1342
Spanyol foci szerelmeseinek
  • The FlashBack
    így van!
  • szabolcs15
    Nencs bajom a Spanyolokkal de mivel a Franciák a kedvenc csapatom ezért örülök hogy gyöztek
  • b4rc4
    az viszont igaz...meg zstem balhátvéd csere lehetett volna,mert ott mentek el sorra a franciák.:(
  • The FlashBack
    Kicsit elkényelmesedtek. Ennyi:(
  • b4rc4
    egyáltalán nem képüsködték el a gólt...szted ha az Ukránoknak adtak 1 4est akkor szted pont a Franciák ellen képüsködik el?
  • Bankrupt #495
    "hiába vmire fogni kell" egyszerűen a csapatot kéne hibáztatni, amiért elnagyképűsködték a góljukat
  • b4rc4
    sztem joaquínt xabi alonso helyett kellet volna a félidőben és az kb a 70.percig tökéletes lett volna.aztsem értem minek kellet ilyen rasszista megnyílvánulást tenni Aragones-nek...:(
  • b4rc4
    igen...sztem a biro kicsit tördelte a játékot és elég sokszor a franciák miatt...és 1 sárgát kaptak.. nomeg a 2.francia gol előt benézte az a szabadrugást a bíró...:(
  • Monoton
    nahh ez meg a másik! már kezdtem feledni ... :)
  • France men
    Hát jah!!
    A Spanyolok lehet hogy igy jártak rosszabul hogy csoport elsők lettek! Szerintem Svájc sokkal könnyebb falat lett volna! De hát....

DE ha Spanyol fan lennék akkor az ba*zna fel a legjobban, hogy az az Ukrán csapat akit agyon vertetek az a legjobb 8 között van!!
  • Monoton
    én mindenért a holland-portugál meccset hibáztatom :)

ahol a bíró kicsit elszállt és a Fifa beszólt a bíróknak!
    tegnap meg olt jónéhány kemény belépés és a bíró csak legyintett és elintézte a dolgot! :(

hiába vmire fogni kell :(
  • Bankrupt #489
    Potya 11-es, potya gól... már látszott rajtuk hogy ki akarják húzni a végéig ezzel az egy góllal (spanyol módra), mikor kiegyenlítettek a franciák, nekiláttak feldobálni magukat (dombi módra), aztán mikor belőtték a második gólt a franciák, látszott hogy szart se tudnak már a spanyolok, aztán jött zidane uccsó szép gólja...
    ja és egy undorító rasszista ember az edzőjük, vagy kicsoda
  • hunbasser
    basszameg...teljesen legyűrte a jókedvem tegnap este az a 3 francia gól...
    az fáj leginkább,h csak 11-esből tudtak a fiúk gólt szerezni(mondjuk az jogos volt),de hát a franciáknak meg nagyon bejött ez a taktika,és éreztem 1-1-nél,amikor lehozta raúlt és villát,h kész,nincs tovább,a franciák meg már 3 támadóval játszottak,nekünk meg ott volt elől egy fernando torres...
    hát,nem is tudom mit mondjak,nem voltak nagy helyzetek,a franciák kihasználták amit kellett,henry színészkedése sárgát ért volna,ugye ha az a szabadrúgás nincs,akkor nincs a 2.francia gól sem,és talán eljutottunk volna a büntetőkig,ahol azért már több esélyünk lett volna.
    nem értem,h h hozhat le egy villa szintű csatárt,aki bármikor képes gólt lőni,még ha egész meccsen nem is villogott,vagy raúlt,aki jólt tudja tartani a labdát.nem értettem,h miért pont joaquínt hozta be aragones,bár szépen bevitte szélen 16oson belülre az tény,csak ott meg már nem tudta elég veszélyesen bepasszolni,hát mostmár így mindegy,az a lényeg,h utazhatnak haza a fiúk,és egyébként grat a csoportmeccsekhez!
  • fernando torres
  • fernando torres
    nem úgy értem te is tood..
  • b4rc4
    kedvenc képed? mikro a SPANYOLOk gólt kapnak?:S
  • fernando torres
    kedvenc képem és most már hátterem is ...

• b4rc4
    Xavi cseréjét énsem értettem:( ő és Ramos voltak a legjobbak...
  • b4rc4
    pontosan!!! Eb-n nemhiszem,hogy ieneket hibázni fogunk...tanultunk ebből a meccsből és az EB-n javítunk
  • fernando torres
    köszi.'olyan szomorkás a hangulatom máma'
  • jAsOn VoOrHeEs
    Itt nézgelődj, gyorsan frissül, innen szúrtam be én is a képeket
  • jAsOn VoOrHeEs

• Monoton

• jAsOn VoOrHeEs

• fernando torres
    szvsz Ramos volt a legjobb.
  • fernando torres
    nem tudjátok hol találok a meccsről képket,főleg a lefújás utániak kellenének
  • Monoton
    hát aragones hozzáállása engem is meglepett!

• fernando torres
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát vége az álomnak, ennyi volt, gondoltam, hogy a második félidőben a franciák jönnek majd ki győztesen :( Aragones meg egy f@sz volt, 8 perccel a 2. félidő megkezdése után lehozza Raul-t, meg Villa-t. Valóban egyikőjük sem brillírozott, de szerintem még várni kelett volna ezzel a korai kettőscserével, mert bármelyikük lábában még ott lehetett volna a gól (gondoljunk csak Raulra a tunézia elleni meccsen) Aragonesnek meg már sajnos az agya is elszállt, mert már ott pofázott vieiraval, na ekkor már tudtam, hogy itt bukta lesz. Végül meg Xavi helyett Senna jött, hát ezt abszolúte de nem értettem, Xavi volt talán a csapat egyik legjobb embere, meg Ramos ( az öngólja ellenére is)
    Azért szép volt SPANYOLORSZÁG, a csoportmeccseiket öröm volt nézni, az egyik titkos esélyes csapat volt, és őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy az első három meccsen mutatott teljesítmény alapján rögtön a nyolcaddöntőben búcsúznia kell majd a csapatnak, mert nem ezt érdemeltük volna... Két év múlva lehet javítani az EB-n!

HAJRÁ SPANYOLORSZÁG!
  • fernando torres
    ohhhh basszameg annyira éreztem #428
  • Ereszt
    :((((((((
  • fernando torres
  • fernando torres
    Villa le Joaquin fel
    Raul le Luis Garcia fel
  • fernando torres
    nah hajrá Spanyolország!!!!
  • hunbasser
    nagyon is jól lőtte...magabiztosan,talán még a kapufát is súrolta!
  • fernando torres
    hát így az..
  • jAsOn VoOrHeEs
    Valahogyan jó lett volna kihúzni ezt a félidőt, aztán meg a 2. félidőben tovább játszani ezt a labdatartásos, rövidpasszos játékot kapott gól nélkül megúszva persze, de így már nehéz lesz nagyon
  • fernando torres
    nah a Notredami toronyőr kiegyenlített......
  • fernando torres
    GÓÓÓL,miért nem Torres rúgta.
  • Monoton
    jól helyezte de sztem bénán lőtte!

lehettet látni hogy a bokája "megtörik"