1763
  • Attiska
    Az indítás utáni sötét képernyőre mi a megoldás? Fel van rakva rakva a játékhoz mellékelt DirectX, amúgy a 84.21-es ZTweaked nVIDIA driver van fent egy 6600GT-vel.
  • [Walaki]D`Lair
    Zsííír...az a cápa az kurva jól néz ki a hallban...:)
  • Thanatos
    zinternetrő...
  • bcrics
    hell, akinek müködik az hoonann lett letölve??vgy eredeti? sehogy sem megy ez fattyúú!!!444
    Ma délután végre lesz időm ,és újra nekiugrok a gamenek.
    60%ig meg sem állok :)
  • hykao #747
    A TURF menüpont alatt ha rámész egy üzletre (mely már a tiéd), ott az "R"-rel vásárolhatsz. Jobb alsó sarokban látod.

Amúgy az én kéróm most így néz ki: (katt a képekre az eredeti mérethez)

Azt hogyan tudom növelni, nem jöttem még rá?
  • hykao #745
    Amúgy nyomathatnátok képeket, ki, hogy rendezte át/be a villáját! :)
  • hykao #744
    Érdemes minden üzlethez a maximális biztonsági intézkedéseket megtenni (biztonsági kamera, plusz az 5 biztonsági őr "megvétele"), így kevesebb az esély, hogy betámadják valamelyik boltot is, illetve ha betámadják, több időd van odaérni, és több esélyed van megvédeni.
    Értem.A páncélverdák amúgy arra jók, hogy abból osztod az olmot, miközben ők nem találnak el?
  • [Walaki]D`Lair
    De, cask ahhoz ki kell irtani a bandákat, ami nem épp egyszerű mulattság, bár én most megvettem a páncélozott pénzszállítót meg a Hummert erre a célra :DDDD
    Az nem megoldható hogy egyáltalán ne támadjanak be?
  • [Walaki]D`Lair
    Elindítod és ha betámadja a boltot, akkor gyorsan odamész, ledarálsz mindenkit és felszeded a lét, majd továbbállsz...
    A szétosztást akkor tudom elindítani, ha kilóra veszem a kokót,és beviszem a raktárba?
    Mikor elindítom, akkor pár perc múlva valamelyik banda betámadja valamelyik boltom.
    Tehát a kérdésem mi a jó stratégia hogy sok lóvét akasszak?
  • [Walaki]D`Lair
    Új rekordom: 4 millió 387 ezer dollár egy "szétosztásból"...Csak a pénzmosást elbasztam és 14 százalékot lesápolt a bank...aszittem szétrúgom a bankos picsát mérgemben, de sajna nem engedte Tony, hogy fejbelőjem rakétavetővel :D:D:D:D:D
  • mabbak
    hali
    Elkötöttem egy pénzszállító autót, a kérdésem az lenne, hogy a tartalmát vhol nem tudom kinyerni? :)
  • Kit--Kat
    Octavio a bohóc kiakart nyírni ehhh...
    Amúgy találkoztam én is a pankrátros bohóccal.
  • Neoncsoves
    háhh nagyon jó kis játék :) tetszik...
  • Attiska
    Ja, és a játékhoz mellékelt DirectX fel van telepítve.
  • Attiska
    Sziasztok,

Az előbb telepítettem fel a Reloaded változatot, felülírom a crack-el az eredeti exe-t, és erre indítás után felete képernyő, és ennyi. Visszaolvasgattam, de nagyon nem találtam meg a megoldást, mi lehet a baj?
  • bcrics
    üdv vki gamelandről huzt le a gammét?nekem szar
    Én is péntek óta tolom ,de volt egy nap amikor szinte mást se csináltam. valhogy itt a mellékküldetések is érdekelnek, nem úgy mint a San Andreasban.
  • [Walaki]D`Lair
    Én már vagy 5 napja nyomom, persze nem folyamatosan...és így járok 40%-nál...a fő történetszálon...szóval sok-sok-sok mellékszál van így is, amivel pénzt lehet keresni...
    Ne aggódj ezt nem fogod egyhamar befejezni.
  • ent
    Milyen hosszú a gém, mert most még a legelején vagyok, vissza kaptam a házam, de annyira fasza gém, hogy félek hamar vége lesz..
  • [Walaki]D`Lair
    Én ha elrontom, akkor gyorsan elszaladok...a faszom lövöldözzön feleslegesen...(hülye Hitman-es beidegződés:P)
  • bacsi5514
    Meg is érdemli, akit lehugyoznak. Ha én elrontom a minigamet, már kapom is elő az AK-t és kiírtom az egész bandát.
    Mindenesetre érdekes, hogy ilyet is tettek bele
  • ent
    Én tegnap az utcán, mikor haveromnak átvittem a szomszédba, mert nem hitte el, hogyi lyen gém létezik.
    Valaki végig vitte már?
  • shenmu
    Köszi!Müködik.
  • ent
    A játéknak az elején van egy egér beállítás fel,le,jobbra,balra. Ez valójában az érzékenységét fogja beállítani a későbbiekben vagy más miatt ennyire szar az egér irányítás?
    Engem is lehúgyoztak :)
  • roliairsuni
    hali, lenne egy láma kérdésem, az egér nekem full fordítva van, így jácchatatalan, hogy tudom rendesen megcsinálni?
    köszi előre is
  • Kit--Kat
    Észrevettétek a képeket a Babylon klubban Octavio a bohócról?:D
  • Kit--Kat
    Ok, köszi! Az 1. már túl is vagyok:)
  • Gerbill
    A felixes küldetéseket ki kell választani, tehát rányomod az entert, és akkor nem változik a helyszín. Eleinte még csak small suplierekkel találkozol, majd mindig egyre magasabbrangúakkal. Először Felixnek megkell csinálni valami küldetést, utána már lehet választani egy supliert, utána megint Felix küldetés és így tovább.
  • Jambokee
    Lásd 649. hsz!
  • Kit--Kat
    Akkor segíts, mert én nem tudom kitől kéne venni drogot a terítéshez. Felixet nem tudom sosem utólérni, mire odaérek máshol van...
  • shenmu
    Szevasztok!Nekem elindult a játék,de nincs hangom a játék alatt viszont az átvezető videoknak van hangja.Creative Soundblaster Live 5.1 hangkártyám van a legujabb driverrel.Ha van valakinek ötlete írjon!Köszi.
  • gabika110
    HOGY INDUL????