Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
A villában a Pimp my home a király 😊
joeperry
Nálam játszhatatlan, P4 2,4 512mb, fx5600, városban még minimumon is szaggat. Ez nevetséges, pedig alig szebb, mint a San Andreas. Ezt a játékot vártam hónapok óta, erre törölhetem le a francba...

http://joeperry.blog.hu/

A vezérlõpultban a hangbeállításoknál vedd le a hardveres gyorsítást alapra (2 csuszka). Nekem igy jött meg a hang.

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

hykao
Egyébként nekem megfelelõnek tûnik a város mérete, fõleg ha hozzávesszük a szigeteket is.

Amúgy a megvásárolt dekorációk megjelennek a villánkban vagy csak az EGZOTIKUMOK közt lehet nézegetni õket? (még nem néztem jobban körül a saját villámban...😄) Vettem már kitömött pelikánt, tigrist, Manny és Gina hamvait, s ki tudja még miket... Illetve ha modernizáljuk a kérót, akkor a berendezés változik vagy ezt is csak a fent említett menüpont alatt nézegethetjük (és csak a HÍRNEVÜNKET növeli)?

Ja, egyébként az kissé kamus, hogy Tony és Sosa angolul vakernak egymással. Nemigen életszerû, hogy két spanyol anyanyelvû ember angolul szitkozódik egymással...

UI: Rulett nincs a szerencsejátékok között? 😊
Most olvastam az IGNen a cikket , 87%-ot kapott.........<#eljen><#eplus2><#worship><#gunyos1><#mf1>
[Walaki]D`Lair
😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Lol, egyébként találkoztatok már buzikurvával? Valamelyik mólónál futottam össze eggyel bazz... Hátulról egy miniszoknyás lúvnyának tûnt, mondom odamegyek hozzá, és lököm neki a sódert, hadd menjen följebb a TÖKÖSSÉG szintem...erre megfordult és volt borostás férfipofa, férfihanggal...pfffff..... 😞
hykao
Igen, csak sok egyéb mellett ne feledjük azt sem, hogy Al Pacino már 66 éves, szóval a hangja is valószínûleg öregedett, és már nem olyan lenne, mint ezelõtt 23 éve, amikor a filmet forgatták.
De sose halljál rosszabb játékszinkronhangot...
[Walaki]D`Lair
Ja, télleg elég jó lett a szinkronhang, de azért néhányszor megüti a fülem hogy ez bizony nem Al Pacino 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Pl. Babylon Club. Itt van PÓKER, FÉLKARÚ RABLÓ és BLACK JACK is...de gondolom az összes ilyen jellegû helyen találsz. Illetve nem sokkal lejjebb említették a sportfogadást is
Hi
Szerencsejáték merre van??? Én csak pedronál talaltam 1 pokergépet...
hykao
Szerintem ahhoz, hogy igazán élvezni tudd a játékot, és meg is értsed, az kell, hogy ismerd a filmet is.
Szvsz az a játék nagy erénye, hogy sok filmbéli dolog köszön vissza + zene + Montana dumák - jól eltalált akcentusú és hanghordozású szinkronhanggal!

Valami hihetetlen mennyiségû és variációjú párbeszédet tartalmaz a játék. Csajozáskor, illetve bepofázáskor, szóváltáskor csak ritkán van ismétlõdés, és általában a párbeszédek teljesek, oda-vissza válaszolgatás zajlik, sok spanyol betétszóval és akcentussal.

Érdemes bekapcsolni a feliratozást, mert egyrészt Tony dumáit is nehéz megérteni, illetve a spanyol dumák javarésze angolul lett feliratozva.
Szóval kevés játék akad, ahol ennyi és ilyen teljes a különbözõ NPC-kkel való párbeszéd - igaz vannak hibák (pl. a sofõrt is - akivel munkákat lehet bevállalni - Tony-nak, Mr. Montanának szólítják a szerelõk, stb.)
hykao
Egészségdoboz, egészségláda vagy a térképen vércseppel jelölt "egészségügyi állomásokon", valamint egy-egy betöltés után maximummal indulsz, tehát BANK->mentés->visszatöltés.
hykao
Bizonyos pontoknál felajánlja a játék a mentést, amúgy meg a BANKOKBAN.
hykao
Lol, van MMA is a játékban? Ezt megkukkoljuk! 😊
Én amúgy a BLACK JACK-re szavazok. Abban elég nagy eséllyel pluszosan lehet távozni az asztaltól. 10-20-30 ezreket nyertem vele.
hykao
Ahogy Voltan írta, illetve ha végigolvastad a hozzászólásomat, akkor pont a kérdésedre is megtalálod a választ...(Több TÖKÖSSÉG = több FEMME FATALE = nagyobb HÍRNÉV)
Láma kérdés: esetleg meg lehet oldani, hogy vezetés közben az "úton hasalok" nézet jöjjön be (no kocsi a'la GTA III)?
[Walaki]D`Lair
Nekem pl. nagyon bejön...a Driver 3-at meg 10 perc után letöröltem a picsába...szal a 4-tõl se várok sokat...

pl. a vércsepp jelõlte helyeken
adam first
Õ félre értettük egymást mert nekem van Ps2,szal ez nekem nem gond(Driver 4).Csak kiváncsi vagyok nektek mennyire jön be a scarface tudom hogy ez Pc-s topik de azért megkérdezem minden tapasztalat számít.

Kit--Kat
Hmmm Sebhelyesarcút nagyon nem lehet kapni mostanság legálisan:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

az bõven a 3 lesz csak
már van drIVer csak ps2-re... nemtom milyen a driver, de ez bejövös

Rohamsisak
Hol lehet a health-et feltölteni?

driver 4-re még várhatsz,kezdj ezzel játszani😊
Törölt felhasználó
A bankban tudsz pénz mosni és menteni is.
adam first
Emberek egy olyan kérdésem lenne a gémmel kapcsolatban hogy érdemes-e beszereznem,mert driver4 vs. scarface között vívodok,de megmondom õszintén nekem scarface videok,képek alapján jobban bejön(Vc-re hajaz),na szóval aki játszott a gémmel,érdemes-e beszereznem?Mert nekem nagyon bejön a hangulat,lehetõségek amiket a videkoban láttam.Ja és mégvalami nem tudja valaki hogy hol lehet kapni Ps2-re a cuccost vagy elõrendelni stb?Elõre is THX.

Király a game, csak van egy kis gondom, nem tok benne menteni. Hol lehet? van valami hely mint VC-ben vagy csak auto mentés?
Törölt felhasználó
Ki hol jár amúgy?
Én 43%-on akadtam meg, Nacho hajójánál.Itt már baszott sokan jönnek ellenem 😞
Kit--Kat
Van 1 a lakókocsi szigeten is😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Voltan
Gyülekeznek a házban. Nekem már van 2 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Attól telik be a kis fehér kör a HP körül. ha teljes, akkor lehet Montana-féle tombolásba kezdeni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Törölt felhasználó
És mire is jó a Tökkösség?
Törölt felhasználó
Én most a Véres sportban fogadtam és szép sumát nyertem.
Nacho hajójában láttam elõször ilyet, kajak ketrecharc 😊
Pókeren jó sokat buktam...
hykao
Lehet, hogy nem jó felõl akarsz bemenni... 😊

Amúgy visszatérve a kurvázás témakörre, ahogy eddig lejött nekem, illetve a statisztikákból következtetve: 10 FEMME FATALE-t ("végzet asszonyát") lehet begyûjteni, akik a BALLS (talán itt magyarul "TÖKÖSSÉG"...) pontok növekedésével jönnek szépen sorban. (Azt még nem tudom, hogy mindig az aktuális lesz-e a villánkban vagy gyülekezni fognak, mert még csak az elsõt gyûjtöttem be...)
A TÖKÖSSÉG pontokat pedig sokféleképpen lehet növelni, pl. akciók során vagy vezetés közben, illetve ha csajoknak nyomjuk a sódert. (ekkor elõször a STAMINA szintünk emelkedik - a fehér körsáv a piros teli kör életerõnk körül, és ha teli a STAMINA szint, akkor utána emelkedik +125 pontonként a TÖKÖSSÉG szint. Persze csak ha a megfelelõ alanynak nyomjuk a dumát, és elég állhatatosak vagyunk...)
Gondolom a FEMME FATALE-ok begyûjtésével is a HÍRNEVÜNK nõ.

@Djemba: Értsd már meg, hogy nem a krekk lesz a te bajod. Az a 14.8 megás a jó krekk...
valaki dobja már be a no cd cracket akinek meg van mert mindenhol a 14.8 mb van fent akinek meg van légyszike

Az vmi fasza bug h nem tudok a babylon klubb-ba bemenni? ez rögtön a legelsõ küldi miután szétlõtték a házam ..oldalt van csak egy ajtó az nem nyílik..
Kösz, ez már igy is segitség, mert legalább tudom hogy akkor másnél ez a probláma nincs, ugyhogy nálam van a baj. Bár végül is nem olyan nagy probléma, csak én mindig kikapcsolom az atialiasingot mer lassítja a gépet.
Gerbill
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, nemtudom a megoldást, bocs.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Próbáljatok meg elúszni a tenger szélére, ki a pályáról(mindegy merrõl). Nem kis meglepetés fogja Tony barátunkat érni<#vigyor1>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hali, válaszolhatna már valaki arra a kérdésemre, hogy másnak is visszaállítja az atialiasing magát az alapbeállításra ujrainditáskor. Kurvára idegesítõ mindig átállítgatni.
Kit--Kat
OKOK😊

Kaszi46
ehh, most esett le! azt hittem arra gondolsz, hogy aki most játszik a játékkal, az ne nézze meg a filmet!😄DD Mondom magamban hogy mondhat valaki ekkora baromságot?😛 mostmár vágom, a fuck-os videóra értetted, hogy ne nézzék meg! bocsi a félreértésért!

*Posse*T.W.D*

amikor mégg nem tettem be a cracket akkor rákatintok és diretix hibát ír ki a crck

hykao
5 GURIGA??? 😮OO (guriga=millió) 😛
hykao
Ha lejjebb veszed a grafikai beállításokat, és utáni is ugyanúgy akad, akkor nyugtázhatjuk, hogy nem a gépigény nagy, hanem valami gebasz van nálad.
M@TriX
pl itt
http://www.dvdfutar.com/dvd_00371.html

itt az extra változat, ez meg 5 guriga, de szép darab
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2583&VID=066-302425430-49452434650280573

de a Tesco-ba is láttam már ilyen ömlesztettben.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
Tuti, hogy nem az a hibás...
naja jogos...x800gto..csak felkúrta az agyam rendesen
M@TriX
sztem gamecopyworld.com

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.