Die Hard 1-2-3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A lelkisegélyszolgálatot. (
)
-John, azt ajánlom vegye komolyan!
-Ez itt egy nyilvános telefon, mégis mit mondjak??
-Például azt, hogy egy kövér nõ telefonált rajta és két percükbe telt elkergetni...És most figyeljen! Igen tetemes mennyiségû bombát rejtettem el a mellettük lévõ szemeteskosárban. Ha futni próbálnak robbantok...

Vagyis Jessica Simpson nem felelt meg Bruce Willis (John McClane😊 ) lányának a szerepére
-Iskolába!
-Miért?
-Hogy csiszolják az elménket, hogy aztán késõbb egyetemre mehessünk!
-És az miért fontos?
-Hogy tiszteljenek minket!
-Tiszteljenek! És kik a rossz fiúk?
-Azok akik lövöldöznek és kábitószert árulnak.
-És kik a jó fiúk?
-Mi ketten Dexterrel!
-Ki segít nektek?
-A világon senki!
-Kire számíthattok?
-Csak saját magunkra!
-És kinek nem kell a segítsége?
-A fehéreké
-Jól feleltetek, nyomás az iskolába 😊
Nincs egy aszpirined, kíííííbaszottul hasogat a fejem egész nap!!!
-Megütötted a fõnyereményt.
😄D
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Az elején, amikor Simonnak beszólt Zeus, lecsapta a kagyló:
- Ricky, nem szólnál nekik odakint, hogy fogják be a pofájukat végre?!
- Hééé, tegyetek fel hangtompítót!
😄DD
shit happens
Sztem ez megoldhatatlan segédeszközök nélkül. Vagy megint én gondolom rosszul?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
hé, hé, hé uram, hé rendõr vagyok, egy rendkívüli rendõri akció során lefoglalom a kocsiját, hálám ûldözni fogja a sírig, kösz

Boldog Karácsonyt!
Thx!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
-Tisztázzunk valamit: nem vagyok a haverja! Se a barátja, se a rokona, se a szomszéda. Magának én egy vadidegen vagyok!
😄
-Rajta mondja ki!!!
-Micsodát??
-Leakart büdös niggerezni!
-Dehogy akartam!
-Akkor mit akart mondani?
-Seggfej!Rohadt büdös seggfej! Megmondjam neked mi a bajod? Az, hogy fajgyûlölõ vagy!
(asszem vhogy így van)
😄DDD

Boldog Karácsonyt!
-És ha mindketten késünk?
-Akkor mindketten baszhatjuk!
természetesen tegnap ez is átvolt szinkronizálva...
Az egyik ahogy te írtad(jó úton haladtál😊 : 3 litert be az 5 lityósba. 3lityós újratölt -> 2 litert beönt 5 lityósba, 1 liter marad 3asban. 5 literes kiürít-> 1 liter áttölt (5l-be). 3 literest teli, ezt is bele 5 lityósba --> 1+3=4 liter.
Másik módszer: 5 literesbõl 3 at átönteni 3asba, 5 lityósban marad 2l... 2 litert áttölteni 3l-es kannába, majd 5l kanna telitölt. Ezután az 5ösbõl pontosan 1 litert tudsz áttölteni a 3asba, hogy az színültig legyen --> Eredmény: 5lityósban 4 liter marad.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
De különben tényleg hihetetlen, ha annyira durvának találják, akkor inkább rakjanak 18-as karikát... De NE rontsák már a filmet ilyen gagyi, szar szinkronnal...
Láttam a filmet kb. 6x (még az eredeti szinronnal van meg videón a HBO-ról meg moziban is láttam még anno) de egy dologra még mindig nem jöttem rá ez pedig a következõ:
Hogyan oldották meg a 4 gallon vizet egy 5 és egy 3 gallonos flakon segítségével?
Nem vagyok valami nagy matekos gecó de kis lövésen azért van hozzá, tegnap egy pillanatig azt hittem megvan aztán kirderült mégsincs meg. Mert eldarálja gyorsan a filmben Willis de annak se füle se farka, na ötlet? 😊
Ugye tegnap amikor azt hittem értem én arra gondoltam, hogy a 3 gallonost beleöntik az 5 gallonosba.
Ekkor az 5 gallonosban lesz 3 gallon és ha mégegyszer feltöltik a 3 gallonossal és azt is beleöntik akkor marad a 3 gallonosban 1 gallon, mivel az 5 gallonosba még kettõ fér. Tudtok követni? 😊
Na most ott van 1 gallon a 3 gallonosban, viszont az 5 gallonos tele van és én csak egyfajta megoldást tudnék, hogy bejelölik pontosan, hogy amikor 3 gallon volt bent akkor hol állt a vízszint és utána beleöntik a maradék 1 gallont és akkor lenne benne pontosan 4. De ilyen jelölgetõs dolgot nem láttam a filmben meg nem is mondták. 😊
Van más megoldás is?
Megér nekik ilyen sok pénzt egy újraszinkron ahelyett, hogy benyomnák a 18-as karikát???
Ja, jeleneteket nem vágtak ki belõle? Mert én azt saccoltam, hogy kivágják amikor lövöldöznek az aranynál és a csaj hátulról bejön és elvágja a faszi nyakát. Ezt benthagyták de végülis nem is volt olyan durva.
Azt meg nem is kérdezem, hogy kivágták-e amikor a hajón a faszit kettévágja a kábel, mert abban 100%-ig biztos vagyok, pedig az elsõ reklámnál kikapcsoltam aztán aludtam.
További elrontott részek:
eredeti: De tudja mit? Kitörölheti a seggét a keresztülhúzott számításaival!
újraszinkronizált: De tudja mit a hajára kenheti a keresztülhúzott számításait!
aztán...
-Vissza, vissza a kurva életbe de rögtön!
-Vissza, vissza a rohadt életbe de rögtön!
Na itt melyik volt az eredetiben?...
-Mi?? Milyen férfit? Hülye vagy? 10 másodpercünk van
asszem vmi ilyesmi...
meg elõtte is: eredeti: -miért nem figyelt?
- De figyeltem, a kurva életbe csak kibaszottul másnapos vagyok!
újraszinkronizált: : -miért nem figyelt?
- De figyeltem, csak rohadtul másnapos vagyok az Isten verje meg (vmi ilyesmi...)
végig se néztem.. még jó, hogy megvan videon,még a magyar 1-rõl vettem fel régen, azt hiszem nemsoká megyek és nézem egy kicsit az eredeti szinkronnal, ami nem az ovisoknak készült...
Eredeti: Nõnel öltöztet és megdug?😊))
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
nyomja bele az isten a faszát, aki újraszinkronizáltatta a filmet
gyûlölöm ezeket a köcsögöket

Boldog Karácsonyt!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Miért kellett újraszinkronizálni? Inkább adták volna le este 11-tõl (18)-assal.
Retekklub Suxxx
shit happens

van már egy hete is. 😛
shit happens

ha 16-os karika volt, és volt pár 'bazdmeg', akkor az eredeti 😊
shit happens
Nekem nem tûnt fel, mondjuk nem is láttam végig.
...sose azt nézd...
shit happens