Still Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dracula Origin:
http://data.hu/get/1354995/hu.pak.html
A letöltött fájlban a "hu"-t írjátok vissza "en"-re,az eredetit pedig törölni kell.
Azért írtam ide,mert SG-n csak 2008-as HSZ-okat találtam...
Ezért várom a Retail dobozost.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
Jelenleg 20 seeder van,a "0" seeder nem igaz!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értem ezalatt a fordítást...
Szóval, majd otthon megnézem egy install extractorral a belsejét.
Avast nem jelzett - így talán nem virnyó.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Neki megvan a német ajkú verzió... hátha lehet kezdeni valamit az egésszel.
Amennyiben magyarul jelenik meg a játék, az sem mostanában lesz...
Megjelenik nálunk (magyarul vagy nem magyarul)?
Fordítható, ha nem jelenik meg magyarul?
A seeder "0" nem igaz,legalább 30 seeder van.
Az editort úgy írták nekem.
Amúgy ha németül tényleg kijött, akkor lassan valahol csak fellelhetõ lesz és megtudjuk nézni, fordítható e könnyen, vagy sem.
Az elsõt simán lehetett, vagy csak szerkesztõvel? Már nem emlékszem rá.
(Ezt a részt már Imikének írtam, csak 1 hsz-ben nem lehet 2-re hivatkozni.)
Remélem, hogy akkor (április 16) tényleg meg fog jelenni, és azt már nem tolják el.
Sajna addig még jó pár nap van....<#rinya>#rinya>
Still life forever!!!
Nagyon érdekel, mit tartogatnak a fejlesztõk nekünk!
Viszont a dátum?
Legalább a játék meg lenne már legalább németül akkor legalább mindenki boldog lenne.....<#vigyor2>#vigyor2>
Tõlem kérdezte, hogy fordítom-e majd, mert az elsõ részt én fordítottam és tettem közkinccsé.
kirol az elsõk közt játszotta végig - emlékeim szerint, hú de rég volt! - az SL-t, szóval, õ bizonyosan tudja, hogy 2005-ben jelent meg az elsõ epizód.
Igazán megtanulhatnál olvasni... A legelsõ hsz-em az volt hogy a játék 2 nap múlva megjelenik (olvashatod 592 hsz-ben) erre te megkérdezted, hogy fordítom is???? Erre én azt írtam, hogy magyar felirattal fog megjeleni de azt NEM IRTAM HOGY MIKOR!!!!
Mielõtt elkezded oltani az embert, hogy mit miért ír:
Ne is zavarjon hogy április 16-án az elsõ rész jelent meg még 2005-ben.....
De mint olvashatod, német nyelven már kapható az, hogy HA te nem tudsz németül az meg magánügy
Still Life 2 is in development at Gameco Studios and is being produced fully in real-time 3D. The game is due to be released on PC in Q2 2009.
(Amúgy holnap, ill. MA még nem is április 16 lesz/van.)
viszont arrol hogy holnap magyar felirattal fog megjeleni arrol még nem találtam semmit, de az biztos hogy egyszer megfog
A Microids 2005-ös thrillerje elvarratlan szálakkal végzõdött. Épp itt az ideje, hogy kiderüljön az igazság.
Chavalier, 2009. január 8., 09:39
Címkék: still life, folytatás, sorozatgyilkos, megjelenési dátum, gépigény
Kapcsolodó játékok: Still Life 2
Amennyiben minden úgy zajlott volna (sosem szokott), ahogy azt a fejlesztõk és a kiadó eredetileg tervezte, akkor õszi-téli számaink valamelyikében (szigorúan 2008-ról van szó) alaposan kiveséztük volna Victoria McPherson újabb kalandját. A fejlesztés azonban nem zajlott zökkenõmentesen, vagy csak a határidõ megállapításánál számolták el magukat a franciák, hiszen a játék megjelenése áttolódott 2009-re, azaz jelen évre. Elõbb a tavasz, majd a nyár röppent fel, mint lehetséges, a megjelenést körülírandó idõintervallum, de végre sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.
A németországi kiadást és terjesztést végzõ Rondomedia ugyanis közölte a germán sajtó munkatársaival, hogy az általa forgalmazott Still Life 2 megjelenésének napja március 30. Hurrá!
Hogy még nagyobb legyen az öröm, a honlapon elérhetõvé tették a játék gépigényét (sejtésem szerint a minimumról van szó), ami barátok közt sem tûnik soknak.
- Windows® XP/VistaTM
- 1,5 GHz Intel Pentium® 4
- RAM 512 MB
- Video Card 128 MB DirectX® 9 Compatible
- Disk Space 4 GB Free
Ahelyett, hogy csökkenne a megjelenésig várakozással töltendõ idõ, újabb hosszú hónapokkal nõ a legújabb hírek szerint.
Sokak kedvenc kalandjátékának folytatása az eredeti tervek szerint legkésõbb a karácsony nagy hacacáré kellõs közepén jelent volna meg, s kelt volna birokra olyan óriásokkal, mint a Far Cry 2, vagy a Red Alert 3. (Mielõtt bárki hurrogni kezdene, hogy "Áááá, úgysem lenne esélye." emlékeztetném a nagyérdemût, hogy a kalandjátékokra több százezer, esetenként millió feletti játékos szokott kíváncsi lenni, szóval hátrébb az agarakkal!)
Eme rövid intermezzo után, amibõl némi elfogultság is kihallatszik
ideje szót ejtenem arról, hogy miért került be újra híreink közé a
Victoria McPherson FBI ügynök fõszereplésével készült történet. Csúszik.
Tudom, írtunk már róla, hogy csak jövõre jelenik meg, de akkoriban még úgy szólt a fáma, hogy legkésõbb tavasszal. No, idõközben már nyárról dalolnak a verebek, ami egyrészt meglehetõsen szomorú, mert már szeretnénk elkapni a sorozatgyilkos grabancát. Másrészt viszont lesz mivel játszanunk a 2009. esztendõ uborkaszezonja során is.
Hangyányit árnyalja az esetet, hogy a második halasztást az amerikai kiadó (Encore) jelentette be, így még az is elõfordulhat, hogy mi, európaiak elõbb kapjuk kézhez a Still Life 2-t. (GS)
Hurrá! 😞