27
-
#27 Valoszinu hogy ezzel fognak kemkedni. -
#26 "Egy kémiai szenzorral a vízkészletek szennyezettségének vizsgálatára használható"
Általában a szennyvíznek sokkal kisebb a felületi feszültsége, tehát elég lenne egy merülés-szenzor is.. :)
-
SniperWolf #25 Hát,nem tudom... Biztos,valami perverz nuddista strand megfigyelésére készítették... Lányok,ne engedjetek semmi bogarat,közel magatokhoz!!! -
#24 loál -
#23 Találtak = csináltak -
#22 De találtak már olyat, ami vezeti. -
asdefge #21 #6: Robocop, nem vagy hülye, az én tanárom is pont ezt mondta, csak vagy 35 éve. Meg aztán ha kidöglöttem a vízpartra a saját szemecskéimmel láthattam a molnárkákat futni és állni is. Sőt, napsütésben, sekély víz fölött a fenéken még a felületi feszültség szivárványos vonalai is látszottak. Kikergetném ezeket a zseniket a zöldbe, kezükbe adnék egy Öveges féle fizika könyvet, az ajtót meg rájuk zárnám, vissza ne jöjjenek... -
bthom #20 Mert az full műanyag tudtommal nem vezeti az áramot! -
Noffir #19 Igen, elfelejtkezhetnének már a fémalapú robotokról. Minek is acélból lennie a lábaknak, ha úgyis műanyaggal vannak beborítva? -
Stewe #18 Nekem a kép láttán a Mátrixos kütyü ugrott be, amit a csákó testébe pakoltak.
Először a vizen, majd bennünk.... -
Xantia #17 Hogyan mérhet bármit is a robot, hacsak mozgató rendszere van? Lehet ez robotnak nevezni? Mert akkor az autóm is robot... -
Shadow_THH #14 szegény Jézus, most megin találhat ki valami újat! -
Myron #13 LOL -
#12 az én robotba a robot képtelen rá :D -
Piscator #11 Gugger: 3. kép alatti szöveg, pl:"Klikk ide!
Egy kémiai szenzorral a vízkészletek szennyezettségének vizsgálatára használható "
Lang: én ezt nem írtam volna be, szégyeld magad! -
kukacos #10 Robocop nem a felületi feszültség a "trükk", hanem az, hogy hogyan haladnak. Bár ebből a leírásból nem igazán lehet megérteni. -
robocop #6 "Sitti prototípusa különösen annak fényében jelentős, hogy a kutatók egészen a múlt évig nem igazán ismerték a rovarok vízen járásának elvét."
Most vagy én vagyok hüje, vagy az amerikaiak, de én úgy emléxem, hogy a biosz tanárom is valami felületi feszültségről beszélt annak idején ezzel kapcsolatban, úgy jó 10 évvel ezelőtt. Említést sem tett olyan ostoba elméletekről, hogy folyamatos mozgás kell hozzá. -
Cat #5 sztm a tömegével van gond, 1 gramm nagyon sok, legalábbis kétlem az igazi bogár hogy ilyen súlyos lenne -
milan #4 10 évvel ezelött nem tudtam volna ilyet csinálni, szvsz talán még 10 év múlva tudják megvalósítani ezeket az ötleteket amit leírtak. -
#2 hááát...ahogy nézem azért még van mit fejleszteni..nagyon rezeg a léc azoknál a lábaknál...épphogy nem törik meg a felületi feszültséget, míg a kisbogarak vígan fickándoznak a vízen, ez sztem alig mer mozogni :D -
milan #1 Aranyos, természetes körülmények között nem hiszem hogy megmaradna.