1763
![](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2006_09/scarface_banner_1.jpg)
-
Na vajon?
Mert csomó olyan emberrel töténik csomó olyan dolog amikre és akikre ha majd elkezdi nézni a filmet, visszaemlékszik és így már már nem izgalmas.... -
Seagal #590 Nálam hasonló volt, már nem tom pontosan mit írt ki, de directx hibára hivatkozva nem indult el. Ezért miután feltelepítettem a játékot, felraktam a játék dvdről a direct x-et és utána elindult. Pedig hát ugyanaz a verzió,a 9c fenn volt már a gépemen, de mégis fel kellett raknom megint. -
Djemba #589 NEKEM AMIKOR ELINDÍTOM ÉS UTÁNNA ELSÖTÉTÜL MINDEN ÉS EZ JÖN BE DIRETIX ERROR CODE 2156 FACILITY 2166 SERVERITY 1 MÉRT LEHET ROSSZ A VERZIÓ VAGY MI??? -
6600GT #588 hy! 6600Gt-hez meilyk a legjobb ForceWare? -
Az Enforcer mire jó? Tudom, lehet vele is küldetéseket csinálni, de amúgy mire való? Nem lehet segítségül hívni, vagy ilyesmi? -
#586 Most már kezdek ideges lenni.
A kis szigeten nagyon nehezek a küldetések.
Pénzt lehet szerezni ,de hamar lelőnek :( -
[Walaki]D`Lair #585 Én a GTA-ban szoktam meg a "bal kezes" vezetést, szal igen, a WASD-al nyomom az autót is...így meg tudok lődözni menet közben... -
ricsimaster #584 Én me gmindent a wasd köré rakok mivel én rahadtul nem használom az auto célzást én nekem a nélkül is megy az abálás -
xido #583 én is mindig úgy szeretem nyomni,hogy WS és a jobbrabalra nyilak..két kéz két "tengelyen" sokkal kézreállóbb,mint egy kupacban pöszögni minden iránnyal:) -
Seagal #582 Mért, te nem? Én minden autós játékot nyilakkal szoktam irányítani. -
Seagal #581 Szerintem is a windózoddal lehet a gond. A linuxot nem ismerem, de úgy hallottam, hogy nem nagyon támogatja a játékokat. Lehet, hogy jobban jársz a windows ujrahúzásával, de te tudod. -
[Walaki]D`Lair #580 És a GTA-t hogy nyomtad? kocsiba beszáll és gyorsan nyilakkal? nemár... -
Hát rakd fel újra az XP-t... -
bcrics #578 sajna nem jött össze a resttart!!!amugy is sz@pat mostanában a "windóz"most szedtem le az la rush-t ezt sem engedi felrakni.mindegy asszem megfontolom ezt a linux dolgot a vistáig.
egyébként probáltam mindent crack securom egyik se jött be,,szal win r.i.p. -
Seagal #577 Én más játékoknál tapasztaltam néha ezt, asszem ez a winfos hibája. Az újraindítás megoldja, nem? -
Seagal #576 Hali, van egy olyan problémám, hogy amikor leveszem az atialiasingot, újraindtásnál mindig visszaállítja magát 4szeresre. Meg az invert mouset is hiába állítom át, mindig visszaállítja magát.(Mondjuk hálistennek a képernyőfelbontást megtartja.) Másnál is így van? Amúgy nagyon jó kis játék, de kurva nagy disznóság, hogy az autóvezetésnél nincs belső nézet, meg hogy a ott is a WASD-t kell használni! -
[Walaki]D`Lair #575 találtam 1db l... -
bcrics #574 üdv vki tapasztalt hasonlót?
::carface: The World is Yours: Scarface.exe - Alkalmazáshiba
---------------------------
A "0x0042de06" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezehtő el a következő művelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra.
---------------------------
OK Mégse
vmi javaslat? -
#573 Jelentem Downtown elfoglalva, 33%-nál vagyok, és a Sandman adja a küldetést. Megint pénzhiányban szenvedek :( -
Scarface 1983 Collectors Edition Uncut Version PAL DVDR
ezt töltöm ebben van vajon magyar felirat? -
#571 Szinkronnal nem is jelent meg dvd-n sem.
Esetleg videótékák alsó polcain megtalálod vhs formában. -
én a filmet szinkronosan sehol nem találltam csak angolul -
[Walaki]D`Lair #569 fuckin cock-a-roach -
miért ne nézze meg? -
[Walaki]D`Lair #567 Torrent... -
Hehhe mindent leellenőriztem, és semmivel nincs gond minden ok, de hang az nincs.......
-
Dexantreal #565 Ahamm....amondó vagyok, hogy angolul jobb minden, mint magyarul, bár van ahol nem mindig. Viszont kéne a film nekem:P... -
figy ismerem az eredeti nyelvű verzitó, de akkor álljon itt ez Konnyó
FUCK
Mellesleg aki még nem látta a filmet ne nézze meg.... -
Az eredeti nyelven is sokféle van, ráadásul spanyollal fűszerezve, csakúgy, mint a játékban...egyszer talán megtudod, ha lesz hang nálad is... :P De végülis addig is olvasgathatod őket, ha bekapcsolod a feliratozást. Elég csak odaállni valakihez és nyomogatni a T-t. -
A szinkronban az oltások rohatt nagyok, kurva jó szöveget írtak hozzá, az eredeti nyelven végig fuckingolnak míg a szinkronosban 100féle marás van. -
csoola #561 nekem a szinkronos verzsön van meg, de aza naj h kb 8 fájl hiányzik ugyhogy nemtom megnézni, ha vki regel vhova és leszedi, akkor segitsen már rajtam:P -
Dexantreal #560 Honnan van a film? Nekem is kéne. -
[Walaki]D`Lair #559 Tyű ez baromi jó gáma, a filmet is vakulásig imádom :))) -
#558 Mondjatok valami jó kis pénzszerzási lehetőséget, mert igy sose tudom megvenni a Babylon klubot.
-
#557 borítót keresnék a játékhoz, segítenétek? -
Tapsika #556 most töltöm még 17 perc:D vajjon megérte elkezdeni?:D -
#555 A Business menü alatt a DISTRIBUTE mit jelent?
Lehet azzal lehet a nagy lóvét akasztani,én meg azt se tudom mi az.
Mikor elindítom a küldetést ,ha jól értem a pénzt kell összeszedni,de pont akkor mindig betámadják valamelyik üzletem. -
6600GT #554 ja,és kössz! -
A látótávolságra gondolsz? Ha igen, akkor a FAR a fullosabb, és a NEAR a kevésbé gépigényesebb... -
Most őszintén. Minek neked SB Live, ha még azt sem tudod van-e digitális kimenete, és mit lehet vele kezdeni... Az SB Live driverében, hogy van beállítva a kimenet? Analóg, digitális+analóg vagy csak digitális? Nem mindegy ám...