The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
nekem szarabb gépem van, és nálam is detektálta a rendszert, és símán tudok mindent állítani a fõmenüben a video settingsben (ugye legörgetted a menüt?)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ELINDULT! Persze kellett venni egy 128 Mb Geforce 6600 GT-t most mászok le a sewerbe eddig szép nagyon talán egy picit könnyû de nyílván lesz nehezebb...
CS@
Na csak begányoltam én is, ha a szabadban mászkálok akkor úgy fagy mint az állat, ha dungeonokban meg egyéb interiorokban akkor sosem. Pedig zsír új windózt raktam neki semmi codec meg egyéb szrság. Ez egy "kicsit" idegesít.
Látom másoknak is van gondja vele, úgyhogy ha valakinek van valami hasznos 5lete ne tartsa magában.
Természetes visszaolvastam és a hangkártya letiltása nem segített, semmilyen nyomtatóm nincs úgyhogy ez is kilõve mint hibaforrás, #8261 szintén kilõve mert ilyen fájl sincs a gépemen.

cenobite
Lehet gyöngyhalászni! <#idiota><#taps>

Mentem vissza...

gamertag: kenobita

deep
Hát srácok, épp most toltam ki TV-re és valami kurvajól néz ki rajta😄
Hiába a TV ápol és eltakar😄
cenobite
Folyamatosan nyomva tartod az "R" billentyût és úgy forgatod az egérrel ahogyan szeretnéd.

STREEX
ez jó.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MrStokes
Thx.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jagi
A lockpick nagyon jó lett! Kíváncsi keszek a magasabb szintû zárakra

Zsoltika 007
Fraps kell

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MrStokes
Na, ezek mar egesz szepek.

Amugy az FPS-t ki lehet jeleztetni a jetekkal, vagy vmi 3rd party program kell hozza, mint pl a Fraps?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

CS@
Elsõsorban nem a billentyûkiosztásra gondoltam bár ott se tetszik az, hogy az F1 –tõl F5 -ig nem lehet átállítani, hanem a kezelõfelületre. Amirõl lerí, hogy, hogy tök konzolos, az invertoryban átlag 5-7 tárgy fér el egy oldalon és emiatt állandóan tekergetni kell.

Szóval ez is mehetne faqba, ha valakinek kilép nagyon gyakran, vagy már néha töltésnél is kifagy, akkor a gondot a hangkártya letiltása az eszközkezelõben megoldja a gondot. Remélem gyorsan kiadnak valami peccset, mert így mp3-at se tudok nyomni... Grrr... És este a szabadban amúgy hogy lehet látni? A fáklyával kb. az orromig se látok, s este értem fel a Sewersbõl.

ati2002
Egy-két shot így megy átlag 25-30 fps-el. (néha kevesebb, néha több) (1024, fullmax detail, no AA, HDR-el)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Tényleg az engem is érdekel a lopott cuccokat hol tudom eladni?

Next PC upgrade: 2022

Gyerekek, a faq-ba be kéne linkelni a manualt is és akkor nem lenne annyi hülye kérdés. Vagy ha nagyon ráértek le is fordíthatjátok.

És kedves streex töltés közben is bevillan sokszor illetve a sokat emlegetett manualban is írják hogy a becsületes kereskedõ nem vesz lopott cuccost. Ebbõl következik keresned kell valami nem becsületest, nyílván kell majd tolvajcéh ismerõs.

bepe79
Egyvalamit áruljatok már el: ha a játék medium graph-ra kalibrálja magát, akkor utána hogy a p*csába nem enged hozzáférni egy csomó grafikai beállításhoz? water reflection, dynamic shadow, stb... mind kimarad nálam a game indításánál a beállítási lehetõségeknél.. WTF Hogy lehet ezt kikerülni? Vagy csak az állítgathatja, akinek high-endként ismeri fel a configját??? <#mf3><#szomoru2>

Suzuki Swift GL 1.3

j0nNyKa
Jakuza: neked olyan neved van, mint aki halad a thief guildben... ugye igazam van ? :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bepe79
És nem az lesz a bûneimért a fizetség, hogy felakasztanak, vagy kinyírnak máshogy? Merthogy már kinyírtam 10-20 õrt.. <#rolleyes>

Suzuki Swift GL 1.3

Bandew
A háta néz így ki. <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

reaper4
és így nyomod? nem kéne visszavenni a grafot? vagy élvezed a 7fps-t??

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hagyd hogy dutyiba vigyenek,vagy FIZESS BÛNEIDÉRT<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

bepe79
Hogyan tudom elérni, hogy az õrök ne támadjanak rám egybõl, amint meglátnak?

Suzuki Swift GL 1.3

JuanG
a kamerát ennél a képnél hogy állítottad be így? nekem csak 90 fokig megy ki oldalra külsõnézetben...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

STREEX
Hol lehet lopott cuccot eladni?Ugye el lehet?Mert megesküdnék rá hogy már adtam el.Viszont most van nálam egy rakat lopott fegyver és már a harmadik városban próbálom eladni egy fegyverkereskedõnek de nem tudom.

A thieves guildbe hol lehet belépni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

cenobite
Kipróbáltam végre! Most jöttem fel a csatornákból. Egyenlõre 800x600-ban játszom, kb. medium beállításokkal és nagyon meg vagyok vele elégedve. Késõbb megpróbálok még finomítgatni (így is kb. fél órát szöszöltem hogy belõjem a grafot), hátha bír többet is. Egyenlõre most inkább a játék adta varázsnak élek, mint a lehetõségeknek.

Este még majd jövök "élménybeszámolni"

Na megvan a probléma, de egyáltalán nem örülök neki. Ha letiltom a hangkártyát, akkor megy minden gond nélkül, de így kurvára nincs sok értelme... :-\

Fejes021
ez a driver télleg jó. Igaz csak 7-8 fps de azért sima 6600 is elindította.

Ha megjön a 6800-am biztos ezzel rakom fel.

http://www.panoramio.com/user/518310

Seth
most akkor jóval csúnyább lett?? Még nem nyomtam olyan sokat, nem látom a különbséget

PSN ID.: Beegabor

bepe79
Csináltam ismét pár screenshotot:

Inno3D GeForce6 6600 + ForceWare 84.25

1280x1024 + 4xAA + 4xAF + Bloom + Large Textures:

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepetes4oblivionfull20.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepetes4oblivionfull21.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/bepetes4oblivionfull22.jpg

Suzuki Swift GL 1.3

Voltan
Basszus, azt nem vettem eddig észre...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tasakos
Forceware 84.25 beta! Srácok rakjátok fel nekem sokat segített 4-5 fps-t min nõtt a sebesség (6600GT)!Eddig a WHQL-es 84.21-es volt azon is akadt,de így már "játszható" 1024*768/High/Shadow off/HDR on/Large textures

Ennyi! :)

Viktorr
köszi
ez az optimized driver tulajdonképpen mire is jo pontosan?

[Jakuza]
Remeltem, hogy a Rotate gomb mindenki szamara vilagos. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Esrohnoil
Widaal Sassoon Wash & Go? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ZsZso
Kérés
Ha FAQ 5let lenne, lécci privi írjátok már meg, vagy tegyétek bele a hozzászólásotokba a "FAQ" szót (én az elsõ megoldást jobban preferálnám 😊! Lehetõleg válasszal együtt küldjétek már.
Elmentem jáccani! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[Jakuza]
Na atirtam a beszelgetos minijatekot, hogy mindenki szamara ertheto legyen.

Belekerul majd a FAQba:
Ha valaki megkerdezi mi a reputacio, betakarom mint Moszkvat a hoeses. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látható egy négy felé osztott kör, valamint a kör közepén található még az NPC hozzánk való viszonyának értéke, számmal jelölve.

A négy rész kommunikációs elnevezései:

Admire=csodálat
Boast=magasztalás
Joke=viccelõdés
Coerce=erõszakoskodás

Ez annyira nem lényeges, mivel minden NPC máshogy reagál az adott beszélgetési módra, viszont annál fontosabb, hogy az arckifejezésükbõl látható, melyik tipusra hogyan reagálnak.

Mosoly=növekszik a bizalma felénk
Vicsorgás=csökken a bizalma felénk

A válaszoknál a kör közepén levõ szám az adott választól függõen csökken illetve növekszik.
Valamint az idõ múlásával is folyamatosan csökken, nehezitve a legjobb négy kombinációjának a választási lehetõségét

Egyértelmû, hogy ahol nevetnek ott érdemes azt a lehetõséget választani, amelyik legjobban bejön számára, azaz ahol legjobban ki van szinezve van a körcikkely, hiszen igy nõvekedik leginkább a hozzánk való viszonya, illetve az ezt jelzõ szám a kör közepén.
Tehát elmondhatjuk, hogy a körcikkely telitettsége jelzi azt, hogy az adott válaszunkkal, mennyire változtatjuk meg az NPC reakcióját negativ, illetve pozitiv irányba.

Egy körben kell a legjobb kombinációt megadni, amitõl nõvekedik a reputációnk az NPC szemében.
A körcikkelyek körbe forognak balrol-jobbra, de ezenkivül van még egy lehetõségünk az elforgatásra is, ha esetleg olyan választási lehetõségünk lenne, amikor túl nemtetszõ reagálásnál teljesen kiszinezett körcikkely néz velünk farkasszemet, illetve ha úgy látjuk, a pozitiv reakcónal a körcikkely nem elég telitett es nagyobb telítettségû cikkely fordítható oda a magasabb reputáció reményében.
Ilyenkor forgassunk el, hogy minnél kevesebb legyen a levonás a középsõ számból.
Látható nagyjából az, ahogy forognak a körcikkelyek és mi fog a következõ körben az adott negyedkörbe illetve a fentmaradó negyedkörökbe kerülni, ezek alapján válasszuk ki a legmegfelelõbb kombinációt.
De mint már leirtam igyekezzünk, mert idõarányosan csökken a gondolkozás közben az NPC hozzánk való viszonyának számlálója.
Egy kör akkor telik le, ha mind a négy kommunikációs lehetõséget kiválasztottuk, a kiválasztott elsötétül, tehát csak a következõ körben lehet ismét választani.
Ez addig folytatható, amig amig el nem érjük, a maximális szintet az adott karakternél.
Természetesen használhatjuk közben a Bribe opciót is a reputáció növeléséhez, de az keményen a pénztárcánk rovására megy.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Voltan
" A korcikkelyek korbe forognak balrol-jobbra, de egy lehetosegunk van a forgatasra, ha esetleg olyan valasztasi lehetogunk lenne, amikor tul nemtetszo reagalsnal teljesen kiszinezett korcikkely nez velunk farkasszemet.
Ilyenkor forgasunk el, hogy minnel kevesebb legyen a levonas."

Hogyan forgassuk el???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MrStokes
A Wash NGO altalad emlitett valtozata a TES4-hez lett optimalizalva? Ez 1 beta driver amugy?

ZsZso
Oblivion FAQ ... no ezt is belevéstem a FAQba 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MrStokes
lol <#nyes>

bepe79
ATi kártyához vagy az Official Catalyst 6.3-at vagy pedig az NGO Optimized 1.6.3 drivert használd szvsz.

Suzuki Swift GL 1.3

ZsZso
<#eljen>

Azt írja a hivatalos oldal, hogy gyakori fagyást okozhat a HP nyomtató?!? Kipróbálom ez-e a gond...

Viktorr
Ati Radeon-os kártyákra milyen drivert ajánlotok amin a legjobban fug futni?

j0nNyKa
okes, mellesleg sztem a gyengebbek kedveert vesd oda, hogy utana print screen-nel csinal kepet, es az NEM a dokumentumokba megy, hanem a jatek gyokerkonyvtaraba

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kill3r22
kösz kiprobálom...max ha nem jo visszarakom a régit

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

ZsZso
Beletettem!

Oblivion FAQ

jazzy
repüló -.- (tudom csunya de legalabb igy jol fut)