The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tortenelmieket nem.
Es ez "csak" egy 46 ezer forintos kartya, nagyon meg vagyok vele elegedve!
(FPS-t nem tudok, mert nem raktam fel semmi Frapsot, vagy egyebet.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
szimulálja,vagy valami ilyesmi...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
én úgy tudtam hogy a HDR-t ez is tudja😞
ja közbe beugrott hogy a 6-os nvidia széria az már tudta a 3.0-át!
na mindegy így is szépen megy high-on
a játékról csak annyit hogy nagyon szép,nagyon hangulatos csak éppen igen erõs angol tudás szükséges hozzá mert anélkül nem igazán élvezhetõ😞
úgyhogy lehet csak akkor veszem elõ ha jön valami magyarítás hozzá(nem most lesz az tuti)
Konzol parancs (konzolt magyar billentyûzeten a 0 gombbal lehet behozni)
fixme : if you're stuck on a door or fence, type in the code and press enter and it will fix you."
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
a választott faj nem jo hozzá, vagy csak én vok béna?..ha valaki tapasztalt méregkeverõ, egy pár szóval szivesen venném segitségét.
valamint az érdekelne hogy a választott csillagjegy miben befolyásolhatja a képeségeimet(még a börtön kijárata elõtt választanom kellett, mint mindenkinek)...köszönöm
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
gamertag: kenobita
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
ha jól tudom igencsak támogatja(vertex-pixel shader 2.0)
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
No textura game, még a Sin se volt ennyire bugos. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Video settings nem semmi nagyon jól skálázható a grafika<#felkialtas>#felkialtas>
1280*1024 FULL FSAA MAX HQ /NO HDR beállítások mellett a belsõ helyszíneken 60fps, kint a szabadban pedig 30-45fps de 30fps alá nem megy <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
84.21 WHQL driver van fent 😊))
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A fuvet ugy tudod lekapcsolni, hogy a Grass Distance csuszkat balra azaz 0-ra huzod.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Viszont lenne egy láma kérdésem hogy lehet a füvet kikapcsolni?
-Tolvaj, lopós árnyékból odaszurkálós bûnözõ arcú lappangós Lajos
-Águs mágus,kotyvasztós,rosszindulatuan elátkozós,köpönyeges Károly
-Ihaly-bivaly odaütõs,kalapácsos izmos-Miklós
Legszivesebben mindegyik lennék egyszerre!!!
Kérdés: a szerkesztõk beépítették a skizofréniát a játékba?
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Javaslom a bitcometet es az elejen csak a ket hianyzo fajlt bejelolni letoltesre.
Torrent linket meg talalsz amannyit nem szegyelsz.
Nekm úgy volt meg a jatek h nem lehetett összefûzni mert a 39-40 es fájl hibás volt!!Valaki véletlenül nem tudná nekm ezt a két részletet elküldeni???!!Plíz help!!<#help>#help>
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
En is csinaltam egy hasonlo questet a beszed elejen a bal felso saroba irta ki, hogy milyen statok novekednek.
Persze ha rakoncentraltal a szovegre, akkor nem vetted eszre valoszinuleg en is alig figyeltem fel ra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ûnik😊 azt mondta ha megszerzem neki a bizonyítékot megtanít pár új fogásra. na ez úgy nézett ki hogy szóban elmondott valami teljesen alap hülyeséget és ennyi volt a nagy tanítás😛 skillek között nem jelent meg semmi. az én figyelmemet kerülte el valami vagy tényleg egy nagy kamu ez a "reward"?😊
V9ykn8_TZL0
Azt tudom, hogy javitani lehet kalapaccsal vagy NPCvel a targyakat.
Csakhogy nekem const sebzest ad a kardom de nem tudom feltolteni.
Bar mondjuk annyit szornak, hogy nem igaz meg en harcos letemre se fogytam ki beloluk, pedig tobbszor nyitottam mar 3 zartollas zarakat is.De van meg vagy 40 db.
A nehezpancel miatt pedig sajnos nem tudok lopakodni. 😛