41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#9573 beszelj 1 pappal akarhol, es o ad majd questet, hogy hogyan gyogyulj ki (megjegyzem draga, hosszu, es bonyolult folyamat... egyszerubb ha visszatoltod az alvas elottre, es megiszol 1 potion of disaset) -
#9572 egyre jobb a faq, csak így tovább ZsoZso!! -
#9571 annak a questnek mindenkepp az a megoldasa, hogy nekedesik a foszer
es hat tied a haz, csak epp aludni nem tudsz benne, ami a lenyeg lenne -
#9570 Vki dobhatna egy provot, hogyan tudok a leggyorsabban megszabadulni ettol a szrtol :)
Jatszanek tovabb, de nem igy ... -
#9569 antianalisinget -
#9568 na igen de nem almodban lettel vampir, hanem meg vmikor hamarabb -
#9567 nem nagyon van ilyen, hogy hozd el, de ha van, megkapod a questet, amint nalad van a targy, illetve nem tudod eladni, tehat a foszalnak semmikepp sem lesz baja -
#9566 kissé hormonzavaros :D -
#9565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valakibeszélt már Glarthirral Skinradban?
Na én megfigyeltem mind a 3 embert és arra következtetésre jutottam hogy egyik, sem kémkedik Glarthir után erre ő azt mondta hoyg én biztos falazok nekik, ezért meg akart ölni, de kikapott :D elvettem mindenét, majd kifosztottam a házát a kulcsával.
Ha meg ölök egy embert és nála volt a háza kulcsa, így szabadon járok ki be a (volt) házába, akkor a háza autamatikusan az enyém? -
#9564 hali! én most próbáltam ki.. hát csak az órát néztem h baze most már abba kéne hagynom más dolgom van:P nincs egy ütős gépem így nem megy maxon de ahogy elnéztem most jól fut.. kivéve az elején amikor a királyt folyton megtámadják a bérgyilkosok és mikor meghalnak vmiféle effekt kiséretében visszaváltoznak.. nos az az effekt alatt kb lemegy 0.5 fps-re a játék.. mit kapcsoljak ki v vegyek lejjebb ? :) -
#9563 Sz..pat a jatek!! Nem kellett vampirt keressek az atvaltozashoz, 'hazhoz' jottek :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eppen Hackdirt (a leegett kis varoska) Inn-jeben talalt naplo tulajdonosa utan nyomozok, mikor egy csapoajton at lejutok a varos alatti katakombaba, es ott orzik bezarva a naplo tulajat. Kiszabaditom, meg minden (leadom a kuldit) ... eppen lvl-t (6.) is novok alvashoz keszulodom eppen egy szaloban, amikoris alvas utan egy uzenet, 'vki almomban az agyam melle lepett, es megharapott' ... fasza ... es nem tudom kikerulna, hacsak tobbet nem alszom :(
A szep moi arcom ferfiva 'valtozott' :P
Ilyen volt :)
-
Since #9562 OFF
Aki tudna adni nekem egy felhasználónevet valamelyik oldalhoz ahonnan meglehetne szerezni azt megköszönném. Nem azért mert csóró vagyok, hanem mert most merült le a telcsim és matávosról meg valamiért nemtudok küldeni :-) Ha lenne valaki ilyen üzenjen privátba. Természetesen honorálni fogom és jövőhéten viszonzom jótettét :-)
ON -
#9561 Őő, tényleg: ha van egy fontos küldetés, mondjuk a történet fő-szálában. Amikor el kell hozni valahonnan valamit. Hogyha én küldetésen kívül még előtte odamegyek, akkor is ott lesz az a valami??? És ha igen, és elhozom és eladom pl.... Akkor mi lesz a fő cselekményszállal? :D -
#9560 Amúgy addig nem is lehet ezekszerint találkozni vele. Mármint én most mindenféle Guild nélkül is kérdezősködöm róla, de csak azt a választ kapom, hogy "senkiházi tolvaj, törvényenkívüli, stb."
-
#9559 csak de :]
#9556: strength-et noveled -
#9558 Csak nem Grey Fox....? :D -
#9557 srácok linkelje be valaki azt az oldalt amelyiken volt 4-5 mod oblivonhoz
ty -
o.san #9556 a teherbírásomat mivel növelem? -
o.san #9555 ha bizonyos idő után akkor valami puffer szar lehet, valami memória nem ürül rendesen, ez általában driver csere után megoldódik ,de mint mondod a legújabb van fent csere egyel előzőre. próba!?! -
#9554 engem NAGYON érdekel. ha hazaérek, fel is rakom :) -
#9553 Hát lehet nem guild akkor de az utcán megszólított egy vámpír és azt mondta segíthetnék neki pár dologban... Aztán rögtön adott is egy questet. -
#9552 miaza vampire guild ? -
#9551 Én 3at csináltam eddig a thiefesek közül most léptem rankot. Beléptem a vampire gulildbe is és keresem most a harcos guildet , csak fingom nincs hol találom meg. -
#9550 Zsíroslecso -
#9549 sztem van az 15 is, a legutolso raadasul olyan hosszu, bonyolult, es izgalmas, hogy feler 5 masikkal :] -
#9548 Mennyi quest van a Thief Guildben Johnnyka? Van legalább olyan 10? -
kHares #9547 Ismét megkérdezném akik modot töltöttek honnan töltötték? Mert a fileplanetes fizetős, gondolom nem fizetnek rá elő, google meg nem sokat segített(és a faqban is le lett felejtve a link) -
#9546 Leirnad priviben a fighter guild lelohelyet ? -
#9545 -
#9544 Nem fog futni gef4es szériával, akár ti, akár mx. -
Gibor #9543 igen eszi rendesen.... -
schub #9542 hali
gef 4 ti 4200as kártyával próbálta már valaki?
futott? -
#9541 Jah lol...amúgy nagyon zabálja a vasat? Most nemtok semmit sem nézni mert beszart a videokarim azt most egy mx 440 van bent... -
#9540 Ja, hogy két kilóméterre ellátsz? Elég kellemes :) -
Gibor #9539 High Dynamic Range, semmi lényeges inkább a fényekkel szorakozik pl. mikor sötétből hirtelen világosba érsz akkor kis időre megvakulsz.... -
#9538 high dinamic range -
#9537 hello all ismét! lenne egy technikai problémám, és hát nem hiszem, hogy megoldást kapnék rá, de ötleteket szívesen fogadok. Az a gondom, hogy egy bizonyos idő (van hogy 10 perc van, hogy akár 40 perc) után a játék hangjai bekattannak és minden hang mintha a 2x sebességére kapcsolt volna... legújabb hangkártya drivert is felraktam, semmi... lehet hogy codecprobléma? pls help, mert nagyon idegesít, hogy megszólítok valakit aztán az meg hupikéktörpikék hangon kezd el hadarni... :( -
#9536 Lámaság de mi a tököm az a HDR?? -
#9535 ha már akkor bocs
oblivion cikk az sg-n -
#9534 ki lehet kapcsolni a HDR-t mert úgyse látsz naplementét így jobb FPS-t kapsz