1763
  • haxoror
    igen, volt már
  • haxoror
    Ki lehet írtani mindet de van egy-két banda ami hihetetlen hülye helyeken tanyázik, gyakorlatilag az egész körzetet be kell járni hogy mindet megtaláld...
  • Viktorr
    Nekem egyenlőre még a dvd írómban van...
  • shenmu
    Hello!Tudja valaki,hogy hova ment a játék?Köszi!
  • skampi
    talán marajdunk a témánál...
  • Thanatos
    jaj...
  • [Walaki]D`Lair
    Nyomorék ám a te kurva apád az...te kezded el pofázni ezt a faszságot úgyhogy fogjad befele...
  • Kit--Kat
    szerintem meg az a lol ami te írtál.... ha nem írják ki nem szokott 1 film alternatív jövőbe menni hasraütésszerűen... Azt kiírták, hogy 1980ban érkeznek meg.... És igen is automatikusan abban a korban játszódik 1 film amikor forgatják, ha nem jelölik meg külön kiírással, hogy de NEM....
  • hykao #904
    Hibás a logikád. Azért mert egy filmet 1983-ban forgatnak, és a cselekmény a '80-as évek elején kezdődik, az még korántsem jelenti azt, hogy a cselekmény max. '83-ig mehet a film végéig lol...ne röhögtess már...

Amúgy valaki írt valami hifi cuccról, ami szerinte inkább a '90-es éveket idézi, csak már nem emlékszem, hogy ki.
  • Kit--Kat
    Azt nem én mondtam, ez a nyomorék kezdett ezen flashelni....
    Én összességében mondtam, hogy nem jön át úgy...
    hHa 1980ban kezdődik a film, és 1983 forgatták, akkor levágós, hogy legkésőbb 83ban játszódik... Nem hinném, hogy előre mentek 4 évet hasraütés szerűen...
  • hykao #902
    Na más. Egyáltalán ki lehet írtani az összes bandát? Pl. South Beach-en kiiktattam az összes koponyát a térképen, de még mindig azt írja a STATS-nál, hogy van még 3 banda ebben a városrészben. Ezeket, hogy lehet fellelni, egyáltalán fel lehet-e?
  • [Walaki]D`Lair
    mivan?
  • hykao #900
    Azt honnan veszed, hogy 1983-ban fejeződik be a film? Én nem emlékszem semmi utalásra, amiből ez derülne ki!
    Amúgy melyik vagy milyen hifiről beszélsz, amelyik inkább a 90-es éveket idézi? Dobj egy képet! Nehogy aztán kiderüljön, hogy mégiscsak 80-as évek beli az a HI-FI cucc... :)
  • Kit--Kat
    te mi a faszt személyesked 1folytában te papagáj????
    És a FILM adaptáció adja vissza a filmit 1:1ben!!!
  • skampi
    én a banda HEAT-et kokó eladással szoktam levinni.minden 1-es sikeres üzlet -300 pont.lassabb,de legalább pénzt lehet vele keresni.
  • Gerbill
    Én se mondhattam volna "szebben":)
  • [Walaki]D`Lair
    De itt kurvára nem az a lényeg, hogy a bolt klozetjának a WC tartálya mögötti hifi torony 90-es évek beli...faszorrú...ez egy film adaptáció és a filmnek TÖKÉLETESEN visszaadja a hangulatát...
  • Kit--Kat
    1ként agyaltam azon amit Hykao fejtegetett és akkor ugrott be, hogy a film 1980ban kezdődik és 1983ban fejeződik be. Szóval ez mindenképp a 80as évek közepe, semmi képpen sem 90.... Mert mint írja a játékban 3 hónappal azután, hogy kimenekültünk a villánkból. Szerintem Vice City jobban vissza adta a 80as éveket, zenébe meg reklámokba meg mindenbe. Nagyon hiányzik az ötletesség mint pl. a reklámok amik annyira dobtak a játékon, meg a korszakot annyira visszaadták, ami igazán eddig csak a Rockstar fegyvere volt, a többiek nem ilyen kreatívak.
  • M@TriX
    no intro fix, ha kell

de valszeg a hangkártyádat sem ártana rendbe vágni...
  • haxoror
    nálam is csak pár másodperc
  • Gerbill
    Én lenyomom párszor az entert, és a Spacet, és már a kezdőképernyőn is vagyok, kb 5-6 másodperc.
  • hykao #891
    Nálam egyből tovább lehet "ütni" mindet.
  • balcooo
    Szasztok,

titeket nem idegesít hogy minden egyes game indításnál végigkell nézni a

-DVD ajánlót
    -Sierra animaciot
    -THX animaciot
    -Dolby animaciot
    -stb...

Ráadásul ha megprobalom leütni akkor csak a következőre animra ugrik a sorban, és nem egyből a scarface menü-töltő képernyőre.. Ráadasul iylen "fáziskéséssel" (kép kimerevedik, majd 5-6 masodperc utan vált pl a dvdajanlorol a sierra logora)

Emiatt effektive jo 5 perc mire eljutok a rohadt főmenüig!!
    Nincs valami billentyűkombó, hack vagy akármi amivel ez a sz*rakodas elkerülhető?

Ez is a SB Live 5.1-em miatt lehet, mint a game kozbeni bugok?
  • ent
    Egy kis érdekesség a funoknak:

Plus egy kis Tony beszólások álá eredeti:
    Fuckem'all
  • ent
    Azért egy multi gémet nyomnék vele szívesen!!!!:D
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor nyilván nincs több hely ahova teríthetnéd az anyagot...
    Nem tudok mit kúrok el, de megveszek 5 kiló kokót, elindulok, és olyan 1,5 vagy 2 milla után kiírja, hogy menjek a bankhoz, mert ennyi a küldetés.
    Amúgy 54%-nál járok.
  • hykao #885
    Shotot!
  • [Walaki]D`Lair
    bárhol ahol konténer van :)))
  • ent
    Van a második városrésznél egy világító torony, bocsi városrész neve nem jut eszembe. (De lehet, hogy bárhol). Ahol találsz kukát, nagy zöld konténereset, ott kiírja, hogy pisilj (E gomb)... Kurva nagy a mozgása, beállása ilyenkor...

KI**SZOTT jóra sikeredett a gém, enyet azért sajnálok, hogy mikor ezerrel megyek autóval, akkor az objektumokat néha csak utána tölti be a gém. Pl.: hopp egy benzinkút, durr. (4400+,1Gb,x800pro mellett)
  • [Walaki]D`Lair
    Viszont ezekszerint sokkal kevesebb a gang heat "kivásárlása", mert kevesebb bandának kell kicsengetni az összegeket...
  • haxoror
    A bahamákon növelnem kellet a hírnevemet hogy továbbléphessek ezért elköltöttem minden pénzem szal kokain vásárlásra sem maradt semmi, muszály volt mellékküldetést csinálni és nem mellékesen élvezem is a mellékküldetéseket, szerintem hatalmas ötlet hogy egy henchmen bőrébe is bele lehet bújni és a főnöknek így melózni :)

Bandaügyben meg little havannában mindet kiírtottam, downtownban még 4 maradt (ezekre nem vadáztam hanem csak beléjük futottam) de azokat is elkapom!

Little havanna kipucolása után a gang heat ami addig 50% körül volt hirtelen lezuhant nullára, ezért gondoltam hogy a kiírtásukkal megszűnnek a problémák, mostmár értem hogy ez nem így van.
    Sok téren még a sötétben tapogatózom hogy mi merre.
  • [Walaki]D`Lair
    Én már vagy 35-öt :)))
  • hykao #879
    Nekem a teljes banda HEAT több, mint 3 milla volt. (igaz én még csupáncsak két bandát írtottam ki a 83-ból...)
    Amúgy, hogy lehet kukát lehugyozni vagy mi van? :)
  • hykao #878
    Nem biztos, hogy elrontottad, lehet, hogy a küldetés sajátossága volt! Előfordul.

Biztos vagy benne, hogy az összes bandát kipucoltad??? Összesen 83 banda van!!! (kurva sok!), területenként több, mint 20!!! Időben sem kevés, több, mint 20 bandát kifingatni! (a STATS-nál megnézhetsz mindent bandák ügyében is)

Amúgy minél alacsonyabb a bandák féle HEAT szint, annál több pénz folyik be az üzletelésekből! A nagy pénz a kokóban van, higgyétek el, nem nagyon érdemes 40-50% körüli teljesítésnél már DRIVERREL, ASSASSINNAL vagy ENFOCERREL szarakodni. Ilyen szinten már egy narkós buli minimum tíz millát hoz (mindig a Bahamákra kell menni a cuccért), a többi ennek csupán töredékét...
  • [Walaki]D`Lair
    Én úgy vettem észre, hogy az enforcer-el lassabban növekszik a heat...valamint most ugyanazon a szinten vagyok mint te és a TELJES gang heat levásárlása 1.1 milla volt...szal szerintem megéri így is :) Az assasin meg a driver az már télleg hülyeség itt...
  • haxoror
    Ezt még nem néztem de van a raktáraknak valami felső határa hogy mennyi anyagot lehet bennük felhalmozni?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem is ilyen, sztem a reputation növekedéssel arányosan "drágul" az öltözéked...
  • haxoror
    Igen, a rendőrös heat-et már kiokoskodtam ezért az assassinos küldetés előtt kifizettem hogy nulla legyen, saját kocsit hívtam szal azért sem nőhetett és végig hangtompítóval lövöldöztem, mikor megfeküdt a célpont és a testőrsége akkor a minimapp körüli csík teljesen kék volt aztán kapok egy üzenetet hogy rázzam le a rendőröket és a full kék azonnal full fehérre vált és a piros kezd körbemenni rajta szal az biztos hogy nem én okoztam illetve nem a szokásos módon okoztam a visibility növekedést hanem a küldetést szúrtam el csak nem tudom hogy mi az amit elrontottam?

Ezután majd én is a heat szintek nullán tartására fogok törekedni, eddig csak a rendőrössel foglalkoztam mert a banki százalékok attól függenek (a bahamákon meg talán a bandás heattól?) és a rendőrös csökkentése feleannyi dollárba kerül mint a bandásé (elvileg lehetne egy rendőrrel fast talk-ozni is de a "T" játékban nem vagyok túl jó) a bandás szinttel meg nem foglalkoztam mert azt hittem hogy az ÖSSZES banda kipucolásával a körzetben értelmét fogja veszteni, hát nem :(

Néha meg ha a heat szintek akármiért beállnak magasra akkor elkezdek driver, enforcer, assassin küldetéseket mivel a heat nem a végtelenségig nő így a mellékküldetésekkel csak nyerhetek ilyenkor (gondolom) és ha már megszedtem magam akkor fizetem ki őket nullára megint.

Ja meg hajlamos vagyok túlköltekezni és nem marad pénzem, ilyenkor megint előkapok egy mellékküldit, a driver és az assassin többnyire 100ezer fölöt fizet.
  • hykao #873
    Amúgy a ruházat random változik, vagy módszeresen? Először csak ruhát váltottam, aztán felvettem egy napszemüveget is. Ez mindenkinél így van, vagy csak véletlenszerű? Én így nézek most ki: