1342
Spanyol foci szerelmeseinek
-
#580 hát az első 2 az ha eggyütt van 1 poston és úgy próbálnak védekezni, akkor igen, Cannavaro az jó! sztem Emersonnal a középpálya az erősödött nálatok, de még mindig gyenge! A csatársorban meg már kifelé menő sztárok vannak(kivéve Robinho, akinek először befelé kellene mennie)
A legnagyobb átigazolásotok az edző volt, azt adom! -
#579 miért,neked egy ramos-woodgate-cannavaro-rc hátvédsor nem elég erős? -
#578 A Madrid középhátvéd poszton hihetetlenül erős!
Ja meg VN-t azért is adták el a MU-bol mert már nem olyan jó!! -
#577 jujj... -
#576 Majd megtlátjuk! De le lesznek alázva 3.jára is -
#575 ott a pont -
#574 Én semlegesként mondom, hogy a madrid jobb jelenleg! -
#573 jelenleg ki a jobb?? a tavalyi bl győztes és bajnok vagy a Madrid?? nehogy azt mond amire gondol a pici fejed, nem látod a szemedtől az igazságot! -
#572 ya,és most nyertünk egy trofeo bernabéu-t,az anderlechtet vertük 2-1 rvn 2 góljával,úgyh pssssszt :) -
#571 asszem a chivassal x-eltetek a múltkor,úgyh csend! :) -
#570 Ja, a mostani állás is jó:
FC Barcelona - Bayern München 4-0 (3-0)
DC United - Real Madrid 1-1 -
#569 Igen, tudod van aki már 7 éves kora óta drukkol a Barcelonának (én 18 vok és 9 éves koromtól), mert szereti a szép focit! -
#568 barca meccs:minden kis 7 éves a barcának drukkol
real meccs: van nistelrooy vág egy mesterhármast a villarealnak :) -
#567 Nemhinném!! A sport1 nem engedi át a Barca meccseket se a Realét! remélem:( én mindkettőt szoktam nézni!
Barca meccs: jó játék
Real meccs: nézők kifütyülik őket, kapnak egy 4est, stb -
#566 akkor nem fogod látni a barca meccseket
(helyette a sport 1-en majd lesz real meccs,inkább azt nézd,ott szebb a játék :)) -
#565 Na ez szívás! Nálunk van sport 1 és sport 2, de sport klubb az nincs, csak a vb idejére tették be :( -
#564 juhh az az..az a csávóó elképesztőő. -
Zséé #563 az hogy ki közvetíti az nem izgat különösebben, csak ne az a faszi aki a brazil meccseken nyomja meg a barcatvn, mert az egy idióta... -
#562 az hogy a vasárnapi meccsek lennének a sportklubon az világmegváltó lenne nekem is mert szintén nincs sport2 :( persze remélem nem a világi/léderer/horti trióból kerülne ki a komm.
pl mind2 el clasico vasárnap lesz,ha nem látom őket akkor -
Zséé #561 Abból a szempontból örülök, hogy több meccset láthatok majd mivel a vasárnapi meccsek rendre a sport2-n szoktak lenni...
Német bajnoksággal is jobban jártunk mivel több meccset látni élőben a sportklubon.
szvsz jobb hogy kicsit "tehermentesíti" a sportklub a sporttévét... -
#560 úgy tudom hogy ez még nem 100%,nemzeti azt írta hogy sport1 vette meg,de ez még nem hivatalos infó -
#559 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! MIIIIIIIIIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTTTTTTTTTTTTTTT?????
SPORT KLUBBBBBBBBBB, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem a pl Mallorca-Celta Vigo lessz csak rajta!
A hétvégi meccset melyik adja?? Real-Villareal -
#558 A Sport Tévé és a Sport Klub együttesen közvetíti a spanyol bajnoki mérkőzéseket! Zömében a Sportcsatornán lesznek láthatóak a küzdelmek, azonban egyes mérkőzésekre a Sport Klub is jogot szerzett. -
#557 nah ez jó kérdés.. -
#556 Hol fogják adni a spanyol bajnokikat idén?? -
#555 -
#554 Gracias! :) -
Monoton #553 Átigazolási körkép a Primera Divisiónban -
#552 :DSDS:ADSAS
félek bemenni -
#551 fú,még véletlenül sem a real topikba nyomta volna :DDDD -
#550 Boldog Szülinapot JASON! -
SOCCER #549 Sziasztok
Előre is bocs, de adok egy linket:
www.gportal.hu/realmadridfootball
Mint a nevéből is látszik, Real Madrid rajongói oldalról van szó:) -
#548 -
#547 elölről a második tiszta Cannavaro :DDDD, még a mezszám is stimmel :) -
#546 -
#545 -
#544 -
#543 Összefoglaló | Ceremónia -
#542 gólokat vki betudná linkelni? -
#541 A spanyolok európa legjobbjai
A spanyol válogatott egy szenzációs sorozat után, ismét (2002 és 2004 után) megnyerte az U 19-es Európa Bajnokságot. A döntõben Skócia ellen léptek pályára, az elsõ félidõ unalmas játékrésze után, a második félidõben, az 51. percben született meg az elsõ Spanyol gól. Egy 20 méteres kapu feletti átemeléssel szerezte Bueno, káprázatos gól volt. A 71. percben növelte elõnyét a spanyol gárda, miután Mata szabadrúgása után Piqué vette át a labdát és tette középre, ismét Bueno volt eredményes. A 87. percben a skót válogatott szépíteni tudott, Dorrans révén, ezután az izgalmakon kívül semmi más nem történt, így a Spanyol válogatott 2002 és 2004 után ismét U19-es Európa Bajnok lett.
A spanyol válogatott egy remek szereplést tudhat maga mögött ezen az Európa Bajnokságon, hiszen a torna elsõ meccsén pazar játékkal 5-3-ra verték a törököket, majd a skótokat 4-0-ra, míg a számukra már tét nélküli portugálok elleni találkozón 1-1-et játszottak a szomszédjukkal. Az elõdöntõben Ausztria korosztályos legjobbjait verték meg 5-0-ra, végül a döntõben is gyõztek 2-1-re, így veretlenül, egy döntetlennel és négy gyõzelemmel nyerték meg a tornát.
Góllövõlista:
5: İlhan Parla (török) és Alberto Bueno (spanyol)
4: Juan M Mata (spanyol) és Erwin Hoffer (osztrák)
3: Bruno Gama (portugál), Roland Lamah (belga), Marek Strestik (cseh) és Dawid Janczyk (lengyel)