41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#10135 Igen ez érdekes, ágy nélkül várakozásnak veszi, morroban ágy nélkül is aludtál, ezért volt tiltott a városokban alvás. Itt nyugodtan lehet várakozni is...Király :) -
#10134 Mikor indítod akkor feljön az a kis menü amivel indítod, na ott az indítás alatt van közvetlenül egy data files "gomb" arra kattonts, és ott x-elj.
-
ShaiHulud #10133 varakozni lehet csak a T gomb lenyomasaval. -
#10132 Másold be a data könyvtárba, majd indításkor be x -eld, h használja a játék -
Anotino #10131 ja es a masik: mi a szoszt kell csinalni a .esp fileokkal?
belemehetnenek ezek a faq-ba -
Anotino #10130 Hogyan lehet aludni agy nelkul? Sehogysem sikerul rajonni. -
#10129 -
#10128 Ezt az oldalt ajánlom, leszedtem most jópár jó modot...többek közt olyat ami lassítja az idő telését a játékban, felgyorsítja a nyílvesszőket, varázslatokat (a lövedék sebességére értendő) meg még egy pár nyalánkság (játszható Dremorák :) ) -
#10127 Vesz a halál, nagyon megszerettem már ezalatt a 3.5 év alatt, annyit meg nem játszok, hogy érdemes legyen venni. Laptoprol már letöröltem, úgy néz ki most rakhatom vissza rá ha ezen nem sikerul elinditani. Amúgy legújabb nvidia driver is fent van. Többen is irtak mar, hogy meg gf4-el is. Akkor gondolom nem a kartya a hibas. -
#10126 Akkor linkeltem ezt :) -
#10125 Na most vagy a VGA-m baszakszik vagy a 81.98-as forcware nem birja a gamet mert széttesik a kép mostanában de elég durván karakterek nem is látszanak hanem ilyen hőefektszerűség van helyettünk :( -
dominoboy #10124 remélem nem lessz off:
Ha valaki megvette eredetiben az lécci scannelje be a magyar kézikönyvet és rakja fel plzzzz -
#10123 Poénból írtam csak -
#10122 van, vegyél új videókártyát :C -
#10121 Letöltési link a modhoz.. -
#10120 neharizz igazából én örültem, hogy végre elsőre írhatom vkire eztet :D -
#10119 Hello
Van valami megoldas arra, hogy ne csak fekete, kek es feher szinben "pompazzon" a jatek? GF4Ti4200-am van, P4 2,4, 512MB Ram. Igy jatszhatatlan az egesz. -
#10118 Sorry. Mindíg visszaolvasok, most az egyszer nem és egyből megharagszanak rám -
#10117 az egyik kuldinel mar vmennyire kotelezo, persze nem szabjak ki, csak toborozni kell a sereget Bruma alá. -
#10116 Szerk: Vagy a FAQ alatti szöveget olvashatnád :) -
Dant0r #10115 Lényeg hogy legyen "Conjuration" skillje. A többi már a te dolgod:) -
#10114 Bazz 1 fél oldalt minimum visszaolvashatnál :D -
#10113 #10110 - ez magyarítással lenne jó, én speciel nem vágom annyira az angolt, de pl magyarul poén lenne már, hogy mondja az npc, hogy ide meg ide kéne menni aztán keressem meg...mint a való életbe, tiszta fasza lenne :)
#10111 - vótmá és kell :) -
#10112 Ez meg egy jobb lvl scaling mod. Nem random módon fognak teremni a szörnyek, hanem félig meddig megmarad az eredeti rendszer azzal a különbséggel, hogy minden szörnynek van egy felső lvl-e aminél nem fog tovább fejlődni....szerintem jobb....így az ember nem fog lvl1ként minotaurusokba botlani :D -
#10111 [URL=http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=8]Meg egy no fast travel mod a "mazohistáknak" [/URL] -
#10110 Nemtudom volt-e már, itt egy mod azoknak akik utálják, hogy mutatja za iránytű, hogy merre vannak a küldöcélok :) -
#10109 Köszönöm a választ, tanulgatok, kezdek belejönni. és nagyon élvezetes már mindjárt az elején! főleg mikor egy patkány v egy goblin nekem ugrik...feláll a szőr a hátamon, olyan hirtelen jönnek! :) re köszi csáó. jó játékot! -
#10108 elírtam az első mondatom ... én se tudom mit akartam odaírni :) talán a "nem" -et kéne kihúzni :))) -
#10107 Srácok ... nem valaki veterán segítsen már. Szummonolás a vágyam ... csípem, ha "elkészítek" pár harcost és ők harcolnak helyettem. Namost ... erre a feladatra a Mage vagy a Sorcerer class a jobb? Nem tudok dönteni, gondoltam egy nálam fanatikusabb fan tudja erre is a választ ... kapásból. (úgy láttam ez a két class jöhet számításba)
Előre is köszi! -
#10106 Alacsony a tudasod.
A jobb also sarokban irja, hogy mennyire nehez a zar. Ha nehez, akkor valszeg beletörsz nehany lockpicket. Ha extremly easy, akkor meg van 1 kattbol.
A lenyeg, hogy ami pöcök lent van, odamozgatod az egeret, aztan feltolod. Azzal felmozdul a pöcök is es amikor a holtpontra jutott, akkor katt. Ha fent marad, nyerö vagy.
Ez a jatek arrol szol, hogy a kepessegeidet fejleszted. Elöször bena vagy, aztan egyre jobb leszel.
Nem kell mindjart hibat keresni. Ennek ez a normalis menete. -
#10105 ja, akit érdekel, éppen akkor kell nyomni mikor pont fennt van amit felkell küldeni! , na érted? :P:) -
#10104 rájöttem! :D -
#10103 :) mosgatom én jobbra balra de nem marad fennt a zár! :( mindig visszajön és zárja újra, hiába nyomok egérgombot mikor fennt van eltörik a lockpick. -
Cat 02 #10102 egér mozgatás ???
(nem tudom én se de Thief 3 ban bejött :D) -
#10101 Sziasztok!
Egy-két hozzászólást visszaolvastam, de nem találtam megoldást a kérdésemre.
őszintén megmondom most életemben kezdtem el játszani ilyen típusú játékkal és mindjárt gondot is okozott a ládák kinyitása. kérek vkit magyarázza el nekem h han kell. előre is köszi hali!
u.i.: a locpickem mindig eltörik, ha felküdöm akkor meg visszajön , nem marad ott. vki? -
#10100 Talán vedd meg eredetiben. Azért mert nem megy a warez, ne a játékot szidd... -
#10099 off
áj dekemény tudtam, hoyg ez lesz!:
pénteken magamhoz vettem a játékot--->hajnalig játék, szombaton koncerteztem vidéken--->ma hajnali 4 re értem haza azóta nyomom alvás nélkül, holnap reggel meg melóó áááá. nem lehet abbahagyni -
#10098 pls vki segitsen itt tartok: Ter-Meena has discovered the massage in the books: Green Emperor Way Where Tower Touches Midday Sun. mutat a nyil ott vok de nem tortenik semmi. pls help pls irjatok ide vagy privat uzit csakvki segitsen pls -
HRaVeN1 #10097 Glass féle fegyverek hanyas szint után lehet szerezni ellenségeknél? -
#10096 Játszunk ;] Évek óta vártam a játékra, most hogy megvan, előbb kiélvezem...