192
John McClane kalandjai
-
#112 - Hé haver, nem tudod ki volt a 21.-ik elnök?
- Menjetek a francba!
- Kibukott a fickó.
- Majd felvidul, ha a hátsó ülésre néz...
- B..basszameg, otthagytam az aranyrudat. -
#111 Akkor jól emlékeztem -
#110 Megnéztem az eredt szinkronnal:
"Észak-Dél-Nyugat-Kelet" -
#109 Hát tudja a rája... :)
Ha meglenne divx-ben most megkeresném de videókazinak ezért nem esek neki. :) -
#108 Még szerencse, hogy én még nem láttam angolul eredeti szinkronnal, meg a régi magyarhanggal se, így nem veszem észre a nagyobb ferditéseket sem:-))
Ja és én ugy emlékszem, hogy Észak-Dél-Nyugat-Kelet-et mond:-) -
#107 Nem tudom, az eredeti szövegben (legalábbis az imdb-n) így van
Zeus : How do Catholics do their thing?
John McClane : North, South, West, East.
Sajna még nem láttam angolul de kiváncsi vagyok rá nagyon, dvd-n megpróbálom megszerezni.
A szinkronnál pedig most hirtelen tényleg nem tudom én sem, hogy hogy van pontosan :) Lehet, hogy ott felcserélték? Nem tudom:) -
#106 Nem, mert én úgy emléxem, hogy aszondja:
- Észak, Dél, Kelet, Nyugat.
És ezért szerintem rosszul mondja amit vagy a szinkronizálásnál basztak el vagy már az eredetiben.
Csak mert én úgy emléxem Észak, Dél, Nyugat, Kelet. Igaz már jó rég voltam templomban. :)
-
#105 jaja :D -
#104 lol, látom elvagy :DDD -
#103 -Te meg ez a Simon elbasszátok még a másnaposságomat is!
:DDD -
#102 -Nyugi, tudom mit csinálok!
-Még a jó Isten sem tudja, hogy maga mit csinál McClane! -
#101 -Simon! Megértem a McClane iránti érzelmeit, de higyje el az a tetü nem ér annyit! Annyi mindenkinek lépett már itt a tyúkszemére az osztályon, hogy rövidesen márcsak biztonsági őrnek fogjuk alkalmazni. A magánéletet is romokban hever. A felesége elhagyta és csak két lépés választja el attól, hogy totál alkoholista legyen
-Egy lépés! csak egy lépés!
:D -
#100 #100 -
#99 -15 perc múlva visszajövünk érted!
-Ne siessetek, 4 perc múlva úgyis hulla leszek. -
#98 Figyelem, figyelem! Nils halott! Ismétlem Nils halott te faszkalap!
(tovább most hirtelen nem tudom :)) -
#97 -Tudod, hogy kell összekötni ezeket?
-Persze, hisz műszerész vagyok. Az egyetlen probléma csak az, hogy...
(autó beindít egy késsel)
...túl sokáig tart! -
#96 -A katolikusok hogy vetnek keresztet?
-Észak, Dél, Nyugat, Kelet -
#95 -Jó reggelt!
-Jó reggelt.
-Jó napja van? Jól érzi magát? Tudja ne vegye személyeskedésnek, de ha valaki kiáll a Harlem közepére egy gyűlölöm a niggereket táblával a nyakában annak vagy súlyos magnéleti problémája van, vagy nincs ki mind a négy kereke!
[McClane ásít]
-Hé! MAgához beszélek! Legfeljebb 10 másodoperce van amig azok észre nem veszik és ki nem nyírják magát, akkor aztán rossz napja lesz (?).
-Mit nem mond...
-
#94 -Nézd ez a pasas köp a bőröd színére. Ellentétben veled
az is jó, amikor itt vágás van és a következő mondat az, hogy
-Miért nem tudok én soha nemet mondani -
#93 -Hívjátok a 911-et. Valaki kiakarja nyiratni magát. De aztán tünés az iskolába, világos??
-Igen!
-Na azért!
-
#92 -Foglalt volt a telefon. Kit hívott?
-A lelkisegélyszolgálatot. ()
-John, azt ajánlom vegye komolyan!
-Ez itt egy nyilvános telefon, mégis mit mondjak??
-Például azt, hogy egy kövér nő telefonált rajta és két percükbe telt elkergetni...És most figyeljen! Igen tetemes mennyiségű bombát rejtettem el a mellettük lévő szemeteskosárban. Ha futni próbálnak robbantok...
-
#91 'Jessica Simpson' auditioned unsuccessfully for the role of Bruce Willis's daughter.
Vagyis Jessica Simpson nem felelt meg Bruce Willis (John McClane:) ) lányának a szerepére -
#90 -
#89 -Hova mentek?
-Iskolába!
-Miért?
-Hogy csiszolják az elménket, hogy aztán később egyetemre mehessünk!
-És az miért fontos?
-Hogy tiszteljenek minket!
-Tiszteljenek! És kik a rossz fiúk?
-Azok akik lövöldöznek és kábitószert árulnak.
-És kik a jó fiúk?
-Mi ketten Dexterrel!
-Ki segít nektek?
-A világon senki!
-Kire számíthattok?
-Csak saját magunkra!
-És kinek nem kell a segítsége?
-A fehéreké
-Jól feleltetek, nyomás az iskolába :)
-
Traitor #88 Szégyen amit az RTL Klub nevű trágya csatorna művelt. Én 18szor láttam mind a 3 részt. Mondhatni ezen nőttem fel. Én csak gratulálni tudtam azoknak akik az első reklámig végig tudták nézni az ovis változatot. Amúgy asszem még 2000 január 1. adták le az RTL Klubon a azt a változatot aminek eredti volt a szinkronja. De hát ez régen volt. -
#87 -Héé te faszkalap,igen neked szóltam.
Nincs egy aszpirined, kíííííbaszottul hasogat a fejem egész nap!!!
-Megütötted a főnyereményt.
:DD -
#86 Azért nem mindent "szinkronizáltak le".
Az elején, amikor Simonnak beszólt Zeus, lecsapta a kagyló:
- Ricky, nem szólnál nekik odakint, hogy fogják be a pofájukat végre?!
- Hééé, tegyetek fel hangtompítót!
:DDD -
#85 Az oldalon van egy feladvány, hogy van egy 3 és egy 9 gallonos flakon és a 9 gallonosba kell 5 gallont tenni.
Sztem ez megoldhatatlan segédeszközök nélkül. Vagy megint én gondolom rosszul? -
#84 90 utcát 30 perc alatt new yorki forgalomban? ehhez 1 óra is kevés lenne! ráadásul kocsink sincs...
hé, hé, hé uram, hé rendőr vagyok, egy rendkívüli rendőri akció során lefoglalom a kocsiját, hálám űldözni fogja a sírig, kösz -
#83 És télleg!
Thx! -
#82 -Hé haverj várj csak!
-Tisztázzunk valamit: nem vagyok a haverja! Se a barátja, se a rokona, se a szomszéda. Magának én egy vadidegen vagyok!
:D -
#81 -Te rohadt büdös...
-Rajta mondja ki!!!
-Micsodát??
-Leakart büdös niggerezni!
-Dehogy akartam!
-Akkor mit akart mondani?
-Seggfej!Rohadt büdös seggfej! Megmondjam neked mi a bajod? Az, hogy fajgyűlölő vagy!
(asszem vhogy így van)
:DDDD -
#80 -
#79 Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron, ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejedet a palánkon -
#78 jaja -
#77 köszi, mindjárt megnézem :) -
#76 -Ha én kések te fedezel, ha te késel én fedezlek!
-És ha mindketten késünk?
-Akkor mindketten baszhatjuk!
természetesen tegnap ez is átvolt szinkronizálva... -
#75 pffff, siralmas -
#74 2 féleképpen lehet megoldani(azt nem tudom hogy a filmben hogy csnálták:):
Az egyik ahogy te írtad(jó úton haladtál:) : 3 litert be az 5 lityósba. 3lityós újratölt -> 2 litert beönt 5 lityósba, 1 liter marad 3asban. 5 literes kiürít-> 1 liter áttölt (5l-be). 3 literest teli, ezt is bele 5 lityósba --> 1+3=4 liter.
Másik módszer: 5 literesből 3 at átönteni 3asba, 5 lityósban marad 2l... 2 litert áttölteni 3l-es kannába, majd 5l kanna telitölt. Ezután az 5ösből pontosan 1 litert tudsz áttölteni a 3asba, hogy az színültig legyen --> Eredmény: 5lityósban 4 liter marad. -
#73 hopp rosszul linkeltem, ez a jó