

na hát akkor ez a bajom

ez lenne a bajaom

az semmi nekem még annyira se jeléenik meg mindig egy d3derr invaild call alla kilép

ThugEdge
egyébként megfigyeltétek,hogy ez a PROCYON csapat milyen kis vicces brigád?már az el matador releasebe is tettek mulatságos képeket meg ebben is van
mondjuk én gyûlölöm a drogokat és drogosokat,de kicsit feldobják legalább a szokásos nfo,sfv,rar.....rar kinézetet-nem mintha ez számítana,de mégis..

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Olyan senkinek sincs,hogy inditásnál csak fekete képernyõ villogással,néha beugrik a scarface inditókép,de max fél mp-re,de ezen kivül semmi és csak ctrl+alt+del-el léphetek ki.
vkinek vmi megoldás,vagy várjak a crackre?
Én a w*nadoo-ról

te honna szedted????

ok

Kit--Kat
hmm lehet, de én azért újra szedném

de miért???hisz az csak nem leheta hibája hisz telepítésnél keleltvolna kiirnia hogy crc hiba

Kit--Kat
esteleg szedd le újból

boccs d3derr invaild call

Na figylejetek még mindig nem indul pedig újraraktam a windows mindig azt írja ki hogy directx invaild call

Maxtreme
Hát nekem sajna a numpadon sem jó, ugyanis oda van állítva 1-2 dolog amit használok a játékban (pl ugrás, etc..)
Menjek a csába az igényeimmel mi? 😊)

kill3r21
wasd én sem tudtam átálitani de ha máshogy nem megy nekem a num nyilakkal is lehet irányitani!!! a vér kifejezetten teszik a grafika sem rossz!!! az fps bebutulás meg kifejezetten királyság
Maxtreme
hát akko bekaphassák a fejlesztõk 😊

CS@
Most megsasoltam ezt az említett WASD dolgot és nekem sem sikerült átállítani.

Maxtreme
Hát egen.. Sajna az elmúlt évek tapasztalata az hogy játék gépigényét nem a grafika alapján kell megítélni..
Sajna a fejlesztõk már régóta (sok esetben szvsz direkt) elfelejtenek optimalizálni.
"Vegyé paraszt 7900GTX SLI-t hogy egy 2000-es grafikai szinten mozgó játékkal tudj játszani..Szánalom.

A felbontást gondolhatd h próbáltam úgy, mivel oda van írva 😊 Azé ennyire nem vagyok lama😊

CS@
Kipróbálgattam egy órácska erejéig a játékot és kimondottan kellemes az autók irányítása, de az is lehet, hogy csak azért tetszik, mert már kezdek hozzászoktam a JustCause borzalmas irányításához.
Viszont számomra teljesen érthetetlen ennek a játéknak az engine –je, ilyen vacakul futó játékkal jó ideje nem találkoztam, az is érdekes, hogy ezt semmi nem indokolja, mert azt sem mondhatnám, hogy egetrengetõ grafika van alatta. Ez valami iszonyú, 1024ben szinte minden minimumon és így is idegesítõen darabos(3000+, 1GB, 6600GT)

A felbontás beállításában semmi extra nincs a Resolutiont beállítjuk amire szeretnénk és megnyomjuk az Enter –t.

megoldodott

légyszi segitsetek, nemtom miért, amikor a játékot elinditom a loaderrel, egy fekete képernyö fogad és semmi más, de egyszer kimentem feladatkezelöbe és megnéztem, vmilyen modón a reservoir dogs telepitöjét akarja inditan, amit már rég letöröltem... sztem ez kavar be, nemtom mit csinálhatnék...

Maxtreme
sacc/kb 1 szint.

Maxtreme
ok😊
A többi nekem is ment😊

kill3r21
wasd ot em állitottam de minjá megnézem h lehetne
Maxtreme
A wasd is? 😊
Akkor nálam tényleg a refreshlock a gáz.

kill3r21
na elinditottam nekem megy a irányitás beállitás is oké meg a felbontást is egy sima jobbra nyil megoldotta! ennyi
a 6600 GT mert nekem az van. jah mondjuk ilyen alapon jobb az 1.7-es cerka is mint az athlon 3000+<#idiota>(bár job is😛)

urbijoe
nekem a film kéne lehetöleg magyar hangal
aki tud valami oldalt ahol megvan elárulhatná
kösz

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

hy! már bocs hogy ide irom! szerintetek meilyk a jobb 7600GS vagy 6600GT!és ha jobb mennyivel? kössz