1763
-
[Walaki]D`Lair #832 Hát szerintem meg semmi baj nincs a korhűséggel :) -
#831 sziasztok!
Nemtalálom a mentéseket a vinyón ... ha esetleg leírá ide valaki azt megköszönném! -
#830 Ja a korhűséget azt nem nagyon tudták visszaadni, ebben nagyon űbereli a Vice City. -
#829 Sőt d-12 és Cypress Hill is van ,amik már jóval későbbi dalok. -
#828 Vezetés közben a veszélyes helyzetek okozásával, és ezek sikeres - ütközés nélküli - megoldásával nő a TÖKÖSSÉG pontok száma, és így az életerő is. Bár ez csak nagyon kis mértékben növeli (20 pont alatt), míg a be- és leoltásokkal 125< pont körül.
Az, hogy a történet mikor játszódik nem olyan pontosan meghatározott. A film azt hiszem '83-ban készült, de abban is csak egy lényeges biztos évszám van, az hogy Fidel mikor "exportálta" az USA-ba Tony-ékat. És bár a filmben nincsenek ezen kívül évszámok berakva, de nyugodtan valószínűsíthetjük, hogy a cselekmény több évet (akár egy évtizedet is) felölel, nem csak pár hónapot. A játék pedig a film cselekménye után játszódik, szóval a '80-as '90-es évek fordulója körüli időszak még bőven belefér.... Amúgy szvsz a zenék között is mintha lenne '90-es évek beli tétel. -
Brainpumper #827 Köszi az infot!
Ezek szerint a vezetés közbeni káromkodással is nő az életerő :D
A filmet sajnos nem láttam de be fogom pótolni mert már többen mondták hogy alap.
A játék nagyon jó a maga nemében, sokkal jobban élvezem mint a gta sorozatot élveztem. Ezek a küldik sokkal jobban felpörgetnek. Ez már ízlés dolga hogy kinek melyik tetszik jobban de egyre világosabb hogy nem szabad alábecsülni ezt a game-et. Ebben a műfajban minden játék előítélettel debütál!
Ami viszont személy szerint engem zavar egy kicsit... A történet ugye 1982/83-ban játszódik, láttam viszont olyan cuccokat meg kocsikat amikről nyílvánvaló hogy későbbiek (pl. pawn shopban 90-es éveket idéző hi-fi). Ez már csak az én finnyázásom. Jó ez a játék, toljátok! -
#826 1. Eddig még csak ott állnak. (nekem még csak kettő van)
2. A csajok beoltásával és a pasik leoltásával lehet növelni a TÖKÖSSÉG pontokat, ahogy már volt róla szó néhányszor...(és arról is, hogy ezzel párhuzamosan nő az életerő sáv, ami meg a sérülés nélküli tomboláshoz jó...)
Amúgy miért kéne, hogy szerves részét képezze a csajozás a játéknak? Ez nem GTA... Nem láttad a filmet? Tony abban sem volt valami nagy csajozós bájgúnár!!! (az inkább Manny volt)
...Amúgy meg mit mondott Tony? He???
"In this country, you gotta make the money first...get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women."
3. Előfordult már
4. Nem -
#825 ott nem lehet menteni,csak szintlépéskor kell oda menni(egyenlőre). -
#824 szerk:menteni -
#823 A mansionbe lehet meneni is vagy csak van oszt örülni kell neki? -
#822 Hali!
Azt nem tudjátok,hogy a szigeteken lévő bandákat ki lehet e iktatni? -
Brainpumper #821 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem...
-Ha felszedtél egy nőt a házadba akkor lehet vele valamit csinálni vagy csak ott áll az ajtóban?
-Amikor mondják a csajok az utcán hogy hozz nekik piát azt csak úgy mondják? Miért nem lehet bármelyik (legalábbis sok) nőt felszedni? és .....-ni? Szerintem kár hogy nem dolgozták ki rendesen a csajozós témát, szerves részét kéne képeznie a játéknak.
-Nektek is be szokott ragadni a tüzelés autóból?
-Nálatok sem lehet változtatni a wasd gombokon autóvezetésnél?
Köszi!
Bp -
skampi #820 banda térkép linkek:http://www.agmreviews.com/scarface/001.jpg
http://www.agmreviews.com/scarface/002.jpg
http://www.agmreviews.com/scarface/003.jpg
http://www.agmreviews.com/scarface/004.jpg -
[Walaki]D`Lair #819 Ja tom, már próbáltam én is a telefonfülkét kivinni... -
haxoror #818 Ez egy olyan Freud-i elírás lehetett
Mansion -> én a játékban -> Charles Manson -
#817 Nem lehet kivinni semmit a ház belső részeiből sajnos.
Amúgy nemrég találtam meg a filmből ismeretes fürdő részleget a házamban... :)
Ja, hogy a villánkra gondolt haxoror...aha. -
#816 Hogyne lehetne! Ha a helyszínválasztó képernyőből kilépsz, akkor már te irányíthatod. Mondjuk sok öröm nincs benne. -
[Walaki]D`Lair #815 Gondolom a mansion... -
[Walaki]D`Lair #814 Én a garázs tetejére tenném ha lehetne...:DDD -
#813 mi az a manson? :O -
[Walaki]D`Lair #812 Nem tudod egyáltalán vezetni... -
haxoror #811 Ahaaa!
Már megvan a limo (250k! ) még nem használtam mert a sikátorokban gondoltam úgy is folyton beakadnék de ha van benne teleport akkor kipróbálom azt is! -
haxoror #810 Ja nem tudom megtaláltátok-e már de a mansonból kivezető út végén egy sikátorban van egy lakókocsi ahol el lehet adni Tony aktuális "tökösségét" 6000 dollárért -
#809 Hát ha másra nem is, de a HÍRNÉV növelésére jók.
Mondjuk én a limuzint gyakran használom, mert időt lehet vele nyerni - nem kell egyik helyről a másikra valós időben autókázni.
Más: nagy dilemmában vagyok. Hová rakjam a kéróban az Apollo leszállóegységét? :))) -
[Walaki]D`Lair #808 Szintén :DDD -
haxoror #807 Én MINDENT megveszek amit csak lehet!
A kocsik 80%-ban nem is ültem de megvannak!
Mert kellenek! hehehe -
haxoror #806 Vége a harcnak, kiszállok a kocsiból és...
1. a csomagtartóból feltöltöm az AK-m tárját aztán rendelek még tárakat a fegyvermesteremtől
2. a csomagtartóba dobom a fegyvert és miközben lootolok nyomok egy "E"-t az egyik hulla fölött
Sztem a 2-es módszer a kevésbé macerás (kevesebb idő és kevesebb gombnyomkodás) és megadja a fílinget hogy extra trófeát szerzek -
#805 Lehet, hogy még nem vett saját fegyverkereskedőt. -
[Walaki]D`Lair #804 Namost miért nem veszel telefonon skúlót? Párszáz dodesz egy tár... -
haxoror #803 Harc után az AK-mat rögtön bedobom a csomagtartóba és felveszek egy újat vmelyik hullától mert azokban általában maximum lőszer van így legalább arra nem kell költenem, AK-ból így van vagy 10 a csomagtartóban a többiből meg csak 1-2 darab szal itt vmi más lesz, már arra is gondoltam hogy hátha azzal a fegyverrel jön ami éppen nálam van amikor rendelem a kocsit vagy ami a kezemben van amikor először beszállok de ezek is vakvágányok :/ -
haxoror #802 Engem is betámadnak terítésnél pedig kipucoltam már little havannát, sztem a végső 100%-os teljesítéshez az összes bandát is ki kell írtani mindenhol
Ha elszúrom az alkudozást egy utcai dealerrel akkor is rajzanak ezerrel pedig little havanna már teljesen az enyém... -
[Walaki]D`Lair #801 Hát én ezt akkor szerencsére "elbasztam" amikor vettem még az AK-kat, akkor vettem egyből 9-et, mert nem vágtam hogy kell skúlót venni mellé :D:D:D:D -
#800 Lehetséges, hogy attól, hogy mit hagytál még a csomagtartóban. Szal pl. ha több AK-d is van, akkor a sofőrnek is jut egy.
Nem biztos, csak találgatok, de ugye az autók csomagtartójánál lehet felfegyverkezni. -
#799 Bazz, ez a játék nem 12 éveseknek való! Miért nem játszol valami neked valóval? Ezért értetlenkedsz itt ennyit... -
[Walaki]D`Lair #798 Én meg arra nem jöttem rá, hogy mi értelme van kicsinálni a bandákat...South Beach-en lelőttem az összeset, azt szétszórás közben így is betámadták a két hotelt... -
gta04 #797 jólvan csak úgy megközelítőleg mondtam a 10 évet 12 éves vagyok szóval 6 év. -
haxoror #796 Nem tud vki véletlen egy banda-térképet?
Az utolsó pár bandát kurva nehéz (és unalmas) megkeresni :(
Várakozni nem lehet vhogy?
Mittudomén reggel megtalálom egy éjszakás banda rejtekhelyét akkor van lehetőség vhogy várni gyorsba egy fél napot?
Ja és a legfontosabb: MITŐL FÜGG HOGY A SOFŐRÖMNEK MILYEN FEGYVERE LESZ?
Van amikor csak egy gagyi pisztollyal puffogtat az ablakból és van amikor AK-val jön, na ezt az utóbbi verziót szeretném valahogy rendszeresíteni, hatalmas fíling ketten osztani a bandákat, füst, hangzavar "Eat shit, cabron!" meg minden ami kell!
Egy csomó új kocsim van de vhogy mégis a Lakota Linebaker(?) a kedvencem -
[Walaki]D`Lair #795 8 évesen Scarface-ezel?? Talán nem kéne...:DDD -
gta04 #794 ok kösz majd talán 10 év múlva ha elég idős leszek. -
gta04 #793 Mostmár értem, hogy miért mondod ezt én a játékra gondoltam arra, hogy a játékban tud e valaki egy jólkereső állást.