Látomás ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
Olyan mint amikor a vízesést nézed aztán egy mozdulatlan pontot akkor olyan a pont mintha elindulna a vízeséssel ellentétes irányba!
Azért van mert a mozgást érzékelõ sejtek elfáradnak a pár másodperc múlva. Ez a ceruzás is ilyen lehet .
Vagy csak nõ a vakfoltod 😄
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
már vagy 10x -er álmodtam ugyanazt franc se tudja mit jelent
nem is szeretem a repülöket
"
Jaja ez velem is megtörtént olyan érzés mintha zuhannék néha. És nem tudtam hogy micsoda azt kaptam egy könyvet az agyról abban benne volt hogy amikor elalszol érezhetsz ilyet ezért megrándul a tested! 😄
és valamit cipelnek a tetejükön és kurva hangosak aztán
az eggyik mindig lezuhan remélem nem egy jövõbeli szerencsétlenség hehe
De szerintem olyan dolgokban hinni amik nincsenek, primitív gondolkodásra vallanak. Pl középkorban boszorkányokat égettek, mert hittek a mágiában és a természet fölötti képességekben. Vagy ugorjunk Nostradamus korába. Megjósolta a jövõt? Ugyan már.
De sajnos még ma is vannak nagyon primitív emberek. Itt vannak nekünk pl az arab terroristák. Nõk, férfiak feláldozzák életüket, mert Allah úgy kívánja. Persze ezt is csak egy másik ember mondja nekik, aki ki tudja használni az emberi butaságot. De még csak olyan messzire sem kell menni. Kicsiny hazánkból is tudunk példát hozni. Cigányasszonyok, illetve nem cigányasszonyok megmondják a jövõdet jópénzért, kártyából jósolnak, vagy éppen elátkoznak, stb. Azt észrevettétek, h ilyenekhez csak a (ránézésre is megállapíthatóan) primitív emberek mennek el, és hisznek benne. Értelmes, tanult ember nem hisz az ilyenekben, nyílván nem ok nélkül.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Amugy nem szeretem ezeket olvasgatni, nem tudom, sok dolog miatt van ez, de amit olvasok, vagy latok, vagy elkepzelem, hogy meg fog tortenni velem, az meg is fog almomban, vagy epp oh, szabad elmevel... Ez neha elofordul...
en csak egy macskat lattam 3x figyelni a felkanyarodo utcakban, de semmi ilyen kulonos...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vol olyan, hogy egy félbemaradt álmom folytatódott fél, háromnegyed év múlva és emlékeztem az álomra amikor folytatódott azonnal.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ez nálam párszor elõfordult már ilyen, de legtöbbször álmok kiséretében, például, hogy szaladok az utcán, hirtelen megbotlok, és utána majd kiesem az ágyból, olyan nagyot ugrik a lábam. De a legparázósabb az volt, amikor több mint 5éve, mikor alig hunytam le a szemem, hirtelen azt éreztem hogy valaki mintha teljes erõbõl megrúgta volna az ágyamat, ezáltal kurva nagyot rándult össze a testem.. mondanom se kellett, hetekig képtelen voltam rendesen aludni ezután.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Amit mi érzékelünk az csak egy az agyunkban keletkezõ kép, ami korántsem a valóság objektív tükörképe. Befolyásolhatják az emlékeink, a hangulatunk, és egyéb dolgok. De errõl egy pszichológus vagy egy pszichiáter biztos többet tudna mondani.

Srácok egy fehér farkas épp az asztalra felrakott lábamat bámulja. Itt a monitoron!!! Ti is látjátok?????
Erre jo pelda amit regen leirtam a paranormalisos topikba, hogy anyam aztmondta d.u. olyan erzese volt mintha egesz nap kovette volna valaki, erezte a jelenletet stb.
NAmost este nemmertem utanna lemenni a garazsba mert mar en is "ereztem". ennyi .
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Cat: miert kene ezert a neurologoushoz fordulnia? foleg a fahej szag miatT? mert hallotttal errol vmit ? ha igen osszd meg jo gyorsan!😄
Ez velem már rengetegszer elõfordult, és 2x-3x sajnos rémálom kíséretében. Nem kívánom senkinek, nem egy kellemes érzés. Az egyik pl. olyan volt, hogy álmomban rámtámadt egy kutya, letepert a földre és elkezdte harapni a hasamat/mellkasomat. Abban a pillanatban amikor letepert kinyílt a szemem, a szobámat láttam magam körül, de mozdulni nem tudtam, a rémálom viszont folytatódott tovább. A kutyát már nem láttam, viszont éreztem hogy rajtam van. Rendesen fájt a hasam környéke! Kb 5 percre rá (bár ilyenkor nehéz idõt meghatározni) sikerült "beindítani az izmaimat", felültem, és mintha semmi nem történt volna velem, teljesen jól éreztem magamat...
Nemleht hogy csak azért állt elõ ezzel a szöveggel, hogy kicsit beszélgethessen veled? 😊
Mint itt is kiderül érdekel a téma, gondolom erre õ is rájött, hisz ismer...
Ez a fahejas meg farkaslátós mese rengeteg filmben elõfordult már... 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
különösen a fahéjszerü illat érzése miatt mondom
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pl. érzem, hogy zuhanok... és valóban lefordultam az ágyról. :/
shit happens
ja, az elalváskori rándulás-érzet általános, az attól van, hogy amikor álmodni kezdesz elméletileg az agy lekapcsolja a mozgató-idegeket az agyról, hogy az álmodban tett mozdulataid ne menjenek át a testedbe. (ez nem mindig sikerül - lásd az álmában futkározó kutyakölyök, alvajárás, stb stb) - és ez a lekapcsolás az, ami egy ilyen rándulás-érzetet kelt, és néha fel is ébred rá az épp elaludni készülõ. kellemetlen érzés, de teljesen természetes, ahogy az ébredéskori bénulás is, amikor is a visszakapcsolás nem sikerül tökéletesen elsõre 😊
Ja, de mi van azokkal a földön élõ lényekkel, amikkel még nem is találkoztunk, nem is beszélve más bolygók élõlényeirõl? Ne indulj ki abból, hogy mindent tudunk, mert a mindenhez képest az ember tudása úgy kb. alulról közelíti a gyök nullát.....
Riszpekk
Egyik kolleganõm nagyon hisz a szellemekben és õrangyalokban és õ azt szokta mondani, hogy olyankor valami szellem tevékenykedik körülöttem. Álítólag õ lát gonosz szellemeket is.
Nálam gyakran elõfordul, hogy hirtelen összerándul a testem, de nem hinném, hogy köze lenne szellemekhez.
Egész nap egy fasza kis 60Hz-es monitort bámulok, idõnként már elhomályosodik a tekintetem is.
Pár hónapja 1 hétig be sem kapcsoltam a gépet, akkor nem volt semmi ilyen bajom...
shit happens