Látomás ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra ébredt fel, hogy a saját alsókarjába harapott és ébrenlétében 1-2 percig nem tudta kiengedni fogai közül karját (ezt én is láttam) a harapás helye ma is megvan, olyan erõteljes volt.
Amúgy szellemfélékrõl, vagy mirõl annyit, hogy egy 4 év körüli kisfiú éjjel az ágyunkból nézte a meséket számítógéprõl. Feküdt a hátán, feje alá rakta karját, pizsomában volt és mesézett.
Erre két hétre meg egy kislány lebegett a szoba közepén.
Nem tudom szellem volt-e vagy mik lehettek ezek a gyerekek, de voltak ez tény. De nem tudom és nem is foglalkoztam vele különösen, hogy kik és honnan stb...
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
eddig sokszor volt már olyan, hogy voltam valahol, és akkor abban a pillanatban elragadott az az érzés, hogy ez már megtörtént egyszer velem.
De mint irtam, legalább 10szer volt már ilyenem.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Szal azt álmodtam hogy felkeltem reggel jókeddvel.. (ritka az ilyen..) furcsa volt hogy kissé sötét van reggel.. megyek az ablakhoz felhuzom a redõnyt és akkor se lett sokkal világosabb de ami kint volt az valami borzasztó látvány volt...-> szétbombázott házak minden ég géppuska hang stb stb... ilyedtemben felkaptamm egy pólót meg egy papucsot és kirohantam az utcára... (nem volt jó ötlet) ami most történt az nagyon rossz érzéseket váltott ki bennem) szal mikor kimentem az utcára pont akkor érkezett egy ilyen csapatszállitó teherautó,kipattantak belõle a bakák és felém tartottak.. azt hittem velem akarnak valamit de nem egyszerüen átfutottak rajtam... mintha ott se lennék... megfordultam amerre futottak és láttam hogy 2 légvédelmi ágyut készitenek elõ... aztán jött az a szirénahang.. énemeg csak álltam mint akit odaraktak.. És akkor jelent meg 2 helikopter.. tökig felfegyverezve.. elég ilyesztõ volt fõleg hogy elõször rám lõttek..( miért is ne? ) :Dbefutottam egy fedezékbe.. ilyen romos vacak de mire észrevettem hogy az egyik helikopter hátbakerült már késõ volt.. lelõtt..
Mikor reggel felébredtem végiggondoltam az álmomat... és biztos van valami alapja is mivel tõlünk nem messze található 1 reptér. Elég ilyesztõ álom volt :)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
aztán másnap-> kb ugy minden második percben megcsókoltam...
tegnap meg minden 5mp ben.. tegnap elég keveset aludtam.. eléggé idegesitõõ :DDDD

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Lehet hogy csak vámpírok vagy ufók

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
És meg akartak verni?

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Csirke4
Igen, különben hogy mûködne a lélekvesztõ?

Reggel fáradtan kelek,
A kilincsen keresek fogást.
Kiballagok a kertbe,
Oszt fater, látom, ás.
[/cserf][/fülünyúl]
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Bár azt még korábban észrevettem, hogy ha lefekvés elött tudatosan bebeszélem magamnak, hogy mikor kell felébrednem általában mindig is akkor ébredtem vagy 2-3 percel az idõpont elött. Mostanában ez nem mûködik mióta dolgozok és éjszaka késõn fekszek le, de középiskolában mûködött. Akkor volt az, hogy minden nap máshogy kellett ébrednem attól függõen mikor kezdõdött a tanítás.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ez hülyeség. Mondj már egy pár példát!