686
A Microids új játéka: Still Life
  • csgj
    lehet vhogy 1024x768-ra állítani a felbontást?
  • Csoder
    Nem tudok róla, de mostanában biztos nem.
  • detoxic
    Köszi,már megvan ;)Végigvittük...Lesz 2-ik rész?
  • Csoder
    Nézd a képeket. :)
  • detoxic
    Sziasztok!
    A robotos-lézeres szobában vagyok,elég jól sikerül kikerülni a lézereket,de nem értem hogy hol kell kikapcsolni a sugarakat.
    Valaki segítsen ha tud.....Előre is köszi ;)
  • Lenina

Still Life Végigjátszás
  • Lenina
    Szedd le a képet a belépőkártyáról, és tedd a helyére a saját fényképedet, miután apa házából elhoztad a fényképedet magadról. A fényképedet azon az asztalon tudod méretre vágni, ahol az ujjlenyomatokat is csináltad az irodában. Miután a fényképedet rátetted a kártyára, fóliázd be az igazolványt. Egyébként van végigjátszása a Still Life-nak. Ha itt a fórumban nem találod a linket (szerintem itt kell lennie), akkor végső esetben beírod a google keresőjébe, hogy still life végigjátszás, és tuti, hogy megtalálod.
  • Dragooon #559
    valaki segítsen!
  • Dragooon #558
    én is most játszom a játékkal, nagyon tetszik :D
    két dolgot nem értek:
    a csaj nagyapja egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki teljesen ugyan azt csinálja, amit Hasfelmetsző Jack tett Londonban 1888-ban, csak ugye más helyszínen. (sztem ő is volt :D)
    a csaj szintén egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki hasonlít egy régen élt alakra, mégpedig Vetkőztetős Jack-re, aki szinte ugyan azt csinálta mint a másik Jack, azzal a kivétellel, h a prostituáltakat a temzébe dobta ruha nélkül. na mindegy
    a kérdés: a játékkészítők ezt a két személyt akarták megformálni más helyszíneken? ^^ (és talán más időben, mert vetkőztetős jack 1964-65ben tevékenykedett és a játékban található felszerelések pl számítógépek, nem hiszem h voltak még akkor)
    egyébként nagyon jó a játék, csak nem tudok bemenni abba a házba (vmi pirosbigyó) mert elállje egy fehérnéger csávó az utamat és nem tudom neki felmutatni a kész kártyát (amin rajta van a kép is). na jó! remélem valaki tud segíteni és megválaszolja az előbb feltett kérdésemet is!
  • Pemp
    Gratulálok ügyi vagy,h sikerült továbbjutnod, tom mekkora örömöt okoz.
  • ffxi
    Ja, akkor fer, mert gyanítottam, hogy nem akartatok elmondani nekem. Akkor lehet elmélkedni, sztem azért nem derült ki a gyilkos, mert a fejlesztők folytatást akarják. Ha lesz zsozsó. Várom naon.
  • Pemp
    Szia! Még a múltkor írtad,h nem jöttél rá ki a gyilos, sztem erre senki se jött rá, legalábbis énis csatlakozom hozzád,de nekem nagyon erős gyanúm van Vic pasijára. Habár nemrég láttam a Fűrész2-t és lehet,h ez csak annak köszönhető de arra is gondoltam,h a gyilkos szerzett magának egy tanítványt,aki amíg ő a bezárva van csak gyilkolásszon.
  • ffxi
    Ügyeskedni kell velük, ajánlatos bill-vel megcsinálni. Ja, hogy nem látod a lézereket? Poroltó a parkolóban van.
  • dome1976
    A honlapon nem találtam segítséget. Újabb feladvány? Még mindig írtom a robotokat. Észvesztő, hogy nem jövök rá a megoldásra.
  • ibrik
  • dome1976
    A lézeres szobában mindig megég a robotom.Hol kell kikapcsolni a lézerérzékelőt? Olyan gyorsak a lézersugarak, hogy csak egy felturbózott robot tudná megcsinálni, segítene valaki?
  • Gyocsika
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!
  • jefferson83
    Szia már nagyon rég játszottam szóval fogalmam sincs, de mivel szeretnék segíteni megdoblak egy végigjátszással KATT.

Egyébként, ha erre gondolsz: Tehát a mintákat ugyanolyan sorrendben állítsuk be, ahogyan a nyakláncon látjuk: rombusz – rombusz – szív – rombusz – rombusz (első hengerhez ne nyúljunk, másodikat 3x forgassuk el, harmadikat 1x, negyediket 3x, ötödiket 3x, aztán klikkeljünk egyet a kis barna gombra). Hosszabb-rövidebb kínlódás után a láda kinyílik és a naplót olvasgatva megelevenedik előttünk a húszas évek Prágája…
  • Gyocsika
    Segítsetek légyszi mondjatok valami kombinációt hogy hogyan tudom kinyitni a padláson azt a ládát tudjátok amit a nyaklánc mintájára kell kinyitni de egyszerüen nem tudom ugy forgatni hogy sikerüljön!
    Elöre is köszönöm!!!!!
  • MerlinW
    post mortem
    syberia 1, 2
    black mirror
  • ffxi
    Ki a gyilkos?
  • Gyocsika
    Valaki tud nekem segíteni hogy kell kinyitnit PAt házának padlásán azt a dobozt!!
  • ffxi
    Ehhez hasonló gémet tud vki ajánlani? Csípem most már ezt a stílust.
  • ibrik
    Az érdekes lenne, ha ott láttad volna, mert tudtommal Magyarországon nem forgalmazzák a játékot.
    Valószínűleg dome1976 is ezért kérdezte, hogy hol juthat hozzá - amire a válasz könnyű, viszont a megvalósítás bonyolult: külföldről...
  • Gyocsika
    Valaki help please!!!
  • ffxi
    Na! Végig vittem a gémet, de nem jöttem rá, hogy ki a gyilkos?
  • Pemp
    sztem ha nézegeted az ilyen PCLife meg hasonló újságokat ak szokott benne lenni 1 hírdetős oldal egy boltnak a címével(sajnos monst nem tom) az fix,h BP-n van csak azt' nem tom merre, de ott fix,h +van! Nagyon király játék én aljánlom!
    Ja még most jutott eszembe,h pécsen az Euro Wordbe is mintha láttam volna 1*.
  • dome1976
    Még mindig semmi hír, hogy hol keressem a Still life-ot. Segítenétek?
  • Gyocsika
    Ja azt ismerem oda csak az van írva hogy egy kis türelemmel megoldható!!
  • MerlinW
    nem emlékszem már, de az előző hozzászólásomban egy végigjátszást linkeltem...:)
  • Gyocsika
    Nekem nem ez a gondom nekem valami ládát kell kinyitni a padláson a nyaklánc szerint és azt nem tom!!!
    Help!!!
  • MerlinW
  • Gyocsika
    Valaki segítsen hogy kell kirakni azokat a szív izékat a padláson azt tudom hogy középen szív a két szélén pedig a négyszög de egyszerűen nem jön össze!!!???
  • dome1976
    Sziasztok! Tudna segíteni valaki abban, hogy hol szerezhetném be a Still Life-ot? Hónapok óta szeretném lejátszani, de Magyaro.-n nincs kereskedelmi forgalomban.Köszi.
  • ffxi
    Ok!
  • ibrik
    Dehogynincs egyértelműen. Az órán lévő egy-két szimbólum csak azért van, hogy rájöjj, hogy a szimbólunmok alakja kissé hasonlít a valódi számjegyekre (néha csak nyomokban, de van olyan is ami el van fordítva...)
    A zárom lévő szimbólumokat kell a cetlin lévő számoknak megfelelően sorbarendezni.
    Nézd csak meg jobban az alakjukat, majd te is rájössz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De mint azt már az előbbi spoiler hozzászólásomban is írtam, a megadott végigjátszás galériájában megtalálható a szimbólumok helyes sorrendje.
  • ffxi
    Erről a végigjácásről beszélek, nincs benne 1értelműen, hogy hogy kell.

Mert a cetlin ez a számsor van: 74821536

Az órán lévő szimbólumok: 12,3,6,9

Cetlin megegyezik: 3,6 és a többi szám?
  • ibrik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/still_life_ - itt keresd a galériában.
    Egyébként a megoldás kulcsa abban van, hogy valahol kaptál egy "információt" egy bizonyos számsorozatról/kódról, és a záron láűtható szimbólumok bizonyos számjegyekre hasonlítanak...
  • ffxi
    HELP! Ez a végigjácásban nincs, vagyis van csak nem 1értelmű :(

• veri5
    Én most nemsoká fölrakom és régen ott akadtam el,hogy kikell nyitni a egy ajtót pick lock-al.A leírás leírja hogy kell,de nekm így se sikerült.Tudja vki hogyan kell?PLZ help!