1342
Spanyol foci szerelmeseinek
-
#540 énis... -
#539 ez vicc,már örültem volna a #510-ben lévő hírnek... -
#538 igy van... -
#537 Június van sajnos.
bevezették a Júniusi tréfát
-
Monoton #536 áprilisi tréfa?
nemhiszem el :( -
#535 így van.
Ráadásul egyáltalán nem is tartom jó kapitánynak, foci szempontjából
-
#534 RFEF vezetői nem nézték a meccset vagy mi??
cserék...rasszita megnyilvánulás....hát... -
#533 hát, ezzel nem viszi sokra szerencsétlen csapat:(
-
#532 ne mááár!
pfffffffffff
-
#531 Sajnos nem így lett
Aragonés 2008-ig marad
Eldőlt, hogy Luis Aragonés marad a spanyol válogatott szövetségi-kapitánya. Az ősz mestert a rossz világbajnoki szereplés után többen bírálták, sőt néhány nappal ezelőtt még ő maga is bejelentette, hogy elhagyja a válogatottat. Ma azonban Aragonés és a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) megegyezett a folytatásban.
A Hortalezai Bölcs becenévre hallgató kapitánynak a 2008-as Európa Bajnokságra kell felkészítenie a gárdát, ahol mindenki jobb szereplést vár a válogatottól. Spanyolországnak fiatal csapata van, így kis rutinszerzéssel akár orvosolhatók is a Világbajnokságon fellelt problémák.
(forrás: madridista.hu) -
#530 PUyolnak igaza van teljesen, szvsz. -
#529 amúgy sem volt soha szimpi,ezek után meg .... -
Monoton #528 -
#527 Aragones meg takarodjon,rasszista kapitány nem kell senkinek. -
#526 Puyolnak igaza van. -
Monoton #525 A spanyol védő csalással vádolja Henryt
Huhogtak a franciákra a spanyol szurkolók -
Kanál #524 dzsejzn -
#523 Raúl szerint a spanyolok rossz versenyzők
A kedd esti, Franciaország ellen nyolcaddöntő elvesztésével búcsúzott a világbajnokságtól a spanyol nemzeti tizenegy, amely bár 4-0-ás elsöprő sikerrel kezdte Ukrajna ellen a VB-t, most mégis szégyen szemre haza kell kullognia.
Egyesek szerint Luis Aragones szövetségi kapitány együttese a világbajnokság megnyerésére is esélyes volt, ám a franciák megmutatták nekik, hogyan is kell küzdeni.
"Ismét nagy csalódás számunkra, hogy korán haza kell térnünk" - nyilatkozta a csapatkapitány Raúl. "Franciaország egyszerűen jobb volt nálunk, a legfontosabb pillanatokban sajnok kihagytunk!"
Luis Aragones szerint elsősorban a rutin hiányzott ahhoz, hogy igazán emlékesetes eredményt érjenek el a VB-n a játékosai:
"A versenyszellem és a rutin hiánycikk volt nálunk, a játékosoknak elsősorban győzniük kell megtanulniuk. Sajnos a kulcsmomentumokban mindig mi hibáztunk, ez volt a döntő!" -
#522 én is Monoton is,meg jAsOn is,de látom,h ő még sehol sem házigazda,ezért mostmár megérdemelné sztem -
#521 Jason is meg Monoton is. -
#520 Monoton. -
#519 kár hogy kettő nem lehet:| -
#518 ha az én szavam is ér valamit:-) Szívem szerint Monotont mondanám, de Jason alkalmasabb:-))
[apro]
Bocs Moni
-
Monoton #517 én nemtom sztem addig felesleges a házigazda amíg minden rendben van! de ahogy akarjátok :) -
#516 ya,reméljük:)
na és akkor most szavazzunk:ki legyen a házigazda...
sztem Monoton és jAsOn között kell választanunk.(bár lehet h ezzel kicsit antipatikussá váltam most,de én őket tartom a legmegfelelőbbnek e posztra) -
#515 -
Monoton #514 és még fog is :) -
#513 NAh ha valakivel akkor vele jól járnátok!! A Reallal is csodákat művelt! -
#512 Del Bosque -
#511 ezt akartam -
Monoton #510 Luis Aragonés elhagyja a válogatottat
Szinte bizonyos, hogy távozik a spanyol válogatott éléről Luis Aragonés. Az ősz mester azért döntött a távozás mellett, mert a Világbajnokság előtt kitűzött egy célt, amelyet azonban saját értékelése szerint nem teljesített.
Pedig ma délelőtt még sokak úgy hitték, hogy "Luis" a 2008-as Európa Bajnokságon még kap egy esélyt, s ezt támasztotta alá az is, hogy a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) elnöke, Angel Villar állítólag szerződéshosszabbítást ajánlott a sokak számára szimpatikus, viszont legalább annyi ember számára antipatikus Aragonésnek.
Mindenesetre most már szinte bizonyos, hogy Aragonés nem akar egy újabb kihívást, és az elkövetkezendő években a Spanyol Labdarúgó Szövetség sportigazgatója lesz. A szövetségi-kapitányi posztra egyébként több jelölt van, de biztosat egyelőre nem lehet mondani. A lehetséges jelöltek között az újságok Vicente Del Bosque-t, Jorge Valdano-t (...) emlegetik.
-
#509 jah... -
Monoton #508 szintugy :D -
#507 remélem Aragonest elküldik messzire a spanyol válogatott közeléből -
Monoton #506 jahh!
luis garcia középen: LOL úristen :( -
#505 meg Torrest kiküldeni baloldalra.... -
Monoton #504 én azt sem értem miért nem kezdett Reyes vagy Joaquín -
#503 jah. -
#502 én Antonio Lopezt jobbnak tartom Pernianal nem értem miért ő kezdett. -
#501 majd az EB-n javítunk és jobbak leszünk 1 Del Hornoval;):)