Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hol? Adj linket nekik! 😊
M@TriX
egyedi tuhning 😉
alkatrészekbõl összerakva.

"Olyan jó gépem van, hogy az nem létezik, mert..."

nem is létezik 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

valaki tud adni no cd cracket? mert nekem a 14.8 mb crack a hibás azért írja ki a diretx hibát tuti

M@TriX
aki nem látta a filmet, az miért szarozik, hogy netrõl szedje le, 2000 rugó alatt szép DVD-ként megvehetõ és kész, szerintem ennyit feltétlen megér, mint szívni a feliratokkal meg minden.

de persze ti tudjátok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
X8600GTO??? 😮OO Az milyenaz? 😮

A filmhez már adtam linket, sõt felirathoz is korábban...
letöltöttem a gémet,de oltári pofátlanságnak tartom,hogy egy amd 64 x2 dual 3800+ procis 2ghzes és 2gb ramos ati x8600gtoval felszerelt gépen olyan szinten akadjon,mint a rosebb..olyan idõkbe,amikor egy company of heroest,vagy egy dark messiah of might and magicet úgy tudnak optimizálni,h fullosan vigye a gép...
Ennek ellenére mégis tolnám vele,de nincs erre vmi gyógyír? Haljak meg ha a víz grafikáján kívül annyival szebb lenne egy tavalyi san andreasnál..
Más: Megkérnék vkit,h privibe ha tudja hol érhetõ el az eredeti film szinkronnal vagy felirattal kérem írja meg. Elõre is kösz.
hykao
Egyrészt a választható plusz küldetések miatt (plusz pénzforrás), illetve "megvásárláskor" a HÍRNÉV pontjaid számát is növeli.

Amúgy a szerencsejátékokkal szokott bíbelõdni valaki? Én a BLACK JACK , a PÓKER és a klasszikus FÉLKARÚ RABLÓ közül egyedül a BLACK JACK-et tartom érdemesnek próbálkozásra, a többinél szinte tuti bukás várható... 😊
Kit--Kat
Figyelj már tudom, de sokan nem látták a filmet és megakarják nézni, érted???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
van frissített verzió belõle...

Kaszi46
ne viccelj már! a játék a film folytatása, és nem ujrajátszása. épp az lenne a lényeg, hogy játék közben vissza tudjál emlékezni mi mkiért van úgy ahogy!

*Posse*T.W.D*

Kit--Kat
Na vajon?
Mert csomó olyan emberrel töténik csomó olyan dolog amikre és akikre ha majd elkezdi nézni a filmet, visszaemlékszik és így már már nem izgalmas....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nálam hasonló volt, már nem tom pontosan mit írt ki, de directx hibára hivatkozva nem indult el. Ezért miután feltelepítettem a játékot, felraktam a játék dvdrõl a direct x-et és utána elindult. Pedig hát ugyanaz a verzió,a 9c fenn volt már a gépemen, de mégis fel kellett raknom megint.
NEKEM AMIKOR ELINDÍTOM ÉS UTÁNNA ELSÖTÉTÜL MINDEN ÉS EZ JÖN BE DIRETIX ERROR CODE 2156 FACILITY 2166 SERVERITY 1 MÉRT LEHET ROSSZ A VERZIÓ VAGY MI???

hy! 6600Gt-hez meilyk a legjobb ForceWare?

Voltan
Az Enforcer mire jó? Tudom, lehet vele is küldetéseket csinálni, de amúgy mire való? Nem lehet segítségül hívni, vagy ilyesmi?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Törölt felhasználó
Most már kezdek ideges lenni.
A kis szigeten nagyon nehezek a küldetések.
Pénzt lehet szerezni ,de hamar lelõnek 😞
[Walaki]D`Lair
Én a GTA-ban szoktam meg a "bal kezes" vezetést, szal igen, a WASD-al nyomom az autót is...így meg tudok lõdözni menet közben...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Én me gmindent a wasd köré rakok mivel én rahadtul nem használom az auto célzást én nekem a nélkül is megy az abálás<#gun><#gun><#mf1>

én is mindig úgy szeretem nyomni,hogy WS és a jobbrabalra nyilak..két kéz két "tengelyen" sokkal kézreállóbb,mint egy kupacban pöszögni minden iránnyal😊
Mért, te nem? Én minden autós játékot nyilakkal szoktam irányítani.
Szerintem is a windózoddal lehet a gond. A linuxot nem ismerem, de úgy hallottam, hogy nem nagyon támogatja a játékokat. Lehet, hogy jobban jársz a windows ujrahúzásával, de te tudod.
[Walaki]D`Lair
És a GTA-t hogy nyomtad? kocsiba beszáll és gyorsan nyilakkal? nemár...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Voltan
Hát rakd fel újra az XP-t...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

sajna nem jött össze a resttart!!!amugy is sz@pat mostanában a "windóz"most szedtem le az la rush-t ezt sem engedi felrakni.mindegy asszem megfontolom ezt a linux dolgot a vistáig.
egyébként probáltam mindent crack securom egyik se jött be,,szal win r.i.p.

Én más játékoknál tapasztaltam néha ezt, asszem ez a winfos hibája. Az újraindítás megoldja, nem?
Hali, van egy olyan problémám, hogy amikor leveszem az atialiasingot, újraindtásnál mindig visszaállítja magát 4szeresre. Meg az invert mouset is hiába állítom át, mindig visszaállítja magát.(Mondjuk hálistennek a képernyõfelbontást megtartja.) Másnál is így van? Amúgy nagyon jó kis játék, de kurva nagy disznóság, hogy az autóvezetésnél nincs belsõ nézet, meg hogy a ott is a WASD-t kell használni!
[Walaki]D`Lair
találtam 1db l...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

üdv vki tapasztalt hasonlót?
::carface: The World is Yours: Scarface.exe - Alkalmazáshiba
---------------------------
A "0x0042de06" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezehtõ el a következõ mûvelet: read".

A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra.
---------------------------
OK Mégse

vmi javaslat?

Törölt felhasználó
Jelentem Downtown elfoglalva, 33%-nál vagyok, és a Sandman adja a küldetést. Megint pénzhiányban szenvedek 😞
urbijoe
Scarface 1983 Collectors Edition Uncut Version PAL DVDR

ezt töltöm ebben van vajon magyar felirat?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Törölt felhasználó
Szinkronnal nem is jelent meg dvd-n sem.
Esetleg videótékák alsó polcain megtalálod vhs formában.
urbijoe
én a filmet szinkronosan sehol nem találltam csak angolul <#conf>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

[Walaki]D`Lair
fuckin cock-a-roach

Kaszi46
miért ne nézze meg?

*Posse*T.W.D*

[Walaki]D`Lair
Torrent...

Kit--Kat
Hehhe mindent leellenõriztem, és semmivel nincs gond minden ok, de hang az nincs.......

Ahamm....amondó vagyok, hogy angolul jobb minden, mint magyarul, bár van ahol nem mindig. Viszont kéne a film nekem😛...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kit--Kat
figy ismerem az eredeti nyelvû verzitó, de akkor álljon itt ez Konnyó
FUCK
Mellesleg aki még nem látta a filmet ne nézze meg....

hykao
Az eredeti nyelven is sokféle van, ráadásul spanyollal fûszerezve, csakúgy, mint a játékban...egyszer talán megtudod, ha lesz hang nálad is... 😛 De végülis addig is olvasgathatod õket, ha bekapcsolod a feliratozást. Elég csak odaállni valakihez és nyomogatni a T-t.
Kit--Kat
A szinkronban az oltások rohatt nagyok, kurva jó szöveget írtak hozzá, az eredeti nyelven végig fuckingolnak míg a szinkronosban 100féle marás van.

nekem a szinkronos verzsön van meg, de aza naj h kb 8 fájl hiányzik ugyhogy nemtom megnézni, ha vki regel vhova és leszedi, akkor segitsen már rajtam😛

Honnan van a film? Nekem is kéne.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

[Walaki]D`Lair
Tyû ez baromi jó gáma, a filmet is vakulásig imádom 😊))

Törölt felhasználó
Mondjatok valami jó kis pénzszerzási lehetõséget, mert igy sose tudom megvenni a Babylon klubot.
Törölt felhasználó
borítót keresnék a játékhoz, segítenétek?
most töltöm még 17 perc😄 vajjon megérte elkezdeni?😄
Törölt felhasználó
A Business menü alatt a DISTRIBUTE mit jelent?
Lehet azzal lehet a nagy lóvét akasztani,én meg azt se tudom mi az.
Mikor elindítom a küldetést ,ha jól értem a pénzt kell összeszedni,de pont akkor mindig betámadják valamelyik üzletem.
ja,és kössz!

hykao
A látótávolságra gondolsz? Ha igen, akkor a FAR a fullosabb, és a NEAR a kevésbé gépigényesebb...
hykao
Most õszintén. Minek neked SB Live, ha még azt sem tudod van-e digitális kimenete, és mit lehet vele kezdeni... Az SB Live driverében, hogy van beállítva a kimenet? Analóg, digitális+analóg vagy csak digitális? Nem mindegy ám...