Die Hard 1-2-3

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
http://www.youtube.com/v/0YVhSOQmRGU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Nulla tenaci invia est via"

Hamarosan megjelenik a 3. rész is. Xpress adatlap Most hogy van forgalmazója, hátha kiadják esetleg díszdobozban a trilógiát, vagy akár a 4 részt együtt.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

highlander15
Ha tudja valaki hogy hol van fent az elsõ rész eredeti magyar szinkronja,dobjon már egy privát üzit!Kösz!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

msn:[email protected]
küldök torrentet ha kell valakinek!!

Orosházi vagyok:) warezról szedtem. kell oldal privben??

Carlos
Esetleg feltehetnéd valahova ha van rá módod. Esetleg ha Bp vagy, megoldhatnánk okosba...

Þór vígi þessi rúnar

Nekem mindhárom rész megvan "fabrikáált avi-ban" vagyis mostmár dvd-n is mert átkonvertáltam:D

A gáz csak az, hogy az elsõ részre nem az eredeti szinkron került. Szerencsére én meg tudtam szerválni fabrikált aviban.
A 3. részt nemlehet kapni mert nemjelent meg!
Az elsõ 2 õt meglehet venni (1 tokban a 2 film) 3000 valamennyiért a Tescoban vagy a médiában meg ilyen helyeken.vagy itt:www.xpress.hu
Az 1-2 õt kölün is lehet kapni de úgy drágább úgy darabja 2000 valamennyi!!
A multipackos(1 tokban 2 film) változatot én is megfogom venni a közeljövõben!!

Carlos
Meg lehet venni valahol a trilógiát DVD-n?

Þór vígi þessi rúnar

úgy tudom az egy amerikai dalocska de nem együttes írta hanem olyan mint nálunk a népdalok.nem tudom a címét még általánosban tanultam de az utolsó sora így van ha ez segít: "and they all went into the ark / just to get out of the rain"
állatokról szól és minden versszakban egy másik állat szerepel.ha ezt egy angol tanárnak elmondod tudni fogja.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Hy Mindenki! Tudom hogy ez nem az a topic, de mégis hozzátok fordulok segítségért! DieHard 3-ban van egy dallam amikor "elfoglalják a bankot, és elkezdik feltörni akkor megy egy dallam a jelenet alatt! Valaki megtudná mondani mi lehet annak a dallamnak a címe, előadó stb.. (már sok Forumon és topic-ban kéreztem, eredménytelenül!) Hátha ti tudnátok ebben segíteni! Thnx!
ewuk
ORTT sokszor megbüntette õket, õk meg így védekeznek (mármint a retekklubb) sztem.
Mintha még moziban benne lett volna az egésznek a levezetése, de azóta se láttam egyik verzióban se hogy végig magyarázták volna a folyamatot.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

REALista
Csak egyszer találkoznék azzal a barommal aki kitalálta ezt a jelenetkivágós újraszinkronizálós baromságot!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

seriesfanatic
Szívesen!!, egyébként meg tényleg nagyon sz*r az új szinkron!!

wizy
Jaj tényleg :D

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Serpa
má 3x
:)

zaki
xpressen is megy a hõbörgés... :D

zaki
Nem, azt mondta, hogy Tetü módon... :D

wizy
meg most a gyökér:-) "Fene módon hasogat a fejem egész nap", jól értettem? :D

Serpa
nigger :)

zaki
Hülyénél volt csúnyább szó? :D

wizy
...... nem szoktam kiakadni a retekklubbos változatokon, de ez durva volt. 1: nem mutatták azt a fickót, akit szétvágott a huzal (nemtudom, eredetiben mutatják-e, de nekem nagyon kivágott részlet-szagú volt a dolog); 2: amikor Simon meglövi Zeusz lábát, nem durrant a pisztoly..... tényleg nem durrant? nem hiszem el:D ez mindennek a legalja:D

de a legjobb szöveg az elején: "ide a sütit vagy ÁTÜTÖM a fejed a palánkon" :))

ewuk
és tényleg, akkor mostmár nem parázok, ha esetleg felakarnának robbantani! köszi!
seriesfanatic
Na szóval a gallonok:
Van egy 5 és 3 gallonos üveg
1. lépés
teletölteni a 3 gallonost
2. lépés
áttölteni az 5 gallonosba
3. lépés
ismét teletölteni a 3 gallonost
4. lépés
színig tölteni az 5 gallonost (az újból teletöltött 3 gallonosból)
így 1 gallon marad a 3 gallonos üvegben
5. lépés
ezután kiüríteni az 5 gallonost
6.lépés
áttölteni az 1 gallont
7. lépés
teletölteni a 3 gallonost
8. lépés
áttölteni az 5 gallonosba

ÉS TADAMmmm megvan a 4 gallon csak ezt egy kicsit leegyszerûsítették a filmben
Remélem érthetõ voltam

Serpa
jaja.
Joe Cracker - Summer in the city

Simonnak idióta hangja van.

ewuk
én sem, ezen töröm a fejem már egy ideje.
zaki
Biztos én vagyok a hülye, de ezt nem értem meg sosem hogy jött ki nekik a 4 gallon... :D

cSuwwi
elkezdi szájmon peter grúber, nem pítör, hanem peter <#wow3>
ennél már csak az lett volna jobb, ha péter-nek mondja :D

shit happens

REALista
Addig örülj még nem kezdenek el új jeleneteket is forgatni a filmekhez!!!<#idiota>

ewuk
de rohadt buzi ez az rtl, már nemcsak vágnak, hanem átszinkronizálnak is?
Alien
Én is :( És pont ezért bosszantü jaja :( És nemcsak az bosszantó, hogy egyes részeket átszinkronizáltak, hanem az is, hogy hiába uyganaz a hangjuk egyes szereplõknek mitn régen, mégis máshogy mondják a legtöbb szöveget, teljesen más hanghordozással, más stílusban. Áh nem is értem miért nézem csak felidegesitem magam.

zaki
Hát jah... fõleg, hogy szinte kívûlrõl fújom a dumát, annyiszor láttam régen... <#schmoll2>

cSuwwi
az

shit happens

Alien
Ugye???:(((( Teljesen tönkreteszi a filmet :( Az eredeti szinkron sokkal jobb <#sir><#shakehead>

zaki
Hát ez így borzalmas... :(

REALista
Kölyökklubbos változat!

zaki
MI EZ A SZINRKON MÁ MEGINT? <#boxer><#shakehead><#sir>

REALista
Én inkább átkapcsolok videóra!!!<#hehe><#hehe><#hehe>

Alien
Joe Cocker - summer in the city asszem:)

nem hogy rá****tak volna egy 18-as karikát és 10-tõl adták volna, és gondolom meg is van vágva rendesen.

Alien
Szar szinkronos <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Punker
die hard 3 ost ?:)

talán summer in the city nem biztos

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

a rohadék mocskos retek klub megint ezzel a szar szinkronnal adja. így nem is nézem tovább.

REALista
Mi a szám címe???

Punker
jaja az öreg jól nyomja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Serpa
az elején tök faja a zene ...

jó volt a 2 valamelyik nap :)

Oldal 1 / 4Következő →