The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Azta! Charles Manson -e vagy? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

gamertag: kenobita

Soultrap-et rákasztolod az ellenre (van spell, van tekercsen is), és ha azalatt az idõ alatt lenyomod ameddig tart a spell hatása akkor megvan a lelke. Feltétel, hogy az inventorydban legyen elég megfelelõ méretû üres soulgem.

Atival kinek milyen meghajtója van? A régi Catalstemmel, amit szoktam használni(talán 4.6, ne nevessetek... 😄) azzal el sem indult, illetve rögtön kilépett, most az ngo féle 6.3 van fent. Keresek valami másikat, hátha megoldaja a fagyást...

[Jakuza]
Kiakasztott a 11FPS ? <#buck>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

De f@sza kard!!!! Éni s ilyet akarok 😊)))))))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

kill3r22
válasz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem amikor az egyik kapu megnyilik bemész bent egy ijen varázslo szerü figuránál aki eltünik meg stbstb annál lehet találni egy varázslatot asszem annál van ha azt használod feltöltödik....de abszolut nem vagy benne biztos mert még nem látom át teljesen a dolgokat...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

grebber
GYILKOS!!!!!<#vigyor1>

Next PC upgrade: 2022

bepe79
Begurultam:

<#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Kandurex
Ez a DB nem az a DB, aki hegyesre köszörûlt fogakkal szokott jönni? <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[Jakuza]
Off.
Latod DB mai fiatalok csak f@szolni tudnak.
Pedig mi mar sokszor nem ertettunk egyet, de en nem emlexem ilyesmire a vitaink kozben. 😛

Na de visszaterve a jatekhoz, meg mindig nincsen senkinek otlete hogyan lehet feltolteni az ures soulgemeket ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kill3r22
Oblivion\Data\Music\Explore\atmosphere_01.mp3
Ezt halgassátok a hosszu videoban is ez volt eccerüen isteni ez a zene...nagyon atom...nemtudja valaki a vimét? ha van?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

ott a pont, kill , ban , destroy, htx... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PyRex
Már ne is haragudj, de te kezdted el ezt azzal, hogy nálad milyen nagyon faszán megy a game...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Kandurex
Egyértelmûen porszívózik

Ezt szõnyegtisztításnak nevezik.

De legalább a gerebjézp csak csinos. Mégha zakkant is.
bepe79
Oooopa. Úgy látom, valaki átkonvertálta a képeimet linkké. Na, akkor én is link formájában rakom be:

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepetes4oblivionfull16.jpg

Ki az, aki kikezdene ezzel a karakterrel? <#gonosz2>

Suzuki Swift GL 1.3

DonnieBrasco
Jééé, most egyetértek veled. Valami nincs rendben a világgal 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

deep
Én is kénytelen leszek lejjebb venni a grafikát😞
Hiába a 6800GT az ajánlott, fullmindennel az erdõ nagyon szaggat. 1-2 frém😄
De mindenhol máshol 30 felett bõven. Még oblivionban is. Kurva fû😄
bepe79
Kandurex
tab

persze, add el a géped <#vigyor1>

Inventoryt hogy lehet elõhívni? Vagy a legelején még nem engedi? És ha valaki tudna megoldást arra, hogy ne lépjen ki 3 percenként memóriahibával...

bepe79
Imperial vagyok, Warrior csillagjegy alatt, és Barbarian class:

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepetes4oblivion14.jpg

<#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Jagi
Mostmé'? Nem a Morro billentyûkonfigja van integrálva?

[Jakuza]
Admire=csodalat
Boast=magasztalas
Joke=viccelodes
Coerce=eroszakoskodas

Bribe, itt ertelemszeruen fizetsz ami megemeli a reputaciodat a szemely fele.
Minnel magasabb a speechcraft annal hamarabb toltodnek fel a negyed cikkelyek, ill annal nagyobb plusz erteket kapsz a beszednel.
A karakter arca kifejezi, hogy milyen reakciot fog kivaltani belole az adott beszed, a nem megfelelo beszedstilust ellehet forgatni, na persze csak akkor ha visszatoltodott az adott negyed cikkelybe.

1-2 hét és kijön az elsõ patch.

CS@
Az utolsó 600 hozzászólást csak felületesen olvastam át mert a nagy része értéktelen, tisztelet azon keveseknek akik még ezek ellenére is próbálnak a játékkal foglalkozni és tartják itt a frontot<#worship>.
Viszonylag rövid kipróbálás után a játékról:
Nálam frankón megy(lényegesen jobban mint amit vártam), nagyon tetszik a tárgyak rakosgatása(ha majd egyszer lesz, akkor ezzel nagyon frankón be lehet rendezni a lakásom😊.
Viszont a múltkor én voltam aki a Morrora aszonta, hogy nem ártott meg neki a konzolosodás, na ezt errõl már nem mondanám, mert szerintem elég gyatrán konzolos lett a az egész menürendszer meg az, hogy esc –vel nem minden honnan lehet kilépni, alapból nem lehet bizonyos billentyûket átállítani.
Elég pipa lettem mikor negyed 11kor bementem az egyik kereskedõhöz bizniszeltem egy kicsit, majd átvonultam egy másikhoz. Akinek az ajtaját reflexbõl próbáltam kinyitni amikor bejött a lockpick, ekkor már nekem is leesett, hogy ez biza még nem nyitott ki. Jó polgárhoz méltóan meg sem próbáltam felnyomni a boltját úgyhogy gyorsan visszaléptem. Erre odajön az õr és közli, hogy na kisfiam irány a dutyi, csak hebegtem-habogtam, hogy izé én nem meg, hogy nekem szándékomban sem ált és nézzen már az órájára oszt inkább a boltost csukja le, de nem hallgatott rám…
No most igyekszem kicsit megint távol maradni a fórumtól hátha lassan csillapodnak a kedélyek.

köszi szép
érdemes vele játszadozni, nekem már az elején sikerült ugy lenyügözni egy lovas légióst, úgy hogy leszált a lórol, és komolyan mondom: reszketeg hangon megfogadta hogy ezentúl hûen szolgál, jött is velem már elõre jelezte ha gond van, leszált és lekaszabolt goblint, farkast, patkányt😊))...
Ch_Slater
a morrowindben volt egy dagger, amit valamelyik északi küldetés után lehetett megkapni. azzal lehetett az üres soul gem-eket feltölteni, ha levágtál valakit (mondjuk egy daedra lelke egy nagy SG-be)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

deep
Loál, kit érdekel, de azért te is beírod😄D
Valaki rájött már a beszélgetõs minijáték lényegére? Mik azok a különbözõ nagyságú koncentrikus negyedkörök, amik az adott cselekvéseknél vannak? Mindig végig kell nyomni mind a négyet (joke, admire, boast, bully asszem)? És egyet nem lehet egynél többször?
Lehet, hogy az alacsony speechcraft az oka, de nekem még semilyen kombinációt nem sikerült elsütnöm úgy, hogy a kezdeti állapothoz képest pozitív végállapotot értem volna el...

Me0w
Es csak 50-60 FPSed van? Hat, ha en elkoltok valamire majd 200k-t akkor szeretem ha latszata van 😄

Together we'll fly someday...

Kandurex
Jó'reggelt, vagy délt...

Kandurex
......

[Jakuza]
Szerintem kellene, neked egy kis rendszabalyozas. talan hamarosan Hmuda megteszi ezt.
Es valoban kutyat nem erdekel, hogy nagyzolsz itt, hogy mennyiert vetted a VGAdat tavaly.

kill3r22
ohh bocs télleg ott van mp3ba köcce...😊

B@dsector
OFF:

#7925 Jakuza, #7948 Mayday

Ki a f@szt érdekel h mennyiért vettétek a VGA kártyátokat és mennyire vagytok vele megelégedve. Kíváncsi itt valaki erre, ezt egy árlistán is meg lehet nézni... <#lama><#kocsog><#lama><#kocsog><#lama><#kocsog>

Képzeljétek én tavaly augusztusban 164k-ért vettem az enyémet, de kutyát se érdekel!
Nem igazán értem ezeket az embereket akik ilyenekkel jönnek. <#falbav>

ON

1024-ben elindul, de fél perc után ki is vág hibával... :S

kill3r22
minden *.bsa filében van asszem

Cafu
Hy!
a Gépem:A64 3500+@2600Mhz
1Gb ddr 400Mhz ram
X1800Xl vga
és vmiért belassul nagyon és nem tudom miért!!!😞
valaki irja le hogy mien beállításokat használjak?!??!

Most, hogy feltettem új drivert, el se indul, amikor a csík végigmegy a loading alatt, akkor kiírja, hogy ilyen-olyan olvasási/írási hiba. :-O

[Jakuza]
Na sikerult feltolteni a kardomat soulgemmel.
Ezzel kapcsolatban lenne megegy kerdesem.
Az arusoknal is lehet venni soulgemeket, viszont ezeknek a tobbsege ures.
Az ilyen ures soulgemeket fellehet tolteni valahogy ?

cenobite
Nincs meg a játék könyvtárában valahol mp3 formátumban? A morrowindnél asszem megvoltak.

kill3r22
valaki nem tudhja honnan tudnám azt a zenét leszedni ami akkor szol mikor az erdöbe mászkerálok???

[Jakuza]
Hat ez az ugralas igen fura, mindossz 28as az akrobatikam, es meg is ugrok akkorakat nehezpancelban mint egy bolha, raadasul holt lassu az egesz mintha alig lenne gravitacio es fel oraba kerul visszaesni a foldre. 😛

cenobite
Ez porszívózik vazze! 😄

Nem tudom volt-e már, de a biztonság kedvéért leírom.

lószerzés az elején

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az elsõ quest, az ugyebár az, hogy el kell vinni az amuletet egy paphoz.
Miután odaadtad az amuletet a fópapnak és beszélgetsz a kisebb papokkal, mindegyiktõl kérdezd megh, hogy mit tud segíteni. Az egyik felajánlja, hogy kölcsönadja a lovát. Ki kell menni az istállóba (nem a városi istállóba, hanem ami a házuk mellett van), és ott az egyik lovat (egy tarkát) elviheted, s nem számít lopásnak (sárga a patkó). Nekem azóta van lovam. 😄

Nekem is ki ki fagyogat, ráadásul elég gyakran, memóriacím hibára hivatkozik.

PyRex
a grafikai beállításoknál lejjebb is lehet ám scrollozni... kötve hiszem, hogy ha ott mindent maxra raksz, akkor X1600XT-n nem szaggatt 1280-ban 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Fejes021
lehet hogy ez egy eddig ismeretlen porszívó típus, nem<#nevetes1>

http://www.panoramio.com/user/518310