1763
  • hykao #872
    Igen, csak egy bizonyos szint felett a HEAT szint lecsökkentése súlyos milliókba kerül...szal amit megkeresel, elmegy a csökkentésre...
  • hykao #871
    2. Mielőtt a piros csík körbeérne, menekülj ki a piros zónából, és rázd le a rendőröket!
    3. Ez ilyen...konzol átiratos betegség...
    4. A BUSINESS menüpontnál válaszd a felső Félixes küldetést (vagy ha a Bahamákon vagy, akkor a Sandman-t). Ha megvagy vele, akkor a dollár jel helyett "Kg" lesz a Félixes küldetéspont helyett (vagy ha kevés a pénzed, akkor csak "g" - mint gramm - ezért legyen suskád, mielőtt Félixezel...), ezután a "Kg" küldetést választva mehetsz a kokóért. Ha sikerült azzal a kurva "T" billentyűvel megalkudni, akkor a raktárba kell sikeresen szállítanod. Ha ezzel megvagy, akkor a BUSINESSEN belül az "M" - Deliver küldetésre kattintva lehet begyűjteni a terítőktől a lóvét. Előtte mindenképp érdemes nullára vinni a HEAT szinteket, és megerősíteni az üzleteid védelmét.
    5. Pénzszállító lopásnak max. annyi értelme lehet, hogy az teljes páncélozású, tehát egy-egy küldetésnél jól jöhet, de akkor már érdemesebb sajátot venni az EGZOTIKUMOKNÁL...(ez nem GTA, itt nem muszáj autót lopnod...Tony-val meg főleg nem...)
  • ent
    De símán ami nálam van (zsebben), azt beviszem a sztorba és ott letehetem? Ennyi?

Más: Van mikor megjelenik csak úgy (épp senkit nem gázoltam halálra, stb.) piros körök egymáson, ezek micsodák? Először az első városrészben vmilyen auto-motor bolt területén...
  • [Walaki]D`Lair
    Én kíváncsiságból kipróbáltam az enforcert, és 3 küldi után összeszedtem vele 4 és fél millát :DDD
  • hykao #868
    Nem lehet, hogy a videokártyád driverében 4x-esen van az élsimítás, és ezért rakja a játék minduntalan vissza? Nézd meg, és állítsd a driverben "alkalmazás szerint"-ire, ha nem úgy lenne.
    Nekem szerencsére a 4x-es élsimítás megfelelő, így nem néztem, hogy visszaugrana-e, ha kikapcsolnám.
  • hykao #867
    Egy bizonyos szint után már nem nagyon érdemes se a DRIVER, se az ENFORCER, sem pedig az ASSASSIN csajszi küldetéseivel bíbelődni, ugyanis többe kerül utánuk a HEAT szint csökkentése, mint maga a küldetés után járó pénzmennyiség...
    A rendőrök pedig csak úgy nem kezdenek üldözni, nullás HEAT szintnél pláne nem. Viszont ha bármit is csinálsz, ami a rendőröknek nem tetszik (lehet az egy gázolás, autólopás, stb.), akkor a térkép körül szépen elkezd egy fehér csík elindulni. Ekkor már ha a rendőrök a helyszínen érnek, akkor üldözni fognak. Ha a fehér csík körbeér, akkor jön a piros, és akkor bizony már egy egész körzetben körözni fognak (térképen pirosra váltó terület). Szóval érdemes ilyenekre is figyelni, és a legjobb, ha a HEAT szint mindkét esetben (rendőrség és bandák) nullán van, lehetőség szerint, ahogy már korábban írtam.
  • Brainpumper
    IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!!
    A hajó orrában van két gépfegyver ,azokat kell használni.
  • [Walaki]D`Lair
    1. feltölti a HP-t
  • haxoror
    nekem is mindig 4x-re állítja :(
  • haxoror
    2. semmit, ha teljesen pirosra vált akkor bebuktad
    4. szerezned kell kokaint is a raktárba :)
    borítót keresnék a játékhoz, segítenétek?
  • ent
    Lentebb már volt róla szó, mikor az alap képméret beállítás módosításátt mutatta be valaki registryben. Szerintem ezt is lehet úgybeállítani... Nálam egyébként ha átállítok vmit, akkor resinél is úgy marad.
    Pár kérdés:
    1. A kukára pisilés mire jó?:D
    2. Amikor a térkép körüli rendőri csík pirosra vált, mi módja van, hogy ne öljenek le mint az állatot?
    3. Egér érzékenysége 10-esen van és mégis 2x annyit kell tologatnom.. Miért?
    4. Az első városnegyedben mikor megszerzem a raktárt, mit lehet vele csinálni? Be kell szerezni vmilyen tewherautót vagy mi, hogy tudjak coke ot szállítani?
    5. Ha elkötök egy pénzszállítót és rámszállnak a zsaruk, utána lerázom őket, de minek ez a felhajtás ha az autóval nem tok mit csinálni... Vagy van vmi amit nemtok?

thx
  • skampi
    ez nem tom,melyik küldetés.nem tudnád pontosabban leírni?a kalózos,mikor vissza kell szerezni 1 hajót,vagyamikor szét kell lőni 1-et?
  • Viktorr
    Van gey oylan küldetés,hogy egy Yachtra kell felmenni,de először ki kell iktatni a védő hajókat is!
    Na de most annyi jön ,hogy ze lehetetlen mert felrobban a hajóm!
    Van valami jó megoldás erre a küldetésre?
  • urbijoe
    az Antialiasing beállitást mért rakja mindig játékkezdésnél vissza 4-re mikor off-ra állitom?
  • haxoror
    Nem emlékszem dobozokra, mivel voltam olyan okos hogy a nagy tatályt kilőttem így mindent füst borított, gondolom azért nem vettem észre őket :/
  • logfree
    Sikerült rájönni hogy hol van a mentés!!!
    A játék könyvtárába a "Scarface 1" fájl (81kb)
  • [Walaki]D`Lair
    Azok a dobozok baloldalt...
  • haxoror
    Tizenegyedszerre sikerült messziről is!

(hol van ott fedezék? )
  • haxoror
    Nekem meg a VIP védelem sikerült elsőre :P
  • haxoror
    Aha, ezt kipróbálom!

Mondjuk apró hiba(?) hogy az enforcer ténykedése nem a bandákat fogja vissza hanem pont hogy feltüzeli őket, szerintem fordítva jobb lenne.

Az assassin küldetéseknél meg egész egyszerűen nem bírok rájönni a lényegre!
    Ha a sniperpuskát használom és kilövöm a célpontot úgy hogy ne vegyenek észre akkor majdnem 3 percig non-stop mellémteleportálnak "bosszúszomjas bandatagok" de még akkor is amikor padlógázzal repesztek a sztrádán!
    Szal ez jár ha jól csinálom hehe

Ha viszont sima driveby-t csinálok a hangtompítós 45.-el az utca túloldaláról (ami szerintem inkább enforcer módszer mint assassin) akkor általában ad egy biztos pontot ahova utána el kell érnem és ennyi, nem üldöznek.
    Mi értelme így a snipernek?
    Néha számomra rendszertelennek tűnő alkalmakkor viszont a rendőrök üldözni kezdenek, az se akkora gond mint a "bosszúszomjas bandatagok" mert az első szöges-útzárnál nem csak az én kocsimnak hanem az összes engem üldöző rendőrkocsinak is kidurran a kereke, onnantól meg jó vagyok mert ÉN tudok sprintelni de ŐK nem!
  • [Walaki]D`Lair
    Nem utolsó sorban, így nagyobb a befolyó pénzmennyiség is...
  • [Walaki]D`Lair
    Persze, végül úgy csináltam meg...messziről lövöldözve halál...
  • hykao #848
    Már három csaj van (plusz a hajón megfűzött zenész lánytrió, akik a villám bejáratánál ácsingóznak), és most fogok az utolsó - nyolcadik - betűre lépni (8. HÍRNÉVSZINT). A csajok a TÖKÖSSÉG pontok gyarapodásával érkeznek úgymond, szóval a HÍRNÉV ettől még lehet maxon. ...szereznem kell még TÖKÖSSÉG pontokat a csajokhoz. Ha minden igaz, minél több csaj = annál magasabb egészség szint.

A STATISZTIKÁK menüpont alatt minden jól nyomon követhető. Még az is, hogy hány HÍRNÉV vagy hány TÖKÖSSÉG pont hiányzik a következő szinthez vagy a következő VÉGZET ASSZONYÁHOZ.
  • hykao #847
    Én mindig törekszem a rendőrség- és a bandák közti viszály nullán tartására. Igaz nem olcsó mulatság a bandák közti ellentétek pénzzel történő csökkentése, de így csak nagyon ritkán támadják be az üzleteimet!!!
    Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a taktikát.
    Persze az összes üzlet fel van szerelve a maximális biztonsági lehetőségekkel (biztonsági kamerák és őrök), így ha nagy ritkán betámadnak, mindig van időm odaérni, és rendet rakni.
  • hykao #846
    Ha megtalálod a megfelelő fedezéket (minél közelebb), akkor gyerekjáték a két mesterlövész kiiktatása.
  • [Walaki]D`Lair
    Én a 3 bombát elsőre hatástalanítottam :P

A 2 buzi sniperesnek meg 8 generációig visszamenőleg az összes felmenőjét felemlegettem...-.-
  • [Walaki]D`Lair
    Nyomok helyette Suffering 2-t :D

Majd holnap folytatom :))
  • [Walaki]D`Lair
    Én is, de most kicsit pihentetem :)
  • Brainpumper
    A másik amit észrevettem, hogy egy nagy biznisznél megpróbáltam dupla hasznot húzni... kinyírtam mindenkit és elvettem a cuccot. Így a következő biznisznél már nem hozták magukkal a táskát a felek hanem egy sikátorba kellett értemenni.
  • Brainpumper
    Tényleg az egyetlen dolog amiben a Vice City ütött az a kor megragadása bár ott könnyebb dolguk volt a készítőknek, ki is írták az elején hogy 1986-ban játszódik.

Érdekes hogy ekkora a kereslet (és a valóságban is az volt) a coke-ra. Nekem eszembe sem jutna hogy drogozzak. Biztos nem tudták abban a korszakban hogy milyen káros és hogy tönkremegy bele az ember.
  • haxoror
    Még csak két csaj?
    Azt hittem előrébb vagy, én most SCARF vagyok de már csak kevés kell a SCARFA-hoz
  • haxoror
    Mindettől függetlenül IMÁDOM ezt a játékot :)
  • haxoror
    Kapsz rá tökösséget és néha komoly cuccokat dobnak pénz, anyag...

NEM lesz biztonságosabb a környék a kiiktatásukkal :(
  • logfree
    akkor ez rejtély marad :(
  • haxoror
    Nem is tudom mi húzott fel jobban, Contreras két buzeráns sniperjét AK-val 100 méterről kiszedni vagy a töketlenkedés a 3 (három!) bombával :P

Ja és UTÁLOM hogy mindig amikor limot hívok rögtön jön az üzenet hogy valamit betámadtak, szal indításból új kocsit kell hívni ami megint csak idő és esélyem sincs odaérni és már nem is strapálom magam ha messze van akkor fixen el fogok késni csak még a kocsim javítására is költhetek ha a nagy sietségben megtöröm :/

Ja és a poén hogy eddig a legtöbbször a little havannai autós mozit támadták meg, az egyetlen körzet eddig ahol MINDEN ellenséges bandát kiírtottam (ahhoz képest elég aktívak, rohatt zombik :P) ja és az autós mozit amúgy is utálom mert mindig összetöröm a kocsimat a lejtőin
  • [Walaki]D`Lair
    Én is ezt kérdeztem délután...
  • skampi
    mi értelme van a bandák kiirtásának,ha attól még folyamatosan támadják az üzleteimet????
  • logfree
    senki nemtudja? :(