The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ok,megnyugodtam,végülis nemrossz kis kártya ez hiába régi,
550/450 en megyeget!

Fejes021
Én is 9600XT-vel fogok kisérletezni de már rakosgatom össze gondolatban hogy mit veszek a gépbe. Meg persze az se mind1 hogy a 9600XT mellett mi van még

http://www.panoramio.com/user/518310

[Jakuza]
Hmuda is 9600al tolja, o nem panaszkodik, hanem jatszik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Nem tuningolsz veletlenul ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hali,én még csak most töltöm a gémet,de itt olvastam hogy gáz van az atu 9600-al??
Nekem 9600xt turbo m van,szerintetek ezzel elmegy??
Eddig még minden elment vele

JuanG
hát úgy legyen 😊)...és külsõ területen is csak 2fps-t vesz le kb? én azt hittem többet...
mondjuk én 800x600-ban tolom, de eszembe se jutott AA-t bekapcsolni, nem zavarnak a "szálkák" (régi motoros vagyok) 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Na, erre megint kilépett... Fasza...

Me0w
Nem fogod fel, hogy a kartya REGI? Az AA nem azt jelenti, hogy na, simitok egyet a vonalakon... elegge eroforrasigenyes feladat.

Egyebkent ilyen alapon az NVidia bekaphatja, mert nem megy geforce3 TI-n a jatek 1280-ban fullon... 😉

Together we'll fly someday...

Jagi is bekajolta a marketingesek trukkjet, hiaba a 256MB ram a kartyan, ha a gpu bena....

en is sokszor hallom, mennie kell, hisz 256 MB os a kartya (ja csak eppen 8500 as ati 😊 sarkitva )

Jagi
linket, ahol le van ez írva...

Jagi
Óóóóó! Még fel sem raktam... majd ma...
és szóval nem mondtam, hogy nem indul.

Mindenki:

A "nem támogatja" dolog egy kicsit erõs volt.
De tapasztalataim szerint (az enyém pl) nem szereti. Ha 2x is már 10fps-t esik...

Tökre nem vesz le az FPS - bõl jelentõsen, mert 2X - nél nem 40 FPS hanem 38, számomra ez nudli különbség. A baj az, hogy bizonyos effekteknél teljesen megfekszik, ezért gondolom, hogy valami bug lehet. De abban igazad van, hogy azóta AA kikapcs, játék élvez, bugfix vár. Bugfix megjön, AA bekapcs és tök jó lesz minden : )

deep
Ügyes!
Nem megy az oblivion Radeon9600-al? Csakis az ATI lehet a hibás😄
ATI-nak máig fejlettebb az AA technológiája, mint bármelyik gyártónak. Ezt benézted.
Me0w
Ne haragudj, az a radeon akkor lett gyartva, amikor meg az Oblivionbol 2 byte sem volt lekodolva. Talan nem az ATI hibaja, hogy egy 5 eves kartyan probalod futtatni a legujabb jatekokat.

Together we'll fly someday...

Jagi
Mondjuk jelen esetben az lehet a baj, hogy sok a tereptárgyamit simítani kell + a fény árnyék

Jagi
Én eladnám és vennék belõle egy 6800 Gt-t és még pénzem is maradna 😛

Jagi
Nembaj, akkor sem veszek többé ATI-t, ha az AFR-t NSR-t, GTS-t és a KGST egyidejüleg támogatná... mert ez marhára felb*szott (R9600 256Mb)!

Egyébként meg láthatóan nem szeretik az AA-t...

JuanG
egy ilyen nagy erõforrású játéknál minek egyáltalán AA (hiszen sokat levesz az FPS-bõl)??? ... persze akinek nagyon erõs gépe van ott megértem, ha az amúgy 120FPS az 4xAA miatt lemegy mondjuk 80-ra <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nekem is ez volt. Megoldás: joystick kihúz, játék újraindít.
Na, megvan:
BLOOM-ot hogyha kikapcsolom, akkor nem fagy. Akkor várjak valami peccsre, ha én Bloommal nyomnám?

Nekem mondjuk geforce-om van, de ezzel együtt sem értem, hogy mi az hogy nem támogatja az AA-t? Ez szerintem nem így van.
Fejes021
elmondanám hogy a 9600XT-mel is tudok élet simítani (legfeljebb nem az oblivionban)

http://www.panoramio.com/user/518310

[Jakuza]
Allitsad kisebbre a felbontast es a grafikai reszletesseget.

deep
Mivan?😄
nem támogatja az AntiAliasing-ot az ATI?
Mármint globálisan?<#vigyor>
Sziasztok!
En felraktam a jatekot minden ment is siman de amikor megkapom a karakterem iranyitasat iszonyú lassan halad.Mi lehet a probléma?
[Jakuza]
Mit nem tamogat az ATI ? 😛PP
Amugy azt hiszem siman nyustolnel most egy X1900XT-t ha hozzad vagnanak egyet ingyert.
Mondom ezt ugy, hogy most Nvidiam van.

bepe79
<#confused> WTF

A mai ATi Radeon kártyák támogatják az AA-t és az AF-et is. Sõt, az X1900-as széria még az AA+HDR egyidejû bekapcsolását is támogatja, amit az nVidia csúcskártyái mai napig sem tudnak (lásd 7800GTX512 vagy 7900GT/GTX)...

Suzuki Swift GL 1.3

Jagi
Az AA-ot nem támogatja az ATI és soha többet nem fogok ATI-t venni, az biztos...

Akinek lángoló bizbazoknál, meg egyebeknél leesik az FPS (nálam másodpercekre megakad például az átjárónál (oblivion) meg az elején mikor a pirosruhás nyomikat leölik és elfüstölnek.....), az próbálja meg kikapcsolni az AA - t. Nem néztem menyyi FPS - t nyom egyébként, de semmi komoly szaggatás. Kikapcsolt AA - val az említett részeken is tökéletes. Viszonyításképpen x800XL kártyám van.... Gondolom csak bug..

Jagi
Az alárírásod... D&D?

JuanG
kipróbáltam végre és nagyon tetszik!!! nem sokat játszottam még vele, de zsír nagyon. Én is próbálgatom még a videó beállításokat hogy normálisan fusson (kisebb brightness-el folyamatosabb nálam). Gyorsba csináltam karaktert nem szöszöltem vele nagyon (kérdés: a testfelepítést is lehet választani? mert én azt elmulasztottam), nord-os csákó, és tolvajként építgetem, sokat lopakodok és lesbõl támadok ...sikerült egy lovat is lopnom (anélkül hogy lebuktam volna), és nagyon sira...egyelõre a fõvanalat követem, de beugrottam útközben már egy dungeonba is <#alien>

FRAPS a legegyszerûbb.
Mayday
Hat hallod, en is meg vagyok lepve ezen, de ez egyenlore olyan alap, hogy szaladgalok igy vigan a varoson kivul, de meg nem harcoltam, vagy ilyesmi. Es persze, tudom, hogy lehet scrollozni, es minden csuszka fenn van!

Tehat egyenlore ez a tapasztalat. Persze varhato lassulas, ha elkezdek bunyozni a vadonban - gondolom. De egyenlore tenyleg full mellett, folyamatos!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hogy lehet az fps-t kiiratni a játék futása közben?
Tudjátok hogy lehet a lovat megkötni? Szóval az a bajom, ha bemegyek vakahova ugye oda a lovam nem jön, de ha visszamegyek akkor a paci eltûnik. Tud valaki erre megoldást?
kill3r22
Spoiler Veszély!!!!!
Gyerek akinek most kb 25-30 fps el megy az készüljön mert mikor bemész egy kapun oblivionba akkor ojan látványorgazmus van hogy leeik 20ra kb...néhol 15 fpsre..nem az erdö a grafika gyerekek hanem az...majd meglátjátok aki még nem járt ott

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Hi!

Kicsit félreértettek páran, de nem baj..
Én a Torrent-rõl írtam, h fake, nem a játékról.., ezt se írom biztosra, m nem tudom, csak annyit tudok, h nálam a Reloaded-es verzió 1,9%ig tölt 50-nel, aztán leesik 0-ra, és nem megy tovább 4 óra után se.., + a torrentspy-on írják, h fake-es maga a torrent fájl, bár nem tudom, h ennek tudható-e be a leállás.., az nrg-t is rossznak írják..
Kaptam segítséget, majd ha hazaérek munkából, akkor megnézem, köszönöm..! Remélem, az már jó lesz..😊

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

B@dsector
Jah, elnézést most akkor az a probléma hogy nálam milyen jól fut a játék 😄DD

Nekem még régebbi catalyst driverem van fenn és semmi gond vele. Egyébként ha fagy ogat akkor én a hivatalos WHQL drivert ajánlom kipróbálásra.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

[Jakuza]
Annyira azert nem, ahogy te gondolod.
Szamtalanszor leirtam mar, csak te akarsz erre a kovetkeztetesre jutni mindenaron. <#eplus2>

[Jakuza]
Hat az az egerkorcsolyazas, nem az eger hibaja, hanem lejebb kell venned a jatek grafikai reszletesseget, mert mar nem birja a konfigod, attol van az eger belassulas.

Megosztom én is tapasztalataimat a tisztelt társasággal:
1. A játék király. 3 órát nyomtam eddig, és csak császkáltam, meg dumáltam erre-arra, semmi történet meg ilyesmi, uramisten mennyi idõmet fogja ez elrabolni?<#vigyor3>
2. A konfig: AMD64 3500+ (socket939), 2G Dual RAM, SATA winyó, Geforce 7800GT.
Ultra High beállításokkal+low detail soft shadow és 2 x AA és Bloom, 1280 x 1024, tulajdonképpen folyamatosan fut
3. Észrevételem szerint a Grass Shadow, és a Self Shadow belassítja rendesen, ezeket nem használom. A 4 x AA is kicsit döcögõsebbé tette, nekem elég a 2x

4. és egy bónusz kérdés: hogy lehet fps-t kiiratni?
bepe79
Azért 11 FPS, mert CD-t írtam az Oblivionnal való játszás közben, meg futottak a böngészõ ablakok is.

Suzuki Swift GL 1.3

DonnieBrasco
Felesleges, az ilyen megnyilvánulás (pláne, ha szívbõl jönne!) önmagát jellemzi 😛

(valójában tudom, hogy igazán élvezed ez Obliviont, és még magadnak is utálod bevallani... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

[Jakuza]
Koszonom a kimerito valaszt.

Azt nem tudja valaki, h lehetne megoldani, hogy az egér ne 'késsen'? Fõleg arcgenerálásnál iszonyúan korcsolyázik, nagyon idegesítõ, és a szabadban is csinálja. Gondolom valamilyen 'smooth mouse' beállítást kéne kikapcsolni, de nem találom az ini-ben. 😞

128 megás 6600GT-vel milyen beállításokkal mentek? Nekem olybá tûnik sok az 1024*768, mivel a látótávolságot és a füvet nem szívesen venném le. Az adja a hangulatát.
[Jakuza]
Pedig egy szaros mousehackn, csak mutatos csomagolopapirba bujtatva. 😛
Na most aztan johet az agresszioaradat. <#hehe>

[Jakuza]
Probalkozzal mondjuk egy Omega driverrel, hatha sikerrel jarsz.
Link

DonnieBrasco
Azt csak olyankor szoktam használni ha valaki igazságtalanul fikázza a kedvenc játékaimat... ilyet még nem láttam eddig úgyhogy nincs szükség rá 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

grebber
Már nagyon de nagyon kiváncsi vagyok hogy fog nálam futni a game!
Holnap szabadnapos vagyok ki is tudom probálni majd.

Next PC upgrade: 2022