Látomás ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szellemeset azt nem almodtad veletlen? eleg morbid hogy egys zellem nezi a szamitogepeden a meset:D ment a geped vagymi?

legensy
Feleségem azt álmodta 4 hónapja, hogy veszekedett valakivel, elesett és beleharapott a lábszárába a valakinek...
Arra ébredt fel, hogy a saját alsókarjába harapott és ébrenlétében 1-2 percig nem tudta kiengedni fogai közül karját (ezt én is láttam) a harapás helye ma is megvan, olyan erõteljes volt.

Amúgy szellemfélékrõl, vagy mirõl annyit, hogy egy 4 év körüli kisfiú éjjel az ágyunkból nézte a meséket számítógéprõl. Feküdt a hátán, feje alá rakta karját, pizsomában volt és mesézett.
Erre két hétre meg egy kislány lebegett a szoba közepén.

Nem tudom szellem volt-e vagy mik lehettek ezek a gyerekek, de voltak ez tény. De nem tudom és nem is foglalkoztam vele különösen, hogy kik és honnan stb...

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Csirke4
Hehe nekem ezz OPF-al van így :D
de olyan is történt velem a multkor, hogy azt álmodtam, hogy elharaptam a számat, de amikor felkeltem, akkor dõlt a számból a vér.

ohh en meg amikor hajnali 6 ig CS zek akkor altalaban cs set almodok:DD szal joez:)

nekem pl folyton deja vu érzéseim vannak
eddig sokszor volt már olyan, hogy voltam valahol, és akkor abban a pillanatban elragadott az az érzés, hogy ez már megtörtént egyszer velem.
De mint irtam, legalább 10szer volt már ilyenem.

I.C.ram
Akkor a Battlefied, abban még bombázni is lehet.
ranGer2
Igazad lehet :P de abban nincs helikopter... :P

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

I.C.ram
agyadra ment a CallofDuty.... :/
ranGer2
ÚÚ meg volt egy másik álmom ami nagyon tetszett kissé rémisztõ volt de elmesélem..
Szal azt álmodtam hogy felkeltem reggel jókeddvel.. (ritka az ilyen..) furcsa volt hogy kissé sötét van reggel.. megyek az ablakhoz felhuzom a redõnyt és akkor se lett sokkal világosabb de ami kint volt az valami borzasztó látvány volt...-> szétbombázott házak minden ég géppuska hang stb stb... ilyedtemben felkaptamm egy pólót meg egy papucsot és kirohantam az utcára... (nem volt jó ötlet) ami most történt az nagyon rossz érzéseket váltott ki bennem) szal mikor kimentem az utcára pont akkor érkezett egy ilyen csapatszállitó teherautó,kipattantak belõle a bakák és felém tartottak.. azt hittem velem akarnak valamit de nem egyszerüen átfutottak rajtam... mintha ott se lennék... megfordultam amerre futottak és láttam hogy 2 légvédelmi ágyut készitenek elõ... aztán jött az a szirénahang.. énemeg csak álltam mint akit odaraktak.. És akkor jelent meg 2 helikopter.. tökig felfegyverezve.. elég ilyesztõ volt fõleg hogy elõször rám lõttek..( miért is ne? ) :Dbefutottam egy fedezékbe.. ilyen romos vacak de mire észrevettem hogy az egyik helikopter hátbakerült már késõ volt.. lelõtt..

Mikor reggel felébredtem végiggondoltam az álmomat... és biztos van valami alapja is mivel tõlünk nem messze található 1 reptér. Elég ilyesztõ álom volt :)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Én 3 napja furcsákat álmodok... az elsõ az volt hogy Naplementénél megcsókoltam az egyik osztálytársnõmet... nem részletezem ilyen romantikus csöpögõs... izéé
aztán másnap-> kb ugy minden második percben megcsókoltam...
tegnap meg minden 5mp ben.. tegnap elég keveset aludtam.. eléggé idegesitõõ :DDDD

Wing Rockling
De az a tükrös dolog is lehetséges

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Vagy clint éppen nagyon szarul hazudik

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Csirke4
Vagy felszereltek egy tükröt... :)
Csirke4
Szerintem hajléktalanok...
szerintem ne parázz nem hiszem hogy hullák voltak
Lehet hogy csak vámpírok vagy ufók

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Csirke4
Nem lehet hogy mókusok?
Csirke4
Webcamerát nem szerelsz föl?
CLINT EASTWOOD9
ott esténként ott járkálnal

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Csirke4
Vagy én tévedek és tényleg a hullák voltak?...
Csirke4
Ahogy mondod...
Nem feltámadtak hanem már ott voltak :)
CLINT EASTWOOD9
NEM FELTÁMADTAK

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Csirke4
Azok nem a hullák voltak hanem az õrök... :)
Aztakurva.
És meg akartak verni?

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

CLINT EASTWOOD9
Tegnap este elmentünk biciklivel a temetõ kapuja elõtt és a hullák felébredtek és ott mászkáltak majd megijedtünk és eltekertünk!!!!!!

Csirke4
Áááá...
szerintem nem létezik :)
Kata: ez tényleg Ady lenne? Az Ady Endre összes mûveiben nincs benne :-)
Csirke4
Igen, különben hogy mûködne a lélekvesztõ?

Csirke4
Ez kizárt dolog...
(mernemtudom)
Wing Rockling
Léteznie kell, mert van élet az oráng után

Csirke4
Mi az a lélek?
Létezik olyan?
Wing Rockling
:DD

Kata
Ady Endre: Látomás

Reggel fáradtan kelek,
A kilincsen keresek fogást.
Kiballagok a kertbe,
Oszt fater, látom, ás.

[/cserf][/fülünyúl]

Random_
Olyan nekem is elõfordul a kezem olyan mint egy élettelen húsdarab kicsit ilyesztõ. A másik véglet a lábam szokott lenni mikor begörcsöl éjszaka közepén és a fájdalomra ébredek ekkor azonnal ugrok az ágyból és mozgok egy kicsit. :)))

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Wing Rockling
Nekem ilyen még nem volt, sazl fogalmam sincs mitõl van... De amint kinyitja az ember a szemét és felébred, tehát fel tudja fogni a külvilágot, a lélek vissza kell hogy térjen bele, kilömben még kicsit sem tudnád mozdítani magad egyáltalán, ez inkább egy enyhe lebénulás... Én viszont azt nem szeretem ha rossz testhelyzetben alszok el, és felébredek az éjszaka közepén arra, hogy kiment az összes vér a kezembõl - vagy lábamból - , és nagy erõfeszítéssel bírom csak megemelni, hajlítani egyáltalán, olyankor mindig felállok és várom hogy helyreálljon a vérkeringésem.

Wing Rockling
Ez nálam is mûködik es érdekes dolog, hogy pont akkor ébredek mint azt elalvás elõtt bebeszéltem magamnak. Sokan járnak agykontrollra és úgy érik el ezt, nekem nincs rá szükségem :)

Random_
Én az utóbbi napokban nem ébredtem korán ötkor addig aludtam ameddig természetesen fel nem ébredtem és érdekes dolgot figyeltem meg. Ha ötkor ébredek csörgõórára akkor nem emlékszek álomra viszont ha természetesen hat fele kivet az ágy akkor mindig valami álomból ébredek vagy riadok fel. Ez szinte törvényszerû lett mert mindig így esik meg.
Bár azt még korábban észrevettem, hogy ha lefekvés elött tudatosan bebeszélem magamnak, hogy mikor kell felébrednem általában mindig is akkor ébredtem vagy 2-3 percel az idõpont elött. Mostanában ez nem mûködik mióta dolgozok és éjszaka késõn fekszek le, de középiskolában mûködött. Akkor volt az, hogy minden nap máshogy kellett ébrednem attól függõen mikor kezdõdött a tanítás.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ja es ez nem alom mert mindig ugyanigy tortenik. Valahol olvastam hogy a lelek alvas alatt elhagya a testet. De valami kapcsolat akkor is fennal a test es a lelek kozott. Szerintem ha ez igaz akkor valamiert ebren vagyok mikozben a lelkem nincs a testemben. De lehet hogy csak szimplan hulyeseg az egesz.
Bar nem kimondottan latomas, de velem idonkent olyan dolog tortenik elalvaskor amit en ugy hivok hogy "rosszul alszok el". Szoval altalaban akkor szokott ez elofordulni amikor nagyon faradt vagyok es sokaig fentvagyok. Na, lefekszem es par perc mulva elalszom. De azt erzem hogy zuhanok es a fulemben fulsuketito zaj van, De olyan nagy hogy szinte faj. Es kozben ki tudom nyitni a szemem. Latom a szobat, az idot az oran, tudom mozgatni a szemem de csak azt, ahhoz hogy elforditsam a fejem egy kicsit is marha nagy ero kell. Ennek ugy van vege hogy addig kinlodok amig valahogy sikerul egy kicsit megmozgatni a testem es akkor minden abbamarad. Az a helyzet hogy kurva szar erzes.
Csirke4
Csak te...
Wing Rockling
inkább mindenki tanul (vagy csak én?) :))

Csirke4
Mindenki alszik?
Csirke4
:(
Wing Rockling
nám, Túl hamar elaludtam ;)

Csirke4
Na sikerült ilyet álmodni? :)
FtranX
"Ha belegondolok, a fizikának meg a kémiának meg mindennek amit tanítanak, nagyot kicsi valóságalapja van, egymás után döntögetik meg az eddig valósnak hitt elméleteket egy újabb hülyeséggel, és ennek soha nem leszek vége."

Ez hülyeség. Mondj már egy pár példát!

Csirke4
Ez csak egy kis pók... :)
The Garrett
ne nézz be a fényképeid topikba :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Wing Rockling
Az is érdekes, hogy általában nagyon ritkán látok egy-egy pókot, de amikor szarabb napom van és rosszabb a kedvem, olyankor este több pókot is találok, mászni a párnámon, a monitoron, a falon. A pókok is furcsa lények, mindig különleges alkalmakkor jönnek elõ. Egyébként szeretem õket, de amikor meglátok egyet mégis mindig késztetést érzek rá hogy lecsapjam :))

Csirke4
Ok akkor próbáld meg! :)