The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
550/450 en megyeget!
http://www.panoramio.com/user/518310
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem 9600xt turbo m van,szerintetek ezzel elmegy??
Eddig még minden elment vele
mondjuk én 800x600-ban tolom, de eszembe se jutott AA-t bekapcsolni, nem zavarnak a "szálkák" (régi motoros vagyok) 😄DD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egyebkent ilyen alapon az NVidia bekaphatja, mert nem megy geforce3 TI-n a jatek 1280-ban fullon... 😉
Together we'll fly someday...
en is sokszor hallom, mennie kell, hisz 256 MB os a kartya (ja csak eppen 8500 as ati 😊 sarkitva )
és szóval nem mondtam, hogy nem indul.
Mindenki:
A "nem támogatja" dolog egy kicsit erõs volt.
De tapasztalataim szerint (az enyém pl) nem szereti. Ha 2x is már 10fps-t esik...
Nem megy az oblivion Radeon9600-al? Csakis az ATI lehet a hibás😄
ATI-nak máig fejlettebb az AA technológiája, mint bármelyik gyártónak. Ezt benézted.
Together we'll fly someday...
Egyébként meg láthatóan nem szeretik az AA-t...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
BLOOM-ot hogyha kikapcsolom, akkor nem fagy. Akkor várjak valami peccsre, ha én Bloommal nyomnám?
http://www.panoramio.com/user/518310
En felraktam a jatekot minden ment is siman de amikor megkapom a karakterem iranyitasat iszonyú lassan halad.Mi lehet a probléma?
Amugy azt hiszem siman nyustolnel most egy X1900XT-t ha hozzad vagnanak egyet ingyert.
Mondom ezt ugy, hogy most Nvidiam van.
A mai ATi Radeon kártyák támogatják az AA-t és az AF-et is. Sõt, az X1900-as széria még az AA+HDR egyidejû bekapcsolását is támogatja, amit az nVidia csúcskártyái mai napig sem tudnak (lásd 7800GTX512 vagy 7900GT/GTX)...
Suzuki Swift GL 1.3
Tehat egyenlore ez a tapasztalat. Persze varhato lassulas, ha elkezdek bunyozni a vadonban - gondolom. De egyenlore tenyleg full mellett, folyamatos!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Gyerek akinek most kb 25-30 fps el megy az készüljön mert mikor bemész egy kapun oblivionba akkor ojan látványorgazmus van hogy leeik 20ra kb...néhol 15 fpsre..nem az erdö a grafika gyerekek hanem az...majd meglátjátok aki még nem járt ott
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Kicsit félreértettek páran, de nem baj..
Én a Torrent-rõl írtam, h fake, nem a játékról.., ezt se írom biztosra, m nem tudom, csak annyit tudok, h nálam a Reloaded-es verzió 1,9%ig tölt 50-nel, aztán leesik 0-ra, és nem megy tovább 4 óra után se.., + a torrentspy-on írják, h fake-es maga a torrent fájl, bár nem tudom, h ennek tudható-e be a leállás.., az nrg-t is rossznak írják..
Kaptam segítséget, majd ha hazaérek munkából, akkor megnézem, köszönöm..! Remélem, az már jó lesz..😊
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Szamtalanszor leirtam mar, csak te akarsz erre a kovetkeztetesre jutni mindenaron. <#eplus2>#eplus2>
1. A játék király. 3 órát nyomtam eddig, és csak császkáltam, meg dumáltam erre-arra, semmi történet meg ilyesmi, uramisten mennyi idõmet fogja ez elrabolni?<#vigyor3>#vigyor3>
2. A konfig: AMD64 3500+ (socket939), 2G Dual RAM, SATA winyó, Geforce 7800GT.
Ultra High beállításokkal+low detail soft shadow és 2 x AA és Bloom, 1280 x 1024, tulajdonképpen folyamatosan fut
3. Észrevételem szerint a Grass Shadow, és a Self Shadow belassítja rendesen, ezeket nem használom. A 4 x AA is kicsit döcögõsebbé tette, nekem elég a 2x
4. és egy bónusz kérdés: hogy lehet fps-t kiiratni?
Suzuki Swift GL 1.3
(valójában tudom, hogy igazán élvezed ez Obliviont, és még magadnak is utálod bevallani... 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
128 megás 6600GT-vel milyen beállításokkal mentek? Nekem olybá tûnik sok az 1024*768, mivel a látótávolságot és a füvet nem szívesen venném le. Az adja a hangulatát.
Na most aztan johet az agresszioaradat. <#hehe>#hehe>
Link
DB
A ti kung-futok nem erős!