1763
-
gta04 #792 Ok köszi csak mert nekem is szt kell szereznem.
-
#791 Akkor is, meg küldetések, bandák kiirtása után is. -
gta04 #790 Az a Reputation vagy milyen szint az akkor megy fel ha egzotikumokat vásárolok? -
#789 az Antialiasing beállitást mért rakja mindig játékkezdésnél vissza 4-re mikor off-ra állitom? -
haxoror #788 A "B"-t lenyomva tartva lehet táncolni!
Nem tud vki egy manualt? Jó lenne tudni hogy még mik vannak
-
haxoror #787 Iszonyat jó ez a játék, mint a SA felturbózva :D
A 2 sofőrküldetés közül melyik az autótolvajos az alsó vagy a felső?
Vagy mindig randomra adja a küldetést?
A káoszost nem szeretem mert amit keresek vele az rögtön el is megy a rendőrök megvesztegetésére :/ -
haxoror #786 luxushajón fotós vagy szakács, kurva jó kereset csak tudni kell hozzá a szakmát, kell diploma és angoltudás.
És nagykorúnak kell hozzá lenni ofkorsz -
#785 a játék hol tárolja a zenéket?
melyik mappába? -
#784 Nőtt a HÍRNEVED. Minél nagyobb a hírneved, annál több EGZOTIKUM lesz megvásárolható. Menj haza, és állj meg az íróasztalodnál.
Ha minden igaz 8 HÍRNÉV szint van, és az aktuális állást nyomon követheted a SCARFACE felirat betűinek pirossá válásán is, illetve a betűk alatti vonal pirosodásán is. (ha a vonal - vagy ha úgy jobban tetszik: aláhúzás - teljesen pirossá válik, egy újabb betű válik pirossá - azaz ugrottál egy HÍRNÉV szintet) -
The Man #783 hy
amikor megveszem Pedroboltjat akkor mi az a NEW REPUTATION LEVEL valami ilyesmi HELP
elore kosz -
Thanatos #782 nc... -
#781 Mi köze ennek a topik témájához? -
gta04 #780 na valaki tud erre komolyan válaszolni?
-
[Walaki]D`Lair #779 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#778 ITT! -
gta04 #777 Valaki tud mondani egy jól kereső munkahelyet és ha tud akkor hol található? -
gta04 #776 ok köszönöm mindenkinek. -
#775 Mentést hova rakja?
-
#774 Vedd csak meg,magától leemeli a bankból!
Sajnos pókernál és black jack-nél is :( -
[Walaki]D`Lair #773 nyugodtan menj, automatikusan onnan vonja le... -
Drex #772 vicces :((( de ha az megoldotta volna a problémát igy 40 felé már csak eljutottam volna odáig :((( na de mindegy. egyébként vagy 30x probáltam elinditani, nem sikerült, igy idegemben gondoltam megnézem milyen is a "The Elder Scrolls IV Oblivion" felraktam, (nem kellett volna :))) )majd utána tettem még 1 próbát SCARFACE-val és láss csudát elindult elsőre, és azóta megy...
De hogy mi hiányzott neki, amit az ELDER felrakott, hát ez örök relytély marad.... -
gta04 #771 Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan lehet a bankból a pénzt kivenni mert most valakinek a boltját kell megvennem 50.000-ért és minden pénzem a bankban van. -
Hellsing47 #770 kattincs a "kattincson ide" feliratra..vmit csak leir hogy mi a baja :) -
[Walaki]D`Lair #769 Igen, de ha bemész és dumálsz a tulaj csajjal, akkor Tony mondja is...;) -
Drex #768 -
Drex #767 rere emberek...
tényleg nincs semmilyen megoldás, a "scarface.exe hibát észlelt és leállt" problémára ?
XP-SP2 Pro, Asus EN6600GT, v.91,47 driver, 1GB RAM, P4 2,8 GHz)
Látom, mert végig olvastam az egész fórumot, hogy vannak 1páran, akik ezzel küzdenek. Nem DX probléma, csak simán leáll, RELOADED verzió, DX stimmel, szal minden jo lenne ha menne :(((( Vagy 4 féle VGA drivert kipróbáltam, és vagy 3x ujratelepitettem, sőt probálkoztam PROCYON-ba is betölteni az exe-t.....
Jo lenne ha valakinek lenne rá ötlete, akár Priviben is...
Előre is THX
Drex -
#766 Aha, az a kerek volt a fürdőszoba ablak. -
#765 Jól emlékszem, hogy a filmben ott a szemközti motelben történt a láncfűrészeléses buli?
-
[Walaki]D`Lair #764 Hehe...új rekord...14 és fél milla egy kiszállításból...:)) -
#763 az jo mert akkor már a játék nem is kell... -
gta04 #762 Hello mindenki valaki meg tudja mondani, hogy a Scarface milyen hosszú és, hogy van e hozzá csalás és végigjátszás ha igen akkor honnan tudnám letölteni. -
#761 DURVA.... -
[Walaki]D`Lair #760 Jajaja a Liquor store mekkora :DD -
#759 A Downtowni küldetések közül, valamelyik üzlet küldetése, a megostromlós nagyon tetszett, igaz, hogy az AK-val kb a fél boltot én romboltam, le de az ellenségnek sem volt sok esélye -
#758 Mentéseket hova rakja?
(kinéz egy új telepítés) -
#757 Időközben megtört -
#756 #747 -
#755 Azt hogy lehet? -
[Walaki]D`Lair #754 beteg állat...-.- -
#753 Jessicát hogy kell meggyőzni,hogy menjen a házamba?
Beszélek neki,ütöm-vágom a f@sszopót,de nem megy 3/4 fölé a csík.