Látomás ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallottam olyan elképzelést, hogy agyuk nagyon kicsi százalékát használjuk csak. Elõfordulhat, hogy agyunk nem használt részeivel érzékelhetünk nem mindennapi dolgokat is melyek jelen vannak közöttünk.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
tudod régen azt mondták, hogy nem történhet meg az, hogy valaha emberek repülni fognak, vagy hogy vasból készítenek hajót és az nem süllyed el... akkor ma minden repcsi és hajó a képzelet játéka vagy hazugság? 😊)) (az egyéb tudományos mókákról nem is beszélve, és nem tudhatod, hogy mi mindent nem tudunk ma még. igenis elképzelhetõ hogy azok a fehér farkasok a város közepén ott vannak, és csak az adott személy látja õket, és mondjuk 30 év múlva természetes tudományos bizonyíték lesz rá)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
na varjal csak...aze ez nem teljesne igy van ha a jelent nezzuk...mert ugye regen amig nem bizonyitttak a radiohullamokat addig nem is tudtak vannak...pedig amr akkor voltak...es ez csak egy pelda...
honann tudod hogy 10 ev mulva nem bizonyitja be valaki hogy valojaban amit latunk az nem is ugy van...vagy ilyesmi
-Ami nem történhet meg az vagy a képzelet játéka, vagy hazugság.
-Amit nem lehet tudományosan vagy bárhogy bizonyítani, az nincs.
-Amit nem látok az nincs ott, és ami nincs ott azt nem is láthatom.
Persze vannak kivételek amikor igen, de olyankor sosem voltam teljesen tudatomnál. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Amúgy olykor elõfordul velem gép elött, hogy hirtelen a billentyûzet elõre hátra mozog a szemem elött. Mintha én nézném közelebbrõl majd újra messzirõl. Ez elõfordult akkor is ha nem votlam kimerül szellemileg.
Az érzékszerveink gyakran megviccelhetnek.
Faterom más fiatal kora óta nem érez se szagot se illatot de mégis néha beugrik neki valam illat amit akkor én ne érzek. Vele elõforult olyan is, hogy álmában úgy érezte mintha elhagyta volna a lelke a testét. Persze õ jobban hisz az ilyen misztikus dolgokban és ez is közrejátszhat.
Egy maximálisan realista gyakorlatias ember nem fog ilyeneket érzékelni.
Volt olyan, hogy elõzõ lakásunkban idõnként minden ok nélkül kinyílt az elõszoba ajtó pedig nem volt huzat és csukva is volt az ajtó, amikor ezt egyre jobban figyeltük el kezdtünk gyanakodni szellemre mert elötte nem sokkal halt meg ez egyik szomszéd aki nem kedvelt minket.
Idõnként olyan dolog fordul elõ velem, hogy ha lefekszek aludni ritkán, de néha összerándul az egész testem. Mintha valami megrázott volna ezektõl szoktam parázni.
Egyik kolleganõm nagyon hisz a szellemekben és õrangyalokban és õ azt szokta mondani, hogy olyankor valami szellem tevékenykedik körülöttem. Álítólag õ lát gonosz szellemeket is.
Ezek elég meredek dolgok és aki nem hisz benne soha nem is fog aki meg hisz benne az mindenbe bele tudja magyarázni a földöntúli és szellemes dolgokat.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a "fizikailag nincs ott"-ot meg honnan tudhatnád? bármelyik érzékszerved becsapható könnyedén, és mások szemével meg nem látsz, ráadásul azok se jobbak vagy rosszabbak a tiednél. szóval nehéz dolog az ilyet meghatározni, vagy egyáltalán bármilyen módon mérni. (plusz nehéz a 'tiszta tudat' kifejezést meghatározni onnantól kezdve, hogy folyamatosan termel módosító anyagokat minden szervezet)
na mindegy, nem kötözködni akarok, csak rávilágítani, hogy nem olyan egyszerû ez, hogy "van" vagy "nincs", és hogy "beteg" vagy "egészséges"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szoval akkor az edeskes szag masnal is elofodul,akkor ez valami lehet szvsz...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ez viszont csak a tiszta tudattal látottakra vonatkozik. Ha ott van: látod, ha nincs: nem látod. Logikus. De ha vmi gáz van az ember fejével olyat is lát ami fizikailag nincs ott, és más ember azt nem látja.
Pl mit keresne egy szelíd fehér farkas a város közepén? Aztán pedig eltûnik. Ez nem történhet meg, tehát képzelõdés és nem a köznapi értelemben vett látás.
"Egészséges szervezetben nem fordulhat elõ ilyen anyag, illetve nem termel ilyet."
Hát, az agy elég érdekes dolgokra képes. Hidd el, hogy tud termelni nagyon is durva cuccokat.
Repatarurgyán
tudod ott kezdõdik a dolog, hogy mi az hogy "nincs ott"? - ha látod, ott van, hiszen azért látod. ha nem lenne ott, akkor nem látnád - errõl szól a látás. nem tudod semmirõl meghatározni igazán, hogy érzékcsalódás-e vagy sem 😊
Amúgy én azt veszem idõnként észre, hogy bizonyos eseményeket már egyszer átéltem vagy tudom mi a kimenetelük elõre. Volt olyan, hogy tisztán emlékeztem ré, hogy hónapokkal korábban megálmodtam és pontosan úgy történt ahogy az álmomban szóról szóra. Azóta fokozottan figyelek azon álmaimra melyek a valósághoz közeliek mert bármikor megtörténhet. Eddig 3 ilyen eset volt, hogy megálmodtam elõre valamit kb. 3-4 hónapra rá meg is történt.
Nem azért mert velem még nem fordult elõ, hanem azért mert ha tiszta a tudatod nem láthatsz olyan dolgokat ami nincs ott. És pont.
Mondjuk én szoktam füvezni és csak akkor látok tisztán és egyértelmûen dolgokat amik nincsenek valójában ott. Ez viszont csakis olyan állapotban fordulhat elõ, ha egy olyan anyag jut a szervezetbe, ami a tudatos gondolkodást befolyásolja (pl THC, vagy nagyobb mennyiségû alkohol).
Egészséges szervezetben nem fordulhat elõ ilyen anyag, illetve nem termel ilyet. Ergo ez egy betegség, vagy annak szövõdménye is lehet. Vagy talán a mindennapi stressz...
bár sok minden okozhat ilyesmit..
a lélek meg finom lehet 😉
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nekem is volt ilyen pl: hogy megyek az utcán, utána szünet, és egy fél km el elõrébb jártam..
Ilyen külsõ lényeket még nem képzelõdtem, mindíg csak egoista módon magammal foglalkoztam 😄
*hihi ** *
Velem olyan fordult elõ, hogy mentem az utcán, rápillantottam egy kb. 200 méterre lévõ autó hátuljára és hirtelen mintha óriási sebességgel száguldottam volna felé.
Kiskoromból pedig tisztán emlékszem, hogy éjszaka láttam egy barna, szõrös majomszerû lényt (dadunak hívtam) a függöny mögé bebújni. (azután sok évig nem mertem egyedül aludni)
aztan a masik hogy az mitol van hogy gyakran erez edeskes fahej szeru illatot? mindenfele helyen...ucan, otthon, buszon...barhol...az O tipje hogy talan a lelek szaga es azt erzi...fene se tudja.
szal remelem valaki tud valami okosat mondani, mert probaltam ennek utana jarni, de nem igazan jartam sikerrel.
Nem konstruktiv hozzaszolasoktol kimeljetek pliz. koszi elore is.