Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ha ez az amire gondolok, az király!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt van nektek még 1 ajándék,talán érdekel valakit.
Dracula Origin:
http://data.hu/get/1354995/hu.pak.html
A letöltött fájlban a "hu"-t írjátok vissza "en"-re,az eredetit pedig törölni kell.
Azért írtam ide,mert SG-n csak 2008-as HSZ-okat találtam...
IMYke2.0.0.0
Köszi srácok. Csak sajna, nekem 1 hónap lenne, mire lejönne... 😊
Ezért várom a Retail dobozost.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
Errõl én nem tudtam.Ez szuper!

http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
Jelenleg 20 seeder van,a "0" seeder nem igaz!!!
#611HSZ.Német mûködõ verzió.DT-ban kell hagyni az image-t...
IMYke2.0.0.0
Most már csak a játék kellene 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A dokumentumok is és a felirat is angol és úgy tûnik,hogy ez nem egyéni alkotás.
Értem ezalatt a fordítást...
Mûködik...<#buck>
IMYke2.0.0.0
Ehh. A telepítés nem sikerül - mert ugye nincs meg a játék... a végén lefutó DOS parancs olyan gyors, hogy nem is látom .
Szóval, majd otthon megnézem egy install extractorral a belsejét.

IMYke2.0.0.0
Köszi. Kivételesen, most le tudtam kapni a RS-rõl...
Avast nem jelzett - így talán nem virnyó.

kirol
Ez egy kicsi fájl! 0,7 mb.
Letöltés ITT

Remélem nem vírus, vagy ilyesmi, abból elegem van! 😊

IMYke2.0.0.0
Polcra fel tudod tenni? Hátha lehet kezdeni valamit vele... magyarításilag.

kirol
Tuti, mert én olvastam, hogy lehet?!

Van valami ilyen: Still.Life.2.GERtoENG.by.DarkVash.exe

szotyimutyi
Ühüm...Muszáj lesz! 😊

IMYke2.0.0.0
Reméljük, nem kell sokat várni, s kapható lesz baráti áron itthon is.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információt. Akkor nem is erõlködöm a warez beszerzésével - marad a legális 😊

szotyimutyi
Sajnos nem. Egy barátomnál megnéztük.😞 Reméljük, nem sokat kell várni az angolra!

bogyoka
Nekem is meg van a játék, a 2. része, de a kezdésnél kidob az asztalra, pedig nagyon szeretnék vele játszani.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

IMYke2.0.0.0
Állítólag, angolul is lehet telepíteni...

sziasztok én most játszom a 2. résszel igaz németül van😞kicsit elakadtam ha valaki játszik vele majd segithetne. annál akadtam el ahol az ügynöknõnek ellenszert kell adni és nem tudok rájönni hogy kell össze kutyulni.ha valaki tud segiteni légyszi irjon ide vagy a : [email protected] cimre elöre is köszi😄

IMYke2.0.0.0
Tom Evin-nek elküldtem az elsõ részhez készült editort.
Neki megvan a német ajkú verzió... hátha lehet kezdeni valamit az egésszel.
Amennyiben magyarul jelenik meg a játék, az sem mostanában lesz...

Most akkor lehet tudni, hogy mi a helyzet a 2. résszel?
Megjelenik nálunk (magyarul vagy nem magyarul)?
Fordítható, ha nem jelenik meg magyarul?

kirol
És a hiedelmek szerint van benne angol felirat is.

Bocs,csak annyit még,hogy mûködik rendesen...
http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
A seeder "0" nem igaz,legalább 30 seeder van.
IMYke2.0.0.0
Az elsõ részt csak buherátorral lehetett. A játék megjelenését követõen, fél év múlva került az *.sl fájl támogatás néhány játék extractorba (MultiEx, Game Extractor és Dragon UnPacker).
Az editort úgy írták nekem.

kirol
Ok!<#integet2>

Amúgy ha németül tényleg kijött, akkor lassan valahol csak fellelhetõ lesz és megtudjuk nézni, fordítható e könnyen, vagy sem.

Az elsõt simán lehetett, vagy csak szerkesztõvel? Már nem emlékszem rá.
(Ezt a részt már Imikének írtam, csak 1 hsz-ben nem lehet 2-re hivatkozni.)

Bocsi, mégegyszer.
Remélem, hogy akkor (április 16) tényleg meg fog jelenni, és azt már nem tolják el.
Sajna addig még jó pár nap van....<#rinya>
Still life forever!!!

kirol
Hát erre, hogy ki hogyan tud olvasni inkább nem is részletezném ki a véleményemet.

Amúgy meg:

IMYke2.0.0.0
Hát, valóban... ha nem más, valami szótárral, de akkor is küzdenék már szívesen vele.
Nagyon érdekel, mit tartogatnak a fejlesztõk nekünk!

Igen forditás bevallom benéztem.
Viszont a dátum?
Legalább a játék meg lenne már legalább németül akkor legalább mindenki boldog lenne.....<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Csak hogy ne legyen félreértés, vagy vita:

Tõlem kérdezte, hogy fordítom-e majd, mert az elsõ részt én fordítottam és tettem közkinccsé.
kirol az elsõk közt játszotta végig - emlékeim szerint, hú de rég volt! - az SL-t, szóval, õ bizonyosan tudja, hogy 2005-ben jelent meg az elsõ epizód.

"Kedves" Kirol!!!!!
Igazán megtanulhatnál olvasni... A legelsõ hsz-em az volt hogy a játék 2 nap múlva megjelenik (olvashatod 592 hsz-ben) erre te megkérdezted, hogy fordítom is???? Erre én azt írtam, hogy magyar felirattal fog megjeleni de azt NEM IRTAM HOGY MIKOR!!!!
Mielõtt elkezded oltani az embert, hogy mit miért ír:
Ne is zavarjon hogy április 16-án az elsõ rész jelent meg még 2005-ben.....
De mint olvashatod, német nyelven már kapható az, hogy HA te nem tudsz németül az meg magánügy

IMYke2.0.0.0
Rossz hírem van:

Still Life 2 is in development at Gameco Studios and is being produced fully in real-time 3D. The game is due to be released on PC in Q2 2009.

IMYke2.0.0.0

kirol
Ha te se látod sehol,akkor miért írtad, hogy magyarul jön?

(Amúgy holnap, ill. MA még nem is április 16 lesz/van.)

Sajna és sem láttam sehol. Viszont ha nem jelenne meg holnap akkor legalább lenne rola valami a neten itt a forumon is lehet olvasni hogy holnap fog megjeleni, és több honlapon is olvastan (google a barátunk)
viszont arrol hogy holnap magyar felirattal fog megjeleni arrol még nem találtam semmit, de az biztos hogy egyszer megfog

IMYke2.0.0.0
Én egyetlen itthoi terjesztõ honlapján sem találtam - sem a megjelenés elõtti, sem a megrendelhetõ termékek között.

Fordításra nem lesz szükség mert én úgy tudom, hogy magyar felirattal fog megjelenni

kirol
Akkor fordítod is majd?

Már csak 2 nap és megjelenik a játék!!!!

Vass Gábor
Hát ja, az tök jó lesz, már nem is kell sokat aludni rá.

IMYke2.0.0.0
Már nagyon várom!

Vass Gábor
Still Life 2 - Tavaszi megjelenés és barátságos gépigény
A Microids 2005-ös thrillerje elvarratlan szálakkal végzõdött. Épp itt az ideje, hogy kiderüljön az igazság.
Chavalier, 2009. január 8., 09:39
Címkék: still life, folytatás, sorozatgyilkos, megjelenési dátum, gépigény
Kapcsolodó játékok: Still Life 2
Amennyiben minden úgy zajlott volna (sosem szokott), ahogy azt a fejlesztõk és a kiadó eredetileg tervezte, akkor õszi-téli számaink valamelyikében (szigorúan 2008-ról van szó) alaposan kiveséztük volna Victoria McPherson újabb kalandját. A fejlesztés azonban nem zajlott zökkenõmentesen, vagy csak a határidõ megállapításánál számolták el magukat a franciák, hiszen a játék megjelenése áttolódott 2009-re, azaz jelen évre. Elõbb a tavasz, majd a nyár röppent fel, mint lehetséges, a megjelenést körülírandó idõintervallum, de végre sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.
A németországi kiadást és terjesztést végzõ Rondomedia ugyanis közölte a germán sajtó munkatársaival, hogy az általa forgalmazott Still Life 2 megjelenésének napja március 30. Hurrá!
Hogy még nagyobb legyen az öröm, a honlapon elérhetõvé tették a játék gépigényét (sejtésem szerint a minimumról van szó), ami barátok közt sem tûnik soknak.
- Windows® XP/VistaTM
- 1,5 GHz Intel Pentium® 4
- RAM 512 MB
- Video Card 128 MB DirectX® 9 Compatible
- Disk Space 4 GB Free

kirol
Új Trailer:

üdv. most akadtam a játékra és eléggé bejön, csak mellékesen kérdezném h a felbontást valahogy meglehet e változtatni 😊
ffxi
De várom már!

Fákjúal!

kirol
Still Life 2 - Egyre távolabb tõlünk
Ahelyett, hogy csökkenne a megjelenésig várakozással töltendõ idõ, újabb hosszú hónapokkal nõ a legújabb hírek szerint.

Sokak kedvenc kalandjátékának folytatása az eredeti tervek szerint legkésõbb a karácsony nagy hacacáré kellõs közepén jelent volna meg, s kelt volna birokra olyan óriásokkal, mint a Far Cry 2, vagy a Red Alert 3. (Mielõtt bárki hurrogni kezdene, hogy "Áááá, úgysem lenne esélye." emlékeztetném a nagyérdemût, hogy a kalandjátékokra több százezer, esetenként millió feletti játékos szokott kíváncsi lenni, szóval hátrébb az agarakkal!)

Eme rövid intermezzo után, amibõl némi elfogultság is kihallatszik
ideje szót ejtenem arról, hogy miért került be újra híreink közé a
Victoria McPherson FBI ügynök fõszereplésével készült történet. Csúszik.
Tudom, írtunk már róla, hogy csak jövõre jelenik meg, de akkoriban még úgy szólt a fáma, hogy legkésõbb tavasszal. No, idõközben már nyárról dalolnak a verebek, ami egyrészt meglehetõsen szomorú, mert már szeretnénk elkapni a sorozatgyilkos grabancát. Másrészt viszont lesz mivel játszanunk a 2009. esztendõ uborkaszezonja során is.
Hangyányit árnyalja az esetet, hogy a második halasztást az amerikai kiadó (Encore) jelentette be, így még az is elõfordulhat, hogy mi, európaiak elõbb kapjuk kézhez a Still Life 2-t. (GS)

Hurrá! 😞

Vass Gábor
Hát én is az vagyok, de végül is nem olyan sokkal halasztották el.