Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Próbálkozzál még...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Én kipróbálnám csak nem tudom hol és hogyan lehet õket használni. nem adott helpet a program
Nem tudtam. Mikor küldinek vége és az autóm valahol messze van, én meg egy járgány nélkül vagyok, a sofõr mellttem ácsorog, egyszerúen tab, majd újra hívom és kész.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

[Walaki]D`Lair
Még nem, én van hogy futva lehagyom, az a barom meg csak kocog utánam...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gerbill
Azt észrevettétek már, hogyha a drivert valahol ott hagyjátok, és van a közelében egy autó, akkor beszáll és jön utánunk. Én valamelyik küldetés után vettem észre, mertmrá nemvolt idõm megvárni, és beszállt egy autóba és észrevettem, hogy jön mögöttem a sárga pötty.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

[Walaki]D`Lair
Próbáld ki...

Az Enforcer meg az assasin vagy mi a neve, mire jó?
Nincs mit. Örülök hogy segíthettem.

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

Kit--Kat
Pontosan, de csak délben kezdõdnek az elõadások😛
Na de most már tényleg fekszem, csá!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ma. Már elmúlt éjfél, vagyis holnap van<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
Szóval digitális kimenetes a hangkártyád vagy sem?

...ja! már ilyen késõ van??? Tünés aludni! Holnap suli!!!
Kit--Kat
Jaja jó sokkról, lehet valamit benéztem, DE 1000x átfutottam readmet is pl. amit mondtál, nem tehetek róla, hogy valami lemaradt... CSomó olyan dolgot kellett ellenõriznema hangkártyán meg iylesmiken, amit elõtte soha nem csináltam, mert nem volt rá szükség, szóval így nem vettem észre, hogy pont ezt nem állítottam át és kimaradt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amúgy ez a muksó a kedvenc sofõröm. Tök állat szövegei vannak<#eljen>. Vagy, ha nem is állat, de ahogy mondja, na az tök jó<#eljen>. Nektek van kedvenc sofõrötök?:S

hykao
Igen, arról IS magyaráztam....de nem csak arról...
Kit--Kat
Kussss kono😄
Hyk amúgy meg nekem valami digitális kiemenetrõl magyaráztál. Meg, hogy analóg-e, meg stb. lehet már nem jutottam el idáig...

[Walaki]D`Lair
Tudod, hogy buzi...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Na elmész ám a picsába! Már napokkal ezelõtt pofáztam neked MSN-en, hogy próbálkozz a hardveres gyorsítás lejjebb vételével...de még lehet, hogy ide is beírtam...erre csak most jutott el a tudatodig??? 😛
Kit--Kat
HAllod most indítottam el, és tényleg ezen a buzi csúszkán múlottt minden.... EHHHH.......
Jambokee
- Isten vagy!!!!!
Kösziii, kösszzziii!!!
És nem mellesleg másoknak is köszönöm a segítséget, és az ötleteket, kiemelten neked is Hykao, KÖSZI!!!
Most már elkezdthetek játszani 😊

Kinek melyik a kedvenc száma?? <#banplz>
Sztem Billy Ocean : Caribbean Queen üt mindent<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
[Walaki]D`Lair
Na ezt se próbáltam még...amúgy a Big time dealerektõl beszerzett kilók után már elég tetemes összegeket tudok leakasztani, egy-egy fuvar után van hogy 1.2-1.4 millát tudok leakasztani...persze ehhez rá kell érezni arra a körbemenõ piros sávos marhaságra, hogy ne megkergetés meg lövöldözés legyen az ügylet kimenetele...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Van má' hang, vagy mi va'?
Kit--Kat
JAja amúgy a GTA3ba is csomó Scarface soundtracket dolgozták át pl. ezt a Yeyo-t, meg a She's on Fire-t, a LIPS106-re, már ha valaki emlékszik.

hykao
Na erre már nem emlékszem, de a "motyó" is gyakran használatos a szlengben a drogra, de nem pontos kifejezés, mert a "motyó" bármilyen drogra használható, a "yeyo" viszont csak a kokainra.
hykao
Ehhez kapcsolódva, én például a legtöbb pénzt a sofõrrel való autólopkodásból keresem. Némelyik verdáért közel 100 000 dodót adnak, és elég gyorsan lemegy egy csummantás.
Gerbill
A yeyo-t a szinkronban motyónak fordították.

hykao
Nem, az a "csaj" független a halálodtól, és nem bug... Látom te sem nagyon olvasod a hozzászólásokat... pl. a #617-es hozzászólásban elég részletesen ömlengek a "FEMME FATALE" témakörrõl...
Gerbill
A gránátvetõ az enforce nevû Henchman legfõbb gyilkolóeszköze. Az enforcer-t megtudod venni az exotic menüpont alatt és a bussinesbe belépve, a legaljára mész, és kiválasztod az ököl jelet.

hykao
A magyar szlengben a kokainra gyakran használják a "kóla" szót...

Egyébként meg a játékban Tony és általában a spanyol ajkúak "yeyo"-nak hívják...(azt hiszem a "yeyo" spanyolul kokaint jelent eleve is)...de ha jól emlékszem a játék zenéi közt még szerepel is Blondie-tól (Debbie Harry) a RUSH, RUSH címû szám...

"Rush rush, got the yeyo?
Buzz buzz, gimme yeyo..."
Csá mindenkinek csak érdeklödnék hogy megjöt már valakinek valamilyen mondon a hangja (játéknak)mármint akiknek eddig nem volt ?!<#lama>
warass
Tudja vki, hogy lehet-e menteni azon kívül amikor egyes küldik
végén felajánlja, és ha igen hogyan?

valami patch nincsen hozzá?

[Walaki]D`Lair
De ne így spoilerezz bazz....<#wow3>

Törölt felhasználó
Hol van ilyen gránátvatõ?

SPOILER
A nacho kinyírása után jár már valaki?A nigger adja a küldetést, egy helikopterrel felmegyek a hajóra,hatástalanítok 3 bombát, és ki kell nyírni a kapitányt ,de azon a kis helyen annyian vannak mint az oroszok, lopakodni lehetetlen, rambó módra berohanni pedig öngyilkosság...
Gerbill
Ja bocs, hogy nemjárok ilyen lezüllött helyekre.<#ravasz1>

most nem fogok veled leallni vitatkozni,menjel le barmelyik nagyobb pesti szorakozohelyre pl bed, dokk stb... bemesz a wcbe rakerdezel valakitol,hogy van kolad? es nem egy 3 deci coca colat fog a kezedbe nyomni 12 ezer fter vagy tobber
Gerbill
Amúgy a kastélyban a nõvel lehet valamit kezdeni, vagy csak dísznek van ott(mertha lehet, hazamegyek a kastélyba meglátogatni😄)

Gerbill
Az enforcer gránátvetõjével nagyon lehet irtani. Amikor az egik bandát támadtam meg vele, akkor közvetlen közlrõl lelõttem egy ellent, erre a másik legugolt amikor rácéloztam, amikor nem akkor meg megpróbált megtámadni. Kérdés, most ennyire jó az AI, hogy észlelte, hogy milyen erõs fegyver van nálam, vagy ez csak valami bug féleség?

Törölt felhasználó
Huh ez a Nacho hajója küldetés nem volt épp rövid,megizzasztott.
Gerbill
Ha az üzleteink drogigényét(demand xx%)akkor mi történik? Folyamatosan jön belõle a pénz mint a Vice City-ben?

Egyszer, mikor furikáztattam magam a városba, véletlen durr ripityára törtem egy padot ahol egy hölgyike üldögélt. Épp készülök tovább menni, erre a csaj a levegõben ül lol<#hehe>. Meg olyan is volt amikor Pedro boltját kellett megvenni, hogy megvettem és megöltek utána, mer elszúrtam egy küldit.....betöltés az elõzõ helyrõl egy banktól és kiírja Buisnessnél, hogy találkoznom kell egy csaj x helyen, ahol megtudom fûzni, hogy jöjjön a házba. Egyébként pad zúzós helyen fûztem a csajt és visszafelé vettem észre a bugot, miután leamortizáltam az ülõ alkalmatosságot<#hehe>.

Szóval, ha nem halok meg Pedro boltjának megvásárlása után, lehet, hogy fel se ajánlotta volna a csajt a játék?<#fejvakaras> Egy szexi szõkeség volt amúgy<#finom>.

Gerbill
A kóla(cola) az nem kokaint jelent. Max a Koka(Coca), ami nem más, mint a kokain alapanyaga(kokaincserje). Régebben a CocaCola is tartalmazott ilyet, errõl kapta a nevét, de késõbb kihagyták belõle, mert káros volt.

Kit--Kat
Whhááááá!!!! Ha hazaérek 1. az lesz, hogy kipróbálom!!!!

a kóla az cocaint jelent mindenhol, ezt eddig is tudtam... egybekent kosz a tobbi helpet
[Walaki]D`Lair
Ez hihetetlen...ennyire nem vágják az emberek a játékot? Én most vettem meg a Babylon klubot, meg pluszban elköltöttem vagy másfél gurigát...

[Walaki]D`Lair
A google a barátod...

Gerbill
A coke nem a kólára, hanem a kokóra(kokain) utal. Nyomd le a TAB-ot és ott az empire menüpont alatt nyisd meg a bussinest, majd ott vállald el Felix küldetéseit.

valaki egy no cd torrentet tud adni ami jó ha jól hallottam 2.6 gb valaki help

nekem is ez a helyzet
1.6 Intel ati 9550 és 512

fucking Montana és fucking radical!!! 😄

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

kerdes: most tartok ott,amiko megkene venni pdro boltjat 50ezere, de csak 38 ezrem van,eladtam az osszes kolat ami nalam volt,most hol lehet meg szerezni? vagy mivel tudok emg penzt keresni?
[Walaki]D`Lair
Megveszed a cuccokat, utána odaállsz az íróasztalodhoz és nyomod hogy Pimp My Villa vagy mi és oda rakod a megvásárolt holmikat ahova akarod...