41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#10095 Már próbáltam úgy is hogy kiírtam dvd-re.
gamecopywolrdről leszedtem a cracket.
és azért szidom a játékot mert reggel óta ezzel baszakodom és mégse indul el. -
#10094 Ez megbízható...régebben linkelve lett, fullosan biztonságos hasznos oldal. -
Shadow_THH #10093 medium detail és megy folyamtosan igy is gyönyörü...
de ha valaki vérezni kezd akkor 1 fpsre esik D:
ez gyönyörüszép játék ez -
#10092 Jó kis Active-X vezérlőket telepítene a weboldal, inkább ezt hanyagoljuk. -
#10091 Nagyon komoly, visszaadja a játék értelmét! -
Cat 02 #10090 http://www.srtest.com/referrer/srtest
itt elvielg ment a gém de azt modnják hogy nem :D igaz ? -
Thanatos #10089 ;) -
reanimator #10088 köszi épp felfér :) -
#10087 rakom a banner alá :DD -
Cat 02 #10086 4.6 asszem -
reanimator #10085 Hellótok.Hány gigát rak fel a vinyóra a game ? -
#10084 Semmilyen, csak cd check
Miért nem írod meg rendesen a DVD-t, installálod arról, s hagyod bent a lemezt?
Vagy miért nem szeded le a cracket a Gamecopyworld-ről?
S miért a játékot szidod, mikor te bénázol egy másolattal? -
Cat 02 #10083 FX 5600-on 512 DDR Ram al elmegy ??? -
#10082 Eltünteti a szörnyek szintjet, igy random szintüek lesznek.
Ha tul könnyünek talalod hasznald a dufficulty (nehezsegi szint) huzigat az opcioknal
Nem tudni mi törtenik magasabb szinten
Lehet, hogy csak uj jatek inditasaval müködik
-
kerek1224 #10081 de bemountolva hagyod? -
Thanatos #10080 jó, neked nem fog menni, bye -
Thanatos #10079 röviden: bármilyen szintü mosnter spawnolhat bármikor (mármint tökmind1 milyen szintü vagy), és a szörnyek nem lvlupolnak veled, kb ennyi a lényeg -
kerek1224 #10078 egyszerre hány guild tagja lehetek? -
#10077 Egyátalán milyen védelem van ezen a fostalicskán? -
#10076 GameXP link nem megy valamiert...
Igy probaljatok: GameXP oldala Free Download -
#10075 Egy jó angolos fordítsa le pls, hogy ez a mod mire szolgál! -
#10074 Ez nem igaz letöltöttem újra ezt a szart és nem megy, winraral kicsomagolom , daemonal mount, felinstallálom és indításnál kiírja hogy helyezem be a lemezt. Nem hiszem el hogy csak nekem nem megy -
#10073 Akinek lassu a jatek, mert gyenge a gepe, probalja meg ezt:
GameXP
Inditas utan a "Warp Speed" gombra kattintani.
Utana ezt: !ATuner
Inditas utan a "Direct 3D extra" kivalaszt es az "Optimize" megnyom. A kivant opcio kivalaszt ("speed" vagy "Quality").
Haver esküszik ra, hogy 10/15 FPS-el jobban megy neki AMD 1800+ procival es valami regi GF kartyaval.
Nalam nem volt hatasa jatekban, csak a windowst gyorsitotta meg... -
#10072 Ez a oblivionhq.hu elég kihalt :/ -
MrAndree #10071 Én tolvaj/íjász wood elf csajszit nyomatok és eddig nem sok problémám volt. Igaz még csak 5 óra játékidőm van és 3-as szintű vagyok. És tényleg rohadt fílinges. Előtte vittem harcost de 13 óra után abbahagytam. Az se volt rossz de ez jobb. -
#10070 Amúgy mennyire éri meg tolvaj/íjászt indítani?
Állítólag gyenge, viszont rohattul fílinges lenne.
Mondjuk tolvajban egy valamit nem szeretek...MINDENT el tudok lopni csak használni nem tudom mert harcos cuccokkal meg mágusbotokkal mit kezdjen a tolvaj :) -
#10069 Lessétek meg Shaunim a másik topikba :) Ő lesz a második karim ... amolyan szummonolós varázslónőt szeretnék belőle faragni. -
#10068 Ha lesznek modok lécci linkeljétek, előre is köszi! -
#10067 Mert szerintem én addig lerakom a játékot. Kinek van kedve tápolodni, fejlődni, ha sehova nem vezet -
#10066 Van már rá valamilyen mod? -
donpedro #10065 Pont ez az én gondom is. Az összes nyamvadt orkon Ebony páncél van, és glass fegyverekkel nyomják. Állítólag magasabb szinteken még rosszabb a helyzet. Semmi értelme fejlődni, hiába vagyok én a világ megmentője, hiába győztem le az összes létező gonosz teremtényt, ha utána a kalandokat követően hazafelé sétálva lenyom két mezei útonálló daedric páncélban, daedric fegyverekkel...
Szerencsére már egy csomó mod készül ennek kijavítására, érdemes körülnézni a hivatalos fórumban.
(Még azért megjegyezném, mielőtt megszólnának, ettől az egy komoly hibától eltekintve szvsz iszónyúan jó a játék, félelmetes a hangulat, brilliáns a sztori, kiváló az AI, imádom az egészet, csak ezt az egy fejlődésdolgot nem bírom megszokni.)
-
CUCLI #10064 köszi megpróbálom -
Dzsiti999 #10063 ŐŐ... Ha jól emlékszem reggel 6 körül kell a szoborhoz szólni. De előtte a megölt sárga fényekből szedd ki a port (vagy mit). Elég belőle 1 db is. -
CUCLI #10062 már kb 3at lecsaptam de még semmi.. -
MrAndree #10061 Egyébként minimum 2-es szintűnek kell lenni hozzá, de szerintem mire idáig elér bárki már akkor is megvan ha csak a főküldetésre koncentrált. -
Newfronter #10060 Ja hogy ez a problem, akkor oksi..... félreértettem. -.- -
MrAndree #10059 Fordulj meg és indulj lefele a dombon. Ott lesz a will-o-the-wisp, azt csapd le. De csak ezüst fegyver sebzi. -
BBalee #10058 Ha a Join M.G. rész quest-jeire gondolsz akkor ez nem kell hozzá csak a part 1.
Mellesleg a küldi szerintem bugos:
A jegyzetet ha elolvasod, akkor a sok bla-bla után azt mondja, hogy egy schock varázslatot kell elsütni, de nekem semmi nem történt. A küldit mutató nyil ugyan eltűnt, de a quest még mindíg a megoldatlanok között maradt és a luvnya sem akart hozzám szólni ezzel a témában. Ettól még az Join M.G. quest sikeres lett és IC-be is bejutottam a mágusokhoz. Sőt már az Arc-Magi tól kapom a feladatokat. Szóval szerintem bogaras a küldi, és nembaj ha kimarad. -
MrAndree #10057 És ha a dark brotherhood-ot nyomom éppen akkor utána mehetek a fighters guildbe? Mert jó lenne.
Amúgy állat ez a játék. Jártamban-keltemben betértem egy faluba. Sehol senki, gondoltam benézek egy házba. Benézek egy házba, erre odalép valami láthatatlan pali és közléi, hogy menjek a fogadóba ott majd elmondják a helyzet. Odamegyek és a fogadós közli, hogy néhány hete mindenki láthatatlanná vált a faluban és már nagyon unják. Egy Alcotar nevű varászlót gyanusít aki a közelben lakik és megkér, hogy keressem meg. A varázslót könnyen megtalálom /ő is láthatlan/ és kiderül, hogy ő volt és kissé túl jól sikerült a varázslat. De azt mondja ne aggódjanak mert egy-két év és elmúlik a varázs. Mondom, hogy a falusiaknak nincs két évük erre elkezd értetlenkedni, hogy miért hiszen ő nagyon élvezi /itt már hangosan röhögtem/. Végül aztán adott egy spellt amivel helyrehoztam a dolgot. Jutalmul meg ingyen lakhatok a fogadóban. -
Newfronter #10056 Ez nem olyan küldi, hogy egy bizonyos szint után végezhető el? Nézd meg a leírásban! Mert én is voltam hasonló helyen, csak nem havas helyen.