The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ami kepzettsegekrol szol igen.
a tortenelmieket nem.

Mayday
Azt kell mondjam, nekem is minden(!) maxon van, HDR-el, 1280x1024-ben, es szaggatas nelkul hasit tokeletesen egy X1600XT-n (lejjebb irtam a konfigot is, ami van melle).

Es ez "csak" egy 46 ezer forintos kartya, nagyon meg vagyok vele elegedve!

(FPS-t nem tudok, mert nem raktam fel semmi Frapsot, vagy egyebet.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

igy már értem,tehát tudja is meg nem is😛
szimulálja,vagy valami ilyesmi...

Sheltem
Ti végig szoktátok olvasni a könyveket a játékban?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hmuda
Hm-hm...véletlenûl ráakadtam a játék elsõ RAI bugjára...gereblyézzünk szõnyeget.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PyRex
A tag-ot nem használtam, de oda írtam nagy betûkkel. - ugyanúgy el lehet olvasni, hogy spoiler... <#rolleyes>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bazz hol éltem én eddig??
én úgy tudtam hogy a HDR-t ez is tudja😞
ja közbe beugrott hogy a 6-os nvidia széria az már tudta a 3.0-át!
na mindegy így is szépen megy high-on

a játékról csak annyit hogy nagyon szép,nagyon hangulatos csak éppen igen erõs angol tudás szükséges hozzá mert anélkül nem igazán élvezhetõ😞
úgyhogy lehet csak akkor veszem elõ ha jön valami magyarítás hozzá(nem most lesz az tuti)

ZsZso
Találtam valamit, remélem még nem volt ...

Konzol parancs (konzolt magyar billentyûzeten a 0 gombbal lehet behozni)
fixme : if you're stuck on a door or fence, type in the code and press enter and it will fix you."

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zsoltika 007
Aham ok

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ZsZso
Nem minden növény vegyíthetõ. A hozzávalóknál, ha kijelölsz egyet, akkor látod, hogy mire jó (pl. damage health). Na most nálam úgy mentek a dolgok, hogy volt pl. 3-4 olyan növényem, melynek azonos hatása volt, azt összeszerkesztettem, és abból lehetett készíteni fõzetet. Egyszer sikerült csak, hogy kevertem a növényeket (mármint hatás szerint) és tudtam úgy is mixelni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Pixel Shader 3.0 kell a valós (nem emulált) HDR-hez.
Me0w
x800 sorozatos kartyakon nincs HDR

Together we'll fly someday...

én hihg elfet választottam , és felvettem egy mortar és pestilence nevü mozsárnak kinézõ holmit amiben kotyvasztani tudok(nék), de hiába rakok össze 4 holmit(szedett növények, gyümölcs , stb..) nem tudja összemixelni.
a választott faj nem jo hozzá, vagy csak én vok béna?..ha valaki tapasztalt méregkeverõ, egy pár szóval szivesen venném segitségét.

valamint az érdekelne hogy a választott csillagjegy miben befolyásolhatja a képeségeimet(még a börtön kijárata elõtt választanom kellett, mint mindenkinek)...köszönöm
kill3r22
de sztem Shader 3.0 és az atik nem tudják csak az uj sorozat

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Zsoltika 007
Nem

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

deep
HDR az nem sm 3.0?
cenobite
Ugyanez volt nekem is csak nvidia kártyával. Téptem a hajam, mert vagy 6-7 drivert -legújabbakat, régieket- kipróbáltam, de semmi. A megoldás: ma vettem egy 6600 256 MB kártyát. Szomorú, de ez van.

gamertag: kenobita

A vsync ki van kapcsolva, minden mást kitoltam maxra

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

azt meg tudja valaki mondani hogy x800pro 256MB vidkártyával miért nem lehet kipontozni az elején a HDR-t??
ha jól tudom igencsak támogatja(vertex-pixel shader 2.0)

B@dsector
Biztos vagy benne h mindent csúszkát ki toltál max-ra és high beállítások mellett játszol (vsync on)???
Nekem is 7800gtx van, nekem is ultra high-ot állított be alpba, viszont nekem a procim csak p4-3ghz., ez egy kicsit visszafogja de azért én is 1280*1024-be játszom, igaz AA nélkül, HDR-el, bent 40-45 kint 22-23 alá még nem ment.

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

ZsZso
<#eljen>

De szar egy jatek ez, fekete, kek és feher szinen kivul mast keptelen megjeleniteni. 😄
No textura game, még a Sin se volt ennyire bugos. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

B@dsector
Egyébként soha életemben nem játszottam RPG játékokkal de ez odab@sz. <#eplus2>
[Jakuza]
Latod nekem eleg a 25FPS 1024-ben HDR-el 30K-ert is. Nem veszek azert 130-ert 7800GTX-et, hogy lassam hogyan megy 30-34FPSel valami 1280ban. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

az már megvan, csak a képek túl nagyok (méretileg)

kill3r22
akkor marad a Fraps nevü progi..azt szerezd be

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Davidus
abban a felbontásban inkább a HDR-t kapcsolnám be mint az AA-t

V9ykn8_TZL0

Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Sheltem
7800gtx lol

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

B@dsector
Tegnap este telepítettem a játékot. Video detect -> ultra high quality 😛PP
Video settings nem semmi nagyon jól skálázható a grafika<#felkialtas>

1280*1024 FULL FSAA MAX HQ /NO HDR beállítások mellett a belsõ helyszíneken 60fps, kint a szabadban pedig 30-45fps de 30fps alá nem megy <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

84.21 WHQL driver van fent 😊))

via_mala
Érdekes! A Fable-ban is ocsmány kockásak voltak az ön és a vetett árnyékok is Radeon 9800 Pro-val, aztán javítottak valamit a Catalyst-en ez ügyben, de utána már nem installáltam újra. Lehet, hogy az ATi kiad majd egy új driver-t direkt az Oblivion miatt is.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

sajna tényleg nem :-(

[Jakuza]
Hidd el nekem nem menti ugy sem. 😛
A fuvet ugy tudod lekapcsolni, hogy a Grass Distance csuszkat balra azaz 0-ra huzod.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kill3r22
documents and settings/......my games/oblivion/-on belül kellene átírni az Oblivion.ini-t és keresni allowsreenshot 0át átirni 1 re és akkor a printsreen gombra menit a képet...
Viszont lenne egy láma kérdésem hogy lehet a füvet kikapcsolni?

Galy
méretezd át
Szeretnék felrakni én is képeket ide, csak amiket a fraps gyárt, az nagyon nagy terjedelmû. HELP!

Nem is tudom hogy milyen karakterrel kezdjem:
-Tolvaj, lopós árnyékból odaszurkálós bûnözõ arcú lappangós Lajos
-Águs mágus,kotyvasztós,rosszindulatuan elátkozós,köpönyeges Károly
-Ihaly-bivaly odaütõs,kalapácsos izmos-Miklós

Legszivesebben mindegyik lennék egyszerre!!!
Kérdés: a szerkesztõk beépítették a skizofréniát a játékba?
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Jagi
én 3-mal szoktam dolgozni

[Jakuza]
Le tudod szedni barmelyik torrent-rol csak azt a ket fajlt nem kell letolteni az egeszet.
Javaslom a bitcometet es az elejen csak a ket hianyzo fajlt bejelolni letoltesre.
Torrent linket meg talalsz amannyit nem szegyelsz.

painkiller25
Csõ!
Nekm úgy volt meg a jatek h nem lehetett összefûzni mert a 39-40 es fájl hibás volt!!Valaki véletlenül nem tudná nekm ezt a két részletet elküldeni???!!Plíz help!!<#help>

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

[Jakuza]
Elkerulte a figyelmedet igen.
En is csinaltam egy hasonlo questet a beszed elejen a bal felso saroba irta ki, hogy milyen statok novekednek.
Persze ha rakoncentraltal a szovegre, akkor nem vetted eszre valoszinuleg en is alig figyeltem fel ra.

Davidus
nálam +2 fps

V9ykn8_TZL0

Davidus
Gray Prince quest
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megcsináltam a questet de a beígért jutalom nekem egy nagy nullának t
ûnik😊 azt mondta ha megszerzem neki a bizonyítékot megtanít pár új fogásra. na ez úgy nézett ki hogy szóban elmondott valami teljesen alap hülyeséget és ennyi volt a nagy tanítás😛 skillek között nem jelent meg semmi. az én figyelmemet kerülte el valami vagy tényleg egy nagy kamu ez a "reward"?😊

V9ykn8_TZL0

ZsZso
nálam sem dobott semmit (6600GT)

[Jakuza]
Koszi a felvilagositast, de nem arrol van szo.
Azt tudom, hogy javitani lehet kalapaccsal vagy NPCvel a targyakat.
Csakhogy nekem const sebzest ad a kardom de nem tudom feltolteni.

[Jakuza]
Lehet venni biztos, mert lattam mar valamelyik boltban, sajnos nevre nem emlexem, de valami alap targyakat arulo boltban volt, tehat nem fegyver vagy pancel bolt.
Bar mondjuk annyit szornak, hogy nem igaz meg en harcos letemre se fogytam ki beloluk, pedig tobbszor nyitottam mar 3 zartollas zarakat is.De van meg vagy 40 db.
A nehezpancel miatt pedig sajnos nem tudok lopakodni. 😛

Sheltem
Nem erre gondolt. Enchantolni lehet a kardokat vagyis "varázstöltetet" rakhatsz bele.

valszeg arra gondolsz mikor a kard sebzését javitani akarod ahhoz kell egy repair kalapács, még a börtönben szedtem fel avval tolhatod vissza 100%-ra
DonnieBrasco
TÖBB savegame-t használni felváltva 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!