Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Most õszintén. Minek neked SB Live, ha még azt sem tudod van-e digitális kimenete, és mit lehet vele kezdeni... Az SB Live driverében, hogy van beállítva a kimenet? Analóg, digitális+analóg vagy csak digitális? Nem mindegy ám...
hy! most meilyk a full GRAF: fear vagy near??

Voltan
Hogyan?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Elakadtam nincs küldim csak a busnissesek. de azok közül a teher autós csomag le dobost nem tom meg csinálni mega csonakost

Kit--Kat
De rendes, vagy, hogy a szemembe mondod a madarat😄
Amúgy meg végig néztem és sehol nincs ilyen utalás, hogy a hangkártyáról írnának...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

KB MILYEN HOSSZÚ?

Hi
Kösz a segítséget de azt még most sem értem hogy ezek a helyek mire szolgálnak és minek kell biztonságon javitani + a jobb alsó sarokba kiirja az ilyen turföknél hogy 48g 50g stb stb és ez épületenként változik ez most akkor azt jelentiu hogy ennyit termel naponta<#szomoru1><#szomoru1><#wow3><#zavart2><#merges2>
ok

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Törölt felhasználó
Végre van ak-47 a kezemben,azzal lehet aprítani.
Viszont most szarban vagyok, mert nincs lóvé és meg kell vennem a Babylon klubot,ami 1 milla...
Gerbill
Nekem még a legelején, amikor felkell keresni a régi ismerõsöket, ott tûnt el egyszer, azóta nem. A drivert valahogy nemlehet rávenni, hogy ne én vezesek, hanem õ elvigyen valahova, mint mondjuk a Tru Crime-ban?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hykao
Nekem még saját autó sohasem tûnt el. Mindig ott találtam ahol hagytam. Az elcsaklizott verdákkal már más a helyzet...de hát fogjuk rá, hogy továbblopták vagy megtalálta a tuklaj vagy a zsernyákok... 😊

Ja, egyébként azt tudjátok ugye, hogy nem csak Tony-t lehet irányítani, hanem az embereit is, illetve velük is lehet küldetéseket végrehajtani.
Gerbill
Végre kipróbáltam. Ahhoz képest hogy licenszelt filmfeldolgozás, nagyon jó. A város jóval nagyobb mint amire számítottam(a lenti térkép alapján), de azért nem egetrengetõ. A víz szép a karakterekviszonylag jól vannak kidolgozva, fõleg azok akik a filben is benne voltak. Még nagyon az elején járok, csak pedro pawnshopja van meg, de a hangulat nagyon nagy. Tele van jó ötletekkel, mint például a henchmenek, vagy a dísztárgyak vásárlása. Sajnos itt is megvan az a probléma, hogy néha eltûnik az autónk, de ezt a sofõrös dologgal, nagyon jól kiküszöbölték

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

hykao
Utóbbi.
az autót a nyilakkal kell irányítani vagy a WASD billel?

Voltan
Igen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hykao
Vannak mindenfelé a városban fegyverkereskedõk, illetve lehet saját fegyverkereskedõd is, ez utóbbi esetben már menübõl tudsz töltekezni és vásárolni emlékeim szerint.
hykao
Ha jól vettem ki, akkor a TURF a játékban az ellenõrzött terület mértékét jelenti, tehát, hogy az egyes városrészek hány százalékát uralod.

Illetve a TURF menüpont alatt tudod még az üzleteid védelmét bõvíteni, stb. (biztonsági kamerák, biztonsági õrök, stb.)
Na és hol a rákba tudom feltölteni a fegyvert, fõleg a micro smg-t? Azt soha nem engedi:S....bankba van most 1 000 dollárom vagy mi a rák, nemtom mibe számolták a játékba....és gõzöm sincs hogy kell kivenni...nem ártana egy faq😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hi!
Vki segítsen pls! A Turf megvásárlása mire szolgál???
Megvettem pedro pawn shopjaat es nem tudom mit lehet vele kezdeni....
hykao
Na itt a filmbõl ismeretes híd alatti menekülttábor:
Én 17%nál tartok és 5banda kell még little....-ben csak azt nem tom hogy hol vannak hehe na leet az a baj hogy még csak 17%nál tartok azé nem engedi azt a küldit vagy mert nem csináltam meg a többinél se csak a autós mozist

hykao
Aki nem találná a játékon belüli menüben a neki szükséges felbontást - mint ahogy én sem találtam -, a regeditben beállíthatja!
A képen alul ott az útvonal, illetve látható, hogy 1440x900-at állítottam be:
hát nemtom mit kezdjek vele!!!!PROCI 1.8 p 4 a minimum elért akad nekem gondolom annyira 1.6on!!!
szánalom,pedig annyira nem is szép a graf!!!

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

Jah...én lemaradtam arról a pofázásodról😛, de thanks<#wave>

Törölt felhasználó
Most azt a küldetést csináltam ahol egy sniperos csajjal kellett egy hajóról lelõni egy faszit.Csináltam egy képet:

Törölt felhasználó
Nekem magától adta a küldetést amivel megszereztem a raktárt.
hykao
Ha ugyanúgy akad minimum és maximum beállítások mellett is, akkor nyilvánvalóan nem magával a konfigurációval van a probléma. (bár ezt le kéne mérni, hogy ugyanúgy akad-e)
Nekem oltárira akad!!😊
1.6 INTEL Penti,512ram 9550Ultra
hát nekem eddig tartott vele a playelés!sztem a procim kevés neki!!!(felbontástól függetlenül szaggat!!!)bár benn az épületekben nem.4FPS em!!😄
valahogy nem lehetne turbózni rajt? 😞
Omega drivert próbáltam már
régebben a san andreas ugyanezen a gépen szaggatott és kiderült ogy ha az SFX hangokat minimumra veszem akkor tükörsimán megy 😄
EAX miatt,mer a hangkarim nem támogatta...de most ez sem segített

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

Valami gyors nagy pénzt nem tudotok
-én a diaz mottor mögötta banda 90k-t tudsz onnan szerezni

Én a banknáél találkoztam veleaza autómatából vettfel pénzt
Drogot businiss a felix land nál lehet ott meg csinálsz egyet és meg jelenikegy olyan hogy small supprot (legyél joba a bandákkal emrt úgy akár 700g-omotz is tudsz szerválni)na akkor mostaz én kérdésem hogy lehet meg venni a raktárt

hykao
Megnézted már, hogy nem-e arról van szó, hogy az SB Live digitális kimenetére akarná nyomni a hangot, de oda nincs csatlakoztatva neked vezeték?

A hangproblémás madarak beírhatnák részletesebben, hogy milyen hangkártyájuk van, és digitális vagy analóg kimenetet használják-e, stb...mert a "nincs hang" szimpla beböfögéseken nehéz segíteni információ hiányában...
hykao
Ehh már... nemrég pofáztam több hozzászólásban is, hogy van a térképhez jelmagyarázat, ha nem lenne egyértelmû minden jelzés!!! (Ha jól emlékszem F-fel jön elõ)
Hol a fenébe van az a kastélya/villája Tony Montanának, amibõl az elsõ küldiben elmenekült? Már visszaszereztem és elmentem onnan küldire, de nem találom a mapon, gõzöm sincs milyenjel jelzi:S...pls help!<#help>

Vki nem tudja h milyen gépigényû a játék ??
én egy ilyet az elején a kocsibol rángattam ki😄

Kit--Kat
üdv a klubban.... írjunk 1 közös levelet a Radicalnak, már 3an vagyunk...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Törölt felhasználó
Én most foglaltam el Kis Havannát teljesen.
19%-nál vagyok, pénzem most elég kevés.
Viszont pár jó dologgal találkoztam.A láncfûrész brutál.Igaz nem nagyon tudtam használmi, de ütött 😊
Meg nem tudom hogyan csináltam ,de kivégeztem egy rendõrt, kiírta ,hogy execute, aztán rendõrt letérdelt én meg frontból fejbepukkasztottam.
Állat volt.
Valakinek van tuti tippje hogy lehet elöhozni a hangot mert már felraktam a K-Lite Codec Pack-ot és mindent frissitettem (egy SB Live hangkarim van és egy stereo hangfal "szett")........<#szomoru1><#rinya>
arra még várhatsz mert nem biztos, hogy lesz ami csak az irányításra fog koncentrálni!!!grafikai ilyenek leszenk hamar!!!

teddymac
pont most olvastam végig commenteket
😊<#falbav>
akkor nem játszom vele nem mintha ez bárkit is érdekelne,de majd ha lesz gozzá valami patch akkor fogok 😄

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

SEHOL NEM LEHET!!!!<#szomoru1>

teddymac
na megtaláltam csak éppen nem engedi 😄

teddymac
valaki megmondaná hol tudom átállitani az irányítást (pl.:nyilakra)

8%
ThugEdge
"nincs nagy ingerem van hozzá"
gratulálok magamnak
természetesen:nincs nagy ingerem hozzá

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
én már megcsináltam a legelejét úgyhiszem 0,2%-nál talán:😊)
tökre vártam ezt,de most vhogy nincs nagy ingerem van hozzá,talán majd késõbb inségesebb idõkben-de hát most az van!!???!
nemtom
má kiböjtölöm a splintiig

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

R0sc0
jo játék?

azt olvastam hogy nemcsak Miami van hanem a Bahamákon is játszódik a game. Tudtok erröl vmit??
5 :d
Törölt felhasználó
Ki,hány %-nál jár?