The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Latod DB mai fiatalok csak f@szolni tudnak.
Pedig mi mar sokszor nem ertettunk egyet, de en nem emlexem ilyesmire a vitaink kozben. 😛
Na de visszaterve a jatekhoz, meg mindig nincsen senkinek otlete hogyan lehet feltolteni az ures soulgemeket ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt halgassátok a hosszu videoban is ez volt eccerüen isteni ez a zene...nagyon atom...nemtudja valaki a vimét? ha van?
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
De legalább a gerebjézp csak csinos. Mégha zakkant is.
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepetes4oblivionfull16.jpg
Ki az, aki kikezdene ezzel a karakterrel? <#gonosz2>#gonosz2>
Suzuki Swift GL 1.3
Hiába a 6800GT az ajánlott, fullmindennel az erdõ nagyon szaggat. 1-2 frém😄
De mindenhol máshol 30 felett bõven. Még oblivionban is. Kurva fû😄
Suzuki Swift GL 1.3
persze, add el a géped <#vigyor1>#vigyor1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepetes4oblivion14.jpg
<#vigyor>#vigyor>
Suzuki Swift GL 1.3
Boast=magasztalas
Joke=viccelodes
Coerce=eroszakoskodas
Bribe, itt ertelemszeruen fizetsz ami megemeli a reputaciodat a szemely fele.
Minnel magasabb a speechcraft annal hamarabb toltodnek fel a negyed cikkelyek, ill annal nagyobb plusz erteket kapsz a beszednel.
A karakter arca kifejezi, hogy milyen reakciot fog kivaltani belole az adott beszed, a nem megfelelo beszedstilust ellehet forgatni, na persze csak akkor ha visszatoltodott az adott negyed cikkelybe.
Viszonylag rövid kipróbálás után a játékról:
Nálam frankón megy(lényegesen jobban mint amit vártam), nagyon tetszik a tárgyak rakosgatása(ha majd egyszer lesz, akkor ezzel nagyon frankón be lehet rendezni a lakásom😊.
Viszont a múltkor én voltam aki a Morrora aszonta, hogy nem ártott meg neki a konzolosodás, na ezt errõl már nem mondanám, mert szerintem elég gyatrán konzolos lett a az egész menürendszer meg az, hogy esc –vel nem minden honnan lehet kilépni, alapból nem lehet bizonyos billentyûket átállítani.
Elég pipa lettem mikor negyed 11kor bementem az egyik kereskedõhöz bizniszeltem egy kicsit, majd átvonultam egy másikhoz. Akinek az ajtaját reflexbõl próbáltam kinyitni amikor bejött a lockpick, ekkor már nekem is leesett, hogy ez biza még nem nyitott ki. Jó polgárhoz méltóan meg sem próbáltam felnyomni a boltját úgyhogy gyorsan visszaléptem. Erre odajön az õr és közli, hogy na kisfiam irány a dutyi, csak hebegtem-habogtam, hogy izé én nem meg, hogy nekem szándékomban sem ált és nézzen már az órájára oszt inkább a boltost csukja le, de nem hallgatott rám…
No most igyekszem kicsit megint távol maradni a fórumtól hátha lassan csillapodnak a kedélyek.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Lehet, hogy az alacsony speechcraft az oka, de nekem még semilyen kombinációt nem sikerült elsütnöm úgy, hogy a kezdeti állapothoz képest pozitív végállapotot értem volna el...
Together we'll fly someday...
Es valoban kutyat nem erdekel, hogy nagyzolsz itt, hogy mennyiert vetted a VGAdat tavaly.
#7925 Jakuza, #7948 Mayday
Ki a f@szt érdekel h mennyiért vettétek a VGA kártyátokat és mennyire vagytok vele megelégedve. Kíváncsi itt valaki erre, ezt egy árlistán is meg lehet nézni... <#lama>#lama><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#kocsog>#kocsog>
Képzeljétek én tavaly augusztusban 164k-ért vettem az enyémet, de kutyát se érdekel!
Nem igazán értem ezeket az embereket akik ilyenekkel jönnek. <#falbav>#falbav>
ON
a Gépem:A64 3500+@2600Mhz
1Gb ddr 400Mhz ram
X1800Xl vga
és vmiért belassul nagyon és nem tudom miért!!!😞
valaki irja le hogy mien beállításokat használjak?!??!
Ezzel kapcsolatban lenne megegy kerdesem.
Az arusoknal is lehet venni soulgemeket, viszont ezeknek a tobbsege ures.
Az ilyen ures soulgemeket fellehet tolteni valahogy ?
gamertag: kenobita
lószerzés az elején
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ quest, az ugyebár az, hogy el kell vinni az amuletet egy paphoz.
Miután odaadtad az amuletet a fópapnak és beszélgetsz a kisebb papokkal, mindegyiktõl kérdezd megh, hogy mit tud segíteni. Az egyik felajánlja, hogy kölcsönadja a lovát. Ki kell menni az istállóba (nem a városi istállóba, hanem ami a házuk mellett van), és ott az egyik lovat (egy tarkát) elviheted, s nem számít lopásnak (sárga a patkó). Nekem azóta van lovam. 😄
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |