Die Hard 1-2-3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Hááát, hogy Britney legyen McLane lánya? Azt írják, Britny-nek nagy kihívás lenne ez mert, eddigi filmjei rendesen megbuktak. Szerintem pont az õ személye miatt buktak azok a filmek, bár nem láttam egyet sem, de a közvéleményben is mindenki haját tépve menekül ha Britny nevét meghallja egy film kapcsán.
Nem, ez nem valami jó ötlet, lehet magával húzná a kis csöcs az egész DH 4-et, le a csatornába. Egy dolog, hogy reszelnivaló a kis édes, de egy ilyen szintû filmhez ez nem elég. Ide színészi játék kell, nem csupán a kéjes tekintet. Legyen csak Willis Mellett Samuel L. Jackson, lehet hogy popsiban nem üti Britney de asszem ezt elnézzük neki😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
- Menjetek a francba!
- Kibukott a fickó.
- Majd felvidul, ha a hátsó ülésre néz...
- B..basszameg, otthagytam az aranyrudat.
shit happens
Ha meglenne divx-ben most megkeresném de videókazinak ezért nem esek neki. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ja és én ugy emlékszem, hogy Észak-Dél-Nyugat-Kelet-et mond:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Zeus : How do Catholics do their thing?
John McClane : North, South, West, East.
Sajna még nem láttam angolul de kiváncsi vagyok rá nagyon, dvd-n megpróbálom megszerezni.
A szinkronnál pedig most hirtelen tényleg nem tudom én sem, hogy hogy van pontosan 😊 Lehet, hogy ott felcserélték? Nem tudom😊
- Észak, Dél, Kelet, Nyugat.
És ezért szerintem rosszul mondja amit vagy a szinkronizálásnál basztak el vagy már az eredetiben.
Csak mert én úgy emléxem Észak, Dél, Nyugat, Kelet. Igaz már jó rég voltam templomban. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
-Egy lépés! csak egy lépés!
😄
(tovább most hirtelen nem tudom 😊)
-Persze, hisz mûszerész vagyok. Az egyetlen probléma csak az, hogy...
(autó beindít egy késsel)
...túl sokáig tart!
-Jó reggelt.
-Jó napja van? Jól érzi magát? Tudja ne vegye személyeskedésnek, de ha valaki kiáll a Harlem közepére egy gyûlölöm a niggereket táblával a nyakában annak vagy súlyos magnéleti problémája van, vagy nincs ki mind a négy kereke!
-Hé! MAgához beszélek! Legfeljebb 10 másodoperce van amig azok észre nem veszik és ki nem nyírják magát, akkor aztán rossz napja lesz (?).
-Mit nem mond...

az is jó, amikor itt vágás van és a következõ mondat az, hogy
-Miért nem tudok én soha nemet mondani