The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
sajna én nem tudom (csak h ne hidd h lesz@rnak 😊 )

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

baszus pedig annyi lopott cuccom van mint a szemet :/
El kene mar adni nagyon. Az elso varost mar elegge bejartam de nem talatam sehol. Meg az a furcsa hogy kuldik is nagyon ritkak. Elmeletileg a guld fonokkel kene beszelni, hogy belepjek. De a magus guild fonoknel nem lehet belepni :/.

May the force serve you well!

Emberek, hogy lehet világosítani? Brightness maxon, monitoron is felcsavarva, driverben beállítva, hogy alt+F1-gyel növelje, de Oblivion alatt hatástalan... :S Másban mûködik. Este meg fáklyával se látok semmit. Aludni lehet valahogy?

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kill3r22

Gyerekek asszem rájöttem a 85.24 es driver "titkára"....
1024x768 HDR ON Shadows OFF Kinti placcon fasza 25fps....
1024x768 HDR OFF 4xAA Shadows OFF Kinti placcon fasza 30-35fps,ha felteszem 1280X1024re akkor is 30fps és brutélul néz ki...ennyit nekem megér a HDR kikapcsolása....Szerintem ezt a drivert a AA ra optimalizálták.....
A kép ijen beállitásokkal klészült:
1280x1024 HDR OFF 2xAA Shadows OFF és látni 111 FPS....😛 amugy benti oplaccon simán 60-70 fps ezzel a beállitással kinti plaxccon 25-30fps
Gépem h teljes legyen a leirás:
Abit AN7,Amd Sempron 2800+, Inno 3D 6600GT 128mb,1 GB DDR400!!!!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Looserke
#8357???

reaper4
szerinted 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
most ezt komolyan itt kérdezed?? <#ravasz1>

hat ez igy nem igaz, de jatekoknal nem sokat/semmit javit ha huzod a procit. Ha videokartyat huzod az sokkalt tobbet.

CarajoEsp
Gyorsult vmit normál felhasz alatt az Oblivion az új Driverrel?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

bepe79
Azt nem tudom, hogy hol lakozik ilyen kereskedõ, de a Game FAQ szerint ez a helyzet.

Suzuki Swift GL 1.3

nem mondod bazze de hol talalok olyat?

bepe79
Olyan kereskedõnél, aki fekete cuccokat is vesz. A "sima" kereskedõ becsületes, és a lopott cumót nem veszi meg. 😊

Suzuki Swift GL 1.3

hol lehet eladni a lopott cuccokat????

bepe79
A proci alapon megy, 2.53-on. Annyi eszem azért van, hogy ilyeneket ne húzott proci mellett teszteljek. Jah, és ha másik három fórumtársnál a SWAT4 alatt ugyanaezek a gondok jelentkeztek szóról szóra a 84.xx-es ForceWare-ekkel, akkor biztos nálam van a gond, meg biztos az én win-em van sz@rrá vágva.. Az egy dolog pl., hogy a 84.25-el az Oblivion jó. Te pl. próbáltad vele a SWAT4-et is? Nem? Na látod.. Neked valószínûleg ezért nem jelentkezett ez a probléma. Nyilván, ha az Oblivionon kívül mással nem játszanék, akkor nekem sem lenne ilyen, és ehhez hasonló driver gondom.

Suzuki Swift GL 1.3

Nem kell naponta új drivert felrakni. Nekem a 81.85-ös van fent, amit akkor raktam fel amikor a kártyát vettem, és semmi gond nincs vele azóta. A másik meg, hogy tök fölösleges a procit húzni. Lófaszt se számít az órajel!!! Teljesen más dolgok befolyásolják a processzor teljesítményét.(pl cache memória) Az órajel a legutolsó szempont.

Ott még nemtartok, de valszeg igen: )

Sheltem
Sry 8381 re írtam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
Próbáld ki.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Miért nem próbálod ki ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

pfff ennyi az utazás??? Én meg keresem itt a mage guildes teleportot, stridert, az istallósnál a "travel" válaszlehetõséget de semmi😄DD

Az egyik questnél kisérgetni kell azt a papot(a császár fiát). Ha úgy utazok vele hogy a térképen a városra kattintok, akkor õ is jön velem?

matamm
Nekem ati 9600prom van 1éve driver van fent és gond nélkül fut😊

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Asszem most már el kell kezdenem nyomulni a Morrowinddal😄😄
Looserke
VALAKIIIII PLZ HELP!

Kandurex
Szerintem egyszerûen szarrá vágtad a windows -od. És ez nem a soft sé hard gyártók hibája. Érdekes, hogy a tapasztaltabb usereknek SOHA semmivel nincs problémájuk. Egy driver és kész.

A másik, látom húzod a procsszort. Váljék egészségedre, de ne csodálkozz, ha semmi nem fut a gépeden.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vannak a nagytérképen négyzetek, és ha azokra rányomsz 2x akkor megkérdezi, hogy elakarsz-e oda utazni, és nyomj igent

bepe79
Ez ma már ami a videókártyák körül folyik egy vicc. Egy nagy-nagy vicc, és szégyen. Napok óta újabb kálváriát járok, hogy egy, azaz egyetlen normális drivert találjak, ami a gépemen lévõ összes alkalmazással, gémmel normálisan mûködik. De ezidáig sajna hiába. Pedig nem várok túl sokat, és nem is nagyok az igényeim. Egy Inno3D GeForce6 6600-as kártya dohog a gépemben, és olyan drivert keresek napok óta, ami a SWAT4, SWAT4:Stetchkov Syndicate, és a The Elder Scrolls IV: Oblivion triumvirátussal együtt mûködik hiba nélkül. Ezidáig nem sikerült ilyet találnom. A 81.98-as a SWAT4 és a SWAT4 kieg tökéletes, bár néha a textúrák és egyéb dolgok mintha nem a legtisztábbak lettek volna. Az Oblivion pedig néha olyan grafikai hibát generált vele, hogy csak lestem ki a fejembõl. Erre 81.98 WHQL leszed, 84.25 lehúz, felrak. 84.25 beta-val az Oblivion már jó, bár még ez alatt is találtam grafikai bugot (a berakott képemen látszik (ld. víz+sziget+stég...)), de a nagyobb, zavaró hibákat megoldotta, Oblivionhoz már jó. Ekkor SWAT4 és SWAT4 kieg kipróba, ugyanaz, mint más fórumtársaknál ezzel: indulásnál és töltésnél vázszerkezeteket mutat, és mindenféle hülye kockát. Ne hidjétek, hogy megõrültem, mert HWSW-s fórumtársamnál csontra ugyanez a hiba jött vele elõ, csinált róla screenshotot, és csontra ugyanazt látja vele, amit én.. Na mondom, jó, egy fél órával ezelõtt 84.25 leszed, 84.21 WHQL certified letölt, fölrak. SWAT4 és a kiegje ugyanúgy f*s vele. Az Inno3D oldalán külön Inno-s driver nincsen, az nVidia drivereit linkelték a saját oldalukra. Szánalmas... Erre nézem az omegadrivers.net-et, hogy esetleg egy Omega driver. Hát a nagy büdös l*f@szt, csak az ATi Omega frissól, nV-hez a legutolsó Omega 2005 akárhanyas.. Most lehúztam az eddig a legtöbb fórumozó által javasolt, betonstabilnak minõsített ForceWare 77.77-es drivert, most megy fel ez. Ha ezzel sem jó valamelyik a három játék közül, akkor az már no comment kategória.

Suzuki Swift GL 1.3

Nem tudtok valami gyors utazási módszert? Mert még a mage guildbe se találtam teleportot, és mindenhova lóval megyek. Az elején még jó volt mert gyönyörködtem a tájba, de már kigyönyörködtem magam és a lovam megõszül mire egyik városból átmegyek a másikba.

Használt! Akkor akinek kilép, az ezt törölje le!!!

guardian hero
shift + balklikk

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Looserke
8357-re valaki???

Jagi
...és van visszatérõ motévum! (a sárkány a morroból)

matamm
Nagyon ütõs a gme azon 1 bajom van nem tudom h lehet törölni a cucokat a zinventoryból...

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=274228

Itt van amúgy az éppen hivatalos faq a bethesda fórumokon. Letörlöm ezt az mpeg2...-t is, hátha akkor menni fog hanggal is...

CarajoEsp
Ui.: Érdemes feltenni, ezt az új Nvidia drivert, vagy sokat csúnyul a játék és kevés Fps-t dob rá?

CarajoEsp
Uhhh....gyerekek ez valami állat. Az elején nagyon könnyû volt, szóval feltoltam max nehézségre, most még attól is megy le az életem, ha vi*el a karakter😄

Jagi
Jéééé, õzike! 😊

Looserke
kártyázni is lehet?

PiszkosFred
Üdv a klubban ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LoCk
Na mentem vissza a kocsmában 9h-tól kártya parti megy! 😊😄

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

PiszkosFred
És ez mozgásban milyen?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kill3r22
kiprobáltam a Drivert ....hát nem tudom eldönteni jobb e lett....de nem rossz...
egy kérdés...ha sokat Waitolok az baj?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

guardian hero
Nekem Geforce 6800GT-n (84.25-ös driver) a Bloom bekapcsolásától kezdett fagyogatni, HDR-rel viszont tökéletesen megy.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nem a grafika, hane a sztori részletességére gondoltam.
Looserke
Segítség kellene.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiderítettem annak a mysterius klánnak a búvóhelyét.Egy tó mellett van egy barlangban. Bementem és le kellett adnom a cuccaimat és kaptam csuhát helyette. A fõmufti eltûnt egy portálban a keresett amulettel de ott hagyta a könyvét ami kellene nekem. Hogy lehet megszerezni mert mindig legyaknak...

Eddig nem ismertem az Elder Scrolls sorozatot, de most kipróbáltam ezt a játékot, és egy napja csak ámulok a részletességén.

U.i.: legyen mindenki bérgyilkos! 😄
LoCk
Még arra nem voltm raboltam fosztogattam egy kicsit, meg az Arénának nevezett szerencsejátékon nyertem egy vagon pénzt.
Most már hogy gazdagabb vagyok, kellene egy ló(kocsi), ha van ló, van nõ is és hátha 90 éves negyven fokos lázzal.
Megöröklöm a lakását.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

JuanG
akkor minek venni? 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tojesz
Az elején a szerzetes felajánl egyet<#smile>Az nem elég jó?<#hehe>

LoCk
Ámberek!
Hol lehet olcsón lovat venni?
Lopni már tudok😊