Spanyol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
gyenge meccs volt nagyon,és remélem hogy többet nem fognak így felállni a spanyolok mert ez színvonal alatti volt
itt 35°C van árnyékban 😊<#hawaii>#hawaii>
REAL MADRID
REAL MADRID
Az Atletico Madrid és a spanyol nemzeti válogatott támadóját, Fernando Torrest ismét kapcsolatba hozták a Real Madriddal.
A fiatal csatár ugyan már többször elmondta, hogy semmi pénzért nem igazolna a városi riválishoz, a „blancók" mindenképpen le szeretnék igazolni.
A „Királyi Gárda" már többször is érdeklõdött Torres iránt, õ azonban rendre visszautasította az ajánlatokat. Mint ismeretes, a Real Madridnak Gómez-Montejano személyében csak ideiglenes elnöke van, s július 2-án választják meg az új presidentét.
"Mindig jó, ha rám fókuszálnak, de most inkább Spanyolországra szeretnék koncentrálni, nem pedig magamra. Spanyolország az egyetlen dolog ami számít nekem." -mondta Fernando Torres. "A Real Madrid egy nagy klub, és úgy tûnik, érdeklõdnek irántam. A Világbajnokság után meglátjuk." -nyilatkozta, a VB-n eddig három gólnál járó csatár.
A Real Madrid mellett egyébiránt az AC Milan csapata is szóba került, mint érdeklõdõ, ha azonban valaki le szeretné igazolni a remek támadót, 40 millió eurót kellene fizetnie érte. E két óriásklub mellett a Manchester United és az Arsenal is szívesen tudná soraiban Torrest.
R9 kitiltva 😛D
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Az Atletico Madrid vezetõsége nagyon nehéz küzdelem elé néznek, hiszen Fernando Torrest több európai elitcsapat is leigazolná. A Matracosok vezetõje viszont szeretné jövõre is soraiban tudni Torrest.
Közismert tény, hogy a világbajnokságon eddig három gólt szerzõ spanyol támadót a Manchester United, az AC Milan és az Arsenal is szerzõdtetné. Enrique Cerezo klubelnök viszont a következõket nyilatkozta az Atletico hivatalos weboldalán: "Torres kiemelkedõ játékos, és mindemellett fantasztikus ember. Szeretnénk õt megtartani, és ha Isten is úgy akarja, akkor jövõre is nálunk fog játszani. Már négy éve minden nyáron nagy csatákat vívunk, hogy Fernando a mi csapatunkban maradjon, de tudjuk, hogy egyszer úgyis eligazol majd."

<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mingyárt kilinkelem azt és akkor úgy jó is lesz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.