Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg végig néztem és sehol nincs ilyen utalás, hogy a hangkártyáról írnának...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kösz a segítséget de azt még most sem értem hogy ezek a helyek mire szolgálnak és minek kell biztonságon javitani + a jobb alsó sarokba kiirja az ilyen turföknél hogy 48g 50g stb stb és ez épületenként változik ez most akkor azt jelentiu hogy ennyit termel naponta<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#merges2>#merges2>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Viszont most szarban vagyok, mert nincs lóvé és meg kell vennem a Babylon klubot,ami 1 milla...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ja, egyébként azt tudjátok ugye, hogy nem csak Tony-t lehet irányítani, hanem az embereit is, illetve velük is lehet küldetéseket végrehajtani.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Illetve a TURF menüpont alatt tudod még az üzleteid védelmét bõvíteni, stb. (biztonsági kamerák, biztonsági õrök, stb.)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Vki segítsen pls! A Turf megvásárlása mire szolgál???
Megvettem pedro pawn shopjaat es nem tudom mit lehet vele kezdeni....
A képen alul ott az útvonal, illetve látható, hogy 1440x900-at állítottam be:
szánalom,pedig annyira nem is szép a graf!!!
ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB
1.6 INTEL Penti,512ram 9550Ultra
hát nekem eddig tartott vele a playelés!sztem a procim kevés neki!!!(felbontástól függetlenül szaggat!!!)bár benn az épületekben nem.4FPS em!!😄
valahogy nem lehetne turbózni rajt? 😞
Omega drivert próbáltam már
régebben a san andreas ugyanezen a gépen szaggatott és kiderült ogy ha az SFX hangokat minimumra veszem akkor tükörsimán megy 😄
EAX miatt,mer a hangkarim nem támogatta...de most ez sem segített
ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB
-én a diaz mottor mögötta banda 90k-t tudsz onnan szerezni
Drogot businiss a felix land nál lehet ott meg csinálsz egyet és meg jelenikegy olyan hogy small supprot (legyél joba a bandákkal emrt úgy akár 700g-omotz is tudsz szerválni)na akkor mostaz én kérdésem hogy lehet meg venni a raktárt
A hangproblémás madarak beírhatnák részletesebben, hogy milyen hangkártyájuk van, és digitális vagy analóg kimenetet használják-e, stb...mert a "nincs hang" szimpla beböfögéseken nehéz segíteni információ hiányában...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
19%-nál vagyok, pénzem most elég kevés.
Viszont pár jó dologgal találkoztam.A láncfûrész brutál.Igaz nem nagyon tudtam használmi, de ütött 😊
Meg nem tudom hogyan csináltam ,de kivégeztem egy rendõrt, kiírta ,hogy execute, aztán rendõrt letérdelt én meg frontból fejbepukkasztottam.
Állat volt.
😊<#falbav>#falbav>
akkor nem játszom vele nem mintha ez bárkit is érdekelne,de majd ha lesz gozzá valami patch akkor fogok 😄
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
gratulálok magamnak
természetesen:nincs nagy ingerem hozzá
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
tökre vártam ezt,de most vhogy nincs nagy ingerem van hozzá,talán majd késõbb inségesebb idõkben-de hát most az van!!???!
nemtom
má kiböjtölöm a splintiig
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!