Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER!
A játék ugyanis ott kezdõdik, ahol a film véget ér...illetve egy kevéssel elõtte...
Aki nem látta a filmet, annak nagy valószínûséggel a játék - filmbõl összeollózott - bevezetõ videója nem sokat fog mondani, illetve valószínûleg a történet sem...
Magáról a játékról sokat még nem tudok mondani, mert még csak az elején tartok. (Még nem jutottam el a fehér Rolls-omig...) Ha lesznek benne új, érdekes ötletek, még jó lehet. (Végülis a training is egy érdekes ötlet, hisz 1976-ba röpít vissza, Kubába...)
Irányítás: a szokásos konzolos, de megszokható - láttunk már rosszabbat is...
Mondjuk érdekes, hogy nem állítható át a kiosztás...de szerencsére a WASD-t nem kedvelõk a numerikus rész 8426-ját is használhatják...
Grafika: a még elfogadható kategória alját súrolja. A legzavaróbb talán a textúrák nagyon alacsony felbontása, ami miatt közelrõl elég mosottnak tûnik minden... Legalább van élsimítás, és EGYÁLTALÁN NEM LASSÚ A FUTÁS (akinél akad, ott valami kodek vagy egyéb probléma lehet...), valamint támogatja a 16:9-es és 16:10-es felbontásokat is (igaz csak 1280 képpont szélességig - legalábbis én nem tudtam beállítani a nekem szükséges 1440x900-as felbontást...)
HUD nagyon konzolos...
Hangok: eddig úgy tûnik a film zenéi csendülnek fel, legalábbis az elején emlékeim szerint az a zene megy, ami a film végén volt... hangok érdekesek, Tony néhány beszólása meglepõen rossz minõségûnek hat - mintha valaki kezdetleges eszközökkel valami rossz minõségû kópiáról ollózta volna ki a filmbõl...
Majd meglátjuk, ha végre túljutok a nyomasztó kezdeten. Eléggé bedobják a játékost a mélyvízbe az elsõ pályával szvsz.
@Maxtreme: mi a francért használsz képfrissítés lockoló programot? Már jóideje mindkét nagyobb gyártó driverében van FRISSÍTÉSI FREKVENCIÁK FELÜLBÍRÁLÁSA opció, amivel az OpenGl-es alkalmazásokra is rá lehet erõltetni a megfelelõ képfrissítési értéket.
@Kit--Kat: nem kell a securom loadert bemásolni az .exe-hez.
Akiknek nem indul: mindent úgy csináltatok, ahogy az .nfo-ban le van írva? Illetve kitömörítésnél meg lett a kis .mds fájl is?
Egyébként "adnak" a PROCYON verzióhoz securom loadert is...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[email protected]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Graf: elmegy
Jaték élmény: KIb@szott jó
Zene:Átlagos(még nem jöttem rá hogy lehet berakni zenét pedig lehet ott van 5menü pont ami üres nyilván való sztem)
MAga játék nekem nagyon bejön.Igaz durva hogy már az elején mélyvízbenyom dea történet jó és sztem ezegy nagyon f@sza kis game
2800+1GBram+6600GT 1280*1024 4xaa 16aa fullon megy 60 80 FPS-t hol itt a gáz??
szerintem sem lenne rossz game ez, mert GTA típusúnak mondható, de...
nem toltam sokat vele, de a külsõ tereken nekem annyira szaggat, hogy az vmi förtelmes.... belsõ tereken jól megy, de mikor kimegyek valahova...atyavilág...
és tök 8 hogy milyen grafikán tolom, ha csuma low, akkor is szaggat 😞
pedig nem lenne rossz szvsz...
de én azt hittem, hogy nekem csak ilyen szara gépem, és azért szaggat 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
1.re írtad át vagy a 2.ra ?
A játék EXE –jére mutató parancsikont pedig így módosítottam:
E:\Games\Scarface\procyon.exe -r E:\Games\Scarface\Scarface.exe
Természetesen, ha nálad nem Az E:\Games az elérési út, akkor nem ezt kell megadni.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
HELP!!! Nincs valami más verzió vagy ilyesmi?
na majd megnézem
A fehér pontokhoz mind odamentem, de csak venni akarnak 😞
mert elvileg van opciója csak nem reagál szart se
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Any idea?
érdekes azt mondja még ezzel is hogy túllépem a bejelentkezés idejét, vagy aa lemez eredetiségének ellenörzésének idejét...
Érdekességként megjegyezném, hogy nálam egymás után csak 2X indul el, ha ezután megpróbálom ismét elindítani, akkor szabálytalan mûvelettel leáll. Vindóz restart után ismét 2X elindul.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)