41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#9331 hát igen. én is ezen voltam kiakadva pár oldallal előbb. kicsit hazudós a bethesda -
#9330 haha végre egy sorstárs :) -
Braveheart #9329 Ok, de ha megnézed a minimum gépigényt, akkor simán kéne mennie... úgy értem a csalódást, hogy reménykedtem hogy minimumon el fog menni. -
#9328 akkor sztem nem a játék csalódás, hanem a géped....
ez olyan mint Ferrarit forgalmi dugóban tesztelni és közölni, hogy csalódás, mert csak egyesben lehet vele menni.... -
Braveheart #9327 Hali! Nekem kicsit csalódás a játék, ugyanis teljesen játszhatatlan. Tudom nincs nagyon bika gépem ( Amd 2800+, 768 mb ram, GefFX5600 128 mb) de azért full minimum grafikán 1-2 fps-t csinálni az művészet már... -
#9326 HY!
nem tudjátok hogy a játék 5 percente miért lép ki? -
Dns5000 #9325 ja meg vegtelen lockpick -
Dns5000 #9324 pl imperial city csatornakban akad par -
cuccok #9323 pá megyek vissza küldit csinálni -
cuccok #9322 mi milyen vámpír ? -
cuccok #9321 a 256 mb-os 6600gt-n nem jelez ilyet sehola menüben -
Crazy Mate #9320 Akkor hol vannak vámpírok? -
cuccok #9319 nincs is benne olyan
-
#9318 én inkább azért sírok, hogy nem tudom ultra high-ra tenni :DD -
cuccok #9317 melyik jel az a térképen ?
-
cuccok #9316 már bent vagyok a városban és azt írja hogy valami krályoknak vagy királynak de nem találom sehol. -
#9315 Le van irva a kuldetesleirasban, es azonkivul nezd meg a terkepet. (Meg en sem vittem el, de a terkepen mar megtalaltam.) -
cuccok #9314 az elején az amulettet hová kell vinni ?please help!! -
#9313 nekem elf, dwarf, ork armorok hada esik, viszont glassbol nekem is csak fegyver... kitartonak kell lenni :] -
#9312 hmm , nemtom most mi történt ... éjszaka még megcsináltam egy marék küldetést , kiírtottam a fél Daedroth meg vámpír nemzetséget , 17 leszek hamarosan ... és valamiért egyre több patkányt meg farkast találok ... csak nemtom miért ... nemtom , gondolom van Glass , meg erősebb armorok , bár lehet hogy az Imperial a legjobb /shrug ... de én csak dwarvent meg steelt találok ... fegyverben már Glass potyogott elég szép számmal , de csak kétkezes kard -
#9311 Koszontsetek az uj grey foxot :]
!!! FIGYELEM! NAGY SPOILER! CSAK AZ NYISSA MEG A KEPEKET, AKI NEM AKAR MAGATOL RAJONNI, HOGY KI VOLT AZ EREDETI GREY FOX !!!
-
#9310 Ilyen nekem is szokott lenni, es akkor alt 3-4 reset utan mukszik csak :( -
#9309 Kerdes:
Dolgozhatok tobb guildnek is? Mert mostmar felkerestek a Thieves Guildtol, de a Fighter Guildhoz is szivesen beallnek dolgozni, ha megtalalom. -
Crazy Mate #9308 Akkor honnan szedjek én most egy vámpírt aki hajlandó lenne megharapni? -
#9307 Ha valakitől szó szerint idézel - az aláírásodban - egy másik fórumról, légy oly kedves legalább idézőjelek közé tenni. Szaby nevében köszi. -
#9306 Morrowind: 87% és évek óta folyik a munka. Szvsz még min. fél év.
Icewind Dale II: 25% és hosszú évek óta készül. Idén szerintem még 50% sem lesz meg. (Kb. 1 éve ez is csak itt tendál.)
Baldurs Gate 2: 70-80% és ez is hosszú évek óta készül. (Ez ebben az állapotban van talán egy éve.)
Akkor mi olyan mókás? -
#9305 jó kép! -
Marcus_ #9304 Tegnap nálam is ez volt,másik mentéssel be tudtam tölteni...(több infom nincs) -
#9303 Hogy kell megidézni valakit? Gondolom spec varázslat.
Lopakodó üzemmód, amikor látszik a szem a célkereszt körül? -
#9302 OMG, ez hol van? Azonnal tessék maegmondani. Hard-zárat már simán török (de amíg belejöttem - ehh...) -
#9301 A harc heve :)
Tegnap találtam egy barlangot, tele van ilyen kis imp-ekkel. Ha kinyírod őket, fel lehet venni valami imp-???-t (nam jut eszembe a neve, talán skin, vagy ilyesmi...), ami 15 aranyat ér, és 0,2 súlyú. -
#9300 ha megharaptatod magad egy másik vámpírral -
Crazy Mate #9299 Hogy lehet vámpírrá válni?Az elején is lehet,vagy fejlődni kell? -
#9298 na végre nekem is megy a játék és abszolút nem akadozik még harc közben se a amúgy nekem átlagosan úgy 25-30 Fps-el megy de amikor harc van akkor visszaesik 15-20 fps-re amúgy nálam 800*600-ban megy a játék élsimitás nélkül Bloom effektel és Vsync-cel megnéztem a HDR-t is de úgy már kissé akadozott ment kb 5-10 Fps-el -
#9297 ne bánd,teljesen értéktelenek... -
#9296 Mikor betölteném az elmentett állásokat, az esetek 90%-ában kifagy a gép és csak reset segít. Másnál van ilyen? Ez a nem nagyon hivatalos verziónak köszönhető, vagy ha elfutok egy eredetiért, akkor megjavul? Mert ez így elég gáz... -
#9295 OK :)
Egyébként a MorroHun csapat nem hogy csak feliratokat akar, hanem szinkront is. Na mindegy majd kiderül, hogy lesz-e valamikor...
Mindenképpen bíztató jel, hogy a Morrowind alap részének a honosításával a finisbe értek. -
#9294 nem is csinálják még a magyaritást.....csak én fogalmaztam félreérthetöen....de egy tárgy és varázslat magyaritásnak örülnék...:) -
#9293 Hát ez L.O.L. :)
Ahhoz egy picit sok az Oblivion szövege, hogy már 70%-nál tartanának, talán 0,70%...
De nem kell azt sürgetni, majd egyszer lesz hozzá vélhetően, de csak úgy 2-3 év múlva legkorábban... :) -
#9292 jah ennyit értek kb az angol szövegböl ugy értettem..
CAfu: ki kell választzani 3 dolgot hogy mire fejlödjön aztán okés..nekem sikerült