Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ha legalább ezt az oldalt végigolvasnád, akkor te is látnád, hogy az eddigi infók alapján nem #421 #433

nagy a bjárható terület vagy olyan mint a GTA-ban hogy megkapunk város részeket???

Jaaa, jó. Én is elején vagyok. Olyannyira, hogy azon igyekszem, megvegyem Pablo boltját vagy milyét.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
Én meg arra a kérdésedre válaszoltam... 😊 (szerintem amúgy itt nincs kurvázás, de még csak az elejn tartok)

@Gazsi007: szerinted, ha beírod még 100x, akkor valaki tudni fogja? Talán próbálkozz más videokártya driverrel vagy ilyesmi. Nálam semmi gond az árnyékokkal.
Az mitöl van hogy a játékban ahol az árnyék van ott korom sötét minden?
Törölt felhasználó
Én találkozta vele, agyon is lõttem.
Nah leesett, de én az intro után lévõ utca sarkon álló kurvákról beszéltem, akirt be is linkeltem😛...olyanokat fellehet szedni?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
Ne bánd. Semmi szükség rájuk.
Mr_no_NaMe
Köszike!

Úgy javult meg, hogy letöröltem az összes refresh állítgató programot.
lol...még nem, de kemény lehet<#hehe>

hykao
LOL, ezt a pankrátorszerkós bohócot láttátok már? KATT
Nemtom...megyek mindjárt meglesem a játékba<#hehe>.

hykao
Na most ezen mit nem értesz?
Ok, thanks!<#wave>

rétem=értem<#hehe>

Pff, ezt fullra nem rétem:S.

hykao
Egyébként úgy rémlik, hogy nemrég jött ki egy frissített vágatlan hosszabb DVD változat itthon is a filmbõl.
Kit--Kat
mitõl javult meg???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Mr_no_NaMe
Hamár itt vagyunk...feliratot merre lelhetek hozzá? :o)
hykao
Tessék! Csak neked, csak most: KATT
Elég nagy a választék...javaslom elõbb feliratot keress, és a hozzá valót töltsd le...
hykao
Ja, még valami! Az egyik híd lábánál megtaláltam a sátras menekülttábort, ahol a film elején is vannak... 😊))
hykao
Fogd már fel, hogy nincs két csaj bazz. Manny nem csaj... Amúgy az unikumoknál. Manny hamvai vásárolhatóak meg eleinte csak, a többi lockolva van...
Mr_no_NaMe
Nah már jó ^^
hykao
Kapható is, de szvsz tuti, hogy torrenten, emule-n, meg ilyeneken fent van...
Na és az extoicsnál hol van a két csaj?😛 Én nem találtam még...szerintem csak késöbb lesznek:S.

hykao
Mindkét progi tök felesleges szvsz manapság...
Nézném, de hol szerezzem be? Kapható még, vagy most jelent meg?<#idiota><#hehe> Totál lövésem sincs....vagy letölthetõ? Tudtok linket adni privátba?:S

nekem is alapbol 1280-ba tette, én is tudtam 1024-be rakni... játszanék, kár h holnap tanulnom kell... (jah és nagy kamu a gépigény mert 1.7 celeronom van 512 ramom és 6600 GT...)

Mr_no_NaMe
amúgy meg a powerstrip van fent (amit mindjárt le is törlök teljesen) és a refresh force
Mr_no_NaMe
most indítottam újra..
hykao
Talán majd újraindítás után vagy valami...
hykao
Manny nem csaj lol... 😊 Nézd meg a filmet, addig nem is érdemes a játéknak nekiállni, míg nem láttad!
Mr_no_NaMe
Én aztat kikapcsoltam, de most se engedi :S
Kit--Kat
Nézd meg a filmet😉

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
😄DDDD BAZZ😄DD

Na ja, de az elején még gondolom nincs lehetõség rá, szal midennt scak idõvel old fel a játék nem? Ki az az Elvie amúgy?<#idiota><#hehe> Meg a másik két csajt se ismerem, ha esetleg régen az életben is voltak...

hykao
Lehet, hogy ebben nem fogjuk megcsalni Elvie-t... 😊
(egyszer amikor hívtam a sofõrömet a kocsival, Tony mielõtt odarendelte volna a kocsit, megkérdezte az emberétõl, hogy nem hívta-e Elvie telefonon...😄)

Egyébként az egzotikumok között ott vannak Manny és Gina hamvai is lol... 😊
Mr_no_NaMe
opá...
hykao
Már elnézést, de ha nincs hang nálad, honnan veszed, hogy nem is 5.1? 😮
Amúgy indítás után ott díszeleg a Dolby Digital és a THX minõsítés logója...ha tudod, hogy mit jelentenek ezek...

@Mr_No_NaMe: csak nem te is valamilyen refresh lockoló progit használsz? 😮
Ja és lehet felszedni kurvákat, mint GTA: San Andreasban?<#idiota><#hehe> Mert az intro után, mikor jött a kocsival a városban még full elején és ment a stáb lista, akkor a sarkon volt egy-két dögös kurvácska<#finom><#hehe>. Ha lehet, akkor hogy kell felszedni õket?

Gõzöm sincs:S....kérdezgesd más oldalon, ahol van a játéknak fóruma és hátha ott tudnak megoldást problémádra...de várj itt is, hátha valaki tud ötletet.

Mr_no_NaMe
nyomogaton a nyilat jobra balra meg mindent nyomogatok, de el sem mozdul az alapfelbontásról
Nekem simán engedte 1024-be tenni, nemtom miért nem enegedi neked.

Ja és a lényeget elfelejtettem...:

vízcsap vagy mi a rák ez akcióban <#hehe> a bizonyos banknál, ahol bunyóztam.

Mr_no_NaMe
Miért nem tudok felbontást állítani? A menüben ottvan a felbontás rész és akár mit csinálok nem vált nagyobbra.
Nah, baró volt ami elõbb történt nálam. Egy sikeres küldi után zsupsz be a bankba menteni és lóvét tenni. A sofõröm vagy mim becaplatott, a nvõel dumálok, erre a sofõröm elkezd kifelé ordibálni. Kipislantok én is, mit látok? Két muksó meredten bámul rám és pofáznak fenyegetõen. Elõ az ököl és durr bele<#hehe>, aztán betódul még 5-10 ilyen fazon - asszem az ellenes banda vagy mi a szösz, még annyira nem értem - ott pofáznak, némelyiknek van baseball ütõje is vagy mi én meg sorba ütöm le õket a nõ meg lekezd sikítozni, hogy hagyjuk abba, kész rémálom...<#hehe>. Végszóra egy zsaru járõr is bekapcsolódik a buliba, de most már elõrántják ám az ellenesek is a fgyverüket és én is a stukkerem (mer azt a fránya micro smg-t nem tom valamiér feltölteni és nullán van) és adj neki!<#eljen><#hehe> Hullanak is ezerrel, s hamarosan több utcára kiterjedõ piros kört látok, a sofõröm kipurcant, na itt az ideje olajra lépni. A bank utcájának végén két zsernyák autó vár rám, de én szépen elkanyarodok mellettük és nyúlcipõ....vagy inkább most nyúlkerék, vagy bridgestone, avagy micheline, kinek hogy tetszik<#hehe>. Egy zsernyák autó azonban utánam ered és veszettûl lõ, autóm rohadtul füstöl már és sikerült leráznom, de talán scak azért, mer belement a hülye zsaruja egy nagy darab civil járgányba...no mindegy, nem baj, elvesztették nyomom én visszaevickélek a bankhoz, közben javítok járgányt, meg újból mentek....hát kalandos kis mentésem volt<#eljen><#hehe>.

Nekem van alaplapi, de azt el is felejtem hogy azt telepítsem meg mittomén. Amúgy is szar még csak nem is 5.1-es.

PS4 ID: Vordengo

Kit--Kat
Hmm ok!

hykao
Próbáld meg alaplapi hangchippel, ha van, hátha azzal lesz hang...