41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#9613 Te figyelj már;neked megvan ez a játék egyáltalán vagy mit csinálsz?
Olyan hülyeségeket kérdezel,hogy égnek áll a hajam komolyan...
Eddig ami nagyobb városban jártam mindegyikben volt mágus és harcos guild.
Ki van rakva a "cégtáblájuk" a házon és ha bemész bszélsz vkivel megmondja kinél tudsz belépni(join) azt ennyi.
Nem tudom mit csinálj,de sztem vagy olvasgass kicsit utána ha ennyire nem tiszta vagy ha az angollal van problémád akkor szótárazz...
Nagyon fárasztó. -
#9612 Üdvözlet.
Segítségre lenne szükségem:
Kaptam egy olyan küldetést, hogy valami könyvet kell elhoznom...
(aztán a küldetés agyon vagy bonyolítva... :-S)
El kell menni egy börtönbe, ott nem nyitnak nekem ajtót, csak ha egy ork-nál munkát vállalok, ha elvállaltam a melót, akkor beenged az őr.
Nos, a börtönben van egy ember, aki elmondja amit tud a csákóról, akinél a könyv van / volt.
De ezután se nyíl, se jelzés se semmi hova kéne menni.
Szóval, nem tudja valaki hol kell folytatni? -
HRaVeN1 #9611 A mage guild 2. questjénél mit kell csinálni? Amikor négy táblát kell ellvasni, és lefordíttatni az emberrel? -
CUCLI #9610 4. asszem. -
cuccok #9609 milyen és hány céh van???(bocs a sok kérdésért) -
#9608 Ja és a küldetés neve meglepő módon Spies :) -
#9607 mit kell tennem ha nem akarok vámpir lenni? -
cuccok #9606 ja és a céhekba hogy kell belépni ??????? -
markastor #9605 Köszi -
#9604 Chorror és Skinrad közti féluton, egy mittomén rom mellett
én is most akadtam rá, elég egy visszataszító romhalmaz
Chorrolból ép meg akarom látogatni Skinradot, mondon gyalog mek, az stílusosabb, légvolnalban. Felfedezek egy romot(Hackdirt mellett), fű, az úgy be van csapdázva beszArás, vissza kellett tölteni, mert egyszerűen nem tudtam kijutni:(
jól van mek tovább, távolbúl meglátok egy házat, mek tovább azt még 1et, azt megérkeztem Hckdirtbe, éjjel volt, érkezésemkor az emberek be vonultak a házukba. Se a templomban, se a kocsmában nem volt 1 lélek sem, házak pedig zárva, leégett romok, mondom innen léc... -
cuccok #9603 valaki tudja.hogy merre van a mágusok vagy a harcosok céhe ??? -
#9602 Hi , kéne egy kis help :<
Amikor a bladek templománál kémkedik 2 kém , abból megölök az 1iket a csajt , a másikat hol keressem ? Mert ügye átkutatom a házát , megmutatom a bizonyítékot és nemadnak semmi támpontot hogy a 2.at hol keressem. -
#9601 Gyorsutazás meg iránytű kikapcsolására már van mod, belinkeltem még ide nemrég. -
#9600 hey, titeket nem zavar ez az új gyorsutazás a világtérképen??? morrowind után nagyon illúzió romboló.... de még az a kis nyíl is az iránytűn...ezt miért így csinálták? meg zárak is le lettek egyszerűsítve, így nem sok értelme van növelni skillt... -
markastor #9599 Merre van Hackdirt? -
Mr. Perfect #9598 Írd ide, hogy mit ír ki!! -
#9597 Ez nagyon jó! THX ! -
#9596 Nem hiszem, hogy segít, de talán egy próbát megér, hogy a játék könyvtárában található „Oblivion_default.ini” –ben és a mentéses könyvtáradban található „Oblivion.ini” –ben átírod a „bDSoundHWAcceleration” értékét 1–ről 0–ra. -
o.san #9595 van valami értelem abban mikor nyitnak reggel a boltok? mármint rendszer? -
o.san #9594 bővebben? -
#9593 mármint nem ismerem a szót -
#9592 és miért nem tudok aludni? v.mit kiír de nem értem -
#9591 Én arra vagyok kiváncsi, hogy az ötödik részbe vajon mit raknak? :D. Egész Tamrielt, fu, na az, nagy lenne. Meg a grafika, marad ez, vagy új. Már úgy is lehet kapni fizikai gyorsitót is, szóval érdekes lesz a játék azon része is, mndegy, egyelőre ez legyen meg :D. -
o.san #9590 elértem a 3. szintet! táádáá -
#9589 inkább úgy kérdezem, hogy hol fordulnak elő "lopnivaló" páncélok és fegyverek? :]
mint például ez: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094830097&order=reverse&index=4#9276 -
Dns5000 #9588 torekeny :P -
#9587 van olyan hely, ahol kimondottan páncélok és fegyverek vannak? lopni szeretnék :DD
esetleg múzeum? -
#9586 Láma kérdés de a glas cuccok azok milyenek? :D -
#9585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszatöltöd azt az állást, ami még a harapás előtt volt és NEM alszol abban a fogadóban. Nekem ugyanez volt, ha ott akartam aludni, akkor vámpír lettem mindenképpen. Így hát nekivágtam éjszaka és másnap szundítottam délelőtt pár órát másik városban... :) -
hippy #9584 -
#9583 Csak dísz volt egy utánzat azzal nem érdemes törődni :):) -
Xeran #9582 loptam glas kardot és nincs dmgje meg ára se , és 1 ütésböl tönkre megy. lehet vele vmit csinálni hogy használhassam? vagy csak dísz volt és hiába szenvedtem a zárral!? xD -
#9581 egy kérdés: celeron 2,4ghz, 1gb ddr2 RAM, gef6600GT konfigon mennyire futhat jól a progi? mondjuk 800 v 1024-es felbontásban. -
#9580 egyszerre csak egy pöcköt lehet feltolni...
egynél próbálkozz többször (told fel, de ne clikelj), hogy mennyi idő alatt csúszik vissza, majd akkor klikkelj, amikor tövig ment... erre igazából rá kell érezni :)
délután én is ezt kérdeztem, és azóta 11-es skillel very hard-okat török fel 1-2 hibával, de elég gyakran hiba nélkül :)) -
#9579 amikor feltolod ha sokáig fennmarad akkor kattintasz egyet és fent is marad.
általában egyszer hamar visszesik egyszer fenn marad tovább, na akkor kattintasz és így végig mész minden ,de vigyázz ha elb***szol egyet akkor a többi is visszesik -
#9578 ha 1 pockot felnyomtal, nyomnod kell 1 attackot(mouse1), es utana johet a tobbi is -
#9577 meg mindig nem.. hamarabb megharaptak mar, es a harapas utan 3 nappal valtozol at.. ez igy van a jatekban, es pont -
#9576 lejjeb már valaki megszabadult töle v.mi templomban
próbáld a keresőt -
#9575 Vegulis mar alszol mikor megharapnak, csak megzavarnak kozben, sikoltva riadsz a harapastol ... :) -
Lyan Kyj #9574 fiúk, egy kis segítség kellene lockpickhez:
Auto attempt-tel pár próbálkozás után sikerül, de saját magam csak az 1x-esen zártakat vok képes nyitni. Ha több pöcök van, akkor hogy kell csinálni? Ha egyet feltolok, addig nem tudok továbblépni a másik pöcökre, míg a feltolt le nem ért.
Előre is köszi!