686
A Microids új játéka: Still Life
-
#606 Hát, valóban... ha nem más, valami szótárral, de akkor is küzdenék már szívesen vele.
Nagyon érdekel, mit tartogatnak a fejlesztők nekünk!
-
Alias91 #605 Igen forditás bevallom benéztem.
Viszont a dátum?
Legalább a játék meg lenne már legalább németül akkor legalább mindenki boldog lenne..... -
#604 Csak hogy ne legyen félreértés, vagy vita:
Tőlem kérdezte, hogy fordítom-e majd, mert az első részt én fordítottam és tettem közkinccsé.
kirol az elsők közt játszotta végig - emlékeim szerint, hú de rég volt! - az SL-t, szóval, ő bizonyosan tudja, hogy 2005-ben jelent meg az első epizód.
-
Alias91 #603 "Kedves" Kirol!!!!!
Igazán megtanulhatnál olvasni... A legelső hsz-em az volt hogy a játék 2 nap múlva megjelenik (olvashatod 592 hsz-ben) erre te megkérdezted, hogy fordítom is???? Erre én azt írtam, hogy magyar felirattal fog megjeleni de azt NEM IRTAM HOGY MIKOR!!!!
Mielőtt elkezded oltani az embert, hogy mit miért ír:
Ne is zavarjon hogy április 16-án az első rész jelent meg még 2005-ben.....
De mint olvashatod, német nyelven már kapható az, hogy HA te nem tudsz németül az meg magánügy
-
#602 Rossz hírem van:
Still Life 2 is in development at Gameco Studios and is being produced fully in real-time 3D. The game is due to be released on PC in Q2 2009.
-
#601 Még csak NÉMET nyelven kapható, 30 €
-
#600 Ha te se látod sehol,akkor miért írtad, hogy magyarul jön?
(Amúgy holnap, ill. MA még nem is április 16 lesz/van.) -
Alias91 #599 Sajna és sem láttam sehol. Viszont ha nem jelenne meg holnap akkor legalább lenne rola valami a neten itt a forumon is lehet olvasni hogy holnap fog megjeleni, és több honlapon is olvastan (google a barátunk)
viszont arrol hogy holnap magyar felirattal fog megjeleni arrol még nem találtam semmit, de az biztos hogy egyszer megfog -
#598 Én egyetlen itthoi terjesztő honlapján sem találtam - sem a megjelenés előtti, sem a megrendelhető termékek között.
-
Alias91 #597 Fordításra nem lesz szükség mert én úgy tudom, hogy magyar felirattal fog megjelenni -
#596 Akkor fordítod is majd? -
Alias91 #595 Már csak 2 nap és megjelenik a játék!!!! -
#594 Hát ja, az tök jó lesz, már nem is kell sokat aludni rá. -
#593 Már nagyon várom!
[Rettenetesen érdekel, ki az az illető, aki Victoria vendége lett az első rész végén...!]
-
#592 Still Life 2 - Tavaszi megjelenés és barátságos gépigény
A Microids 2005-ös thrillerje elvarratlan szálakkal végződött. Épp itt az ideje, hogy kiderüljön az igazság.
Chavalier, 2009. január 8., 09:39
Címkék: still life, folytatás, sorozatgyilkos, megjelenési dátum, gépigény
Kapcsolodó játékok: Still Life 2
Amennyiben minden úgy zajlott volna (sosem szokott), ahogy azt a fejlesztők és a kiadó eredetileg tervezte, akkor őszi-téli számaink valamelyikében (szigorúan 2008-ról van szó) alaposan kiveséztük volna Victoria McPherson újabb kalandját. A fejlesztés azonban nem zajlott zökkenőmentesen, vagy csak a határidő megállapításánál számolták el magukat a franciák, hiszen a játék megjelenése áttolódott 2009-re, azaz jelen évre. Előbb a tavasz, majd a nyár röppent fel, mint lehetséges, a megjelenést körülírandó időintervallum, de végre sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.
A németországi kiadást és terjesztést végző Rondomedia ugyanis közölte a germán sajtó munkatársaival, hogy az általa forgalmazott Still Life 2 megjelenésének napja március 30. Hurrá!
Hogy még nagyobb legyen az öröm, a honlapon elérhetővé tették a játék gépigényét (sejtésem szerint a minimumról van szó), ami barátok közt sem tűnik soknak.
- Windows® XP/VistaTM
- 1,5 GHz Intel Pentium® 4
- RAM 512 MB
- Video Card 128 MB DirectX® 9 Compatible
- Disk Space 4 GB Free -
#591 Új Trailer:
-
Bucsek #590 üdv. most akadtam a játékra és eléggé bejön, csak mellékesen kérdezném h a felbontást valahogy meglehet e változtatni :) -
#589 De várom már! -
#588 Still Life 2 - Egyre távolabb tőlünk
Ahelyett, hogy csökkenne a megjelenésig várakozással töltendő idő, újabb hosszú hónapokkal nő a legújabb hírek szerint.
Sokak kedvenc kalandjátékának folytatása az eredeti tervek szerint legkésőbb a karácsony nagy hacacáré kellős közepén jelent volna meg, s kelt volna birokra olyan óriásokkal, mint a Far Cry 2, vagy a Red Alert 3. (Mielőtt bárki hurrogni kezdene, hogy "Áááá, úgysem lenne esélye." emlékeztetném a nagyérdeműt, hogy a kalandjátékokra több százezer, esetenként millió feletti játékos szokott kíváncsi lenni, szóval hátrébb az agarakkal!)
Eme rövid intermezzo után, amiből némi elfogultság is kihallatszik
ideje szót ejtenem arról, hogy miért került be újra híreink közé a
Victoria McPherson FBI ügynök főszereplésével készült történet. Csúszik.
Tudom, írtunk már róla, hogy csak jövőre jelenik meg, de akkoriban még úgy szólt a fáma, hogy legkésőbb tavasszal. No, időközben már nyárról dalolnak a verebek, ami egyrészt meglehetősen szomorú, mert már szeretnénk elkapni a sorozatgyilkos grabancát. Másrészt viszont lesz mivel játszanunk a 2009. esztendő uborkaszezonja során is.
Hangyányit árnyalja az esetet, hogy a második halasztást az amerikai kiadó (Encore) jelentette be, így még az is előfordulhat, hogy mi, európaiak előbb kapjuk kézhez a Still Life 2-t. (GS)
Hurrá! :( -
#587 Hát én is az vagyok, de végül is nem olyan sokkal halasztották el. -
#586 Szomorú vaok :( -
#585 "Sajnos a fejlesztőknek nem sikerült megfelelő tempóban haladni, ezért kénytelenek voltak elhalasztani a megjelenést, s leghamarabb csak 2009 elején kerülhet a boltok polcaira a játék." -
#584 A Still Life 2 elvileg 2008 November 4-én fog megjelenni. -
#583 Várjuk! De jó lenne egyből magyarul jönne ki :) -
#582 Egy kis videó:
-
endiboy #581 én ezt értem, hogy fel kellene mászni, és hogy mivel, mint lentebb is irtam, a gondom az, hogy akárhogyan kattintgatok a fadarabra meg a kötélre, sehogy se kombinálja öket, ha meg simán az állványra kattintok, azt mondja, oda kellene felmászni :) -
lepike #580 Nem nem, azt a két dolgot kombinálni kell és az állvány tetejére kattintani a két ablak közé. Utána jön a bejátszás amint felmászik. Ha jól emlékszem akkor az lánc és fadarab, de nem biztos. -
#579 Asszem itt csak egyszerűen kell felmászni. Szal azok a kellékek, majd vissza/le felé kellenek. -
endiboy #578 -
#577 Hű! Képet, mert így nem ugrik be. -
endiboy #576 elakadtam, igy megnéztem végigjátszást, de most se megy
ott vagyok mikor fel kellene másznom a nyomozó irodájába, megvan a kötél, megvan a fadarab, de a fenének se tudom kombinálni öket..hogyan kell? ennyire béna nem lehetek :) -
#575 Akkor remélem az elején ki fog. Vagy húzzák szerintetek -
#574 Szerintem nem. -
#573 Ugyen az 1.rész végén nem tudtuk meg, h ki a gyilkos -
#572 A GK-n még csak most jöttek rá, hogy készül a játék. Jól informáltak. :D
Still Life 2 bejelentés és képek
A 2005-ben megjelent Still Life remek kikapcsolódást nyújtott a point&click játékok kedvelőinek. Nagyszerű történet, szeretnivaló főhős és szemkápráztató látvány várta a játékosokat. A mai napon végre bejelentették, hogy készül a folytatás, amelyben ismét a nyomozónő szerepébe bújhatnak a játékosok, hogy Észak-Amerika legbonyolultabb és legvéresebb bűnűgyeit oldják meg. A történet szerint az FBI nyomozó kénytelen egy elvetemült sorozatgyilkos után nyomozni, aki elrabolt egy újágírót, Palome Harnandezt. Mint az előző részben, itt is két karaktert irányíthatunk majd, az említett újságírót, akit fogságban tart a gyilkos, valamint az FBI ügynököt, Victoria McPhersont. Ezzel a módszerrel a játékosok egyszerre próbálhatják ki, hogy milyen egy őrült elől menekülni, valamint nyomozni az elrabolt nő után. A fejlesztésről a Gameco Studios gondoskodik, a megjelenés pedig november folyamán várható. GK
-
Csoder #571 "3D-s motort heggeszt"
he?
mivan a festett hátterekkel?
vagy egyáltalán nem is pointandclick lesz?
:(
-
Zaladár #570 Végre, mennyit kellett erre várni. És még mennyit kell. :) -
#569 Készül a Still Life 2!
Két hosszú évnyi várakozás után végre kiderült, hogy folytatódik a remek kalandprogram, a Still Life.
Az anyagi nehézségek miatt feledésbe merült Microids két év vegetálás után újra erőre kapott, és a Still Life 2-vel kíván berobbani a köztudatba. Az elsősorban kalandjátékokra specializálódott gárda a folytatáshoz egy gyönyörű 3D-s motort heggeszt, a történet pedig ismét egy sorozatgyilkos utáni elkeseredett hajszába csöppent minket. Victoria McPherson profilozó mellett immáron egy újságíró, Paloma Hernandez is játszható karakter lesz, mindketten saját stílusukban próbálják felgöngyölíteni az ügyet. A Still Life 2-n egyébként már június óta szorgosan dolgozik a GameCo Studios csapata, a megjelenés pedig 2008. novemberben várható PC-n. (GS) -
#568 Sziasztok. Hátha erre néz még valaki. Istenszuper játék ez a Still Life de most elakadtam és lassan a hajamat tépem. Gus utsó fejezetében vagyok. A csatornában van az a szerkezet amibe el kell helyezni a gyűrűket majd a kulcsot a legfelső sorba kell rakni. Ez nagy nehezen sikerült is. De utána semmi. :( Néztem végigjátszást is már és azt írja hogy a kulcsnak a legfelső sorban kell lennie és ott is van. Elnézhettem valamit? Köszi a válaszotokat.
-
CSViktor #567 Szevasztok 1 kis segitségre lenne szükségem.
Ott vagyok amikor a nagyfaterral vagyok a roncstelepen és megkerget a kutya.Na most megtaláltam a daru másik felén a kezelö panelt de akármit csinálok nem mozdulnak + sehogyan a karok.Ha tudtok segitsetek gyorsan.
Előre is köszike!