1763
  • Mr_no_NaMe
    most indítottam újra..
  • hykao #470
    Talán majd újraindítás után vagy valami...
  • hykao #469
    Manny nem csaj lol... :) Nézd meg a filmet, addig nem is érdemes a játéknak nekiállni, míg nem láttad!
  • Mr_no_NaMe
    Én aztat kikapcsoltam, de most se engedi :S
  • Kit--Kat
    Nézd meg a filmet;)
  • Kit--Kat
    :DDDDD BAZZ:DDD
  • Dexantreal
    Na ja, de az elején még gondolom nincs lehetőség rá, szal midennt scak idővel old fel a játék nem? Ki az az Elvie amúgy? Meg a másik két csajt se ismerem, ha esetleg régen az életben is voltak...
  • hykao #464
    Lehet, hogy ebben nem fogjuk megcsalni Elvie-t... :)
    (egyszer amikor hívtam a sofőrömet a kocsival, Tony mielőtt odarendelte volna a kocsit, megkérdezte az emberétől, hogy nem hívta-e Elvie telefonon...:D)

Egyébként az egzotikumok között ott vannak Manny és Gina hamvai is lol... :)
  • Mr_no_NaMe
    opá...
  • hykao #462
    Már elnézést, de ha nincs hang nálad, honnan veszed, hogy nem is 5.1? :O
    Amúgy indítás után ott díszeleg a Dolby Digital és a THX minősítés logója...ha tudod, hogy mit jelentenek ezek...

@Mr_No_NaMe: csak nem te is valamilyen refresh lockoló progit használsz? :O
  • Dexantreal
    Ja és lehet felszedni kurvákat, mint GTA: San Andreasban? Mert az intro után, mikor jött a kocsival a városban még full elején és ment a stáb lista, akkor a sarkon volt egy-két dögös kurvácska. Ha lehet, akkor hogy kell felszedni őket?
  • Dexantreal
    Gőzöm sincs:S....kérdezgesd más oldalon, ahol van a játéknak fóruma és hátha ott tudnak megoldást problémádra...de várj itt is, hátha valaki tud ötletet.
  • Mr_no_NaMe
    nyomogaton a nyilat jobra balra meg mindent nyomogatok, de el sem mozdul az alapfelbontásról
  • Dexantreal
    Nekem simán engedte 1024-be tenni, nemtom miért nem enegedi neked.
  • Dexantreal
    Ja és a lényeget elfelejtettem...:

vízcsap vagy mi a rák ez akcióban a bizonyos banknál, ahol bunyóztam.
  • Mr_no_NaMe
    Miért nem tudok felbontást állítani? A menüben ottvan a felbontás rész és akár mit csinálok nem vált nagyobbra.
  • Dexantreal
    Nah, baró volt ami előbb történt nálam. Egy sikeres küldi után zsupsz be a bankba menteni és lóvét tenni. A sofőröm vagy mim becaplatott, a nvőel dumálok, erre a sofőröm elkezd kifelé ordibálni. Kipislantok én is, mit látok? Két muksó meredten bámul rám és pofáznak fenyegetően. Elő az ököl és durr bele, aztán betódul még 5-10 ilyen fazon - asszem az ellenes banda vagy mi a szösz, még annyira nem értem - ott pofáznak, némelyiknek van baseball ütője is vagy mi én meg sorba ütöm le őket a nő meg lekezd sikítozni, hogy hagyjuk abba, kész rémálom.... Végszóra egy zsaru járőr is bekapcsolódik a buliba, de most már előrántják ám az ellenesek is a fgyverüket és én is a stukkerem (mer azt a fránya micro smg-t nem tom valamiér feltölteni és nullán van) és adj neki! Hullanak is ezerrel, s hamarosan több utcára kiterjedő piros kört látok, a sofőröm kipurcant, na itt az ideje olajra lépni. A bank utcájának végén két zsernyák autó vár rám, de én szépen elkanyarodok mellettük és nyúlcipő....vagy inkább most nyúlkerék, vagy bridgestone, avagy micheline, kinek hogy tetszik. Egy zsernyák autó azonban utánam ered és veszettűl lő, autóm rohadtul füstöl már és sikerült leráznom, de talán scak azért, mer belement a hülye zsaruja egy nagy darab civil járgányba...no mindegy, nem baj, elvesztették nyomom én visszaevickélek a bankhoz, közben javítok járgányt, meg újból mentek....hát kalandos kis mentésem volt.
  • Spaceghost
    Nekem van alaplapi, de azt el is felejtem hogy azt telepítsem meg mittomén. Amúgy is szar még csak nem is 5.1-es.
  • Kit--Kat
    Hmm ok!
  • hykao #452
    Próbáld meg alaplapi hangchippel, ha van, hátha azzal lesz hang...
  • Kit--Kat
    pedig valamit kikéne találni hogy működjön:(
  • Gazsi007
    Az mitöl van hogy a játékban ahol az árnyék van ott korom sötét minden?
  • Spaceghost
    Nálam sincs hang! Nem is nagyon próbálkoztam bármit is tenni miatta.
  • hykao #448
    Azért ha valaki még nem látta a filmet, de meg akarja nézni, akkor nem biztos, hogy tudni akarja a legvégét...
  • ricsimaster
    $orry de nem hittem volna hogy eztspoilerbe kell nyomni mert azé ha filmes topikba írnám akkora raktam volna ki dehát mindegy.............
  • kill3r21
    ott va az exe nevében 1.6.693
  • mucsácsó
    okés okés, nade ez mégis hányas verziójú driver?
    valahol csak meglehet nézni...
    nézd meg pls :D
  • kill3r21
    nvidia_wxp_omega_16693.exe----ezt haszálom és eddig minden hez jo volt
  • kicsirobi
    Szerintem is nagyon eltalálták a játékot
  • mucsácsó
    nade Omega... nVidiához? :O
    én nem ismerem a moddolt drivereket annyira, de én úgy tudom, hogy az csak ATi-hoz fejlesztenek már csak...vagy tévedek? netán még azt a legutolsó, elég régi Omega nv drivert használnád?
  • Dosia
    nagyon komoly a játék :D igaz a grafika nem a legjobb de a hangulat az isten király már van 1 saját soföröm meg házam :D ui:drogárulás meg a rendörök lefizetése mokás!nagyon sok uj ötlet van benne szeritem érdemes ráforditani 1kis idöt és utána véleményt nyilvánitani ;)
  • kill3r21
    gyerekek én az omega driverre adom a voksom ekem minden jobban megy vele!! ...nem kicsit...nagyon :D:D most komolyan 6600GT-m van
  • kill3r21
    sztem térképnek elég ha televa töltve tartalommal! nem mint a gta sa emmindehova jutottál el bennee..
  • CS@
    Még bízom benne hátha valaki azt mondja, hogy nem csak ennyi, mert ez nagyon unalmas.
  • kill3r21
    akkor töröld le és jácc doom1et :D egyébként ki nem szarja le a grafikát ha jo a játék maga!
  • Gerbill
    Komolyan csak ekkora a térkép? Reméltem, hogy legalább egy VC méretű lesz
  • pirosBoci
    kiprobáltam ez egy csicska szar játék minden maxon olyan hányás hogy könyvet tudnék irni ról ennél még a doom1 is jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kit--Kat
    Hát már letöltöttem új Drivert is de továbbra sincs hang, és csak nálam van ilyen gond, szóval nem tudok mit csinálni... Imádom a filmet és nagyon szeretnék vele játszani, de hangnélkül lehetetlen.
    Sajna asszem nekem ez ennyi volt:(
  • CS@
    Pedig nagyon bíztam benne, hogy nem ennyi a térkép, mert ez állati kicsi(VCnél is jóval kisebb) és ami még nagyobb gáz, hogy elképesztően béna is, ezek a 2-5utcás izék nem nevezhetőek városnak, de még tanyának se nagyon. Azért ha valaki esetleg továbbjut és más városokba is eljut, akkor légyszí írja már be. THX!
  • hykao #432
    A térképnél. Nem emlékszem fejből melyik billentyű (talán F), de a térképnél ki van írva!

Ja, és legközelebb ekkora barom nagy spoilert (#428) ne írj be SPOILER tagek nélkül!!!