41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Dns5000 #9372 kibaszott bug, hogy eltunik a trener, spell vasarlo ikon :/ -
Dns5000 #9371 hol kapsz lovat ingyen?
amugy lehet venni 500, 2500,5000 ert lehet hogy 1000ert is olyat meg nem talatam
-
#9370 "10 ev mulva tan be is felyezi..."
Vazz Hunni. Max feszelyezi :P -
#9369 és akkor ott a kovács soha többé nem nyit ki vagy majd egyszer csak megint nyitva lesz? -
#9368 még régebben olvastam hogy kb 35 óra a főszál -
#9367 Nagyon jó hogy "könnyű" magyarítani a gamet, remélem 1 éven belül lesz valami belöle.
-
cuccok #9366 kb. hány óra ? -
#9365 Ez kesz. Az elejen kapunk egy ingyen lovat, gondolom mindenki tudja. Namost valahogy eltunt a lovam egy olyan 2 het utan. szokas szerint kint maradt egy varoson kivul. Mennek vissza erte de a lo sehol, az osszes kaput megneztem es a karamot is, de eltunt. Ez mifasz?!?!?!?! :-( ... most vehetek majd egy lovat 5000 goldert, hat marha jo, foleg ha majd az is eltunik egyszer. -
cuccok #9364 csak a főszálall milyen hoszú a játék ?
-
cuccok #9363 ahol alőször találkozunk a kapuval ott be kell menni a városba ?
-
#9362 Uh, mi történt...nyugisan sétálgatok Chorrolban (asszem legalábbis, lehet másik város volt), erre egy pasast szépen lenyomnak az őrök minden átmenet nélkül. Mondom okés, biztos kizsebelte azt a kutyamániás nőszemélyt. Kilootolom a hulláját, elveszem a házának a kulcsát, szétnézek. Mythic Dawn csuha a pincében, a négyrészes könyv második kötete a hulláján. Mondom okés, biztos egy Mythic Dawn ügynök volt ellenem. Másnap mennék eladni a cuccokat abban a városban a fegyverárushoz...zárva...délben...ezek az idióták a helyi kovácsot nyírták ki.
Tanulság: a Bethnél sokkal jobban figyelhettek volna, hogy ha NPC rabol akkor minimum menjen dutyiba, de sose öljék meg... :P -
CUCLI #9361 nem emlékszem már :P -
CUCLI #9360 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt a bazinagy rákot már megtaláltátok?:)) -
#9359 hmm .. asszem kezdek egy teljesen új karaktert ... és csak mellékküldetéseket csinálok 13-15ig ... mivel a főszálat már végigvittem , oblivion kapuk sincsenek , így az új glass csodakardomat sem tudom enchantolni <.< -
#9358 A fegyverek/páncélok értékeit meg lehet nézni valahol, vagy csak úgy fílingre használjam őket? -
BBalee #9357 Varázslattal, vagy varázsfegyverrel lehet szellemeket irtani, sima fegyverekkel nem lehet őket sebezni. -
#9356 nah, gondolhattam volna. köszi :D -
#9355 van egy olyan érzésem hogy most hogy kijött az oblivion a morro magyarítás project is szünetel egy kicsit -
#9354 szellemeket csak varázsfegyverrel lehet megsebezni , mindegy hogy mi van a fegyveren -
#9353 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bemész abba monostorba amit képen jelöl felmész a lépcsőn, jobbra fordulsz és ott ül az asztalnál. -
markastor #9352 [spoiler]
Várni délig. -
#9351 bizony egy alapos reg clean lehet segít. próbáld a googleba ccleaner és tweaknow clear. nekem ezek hetente 2giga szemetet szednek le registriből meg innen onnan -
cuccok #9350 ja a szellemeket hogy kell megölni ? -
#9349 hali!
mi a túrósbrét kell csinálni a prince camarill sírjánál? most ott állok és látok egy képet a sírján, de még mindig van ott valami, csak nem tudom mi. -
cuccok #9348 www.idc.hu ott árulják is csak meg kellene nézni -
cuccok #9347 ja és vettem egy ilyen misticum varászlatot és 1-es szintű vagyok az mire jó ? -
#9346 de van én sem hittem el, mikor haver mondta hogy 256-os gt-t vett....és tényleg -
#9345 Jóregg!
Köszi, kipróbálom a vérivást. :) -
#9344 általában van minimális, ajánlott és optimális
logikus, hogy melyik mit jelent -
cuccok #9343 mellesleg már megnéztem mindenhol de nem találom azt a jauffre-t és nem tudom neki oda adni az amulettet!valaki el tudná mondani hogy hol találom ? -
#9342 Az minimum grafika véletlenül nem az szokott lenni amin már érdemes kipróbálni a játékot (a legrosszabb beállításokkal, 10 fps körül), az ajánlott meg az amin már rendesen is lehet játszani? Mert általában ez így szokott lenni. A legtöbb cucc fut minimum grafika alatt is. Hidd el már próbáltam nem egyszer, és 1-2 még játszható is volt(bár csúnya:)).
És ez így eléggé ferdítés feltűntetni így a minimumot, ha 1 fpst csikar ki magából maximum FXes kártyákon. Mondjuk engem már annyira nem bosszant a dolog, de gondold meg ha valaki megveszi 16e Ftért, és egy slideshowt kap. -
cuccok #9341 de van nézd meg ha akarod www.idc.hu a gainward-nál keresd -
#9340 Lehet, hogy hülye kérdés de melyikek az ARGONIAI-ak a macskaképűek vagy a hüllőszerűek csak mert a vámpíros küldihez kell :):):):) -
BladeW #9339 Azt nem tudjuk, de legyszi tanulj meg magyarul irni (vagy csak nekem all fel a szor a hatamon ha olyat latok hogy "percente"?) Kosz! -
#9338 nincs is 256-os 6600-as gt.........:) -
#9337 majdnem ugyan olyan gépem van mint neked kivéve h nekem ati9600pro-m van és nem produkál 1-2fpseket..a mérő majdnem mindig piroson van tehát 25 alatt de ettől még a játék sztem élvezetesen megy..dungeonokba egyáltalán nem akad..nem szar a géped csak a windowsal vannak sztem gondok..1024x768on játszok distant világgal meg fűvel meg vérrel meg víz csillogással meg ilyenek..bloomot viszont leszedtem -
#9336 LoL...bár ez sem gyenge:DD
-
tomo #9335 ninroot, vizpartok kornyeken nő. olyasmi , mint egy sás ? zold és nincs virága , alul keskenyebb felfelé bokrosodik. -
Crazy Mate #9333 2.8 Ghz,1 gb ram,Geforce 6600 Gt videókártya,és akadozik,ha emberekre nézek. -
#9332 a minimum gépigény azt jelzi, amin ELINDUL, nem azt, amin minimálisan játszható, az már a recommended