Die Hard 1-2-3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy megvágni nem szokta õket a retekklub?
Alien
Sajnos nekem is ez az érzésem, hogy mivel 21:00-kor lesz, új szinkron lesz 😞(( Na de majd meglátjuk, dehát nem hiszem.

hát jó lenne ha 18-as karikával adnák, de figyelembe véve a jõvõ pénteki 21:00 órás kezdést, lefogadom hogy azzal a fos szinkronnal fogják adni. Ha így lesz tuti nem nézem meg.

Alien
Követhetnék ezt a példát a harmadik résznél is majd 😊 Legyen 18-as , de eredeti szinkronnal.

cSuwwi
(18)-as besorolású lett, tényleg az eredeti szinkron, láttam belõle pár percet.

shit happens

Alien
Ennek viszont az eredeti szinkronja van, mert évek óta megvan videon és ugyanaz a szinkron van azon is és nem mai darab. Viszont pont annak a résznek van lecserélve a szinkronja amiben a legjobb szövegek vannak 😞 (Die hard 3)

Alien
Die Hard 2 megy 😊

Fido4life
Én néztem, de én nem vettem észre semmit se a szinkronban..

Alan Rickman (a fogonosz) hangjat meg jobban elbasztak, az elso 1987-es szinkronhanggal sokkal kiralyabb volt a faszi.
Az utóbbi években mindig evvel nyomják. Mint ahogy Az utolsó cserkészt is. Mint ahogy itt Vass Gáborét, ott Sörös Sándor hangját úgyszintén Dörner Györgyre cserélték.<#violent>
REALista
Nagyon felbasztam az agyam én is!Grat az Rtl-nek!!Én inkább benyomtam videón és ott néztem meg reklám nélkül!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
Nézi vki? Mi ez a gagyi szinkron má megint? <#sir>

Fido4life
Én mindig a TV-ben láttam, már 100-szor..

Hullahó, telizsák volt a film címe, és közel sem TV film volt. John Frankenheimer egyik utolsó mozifilmje volt 1999-bõl.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Fido4life
Én a TV filmek közül, a Hulla Jó, Hulla Pejhest vagy hogy is van-t szeretem..

REALista
Ja én is kedvelem a Good Will Hunting óta bár voltak szar filmjei!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fido4life
Sose értettem mért fikázzák annyian Ben Affleck-et..

Az a majom játszik majd az uj DH-ban?? LOL
Hy all !!! A kiadott dvd.n melyik szinkron van ? Az eredeti zseeerkirály eredeti vagy az uj bocs hogy ezt mondom "rakásszar" szinkron ?
artschiatwork
ejj... remek...

PetruZ
Ja, akkor már rég verné magát a szerep miatt. De nem lennék meglepve, ha mondjuk Scarlett Johansson, vagy valami hasonló kaliberû színésznõt választanának a szerepre. Az biztos, hogy a film halála lenne, ha valami üresfejû, táncibaba tátika-liba lenne a kiválasztott (ez itt most nem csak Britney-t, hanem a többi hasonló "sztár"-t is jelenti).
cSuwwi
sztem se õ lesz, arról már hallottunk volna asszem

shit happens

Waterhorse
Miért olyan tuti biztos, hogfy nem õ lesz a lánya ha nincs kint az imdb-n ahogy mondod, és nem volt azóta semmi hír se mellette se ellene. Ugyanannyi esély van arra, hogy más lesz, mint arra, hoghy õ lesz.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Shodan
Csak azt nem értem ha õsszel kezdik forgatni akkor abból hogy lesz kész 2005re...csak ne britney legyen mert akkor akkor nem is tudom mi lesz<#ejnye1>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Punkerwork
miért? ha pár szõrös arab elkapja tuti..... özönlene a sok nézõ 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Alien
Az már nem aktuális, hogy Britney fogja a lányát játszani, 2003 januári hír 😊 Azóta már rég megegyeztek volna szerintem, és imdb-n még mindig nincs kinn, hogy ki lez Willis lánya, szal Britney tuti nem.

Waterhorse
Elolvastam a cikk kapcsolódó témáit is.
Hááát, hogy Britney legyen McLane lánya? Azt írják, Britny-nek nagy kihívás lenne ez mert, eddigi filmjei rendesen megbuktak. Szerintem pont az õ személye miatt buktak azok a filmek, bár nem láttam egyet sem, de a közvéleményben is mindenki haját tépve menekül ha Britny nevét meghallja egy film kapcsán.

Nem, ez nem valami jó ötlet, lehet magával húzná a kis csöcs az egész DH 4-et, le a csatornába. Egy dolog, hogy reszelnivaló a kis édes, de egy ilyen szintû filmhez ez nem elég. Ide színészi játék kell, nem csupán a kéjes tekintet. Legyen csak Willis Mellett Samuel L. Jackson, lehet hogy popsiban nem üti Britney de asszem ezt elnézzük neki😊)

Alien

cSuwwi
- Hé haver, nem tudod ki volt a 21.-ik elnök?
- Menjetek a francba!
- Kibukott a fickó.
- Majd felvidul, ha a hátsó ülésre néz...
- B..basszameg, otthagytam az aranyrudat.

shit happens

Alien
Akkor jól emlékeztem

Waterhorse
Megnéztem az eredt szinkronnal:
"Észak-Dél-Nyugat-Kelet"

BaLeeX
Hát tudja a rája... 😊
Ha meglenne divx-ben most megkeresném de videókazinak ezért nem esek neki. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

wizy
Még szerencse, hogy én még nem láttam angolul eredeti szinkronnal, meg a régi magyarhanggal se, így nem veszem észre a nagyobb ferditéseket sem:-))
Ja és én ugy emlékszem, hogy Észak-Dél-Nyugat-Kelet-et mond:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Alien
Nem tudom, az eredeti szövegben (legalábbis az imdb-n) így van

Zeus : How do Catholics do their thing?
John McClane : North, South, West, East.

Sajna még nem láttam angolul de kiváncsi vagyok rá nagyon, dvd-n megpróbálom megszerezni.

A szinkronnál pedig most hirtelen tényleg nem tudom én sem, hogy hogy van pontosan 😊 Lehet, hogy ott felcserélték? Nem tudom😊

BaLeeX
Nem, mert én úgy emléxem, hogy aszondja:
- Észak, Dél, Kelet, Nyugat.

És ezért szerintem rosszul mondja amit vagy a szinkronizálásnál basztak el vagy már az eredetiben.
Csak mert én úgy emléxem Észak, Dél, Nyugat, Kelet. Igaz már jó rég voltam templomban. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Alien
jaja 😄

Hentes Bill
lol, látom elvagy 😄DD

Boldog Karácsonyt!

Alien
-Te meg ez a Simon elbasszátok még a másnaposságomat is!

😄DD

Alien
-Nyugi, tudom mit csinálok!
-Még a jó Isten sem tudja, hogy maga mit csinál McClane!

Alien
-Simon! Megértem a McClane iránti érzelmeit, de higyje el az a tetü nem ér annyit! Annyi mindenkinek lépett már itt a tyúkszemére az osztályon, hogy rövidesen márcsak biztonsági õrnek fogjuk alkalmazni. A magánéletet is romokban hever. A felesége elhagyta és csak két lépés választja el attól, hogy totál alkoholista legyen
-Egy lépés! csak egy lépés!

😄

Alien

Alien
-15 perc múlva visszajövünk érted!
-Ne siessetek, 4 perc múlva úgyis hulla leszek.

Alien
Figyelem, figyelem! Nils halott! Ismétlem Nils halott te faszkalap!

(tovább most hirtelen nem tudom 😊)

Alien
-Tudod, hogy kell összekötni ezeket?
-Persze, hisz mûszerész vagyok. Az egyetlen probléma csak az, hogy...
(autó beindít egy késsel)
...túl sokáig tart!

Alien
-A katolikusok hogy vetnek keresztet?
-Észak, Dél, Nyugat, Kelet

Alien
-Jó reggelt!
-Jó reggelt.
-Jó napja van? Jól érzi magát? Tudja ne vegye személyeskedésnek, de ha valaki kiáll a Harlem közepére egy gyûlölöm a niggereket táblával a nyakában annak vagy súlyos magnéleti problémája van, vagy nincs ki mind a négy kereke!

-Hé! MAgához beszélek! Legfeljebb 10 másodoperce van amig azok észre nem veszik és ki nem nyírják magát, akkor aztán rossz napja lesz (?).
-Mit nem mond...

Alien
-Nézd ez a pasas köp a bõröd színére. Ellentétben veled

az is jó, amikor itt vágás van és a következõ mondat az, hogy
-Miért nem tudok én soha nemet mondani

Alien
-Hívjátok a 911-et. Valaki kiakarja nyiratni magát. De aztán tünés az iskolába, világos??
-Igen!
-Na azért!